Οι καλύτερες εφαρμογές για να κάνετε φίλους το 2023 | Unblnd, 6 “χρονολόγηση” εφαρμογές για να μιλήσουν σε ξένη γλώσσα | Αφηρημοσύνη

6 εφαρμογές “χρονολόγησης” για να μιλήσουν σε ξένη γλώσσα

Ο κύριος κίνδυνος να χρονολογήσετε αιτήσεις για να μιλήσετε σε μια ξένη γλώσσα είναι να αγωνιστείτε για να βρείτε έναν συνομιλητή με τον οποίο πραγματικά κρεμάτε πραγματικά. Πολλές συνομιλίες μπορούν να παραμείνουν μπλοκαρισμένες στο απλό “Γεια σου, είναι εντάξει ? »». Αυτό δεν συμβαίνει. Κατά την εκκίνηση, η εφαρμογή σας ζητά μια σειρά προσωπικών ερωτήσεων, για τα γούστα σας, τα πάθη σας, τις προσδοκίες σας, κλπ. Ένας καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με συνομιλητές που μοιάζουν με εσάς, τόσο από την άποψη της προσωπικότητας όσο και των κέντρων ενδιαφέροντος, προκειμένου να διευκολυνθεί η εμπειρία.

Οι καλύτερες εφαρμογές για να κάνετε φίλους και να αναγνωρίσετε το 2023

Μόλις μετακομίσατε σε μια νέα πόλη και δεν γνωρίζετε κανέναν ? Δυσκολεύεστε να κάνετε φίλους? Εάν συμβαίνει αυτό, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε μια επιλογή από τις καλύτερες εφαρμογές μας για να κάνουμε φίλους και να συναντήσουμε νέους ανθρώπους το 2023.

Εφαρμογή για να φτιάξετε φίλους

Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαρκή φιλία.

1. Λυγαριά

Εφαρμογή για να κάνετε φίλους - unblnd

Το Unblnd είναι ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο που συνδέει τους αλλοδαπούς και τα μετατρέπει σε μια ομάδα φίλων. Σας θέτει σε επαφή με άτομα με παρόμοια γούστα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τον ελεύθερο χρόνο σας. Χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να γνωρίσετε πραγματικούς ανθρώπους, να αποκωδικοποιήσετε τα προφίλ τους.

Αναρωτιέστε τι διαφοροποιεί αυτήν την εφαρμογή από άλλους ? Πρώτα απ ‘όλα, η φωτογραφία του προφίλ σας δεν είναι ορατή. Είσαι ανώνυμος. Έτσι μπορείτε να κάνετε φίλους σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και τις προτιμήσεις σας. Με την εφαρμογή unblnd, οι όμορφες φωτογραφίες, η δημοτικότητα και οι συμπαθείς είναι άχρηστες. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι ότι είσαι ο ίδιος. Δεύτερον, δεν μπορείτε να αναζητήσετε χρήστες ή ομάδες μόνοι σας, ο εξελιγμένος αλγόριθμος προτείνει αυτόματα νέες ομάδες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Apple Store και το Google Play. Happy Unblnding!

2. Συναντώ

Αίτηση για να βρείτε φίλους σύμφωνα με τα κέντρα C τους

Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές για τη δημιουργία νέων φίλων σήμερα. Θα βρείτε ομάδες ατόμων με κοινά συμφέροντα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε προγραμματισμένα γεγονότα ή να τα δημιουργήσετε μόνοι σας και άλλους χρήστες θα μπορούν να συμμετάσχουν. Έχει επίσης μια ολοκληρωμένη λειτουργία CAT που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μιλήσετε με τους φίλους σας όλη την ημέρα. Με τη μεγάλη του κοινότητα, αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μας εφαρμογές για να κάνουμε φίλους. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Apple Store και το Google Play.

