2025 ID Volkswagen.7 αποκαλύφθηκε ως νέα ναυαρχίδα της γερμανικής μάρκας EV – Ο οδηγός αυτοκινήτων, Volkswagen ID.7 Sedan ανακοίνωσε με μεγάλη απόσταση, Fancy Tech – Ο οδηγός αυτοκινήτου

Id Volkswagen.7 Sedan ανακοίνωσε με μεγάλη απόσταση, Fancy Tech

Όπως υποσχέθηκε, η Volkswagen εισήχθη χθες σε μεγάλο ηλεκτρικό sedan στο CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας. Ονομάζεται id.7 και με βάση την αρχιτεκτονική MEB της αυτοκινητοβιομηχανίας, προέρχεται από την ταυτότητα. Aero Concept που είδαμε πέρυσι.

2025 ID Volkswagen.7 αποκαλύφθηκε ως νέα ναυαρχίδα EV της γερμανικής μάρκας

Η καμουφλάζ έχει φύγει τώρα. Το ολοκαίνουργιο αναγνωριστικό Volkswagen.7 Η Electric Sedan έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του σε ταυτόχρονα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στη Σαγκάη, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη. Αυτό που βλέπετε εδώ είναι πραγματικά ένα μοντέλο προπαραγωγής, αλλά το αυτοκίνητο που θα ξεκινήσει στις ακτές μας το επόμενο έτος θα πρέπει να είναι εξαιρετικά παρόμοιο.

Σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένο από το αναγνωριστικό. Aero Concept, η ταυτότητα.7 μοιράζονται μερικά σχεδιαστικά στοιχεία με άλλα μέλη της ταυτότητας. Οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του ταυτότητας.4 crossover και ρυτίδες στην ίδια πλατφόρμα MEB. Έχει σχεδιαστεί ως νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Volkswagen, σας απασχολεί.

  • Επίσης: Η Volkswagen Picks Ontario για το εργοστάσιο μπαταρίας της Βόρειας Αμερικής
  • Επίσης: ID Volkswagen.7 Sedan ανακοίνωσε με μεγάλη απόσταση, Fancy Tech

Στέκεται μόλις κάτω από πέντε μέτρα, το αναγνωριστικό Volkswagen.Το 7 είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με το διακόπτη Passat, αλλά με ένα πολύ πιο αεροδυναμικό προφίλ (0.23 συντελεστής μεταφοράς), μια πιο κομψή γραμμή οροφής και μια πρακτική οπίσθια εκκολαπτόμενη εκτόξευση ενός καπακιού κορμού της σύμβασης. Παρεμπιπτόντως, ο εραστής της χωρητικότητας φορτίου σε 532 λίτρα.

Το αναγνωριστικό.Το 7 έρχεται με μια επιλογή από ζάντες αλουμινίου έως 20 ίντσες σε διάμετρο, αλλά η διαθεσιμότητά τους θα εξαρτηθεί από την αγορά.

Νέα ιδέα λειτουργίας

Αυτή είναι η πρώτη Volkswagen που διαθέτει τη νέα έννοια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζοντας μια κεντρική οθόνη αφής προσανατολισμένης στην οδήγηση, 15 ιντσών (Hello, Tesla Model 3) με οθόνη αυξημένης πραγματικότητας. Το ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων μπροστά από το τιμόνι είναι πιο συμβατικό από ό, τι στην ταυτότητα.4. Το ίδιο πράγμα για τη μακρά κεντρική κονσόλα με κρυμμένη αποθήκευση και καφέδες.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το αναγνωριστικό.7 μπορεί να ανιχνεύσει πότε πλησιάζει ο οδηγός με βάση το κλειδί του και θα αρχίσει ήδη να δροσίσει το εσωτερικό στις καυτές καλοκαιρινές ημέρες ή να θερμαίνει το εσωτερικό στις κρύες ημέρες πριν ο οδηγός μπαίνει στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, τα νεοεμφανιζόμενα “έξυπνα αεραγωγεία” ελέγχουν τη ροή του αέρα και μετακινούνται δυναμικά για να διανείμουν τον αέρα σε μεγάλες περιοχές το συντομότερο δυνατό.

