Κατεβάστε Windows 10 (δωρεάν) – Clubic, Κατεβάστε Windows 10 10: 2 μ.μ. (Build 19045) για Windows |

Windows 10

Αποτρέψτε τον υπολογιστή σας να απενεργοποιήσει ή να επανεκκινήσετε

Windows 10

Τα Windows 10 είναι ένα ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που κυκλοφόρησε το 2015. Συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Windows 8 και Windows 7 και προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήστη, καλύτερη ασφάλεια και καλύτερη απόδοση

Star Star Star Star Star
4.0 (16920 σημειώσεις)
File_download 101261 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Τα Windows 10, το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα της Microsoft στον κόσμο είναι εγκατεστημένο σε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ενεργό υπολογιστή. Παρά την αναβάθμιση στα Windows 11, αυτή η έκδοση των Windows εξακολουθεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, με τις ενημερώσεις που έχουν προγραμματιστεί μέχρι το 2025. Αυτό το λειτουργικό σύστημα προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα Windows Hello Touch Entry και η αναγνώριση του προσώπου. Μεταξύ άλλων βασικών χαρακτηριστικών, ας αναφέρουμε ένα αναθεωρημένο εργαλείο οθόνης και καλύτερη διάταξη παραθύρων.

  • Γιατί να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 10: 2 μ.μ ?
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 22H2 ?
  • Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τα Windows 10 10: 2 μ.μ ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 10: 2 μ.μ ?

Το λειτουργικό σύστημα ναυαρχίδας της Microsoft παίρνει ένα facelift με τα Windows 10. Μια έκδοση που αποπλανούν κυρίως ενόψει της απογοήτευσης των Windows 8 και Windows 8.1. Τα Windows 10 είναι διαθέσιμα για λήψη στην τελική έκδοση από το 2015.

Η Microsoft έχει σχεδιάσει το λειτουργικό σύστημα, ώστε να επωφεληθεί από ημι -εντατικές ενημερώσεις που επικεντρώνονται κυρίως στην εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών και στη βελτίωση της γενικής σταθερότητας και της απόδοσης, αντί να ανακατασκευάσουν ένα λειτουργικό σύστημα που ολοκληρώνεται κάθε φορά. Ολοκληρώθηκε η ετήσια εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft ! Οι φορητοί υπολογιστές Windows και οι χρήστες PC μπορούν τώρα να έχουν δωρεάν αναβάθμιση.

Οι πολλές εκδόσεις των Windows 10 που προορίζονται να προσαρμοστούν σε διάφορους εξοπλισμούς, άτομα ή επιχειρήσεις αυξάνουν την προσαρμοστικότητά τους. Υπάρχουν και τα δύο Windows 10 Home Edition, η οποία ταιριάζει καλύτερα στην προσωπική χρήση, και το Windows 10 Pro, των οποίων η εργαλειοθήκη είναι ιδανική για επαγγελματίες και οργανισμούς. Επιπλέον, δημιουργήθηκε η εκπαίδευση των Windows 10, σκέπτοντας αίθουσες διδασκαλίας. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το σύστημα έχει γίνει το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft μέχρι σήμερα.

Δωρεάν ενημέρωση: Για ποιον ?

Μετά την κυκλοφορία των Windows 10, η Microsoft έχει αναλάβει μια δωρεάν και αυτόματη ενημέρωση από εγκατάσταση Windows 7 ή 8. Παρόλο που η λειτουργία έχει ολοκληρωθεί, οι χρήστες είναι πάντα σε θέση να εγκαταστήσουν τα Windows 10 από μια εικόνα ISO, στη συνέχεια, εφαρμόζουν την άδεια προϊόντος από τα Windows 7, 8 ή 8.1.

Διασύνδεση και χειρισμός

Τα Windows 10 και τα Windows 7 είναι αρκετά παρόμοια όσον αφορά την εργονομία. Αν και έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, το μενού εκκίνησης είναι ακόμα εκεί. Η γραμμή εργασιών, η οποία έχει επίπεδη και πρακτική εμφάνιση, παραμένει η κύρια μέθοδος για την πρόσβαση σε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά. Οι άκρες των παραθύρων είναι στενότερες και η ενημέρωση της επετείου των Windows 10 εισάγει μια νέα σκοτεινή λειτουργία που αλλάζει το περιβάλλον χρήστη και όλα τα blinds σας για ένα πιο σκούρο θέμα.