3. Κούτσουρο

Το Wizz είναι μια ασφαλής κοινωνική εφαρμογή όπου μπορείτε να συναντήσετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια λήψεις, η εφαρμογή σας επιτρέπει να σκουπίζετε για να βρείτε φίλους στο διαδίκτυο, να συνομιλήσετε ζωντανά με άτομα σε όλο τον κόσμο και να βρείτε κοινότητες με κοινά ενδιαφέροντα. Το Wizz είναι εντελώς δωρεάν και τονίζει την ασφάλεια με τα όρια ηλικίας και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για όλους τους χρήστες. Γίνετε μέλος αυτής της θετικής πλατφόρμας για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να μοιραστείτε εμπειρίες. Οποιοδήποτε ακατάλληλο περιεχόμενο εξορίζεται αυτόματα.

Ενδιαφέρον, όχι? Γι ‘αυτό αξίζει να εμφανιστεί στη λίστα με 10 καλύτερες εφαρμογές για να κάνει φίλους.Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Apple Store και το Google Play.

4. Κρίκος

Το “Hoop” είναι μια κοινωνική εφαρμογή που σας βοηθά να συναντήσετε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε το ενδιαφέρον. Μπορείτε να εξερευνήσετε εκατομμύρια προφίλ, να στείλετε αιτήματα φιλίας και να διατηρήσετε τον έλεγχο των κοινωνικών σας σχέσεων επιλέγοντας ποιος θα τους μοιραστείτε. Κερδίστε καθημερινά Daily Diamonds για να ξεκλειδώσετε επιπλέον χαρακτηριστικά, μοιράζοντας το προφίλ σας, συνδέοντας μαζί σας καθημερινά, αυξάνοντας το επίπεδό σας, παρακολουθώντας βίντεο ή αγοράζοντας πακέτα διαμαντιών. Είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή για να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας.Μπορείτε να κατεβάσετε το Badoo δωρεάν στο Apple Store και στο Google Play.

5. Yubo

Το Yubo είναι μια αίτηση κοινωνικής συνάντησης σχεδιασμένη για εφήβους και νέους ενήλικες. Οι χρήστες δημιουργούν προφίλ, ανακαλύπτουν άλλους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη λειτουργία σάρωσης και μπορούν να συζητήσουν ζωντανά με την αλληλογραφία τους. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ζωντανές εκπομπές για κοινή χρήση κέντρων ενδιαφέροντος. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, με μηχανισμούς μετριοπάθειας για την προστασία των χρηστών από οποιοδήποτε ακατάλληλο περιεχόμενο. Ενθαρρύνει να επεκτείνει τον κοινωνικό κύκλο, αλλά είναι απαραίτητες υπεύθυνοι χρήση και ηλεκτρονικές προφυλάξεις. Μπορείτε να κατεβάσετε το Yubo στο Apple Store και το Google Play.

Και 5 άλλες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες

Αν ψάχνετε για κάτι περισσότερο ή αν απλά δεν βρείτε την εφαρμογή που σας ταιριάζει καλύτερα, έχουμε κάνει μια μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε ποιες άλλες εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε νέους ανθρώπους. Αυτό είναι λοιπόν!

6. Κλαμπ

Αυτή η ολοκαίνουργια εφαρμογή σκοπεύει να φέρει τους ανθρώπους μαζί ακούγοντας και μιλώντας – όλα βασίζονται σε φωνές. Η εφαρμογή λειτουργεί ώστε να μπορείτε να εισάγετε δωμάτια ή να δημιουργήσετε τη δική σας. Βασικά, είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε τους παλιούς φίλους σας ή ίσως να συναντήσετε νέους. Το κύριο κλειδί είναι μόνο η φωνή, χωρίς κάμερα, τόσο παρόμοια που στο Ablnd, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση ή τον τόπο όπου βρίσκεστε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες και είστε έτοιμοι να φύγετε! Το μόνο πράγμα είναι ότι προς το παρόν, καθώς η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, να εισέλθετε, πρέπει να προσκληθείτε από έναν υπάρχοντα χρήστη. Μέχρι τώρα, μπορείτε να κατεβάσετε το Clubhouse στο Apple Store και το Google Play!