Μασάζ μπροστινά καθίσματα, φωτισμός περιβάλλοντος, ηλεκτρονικά dimmable πανοραμική ηλιοροφή και 14 ηχεία, 700W Harman Kardon Sound System είναι προαιρετικά διαθέσιμα. Οι εικόνες δείχνουν επίσης σαφώς το Howlbase δημιουργεί γενναιόδωρο χώρο για τα πίσω επιβάτες.

Περισσότερη δύναμη και εύρος

Το αναγνωριστικό Volkswagen.Το 7 είναι το πρώτο μοντέλο MEB με μια εντελώς νέα, εξαιρετικά αποδοτική μονάδα κίνησης. Βαθμολογείται σε 282 ίππους και 402 lb-ft. της ροπής, ο κινητήρας οδηγεί τον πίσω άξονα. Μια παραλλαγή Dual-Motor AWD πιθανότατα θα ακολουθήσει κάποια στιγμή, αλλά η εταιρεία δεν το έκανε καμία αναφορά σήμερα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα υπάρχουν δύο μπαταρίες για να διαλέξετε, με χρήσιμη χωρητικότητα 86 kWh και 77 kWh, καθώς και σε προβλεπόμενες σειρές 700 χλμ. Και 615 χλμ. Δυστυχώς, μόνο η μικρότερη μπαταρία θα προσφέρεται στη Βόρεια Αμερική. Επίσης, οι εκτιμήσεις εύρους βασίζονται στο πρότυπο WLTP, που σημαίνει ότι οι οδηγοί στον Καναδά θα πρέπει να περιμένουν κάτι περίπου 500 χλμ. Η γρήγορη φόρτιση DC θα είναι δυνατή έως και 170 kW.

Η ημιαυτόνομη οδήγηση (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών της υποβοηθούμενης λωρίδας στον αυτοκινητόδρομο) και της Advanced Parking Assist (που λειτουργεί ακόμη και όταν ο οδηγός στέκεται έξω από το αυτοκίνητο) είναι επίσης μέρος της συσκευασίας.

Το αναγνωριστικό Volkswagen.7 θα κατασκευαστεί στην Κίνα για την κινεζική αγορά και στο εργοστάσιο Emden στη Γερμανία για τις ευρωπαϊκές και τις βορειοαμερικανικές αγορές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μοιραστούν τους επόμενους μήνες. Και θυμηθείτε, η παραλλαγή τριών σειρών του ID. Το Buzz θα κάνει τις αρχές του Ιουνίου, μετά από τις οποίες οι επιφυλάξεις θα ανοίξουν στον Καναδά.

Id Volkswagen.7 Sedan ανακοίνωσε με μεγάλη απόσταση, Fancy Tech

Όπως υποσχέθηκε, η Volkswagen εισήχθη χθες σε μεγάλο ηλεκτρικό sedan στο CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας. Ονομάζεται id.7 και με βάση την αρχιτεκτονική MEB της αυτοκινητοβιομηχανίας, προέρχεται από την ταυτότητα. Aero Concept που είδαμε πέρυσι.

Για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο ήταν αθλητικό καμουφλάζ – το πραγματικό μοντέλο παραγωγής θα εμφανιστεί το δεύτερο τρίμηνο του 2023, λέει η Volkswagen.

  • Επίσης: η Volkswagen ψάχνει ενεργά για την κατασκευή εργοστασίου μπαταρίας EV στον Καναδά
  • Επίσης: Gen Volkswagen Golf, Golf GTI για να είναι πλήρως ηλεκτρικό

Το μοναδικό πράγμα για αυτό το συγκεκριμένο, QR-code-μολύνει θεραπεία camo είναι ότι 40 στρώματα βαφής που εφαρμόσαμε, μερικά από τα οποία είναι αγώγιμα ενώ άλλοι έχουν μονωτικές ιδιότητες. Συνολικά 22 περιοχές του οχήματος μπορούν να ελεγχθούν χωριστά και να ηλεκτροδοτηθούν κάτω από το ανώτερο στρώμα χρώματος (ηλεκτροφωταύγεια). Πολύ δροσερό, δεν είναι αυτό? Και αν όλα αυτά συνδέονται με ένα ηχητικό σύστημα, ο ρυθμός απεικονίζεται με φωτισμό μεμονωμένων περιοχών.