Εάν υπάρχουν περισσότερα εικονίδια από ό, τι μπορεί να περιέχει η γραμμή εργασιών, η περιοχή ειδοποίησης επεκτείνεται πάντα σε ένα παράθυρο συμφραζομένων. Επιπλέον, μπορείτε να σύρετε τα περισσότερα από τα σύμβολα στην επιθυμητή διάταξη, αλλά όχι όλα. Δίπλα στο ρολόι, υπάρχουν μόνιμα εικονίδια για το πληκτρολόγιο αφής και το νέο χώρο εργασίας.

Γεια παράθυρα

Η ασφάλεια αποτελεί σημαντική ανησυχία για όλους τους υπολογιστές και τα Windows 10 έχουν καταλάβει. Με τα Windows Hello, η Microsoft προσφέρει λειτουργικότητα ασφαλείας που επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιούν τον εαυτό τους στον υπολογιστή τους με ασφαλή τρόπο, χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτή η λειτουργία, που διατίθεται από τα Windows 8, έχει βελτιωθεί με την ενημέρωση 9: 1 μ.μ. Είναι πλέον δυνατό να ορίσετε μια άλλη προεπιλεγμένη κάμερα για αναγνώριση, καθιστώντας τον έλεγχο ταυτότητας ακόμη και απλού και ταχύτερου. Είναι μια σημαντική πρόοδος για συσκευές με αρκετές κάμερες, όπως tablet και smartphones.

Widgets στη γραμμή εργασιών

Τα Windows 10 δεν είναι ικανοποιημένα για να σας προσφέρουν έναν αποτελεσματικό χώρο εργασίας, προσπαθεί επίσης να κάνει την εμπειρία του χρήστη σας πιο ευχάριστη και εξατομικευμένη. Με την ενημέρωση 9: 1 μ.μ., μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα widgets απευθείας από τη γραμμή εργασιών. Για παράδειγμα, το widget “News and Weather” σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα τελευταία νέα και τον καιρό σε ένα κλικ. Είναι ένα πρακτικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να παραμείνετε ενημερωμένοι χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε μια εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις

Η Microsoft αναλαμβάνει συνεχώς τη βελτίωση των Windows 10 για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες της. Το Update 9: 1 μ.μ. έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις στον εξερευνητή αρχείων, επιλύοντας πολλά σφάλματα και βελτιώνοντας το εργαλείο αναζήτησης. Επιπλέον, σε απάντηση στην πανδημία COVVI-19 και στην αύξηση της τηλεργασίας, η Microsoft έχει υπογραμμίσει τις βελτιστοποιήσεις για την εργασία. Τα εργαλεία συστημάτων όπως τα όργανα διαχείρισης των Windows (WMI) και η υπηρεσία πολιτικής ομάδας έχουν βελτιωθεί για να υποστηρίξουν καλύτερα τα σενάρια Teletravail.

Συμβατότητα με τη GPU για WSL

Για τους προηγμένους χρήστες και τους προγραμματιστές, τα Windows 10 προσφέρουν το υποσύστημα Windows για το Linux (WSL), ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εκτελείτε ένα περιβάλλον Linux απευθείας στα Windows. Με την ενημέρωση 9: 2 μ.μ., τα Windows 10 εισήγαγαν συμβατότητα με επιτάχυνση υλικού στη GPU για WSL. Αυτό βελτιώνει την απόδοση για ορισμένες ιδιαίτερα γκουρμέ καθήκοντα, όπως η μηχανική μάθηση ή οποιαδήποτε διαδικασία που περιλαμβάνει πολύπλοκους υπολογισμούς.