7. Κακός

κακός

Το κλειδί είναι να είσαι ο εαυτός σου. Να είστε σαφείς για το τι ψάχνετε και για το άτομο που θα θέλατε να συναντήσετε στο Badoo. Το Badoo είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπει να κάνετε αλληλογραφία και να βρείτε έναν συνεργάτη ή να συνομιλήσετε με ανθρώπους και να βρείτε φίλους κοντά σας. Είναι πολύ περισσότερο από μια εφαρμογή συναντήσεων. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν στο Apple Store και στο Google Play.

8. Έσλα

Εφαρμογή για να βρείτε φίλους - Rumble

Ο κύριος στόχος του Bumble είναι η σύνδεση, είτε θα συναντήσετε τον σύντροφό σας, έναν φίλο ή ακόμα και έναν νέο μέντορα στην επιχείρηση. Το Bumble αποτελείται από ημερομηνία, Bumble BFF & Bumble Bizz; Εξαρτάται από τον προσωπικό σας στόχο. Η διαφορά μεταξύ του Bumble και μιας άλλης εφαρμογής που χρονολογείται είναι ότι θέτει σε αμφισβήτηση τα ετεροφυλόφιλα πρότυπα χρονολόγησης και επιτρέπει στις γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα! Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Apple Store ή στο Google Play και να αρχίσετε να συναντάτε άτομα.

9. Καναπές

Έχετε πιθανώς ακούσει για το Couchsurfing, και παρόλο που είναι γνωστό ως ταξιδιωτική εφαρμογή, σας βοηθά επίσης να συναντήσετε ανθρώπους. Ο κύριος στόχος του είναι να φέρει τους ανθρώπους μαζί, να τους κάνει να ταξιδεύουν και να τους κάνουν να συναντηθούν ωραία (και τοπικά) άτομα που συναντιούνται. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε πριν από 15 χρόνια και έκτοτε έχει περισσότερα από 14 εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 200.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Couchsurfing συνδέει τους ταξιδιώτες με εκείνους που είναι έτοιμοι να μοιραστούν σημαντικά, κάνοντας το ταξίδι πραγματικά κοινωνική εμπειρία. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Apple Store και το Google Play.

10. προσάναμμα

Η τελευταία εφαρμογή για την οποία πρόκειται να μιλήσουμε είναι αυτή που ίσως γνωρίζετε όλα και ότι οι περισσότεροι από εσάς το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει. Παρόλο που είναι πιο γνωστό ως εφαρμογή χρονολόγησης, το Tinder είναι επίσης ένα μέρος για να συναντήσετε φίλους. Σε αντίθεση με το Unblnd όπου αποφασίζετε να ακυρώσετε τους τυφλούς σύμφωνα με το ενδιαφέρον που μοιράζεστε, οι χρήστες του Tinder μπορούν να μετατοπιστούν ανώνυμα ή να μην τους αρέσουν άλλα προφίλ σύμφωνα με τις φωτογραφίες τους, μια μικρή βιογραφία και τα κοινά τους συμφέροντα. Μόλις δύο χρήστες έχουν “ζευγαρωθεί”, μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα. Μπορείτε να το κατεβάσετε τόσο στο Apple Store όσο και στο Google Play και να αρχίσετε να συναντάτε νέους ανθρώπους!

Εάν θέλετε να βγείτε.

Το unblnd θα σας θαμπώσει

Τώρα ολοκληρώσαμε την επιλογή μας από τις καλύτερες εφαρμογές για να κάνουμε φίλους, να γνωρίσουμε ανθρώπους και να μοιραστούμε το ενδιαφέρον μας. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Εκτός από τη συνάντηση ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες μέσω της εφαρμογής Unblnd, σας εκπλήσσει επίσης προσφέροντας εβδομαδιαίες εκδηλώσεις, πολλές ομάδες συμφερόντων και τη δυνατότητα να συναντήσετε σπουδαίους ανθρώπους. Όλα αυτά με διασκεδαστικό και φιλικό τρόπο! Βιαστείτε και κατεβάστε την εφαρμογή, γιατί όπως θέλουμε να πούμε στο Unblnd: δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πάρα πολλούς φίλους!

