Οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2023 για να βρείτε την αγάπη, Tinder, HappN, αισθάνεται … εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2023 | GQ Γαλλία

Tinder, Happn, αισθάνεται… εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2023

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2023

Χάρη στην έκρηξη στο Διαδίκτυο, το smartphone και τα κοινωνικά δίκτυα, οι εφαρμογές συναντήσεων κέρδισαν γρήγορα δημοτικότητα με singles. Αν σήμερα φαίνεται ασήμαντο, ας θυμηθούμε ότι ήταν προηγουμένως απαραίτητο να φύγουμε από το σπίτι και να πάμε στις πόρτες για να ελπίζουμε να συναντηθούν το μισό του. Οι αιτήσεις για την ικανοποίηση έχουν την αξία της ανύψωσης αυτής της κατάστασης, επιτρέποντας μια πρώτη προσέγγιση και προφίλ φιλτραρίσματος που ενδέχεται να ενδιαφέρονται.

προσάναμμα

Ταχύτητα χρονολόγησης, εκδρομές, βράδια, μπαρ, καφετέριες, νυχτερινά κέντρα, εκπομπές τηλεόρασης … δεν υπάρχει έλλειψη ευκαιριών για singles που επιδιώκουν να συναντήσουν τον σύντροφό τους ή να αποτύχουν να περάσουν καλά. Για να το ξεπεράσουμε όλα, η άφιξη των εφαρμογών που χρονολογούνται έχει μετατρέψει τους κωδικούς ανάποδα, καθιστώντας τελείως τις γαμικές υπηρεσίες. Ενώ ήταν ήδη πολύ επιτυχημένοι, η παρακολούθηση των αιτήσεων που χρονολογούνται κυριολεκτικά εξερράγη μετά το περιορισμό που επέβαλε ο Covvi-19. Μεταξύ Tinder, Grindr, Happn, Meetic και Company, οι εφαρμογές που χρονολογούνται είναι Legion. Παρουσιάζουμε σε αυτόν τον οδηγό τις καλύτερες εφαρμογές για εγκατάσταση, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Για να διαβάσετε επίσης> Tinder: Μην κάνετε αυτά τα λάθη, οι τελικές συμβουλές για την αλυσίδα των αγώνων.

1. προσάναμμα

Λογότυπο Tinder

προσάναμμα

Ο Tinder έχει καθιερωθεί ως η βασική αναφορά όσον αφορά την κάλυψη των αιτήσεων. Ιδιαίτερα χάρη στη φαινομενικότητά του, καθώς και Απλό στη χρήση διασύνδεσης και αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά. Όπως σε όλες τις εφαρμογές, η αρχή είναι απλή: μόλις εγγραφείτε, απλά πρέπει να παρέχετε κάποιες πληροφορίες και να προσθέσετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες για να έχετε πρόσβαση σε άλλα προφίλ. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα οργανικό, καθώς και τα ενδιαφέροντά σας, τις προθέσεις σας (σοβαρή, σύντομη σχέση) ή τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό, για να δώσετε σε άλλα προφίλ την επιθυμία να σας γράψω. Στη συνέχεια, μπορείτε να σπάσετε δεξιά ή να αφήσετε για να υποδείξετε τις προτιμήσεις σας. Αν σας αρέσει ένα προφίλ και αυτό το άτομο σας αρέσει σε αντάλλαγμα, υπάρχει ” αγώνας »». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να συνομιλείτε με αυτό το άτομο, για να δείτε αν υπάρχει αίσθηση ή όχι, ενόψει μιας πιθανής ημερομηνίας. Είναι επίσης δυνατόνΚαλέστε το παιχνίδι σας σε βίντεο, Προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες αντιστοιχούν καλά ή για να κάνουν τη συζήτηση πιο ζωντανή. Για να διαβάσετε επίσης> Tinder: Finish of Swiper, ο Cupidbot υπόσχεται να πάρει δεκάδες ραντεβού για εσάς. Είναι δυνατόν Περιορίστε το γεωγραφικό πεδίο των συναντήσεων, Για να είστε σίγουροι ότι το Tinder προσφέρει προφίλ που ζουν κοντά σας. Ο Tinder προσφέρει επίσης στους χρήστες του να έχουν ελέγξει το προφίλ τους, λαμβάνοντας μια φωτογραφία τους, η οποία θα συγκριθεί στη συνέχεια με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε την εφαρμογή με τις επαφές σας, έτσι ώστε να ανιχνεύει τους φίλους σας και να τους αποκλείσετε, αν δεν θέλετε να δουν το προφίλ σας.