Τα τυπικά πρότυπα υποστηρίζουν το WPA3 H2E

Όσον αφορά την ασύρματη συνδεσιμότητα, τα Windows 10 παραμένουν στην τεχνολογία αιχμής. Η Update 9: 2 μ.μ. εισήγαγε υποστήριξη για πρότυπα πρότυπα WPA3 H2E, τα οποία βελτιώνουν την ασφάλεια του πρωτοκόλλου Wi-Fi Wireless Communication. Το WPA3 βελτιώνει τις ικανότητες κρυπτογράφησης και είναι λιγότερο ευαίσθητη στις επιθέσεις βίαιης δύναμης. Το H2E (hash-to-space) είναι μια επέκταση του WPA3 η οποία επικεντρώνεται στην προστασία από επιθέσεις βοηθητικού καναλιού, εκμεταλλεύεται από σφάλματα Specter και Meltdown μεταξύ άλλων. Είναι μια σημαντική πρόοδος για την ασφάλεια των ασύρματων συνδέσεων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10 22H2 ?

Το Clubic παρέχει παραπάνω τη λήψη του βοηθητικού προγράμματος Update Windows 10. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε απευθείας τις επίσημες εικόνες δίσκου (αρχείο ISO) των εκδόσεων 32 -bit (λιγότερο από 4 GB μνήμης RAM) ή 64 bit (πάνω από 4 GB μνήμης RAM).

Τέλος, εάν πρέπει να δημιουργήσετε μια εικόνα σε διαφορετική γλώσσα για το λειτουργικό σας σύστημα ή να κάνετε μια εγκατάσταση των Windows από ένα πλήκτρο USB, μπορείτε να κατεβάσετε το πλήκτρο Windows 10 USB ή το εργαλείο δημιουργίας DVD DVD. Ιδιαίτερα χρήσιμο λογισμικό για τη διασφάλιση της υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος.

Θα είναι απαραίτητο ένα κλειδί προϊόντος για να πραγματοποιηθεί η πλήρης και απεριόριστη εγκατάσταση των Windows 10

Τι διαμόρφωση συστήματος για τη χρήση των Windows 10 ?

Στην τελευταία έκδοση, τα Windows 10 ζητούν την ακόλουθη ελάχιστη διαμόρφωση συστήματος:

  • Επεξεργαστής 1 GHz
  • 1 GB μνήμης RAM για σύστημα 32 -bit ή 2 GB για σύστημα 64 -bit
  • 16 GB χώρου δίσκου για σύστημα 32 -bit ή 32 GB για σύστημα 64 -bit
  • Μια οθόνη ανάλυσης 800×600

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τα Windows 10 10: 2 μ.μ ?

Δεν υπάρχουν πραγματικά εναλλακτικές λύσεις στα Windows 10. Η επιλογή ενός λειτουργικού συστήματος για τον υπολογιστή σας είναι αρκετά περίπλοκη και θα εξαρτάται από τον εξοπλισμό σας, τις ανάγκες σας σε εφαρμογή και πολλούς άλλους παράγοντες. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι τα Windows 11 (τα οποία λογικά επιτυγχάνουν τα Windows 10) είναι διαθέσιμα Ores-et-déjà για συμβατούς υπολογιστές !

Προδιαγραφές

Συντάκτης Microsoft
Μέγεθος 19.46 MB
Λήψεις 84337 (τελευταίες 7 ημέρες)
Αδεια Εμπορικό λογισμικό
Εκδοχή 22H2
Τελευταία ενημέρωση 08/30/2023
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορίες Λειτουργικά συστήματα

Πρόσφατα Άρθρα

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα, το iOS 17 σας προσκαλεί ήδη να μεταβείτε σε μια νέα ενημέρωση.

Πέρα από τα νέα τους χαρακτηριστικά, το iPhone 15 και 15 Pro εκμεταλλεύονται το iOS 17 για να προστατεύσουν το νέο λογισμικό. Μερικοί είναι διακριτικοί και όμως πολύ πρακτικοί, όπως αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα: η καταμέτρηση των φορτίων της μπαταρίας.

Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2023 αναπτύχθηκε σε smartphones Google Pixel … αλλά δυστυχώς, ένας από αυτούς λείπει: το Pixel 4A.

Με το Dint να σας πω γι ‘αυτόν, τώρα αρχίζετε να τον γνωρίζετε καλά: Το Tiny11 ενημερώνεται για την απόλαυση των χρηστών του.

Διατίθεται από την αρχή του σχολικού έτους, το Honor 90 είναι ένα smartphone mid -range που κληρονομεί ορισμένα χαρακτηριστικά των μοντέλων premium. Αρκεί για να γίνει ένα ενδιαφέρον προϊόν ? Τίποτα καλύτερο από ένα τεστ για να μάθετε !