6 εφαρμογές “χρονολόγησης” για να μιλήσουν σε ξένη γλώσσα

6 εφαρμογές

Όταν μιλάμε για εφαρμογές χρονολόγησης, γενικά σκεφτόμαστε ρομαντικές συναντήσεις. Πρέπει να ειπωθεί ότι δεν λείπουν στην αγορά εφαρμογών. Και αν αυτές οι διάσημες εικονικές συναντήσεις δεν πέτυχαν την αποπλάνηση, αλλά μάλλον για την εκμάθηση μιας γλώσσας ? Είναι δυνατό. Και υπάρχει, ακόμη και ! Πολλές εφαρμογές σας επιτρέπουν να επικοινωνήσετε με άτομα σε όλο τον κόσμο για να συζητήσετε και συνεπώς να προχωρήσετε στη γλώσσα της επιλογής σας. Ποια λήψη ? Heellok, Bilingua, Tandem, Hinative, Speaky, Ablo: Ανακαλύψτε 6 εφαρμογές που χρονολογούνται για να μιλήσουν σε ξένη γλώσσα, τη λειτουργία τους και τις ιδιαιτερότητές τους.

1. Φουνταλία

Η Hellotalk παραμένει η αίτηση συνάντησης για να μιλήσει μια ξένη γλώσσα που έχει τα πιο εγγεγραμμένα: 18 εκατομμύρια ! Δηλαδή διπλάσια από τον πληθυσμό της Νέας Υόρκης. Λογικά, θα πρέπει να βρείτε την ευτυχία σας και έναν συνομιλητή με ποιον να ανταλλάξετε.

Όπως και οι περισσότερες γλωσσικές εφαρμογές ανταλλαγής, η αρχή είναι πολύ απλή: συνομιλείτε με κάποιον στον κόσμο και τον βοηθάτε να μιλήσει στη γλώσσα σας ενώ κάνει το ίδιο στη μητρική του γλώσσα. Και έχετε κάτι να εξασκηθείτε, αφού μιλούν περισσότερες από 100 γλώσσες στο Hellotalk !

Αυτό που κάνει την επιτυχία της εφαρμογής είναι το πλήθος των εργαλείων που διατίθενται στους χρήστες για να κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο διαισθητική και ευχάριστη. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τον συνομιλητή σας με γραπτά μηνύματα, φωνητικά αρχεία, φωνητικές κλήσεις, σε βίντεο και ακόμη και με σχέδια, εάν το Pictionary σας δελεάσει ως μέθοδο μάθησης. Ακόμα καλύτερα, επωφεληθείτε από την βοήθεια για μετάφραση και προφορά και εργαλεία spellief.

Μια πλήρης εφαρμογή για να είναι σε θέση να συνομιλήσει γαλήνια με έναν συνομιλητή ή έναν συνομιλητή στο άλλο άκρο του κόσμου και που μπορεί να σας διδάξει όλες τις λεπτές αποχρώσεις της γλώσσας του, με ένα λεξιλόγιο της καθημερινής ζωής.

2. Βολάνισμα

Ο κύριος κίνδυνος να χρονολογήσετε αιτήσεις για να μιλήσετε σε μια ξένη γλώσσα είναι να αγωνιστείτε για να βρείτε έναν συνομιλητή με τον οποίο πραγματικά κρεμάτε πραγματικά. Πολλές συνομιλίες μπορούν να παραμείνουν μπλοκαρισμένες στο απλό “Γεια σου, είναι εντάξει ? »». Αυτό δεν συμβαίνει. Κατά την εκκίνηση, η εφαρμογή σας ζητά μια σειρά προσωπικών ερωτήσεων, για τα γούστα σας, τα πάθη σας, τις προσδοκίες σας, κλπ. Ένας καλός τρόπος για να έρθετε σε επαφή με συνομιλητές που μοιάζουν με εσάς, τόσο από την άποψη της προσωπικότητας όσο και των κέντρων ενδιαφέροντος, προκειμένου να διευκολυνθεί η εμπειρία.