Καταβληθείσα tinder

Όπως πολλές εφαρμογές συνάντησης, ο Tinder είναι ωστόσο απογοητευτικός στην δωρεάν έκδοση του. Πράγματι, η διάσημη εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να δείτε ποιος σας έδωσε ένα παρόμοι. Προσφορές Tinder Τρεις πληρωμένοι τύποι, Με εβδομαδιαίο, μήνα ή 6 μήνες. Μεταξύ αυτών, μετράμε Συνηριστικό πλεονέκτημα (€ 14,96 το μήνα), Χρυσός (€ 24,96 το μήνα) και Πλατινένιο (€ 30,96 το μήνα). Η πιο αναβαθμισμένη επιλογή ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες: απεριόριστες προτιμήσεις, απεριόριστες επανέκδοση, 5 δωρεάν superlikes την εβδομάδα, δωρεάν ώθηση προφίλ κ.λπ.

Για να διαβάσετε επίσης> Ο Tinder θέλει να ξεκινήσει μια συνδρομή στα 500 $/μήνα, αλλά για το τι να κάνει ?

2. Γροθιά

ΓροθιάΑυτή η δωρεάν εφαρμογή προορίζεται ειδικά για Η κοινότητα LGBTQ+ και απαριθμεί εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το Grindr είναι μινιμαλιστικό, αλλά προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά που αναμένεται από μια αίτηση συνάντησης. Μπορείς Όπως τα προφίλ που βρίσκονται κοντά στη θέση σας και επίσης φιλτράρετε την αναζήτησή σας Επιλέγοντας μια ηλικιακή ομάδα. Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή εφαρμογή συνάντησης, ο Grinder δεν προσφέρει σύστημα αντιστοίχισης. Που αφήνει μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά ανοίγει επίσης την πόρτα σε κάθε είδους παράλογες προσκλήσεις. Τέλος πάντων, διατίθενται αρκετές δυνατότητες για να αλληλεπιδράσουν με ένα προφίλ: εμπλοκή της συνομιλίας, στέλνοντας φωτογραφίες, βίντεο ή Μοιραστείτε τη θέση σας. Ωστόσο, δεν βρίσκουμε Χωρίς λειτουργία βιντεοκλήσης Όπως στο Tinder. Το Grindr καλεί τους χρήστες να προσθέσουν ετικέτες, emojis και άλλη σεξουαλική χροιά στο προφίλ τους. Με αυτή την έννοια, αυτή η εφαρμογή είναι πάνω απ ‘όλα προορίζεται για “σχέδια κώλο”, αν και είναι προφανώς δυνατό να βρείτε τα μισά εκεί. Ωστόσο, απαγορεύει ρητές φωτογραφίες προφίλ, αλλά σας αφήνει τη δυνατότητα Δημιουργήστε ιδιωτικά άλμπουμ για να μοιραστείτε με τις επαφές σας. Παρουσίαση GrindrΟι προσφορές εφαρμογών Τρεις πληρωμένες συνδρομές. Μεταξύ αυτών, μετράμε τη φόρμουλα Περισσότερο σε € 4,99 το μήνα, που αφαιρεί διαφημίσεις. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε τον τύπο XTRA, Χρεώνεται € 12,99 το μήνα ή € 71,88 ετησίως. Εκτός από το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων, το τελευταίο σας δίνει ιδιαίτερα 600 περισσότερα προφίλ, ενώ η ελεύθερη έκδοση περιορίζεται στην προσφορά σας μόνο μερικές δεκάδες. Προσφέρει επίσης 14 προηγμένα φίλτρα για να βελτιώσετε την έρευνά σας, καθώς και την επιβεβαίωση της ανάγνωσης μηνυμάτων. Τέλος, ο τελευταίος τύπος, βαφτίστηκε Απεριόριστος, προσφέρεται σε € 25,99 το μήνα. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό προφίλ, αλλά και να δείτε ποιος συμβουλεύτηκε το προφίλ σας ή ακόμα και να μεταβείτε στη λειτουργία Incognito.