Η αναχώρηση του Panos Panay στη θέση του διαχειριστή των Windows και της επιφανειακής περιοχής θα ανακατευθύνει τα σχέδια της Microsoft για το μέλλον ?

Η μακροχρόνια ενημέρωση του iOS 17 είναι τελικά εκεί ! Νέες λειτουργίες, καλύτερη απόδοση και λίστα με συμβατό iPhone. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μεταβείτε στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Μόλις δεν είναι συνηθισμένη, η Apple μας έδωσε ένα ραντεβού στις 12 Σεπτεμβρίου για το Keynote της αφιερωμένο στο iPhone και το Apple Watch.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Google ενημερώνει μερικές από τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της για να εμπλουτίσει και να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών Android. Πηγαίνουμε !

Τέσσερα χρόνια μετά τη μείωση της οπτικής ταυτότητάς της, η μάρκα Android θα υποβληθεί για άλλη μια φορά.

Windows 10

Δοκιμάστε τη νέα έκδοση των Windows πριν από την εκτόξευσή του

Κατεβάστε

Συνιστώμενες αιτήσεις για εσάς

Εικονίδιο Όπερα GX

Ένα πρόγραμμα περιήγησης που προορίζεται για παίκτες

Εικονίδιο εργαλείων δημιουργίας Windows 10 Media

Ο επίσημος βοηθός λήψης των Windows 10

Εικονίδιο Windows 8 (64 bits)

Τα νέα παράθυρα έφτασαν. Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του!

Εικονίδιο όπερας

Ένα ισχυρό, ευέλικτο και προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης

Εικονίδιο γραφείου WPS

Ένα εργαλείο δημοσίευσης με ισχυρές λειτουργίες

Εικονίδιο rufus

Δημιουργήστε ένα εκτελέσιμο USB για πίσω

Εικονίδιο Windows 8.1

Ενημέρωση στα Windows 8.1 πριν από όλους τους άλλους

Windows 7 SP1 64 Bits εικονίδιο

Εγκαταστήστε την πρώτη υπηρεσία πακέτων Windows 7

Περισσότερες πληροφορίες

Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορία Λειτουργικό σύστημα
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Παρόμοια με τα Windows 10

Εικονίδιο Windows 8 (64 bits)

Τα νέα παράθυρα έφτασαν. Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του!

Εικονίδιο easybcd

Διαμορφώστε το Vista που αρχίζει να κάνει ένα διπλό ξεκίνημα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα

Εικονίδιο των Windows 11

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Windows 11 ISO στη συσκευή σας

Universal USB εγκατάστασης εικονίδιο

Δημιουργήστε τη δική σας εγκατάσταση Linux

Εικονίδιο Balenaetcher

Δημιουργεί εύκολα amorracable εξωτερικοί σκληροί δίσκοι

Εικονίδιο Windows 8.1

Ενημέρωση στα Windows 8.1 πριν από όλους τους άλλους

Εικονίδιο εικονικού πλαισίου

Χρησιμοποιήστε διάφορα λειτουργικά συστήματα σε ένα

Windows 7 USB DVD Λήψη εργαλείου Εργαλείο Εργαλείο

Σοβαρές παράθυρα 7 σε DVD ή κλειδί USB

Ανακαλύψτε εφαρμογές συστήματος

Εύχρηστο εικονίδιο αντιγράφων ασφαλείας

Ένα πλήρες εργαλείο για τη δημιουργία αντιγράφων αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας

Κύριος

Αποτρέψτε τον υπολογιστή σας να απενεργοποιήσει ή να επανεκκινήσετε

Εικονίδιο bootracer

Ελέγξτε την έναρξη του υπολογιστή σας

Εικονίδιο Diskdigger

Ανακτήστε τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία

Εικονίδιο διοργανωτή Reg

Ένα ισχυρό εργαλείο για τον καθαρισμό των καταχωρητών των Windows σας

Εικονίδιο δοκιμής shadowmaker minitool

Εικονίδιο shadowmaker minitool

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και προστατεύει τα αρχεία στον υπολογιστή σας

Thanks! You've already liked this
No comments