Με την πολύ διαισθητική διεπαφή της και ενεργοποιείται από τον Shiro, το γατάκι μασκότ της εφαρμογής, ο Bilingua ξεχωρίζει επίσης για τις λειτουργίες της. Και ειδικά η έξυπνη γάτα. Δεδομένου ότι σας γνωρίζει καλά, ο αλγόριθμος σας συμβουλεύει σε θέματα θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν, προκειμένου να σπάσετε τον πάγο ή να κάνετε τη συζήτηση πιο δυναμική. Επίσης, σας συμβουλεύει συγκεκριμένες προτάσεις που θα χρησιμοποιήσετε στο πλαίσιο, στη γλώσσα του συνομιλητή σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Bilingua θα σας βοηθήσει γρήγορα να προχωρήσετε και να κάνετε αρκετά συναντήσεις σε όλο τον κόσμο.

3. Ενας όπισθεν του άλλου

Το Tandem είναι επίσης μια από τις εφαρμογές για να μιλήσει μια ξένη γλώσσα που έχει πολλά εκατομμύρια χρήστες. Μάλλον καλό σημάδι, όχι ? Όπως και οι άλλες γλωσσικές εφαρμογές ανταλλαγής, η Tandem προσφέρει να συζητήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων, φωνητικών ή οχημάτων.

Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Αυτή η εφαρμογή που σχεδιάστηκε στη Γερμανία θέτει πολλά στο πνεύμα της κοινότητας και προσφέρει μια λειτουργία κοντά στα κοινωνικά δίκτυα. Δημιουργείτε το προφίλ σας, μοιραστείτε ό, τι θέλετε και μπορείτε να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς άλλων χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αφήσετε “καλές δονήσεις” (“καλές δονήσεις”, στα γαλλικά) στους ανθρώπους με τους οποίους ανταλλάξατε και ότι εκτιμάτε. Ένας καλός τρόπος για να επισημάνετε σε άλλους χρήστες ότι είναι ευχάριστο να ανταλλάξετε και να βελτιώσετε τη γλώσσα με αυτό το άτομο.

Μια εφαρμογή με σύντομο όνομα που ξεκινά με ένα t. Προσέξτε να μην κάνετε λάθος, το tandem παραμένει μια εφαρμογή για να μιλήσετε σε ξένη γλώσσα, να μην αποπλανήσετε τον εαυτό σας. Τέλος, εάν συναινείτε, είστε ελεύθεροι να έχετε τις συζητήσεις που θέλετε, στη γλώσσα της επιλογής σας.

4. Ερυθρός

Το Hinatial παρουσιάζεται ως εφαρμογή γλωσσικών ανταλλαγών με τη λειτουργία ελαφρώς διαφορετική από την άλλη. Αυτή η πολύ διαισθητική και εύχρηστη πλατφόρμα βασίζεται σε μια αρχή ερωτήσεων και απαντήσεων. Διότι, πρέπει να αναγνωριστεί, όταν μαθαίνουμε μια νέα γλώσσα, ένας μεγάλος αριθμός ερωτήσεων έρχονται σε εμάς για την προφορά, την ορθογραφία κ.λπ.

Χάρη στο Hinatif, είναι λίγο σαν να είχατε εκατοντάδες συνομιλητές στη διάθεσή σας (τρόπος ομιλίας, φυσικά) για να σας διαφωτίσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Για να απλοποιήσετε τη ζωή σας, θα βρείτε τύπους επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων όπως “Πώς το λέτε αυτό ? “Ή” αυτό φαίνεται φυσικό για εσάς ? »Με μια συνάρτηση ήχου που σας επιτρέπει να εγγραφείτε μιλώντας.