3. Ευτυχισμένος

Χήρο λογότυπο

Παρουσίαση

Η εφαρμογή Happn θέτει σε ένα σύστημα χρονολόγησης γεωγραφικών γραμμών, επιτρέποντάς σας Συνομιλήστε με τους ανθρώπους που συναντήσατε όταν ταξιδεύετε. Όπως στο Tinder, όταν σας αρέσει ένα προφίλ και το τελευταίο σας αρέσει σε αντάλλαγμα, υπάρχει “Match” και μπορείτε να αρχίσετε να συνομιλείτε μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων. Happn, ωστόσο, χρησιμοποιεί το όνομα ” συντριβή »». Αν και αυτή η ιδέα είναι πρωτότυπη, απαιτεί όμως ότι η τοποθεσία σας είναι πάντα ενεργοποιημένη στο παρασκήνιο. Που δεν είναι απαραιτήτως το ιδανικό για να εγγυηθεί πλήρως το σεβασμό για το απόρρητό σας. Επιπλέον, το γεγονός ότι το τσιπ GPS σας ζητείται μόνιμα βοηθάει στη μείωση της αυτονομίας του smartphone σας. Το Happn, ωστόσο, το καθιστά ένα σημείο τιμής για να εγγυηθεί την ασφάλεια των χρηστών του, αφού η τοποθεσία τους δεν είναι δημόσια κοινή χρήση. Μόνο άτομα που έχουν αντιστοιχιστεί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Και πάλι, η δωρεάν έκδοση του Happn είναι περιορισμένη και θα πρέπει να πάτε στο ταμείο για να επωφεληθείτε από περισσότερα χαρακτηριστικά. Εγγραφείτε στον μοναδικό τύπο της αίτησης, που προσφέρεται σε € 22,99 το μήνα ή € 99,99 ετησίως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα ανθρώπων που σας άρεσαν, να στείλετε έως και 10 supercrusts την ημέρα, όπως απεριόριστα προφίλ ή να επιστρέψετε με το Λειτουργία επανάληψης. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στην εφαρμογή χωρίς διαφήμιση.

Για να διαβάσετε επίσης> Ο Tinder προσθέτει αρκετές αντωνυμίες για το φύλο και διαφορετικούς τύπους σχέσεων.