Μέσα, το αναγνωριστικό Volkswagen.Το 7 διαθέτει μια νέα έννοια οθόνης με μια επαυξημένη οθόνη Head-Up στην πραγματικότητα σε συνδυασμό με μια κεντρική οθόνη αφής που μοιάζει με Tesla. Υπάρχουν φωτισμένα ολισθητήρες αφής και νέοι έλεγχοι κλιματισμού ενσωματωμένα στο πρώτο επίπεδο του συστήματος ψυχαγωγίας.

Σχεδιάστε αυτό: το αναγνωριστικό.7 μπορεί να ανιχνεύσει πότε πλησιάζει ο οδηγός με βάση το κλειδί του και θα αρχίσει ήδη να δροσίσει το εσωτερικό στις καυτές καλοκαιρινές ημέρες ή να θερμαίνει το εσωτερικό στις κρύες ημέρες πριν ο οδηγός μπαίνει στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, τα νεοεμφανιζόμενα “έξυπνα αεραγωγεία” ελέγχουν τη ροή του αέρα και μετακινούνται δυναμικά για να διανείμουν τον αέρα σε μεγάλες περιοχές το συντομότερο δυνατό.

Αυτές οι λειτουργίες είναι ορατές ανά πάσα στιγμή στη νέα μεγάλη οθόνη και μπορούν να ενεργοποιηθούν και να αποθηκευτούν μεμονωμένα για κάθε χρήστη. Και αν λέτε “Γεια σας Volkswagen, τα χέρια μου είναι κρύα!”, Το αναγνωριστικό.Το 7 θα ανταποκριθεί με την ενεργοποίηση της λειτουργίας θέρμανσης του τιμονιού και κατευθύνοντας τον ζεστό αέρα προς τα χέρια σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το αναγνωριστικό.Το 7 βασίζεται στην πλατφόρμα MEB της Volkswagen και τονίζει την αεροδυναμική για τη μεγιστοποίηση των σειρών. Σημειώνουμε ότι η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι οδηγοί θα μπορούν να ταξιδεύουν μέχρι και 700 χλμ. Με πλήρες φορτίο. Της φυλής, ο αριθμός αυτός υπολογίζεται χρησιμοποιώντας την εμφάνιση κύκλου δοκιμής WLTP για οπουδήποτε μεταξύ 500-600 χλμ. Στη Βόρεια Αμερική, κάτι που θα ήταν ακόμα εντυπωσιακό.

Πωλείται ως παγκόσμιο αυτοκίνητο, το αναγνωριστικό.7 θα συμμετάσχει στο αναγνωριστικό.4 Somitime Crossover το 2024, δεξιά περιβάλλει τον ίδιο ηλίθιο.Το Buzz van είναι επίσης slatted για να ξεκινήσει, επίσης. Τα μοντέλα για την ευρωπαϊκή αγορά θα παραχθούν στο εργοστάσιο Emden στη Γερμανία, αλλά δεν υπάρχει καμία λέξη για όσους έρχονται στον Καναδά.

Id Volkswagen.7

Volkswagen id.7

Διαμορφώστε το όχημά σας Volkswagen ID.7 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Id Volkswagen.Το 7 είναι ένα μεγάλο ηλεκτρικό sedan της γερμανικής μάρκας, που αναμένεται σε αντιπροσωπείες για την πτώση του 2023.

Volkswagen ID Engine και απόδοση.7

Εξοπλισμένο με σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη, το μεγάλο ηλεκτρικό sedan της Volkswagen προσφέρει Δύναμη 210 kW (286 hp) και ροπή 545 nm. Το αυτοκίνητο που εξακολουθεί να εγκρίνεται, πριν από την άφιξή του στην αγορά αυτό το φθινόπωρο, το τεχνικό του φύλλο είναι επί του παρόντος προσωρινό και ορισμένα δεδομένα είναι πιθανό να εξελιχθούν στην τελική έκδοση του μοντέλου. Όπως η τιμή περίπου 7 δευτερολέπτων για να πάει από 0 έως 100 km/h.