Προφανώς, τα αυταρχικά έργα σε μια αρχή των γλωσσικών ανταλλαγών. Αφού προχωρήσετε στη γλώσσα της επιλογής σας, μην διστάσετε να αφιερώσετε χρόνο για να απαντήσετε σε ερωτήσεις από ξένους ομιλητές που μαθαίνουν γαλλικά χάρη στην αίτηση. Οι απαντήσεις είναι απλές για να σας δώσουν. Και θα είναι πολύτιμα για πολλούς χρήστες.

5. Ομοφυλόφιλος

Το Speaky είναι μια εφαρμογή που χρονολογείται για να μιλήσει σε ξένη γλώσσα που προέρχεται από το Βέλγιο. Η αρχή του είναι επίσης πολύ απλή: εισάγετε το προφίλ σας και είστε αμέσως σε επαφή με ηχεία σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε λοιπόν να στοχεύσετε άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, προκειμένου να έχετε μια βάση για να ξεκινήσετε τη συνομιλία.

Το πλεονέκτημα είναι ότι βλέπετε τα μέλη που σήμερα στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια σύνδεση που μπορεί να είναι μεγάλη. Με το Speaky, η επαφή είναι άμεση και συζητάτε σε πραγματικό χρόνο. Για να σας βοηθήσουμε στις συζητήσεις σας, έχετε στη διάθεσή σας έναν ορθογραφικό διορθωτή.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να είναι χρήσιμο: η πιθανότητα κάλυψης ανθρώπων σε ένα από τα δύο φύλα. Αυτό μπορεί να κρύψει εκείνους που συγχέουν τις εφαρμογές των γλωσσικών ανταλλαγών και των συναντήσεων.

6. Φουσκωμένος

Ερχόμενοι από το Βέλγιο, η εφαρμογή ABLO ήταν πολύ επιτυχημένη κατά τη διάρκεια του 2020 με περισσότερα από 10 εκατομμύρια λήψεις, ειδικά από 15-25 ετών. Πρέπει να ειπωθεί ότι η εφαρμογή έχει επιχειρήματα: Είναι όμορφο, είναι πολύχρωμο, είναι απλό, είναι διαισθητικό και, πάνω απ ‘όλα, είναι διασκεδαστικό.

Το Ablo σας προσκαλεί να ταξιδέψετε σχεδόν σε όλο τον κόσμο και να πάτε από χώρα σε χώρα για να ανακαλύψετε τοπικούς πολιτισμούς. Για να σας διαφωτίσει, η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες, ανέκδοτα και, πάνω απ ‘όλα, βίντεο για να μάθετε λίγο περισσότερο για κάθε χώρα.

Και μετά την εξερεύνηση του κόσμου, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από την ανταλλαγή άμεσα με ομιλητές σε όλο τον κόσμο για να μιλήσει για τους αντίστοιχους πολιτισμούς σας και να σας βρει κοινά πάθη ? Μπορείτε να γράψετε στη μητρική σας γλώσσα, το μήνυμα θα μεταφραστεί αυτόματα – και χωρίς πάρα πολλά λάθη, είναι καλύτερο – στη γλώσσα του συνομιλητή σας. Αυτή η λειτουργία αυτόματης μετάφρασης υπάρχει επίσης για συνομιλία μέσω βίντεο. Γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να μπει στον πειρασμό από αυτήν την απλή και διασκεδαστική εφαρμογή ?

Σε συνοδεύει η αφοσίωση

Το Assimil σας υποστηρίζει στην εκμάθηση γλωσσών χάρη στις γλωσσικές της μεθόδους, όπως η συλλογή αντικειμενικών γλωσσών και τα σημειωματάρια άσκησης. Θα μάθετε όλες τις βάσεις με έναν διασκεδαστικό και προοδευτικό τρόπο.

Thanks! You've already liked this
No comments