4. Κακός

Κακός

Παρουσίαση badoo

Μεταξύ των τόπων χρονολόγησης που είναι πιο γνωστοί για την προσβασιμότητά τους, ο Badoo ενεργεί επίσης ως αναφορά. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνομιλείτε δωρεάν με άλλα singles και να τους προσφέρετε ένα ραντεβού. Αφού εισαγάγετε τις πληροφορίες σας και προσθέτοντας φωτογραφίες κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε όπως τα προφίλ που σας ενδιαφέρουν. Λειτουργικότητα ” Κοντά “ σας επιτρέπει επίσης να δείτε τα προφίλ γύρω σας και να τα στείλετε μια καρδιά. Είναι επίσης δυνατό να βελτιώσετε με ακρίβεια την έρευνά σας για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει, χάρη στο σύστημα φίλτρων: επαληθευμένα προφίλ, μέγεθος, σεξουαλικότητα, γλώσσα, ενδιαφέροντα κ.λπ. Όσον αφορά τις πληρωμένες επιλογές, είναι δυνατόν Βάλτε το προφίλ σας προς τα εμπρός αγοράζοντας πιστώσεις ή μερικά Επιπλέον επίδειξη, Που θα σας επιτρέψει να έχετε έως και 4 φορές περισσότερο συμπαθεί ανάλογα με την εφαρμογή. Το Badoo προσφέρει επίσης Δύο πληρωμένοι τύποι. Η εφαρμογή εδώ αφήνει μεγάλη ευελιξία στους χρήστες της. Η συνδρομή Ασφάλιστρο Μπορεί να εγγραφεί στην ημέρα (€ 3,99), την εβδομάδα (€ 9,99), τον μήνα (€ 19,99) και ακόμη και για τη ζωή (€ 149,99). Αυτή η φόρμουλα σας επιτρέπει να διαγράψετε διαφημίσεις, να ανακαλύψετε τους ανθρώπους που σας έδωσαν ένα παρόμοιο, απεριόριστο κτύπημα, ή ακόμα και να πάτε σε λειτουργία ανώνυμου. Ο τύπος Πλευρικό πλεονέκτημα Σας επιτρέπει να πάρετε μια επιπλέον επίδειξη ανά εβδομάδα και μια συντριβή (το ισοδύναμο του Superlike στο Tinder) ανά ημέρα, αλλά και να ενεργοποιήσετε τον κατηγορούμενο υποδοχής. Διατίθεται από 14,99 ευρώ την εβδομάδα ή 29,99 € το μήνα.

Για να διαβάσετε επίσης> Tinder: Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας ?

5. Λατρεύω

Λατρεύω

Παρουσίαση Lovoo

Το Lovoo δεν διακρίνεται πραγματικά από άλλες εφαρμογές χρονολόγησης, προσφέροντας ένα σύστημα σάρωσης για επικύρωση ή όχι από τα προφίλ των singles κοντά. Μετά από έναν αγώνα, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε ή να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων. Με την Έκπληξη της ημέρας, Είστε ανταμείβονται για τις καθημερινές σας συνδέσεις με πιστώσεις που σας επιτρέπουν να αποκαλύψετε τους ανθρώπους που έχουν επισκεφθεί το προφίλ σας. Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε δωρεάν Παγοθραυστικά, Για’Στείλτε ένα μήνυμα σε ένα προφίλ χωρίς να ταιριάζει. Όπως και ο Badoo, ο Lovoo προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπετε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στη θέση σας μέσω της καρτέλας ” Κοντά σας »». Είναι επίσης δυνατό να φιλτράρετε την έρευνά σας, αν και τα κριτήρια περιορίζονται στην ελεύθερη έκδοση: Sex and Age Group. Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές χρονολόγησης, το Lovoo προσφέρει επίσης ένα προσφορά εγγραφής σε € 16,98 το μήνα ή € 92,88 ετησίως. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μια δέσμευση 3 μηνών σε € 32,97. Εγγραφείτε στο Lovoo Premium, Μπορείτε να πλοηγηθείτε χωρίς διαφήμιση, να δείτε τις προτιμήσεις και τις επισκέψεις σας, να βάλετε το προφίλ σας προς τα εμπρός ή απεριόριστο swiper. Η πληρωμένη φόρμουλα σας προσφέρει επίσης μια εκτεταμένη λειτουργικότητα φίλτρου για την έρευνά σας, έτσι ώστε τα προφίλ που προσφέρονται να αντιστοιχούν περισσότερο στις προσδοκίες σας.