Ο κινητήρας του l

Ο κινητήρας ταυτότητας οδηγεί μόνο στους πίσω τροχούς, οπότε είναι πρόωση

Μπαταρία, επαναφόρτιση και αυτονομία της Volkswagen ID.7

Όπως και το υπόλοιπο της περιοχής ID, η Volkswagen προετοιμάζει αρκετές εκδόσεις για ταυτότητα.7. Έτσι, θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο επίπεδα μπαταρίας στο αυτοκίνητο: 77 kWh και 86 kWh, προσφέροντας αντίστοιχα μέχρι 615 χλμ. Και πάνω από 700 χλμ. Αυτονομία.

μεγάλο

Το αναγνωριστικό μετρά πλάτους 1860 mm

Από προεπιλογή, η ισχύς συνεχούς ρεύματος θα είναι 170 kW, αλλά θα αυξηθεί στα 200 kW για την έκδοση Pro S. Χρειάζονται περίπου τριάντα λεπτά για να φορτωθεί η μπαταρία από 10% έως 80%, η οποία είναι μάλλον μέσος όρος για τα ηλεκτρικά μοντέλα που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Για να χρησιμοποιήσετε τα τερματικά AC 22 kW που είναι ευρέως διαθέσιμα σε δημόσιους χώρους, το γερμανικό ηλεκτρικό sedan διαθέτει φορτιστή 11 kW.

Η δοκιμή ταυτότητάς μας.7 καμουφλαρισμένο

Ο Eater Maxime Fontanier έχει ήδη μπορέσει να δοκιμάσει το μελλοντικό ηλεκτρικό sedan της Volkswagen ID.7 Στην έκδοση προ-παραγωγής εξακολουθεί να καμουφλάρω. Ανακαλύψτε τις εντυπώσεις της στο βίντεο:

Σημειωμένη παρουσίαση της ταυτότητας.7 οριστικός

Εμπορία

Με τόσο πολυάριθμο εξοπλισμό, η τιμή είναι σημαντική. Πράγματι, η έκδοση στυλ εμφανίζεται στα 62.650 € Ενώ το αποκλειστικό στυλ αυξάνεται στα 67.990 €.

Στην κατηγορία των μεγάλων γενικών ηλεκτρικών sedans που προσφέρουν συγκρίσιμη αυτονομία (614 χλμ.) Και ισχύ 229 hp, το Hyundai Ioniq 6 προσφέρεται από 52.400 €. Όσο για το βασικό μοντέλο Tesla 3 Μεγάλη αυτονομία (629 χλμ.), Διατιμάται στα 50.€ 990, αν και είναι κατώτερης διάστασης.

Γκαλερί εικόνων

Id Volkswagen.Το 7 είναι ένα μεγάλο sedan που μετρά 4,96 μ
ταυτότητα.7 εμφανίζει ύψος 1540 mm
Ως πρότυπο, το αναγνωριστικό.7 λαμβάνει 19 -ιντσών ζάντες
Το μεταξόνιο της ταυτότητας.7 εκτείνεται πάνω από 2970 mm
Η VW ανακοινώνει μόνο το CX του 0.23 για την ταυτότητά του.7
Ο ελάχιστος όγκος του κορμού ταυτότητας.Το 7 είναι 532 L
Το αναγνωριστικό μετρά πλάτους 1860 mm
Η ακτίνα στροφής του ηλεκτρικού sedan ID.7 είναι μόνο 10.9 μ

Ο κινητήρας ταυτότητας οδηγεί μόνο στους πίσω τροχούς, οπότε είναι πρόωση
ταυτότητα.7 υπάρχει με μια μπαταρία 77 kWh ή 86 kWh

Μέσα στο νέο αναγνωριστικό.7, υπάρχει μια οθόνη 38 cm (15 ιντσών) για το σύστημα ψυχαγωγίας

Δοκιμάστε το αναγνωριστικό Volkswagen.7 ?

Διαμορφώστε το όχημά σας Volkswagen ID.7 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Thanks! You've already liked this
No comments