6. Έσλα

Λυγισμένο λογότυπο

Έσλα

Αυτή η εφαρμογή χρονολόγησης βασίζεται επίσης σε ένα σύστημα σάρωσης, όπως και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα του bumble είναι αυτό Μόνο οι γυναίκες μπορούν να εμπλέξουν τη συζήτηση μετά από έναν ετεροφυλόφιλο αγώνα. Έπειτα έχουν 24 ώρες για να στείλετε το πρώτο μήνυμα. Ομοίως, οι άνδρες έχουν 24 ώρες για να απαντήσουν. Στην περίπτωση ενός αγώνα μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου, οι δύο έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη συζήτηση εντός 24 ωρών. Το άλλο άτομο έχει τότε 24 ώρες για να ακολουθήσει. Μετά από αυτή την περίοδο, και αναπάντητο από το ένα ή το άλλο, ο αγώνας λήγει. Ωστόσο, είναι δυνατό να επεκταθεί αυτή η περίοδος δωρεάν μία φορά την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Bumble αφήνει τον χρήστη 24 ώρες περισσότερο για να κάνει το πρώτο βήμα. Η διασύνδεση Bumbles επικεντρώνεται στην απλότητα, προσφέροντας μόνο περιορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών. Η εφαρμογή έχει επίσης δημιουργήσει ένα σύστημα χρονολόγηση ταχύτητας, που επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να μιλούν με ένα τυχαίο άτομο, προτού μπορέσουν να ανακαλύψουν το προφίλ τους. Είναι επίσης δυνατό να στείλετε ένα Φιλοφρόνηση σε ένα προφίλ που θα “πιάσει το μάτι σας”. Προφανώς, το Bumble προσφέρει μια πληρωμένη έκδοση, η οποία είναι διαθέσιμη στο δύο τύποι. Το πρώτο, με τίτλο Ωθηση, Σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να τοποθετήσετε το προφίλ σας προς τα εμπρός, να επωφεληθείτε από απεριόριστες προτιμήσεις και 5 superswiepers την εβδομάδα ή να επωφεληθείτε από Ταιριάξτε τις επεκτάσεις απεριόριστος. Προσφέρεται σε 8,99 ευρώ την εβδομάδα ή 17,72 ευρώ ανά μήνα. Όσο για τη δεύτερη φόρμουλα, σας δίνει το πλεονέκτημα όλων των προνόμων του Bumble για € 21,99 την εβδομάδα. Εκτός από τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορείτε να μάθετε ποιος σας άρεσε, να μεταβείτε στη λειτουργία Incognito ή να αλλάξετε τη γεωγραφική σας θέση για να ταιριάζει με τα προφίλ σε όλο τον κόσμο.

7. Καρπός

Παρουσίαση Fruitz

Η εφαρμογή Dating Fruitz δεν σκοπεύει να φέρει επανάσταση στο είδος, καθώς υιοθετεί τις λειτουργίες άλλων εφαρμογών που χρονολογούνται, επιτρέποντας στους χρήστες να σέρνουν και να ταιριάζουν, να ξεκινήσουν μια συνομιλία. Ωστόσο, η εφαρμογή διακρίνεται, φέρνοντας την προσωπική της πινελιά. Πράγματι, Οι προθέσεις των χρηστών συμβολίζονται από τα φρούτα : Το κερασάκι για σοβαρότητα, τα σταφύλια για μια συνάντηση, το καρπούζι για τη σχέση ενός σεξουαλικού φίλου και το ψάρεμα για μια νύχτα πριν. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα σύστημα Συντριβή, Για να στείλετε μηνύματα απευθείας σε άτομα που σας αρέσουν. Εάν οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να δουν άμεσα τις προθέσεις των ανδρών, οι τελευταίες πρέπει να πάρουν μια συνδρομή. Ο τύπος Ασφάλιστρο, Προσφέρονται σε € 4,99 την εβδομάδα, € 12,49 το μήνα ή € 64,99 ετησίως, σας δίνει απεριόριστες προτιμήσεις και ανακαλύψεις φρούτων. Επιπλέον, ο τύπος Χρυσαφένιος Εκτός από την ανακάλυψη ποιος σας άρεσε, αλλά και να φιλτράρετε τα προφίλ με φρούτα ή ακόμα και να μεταβείτε στη λειτουργία Incognito. Θα σας κοστίσει € 12,99 την εβδομάδα, € 29,99 ανά μήνα ή € 174,99 για συνδρομή ζωής.

8. Συναντώ

Παρουσίαση

Με το Tinder, το Meetic είναι πιθανώς μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές χρονολόγησης στη Γαλλία. Από την κυκλοφορία του, όχι λιγότερο από 8 εκατομμύρια ζευγάρια θα είχε σχηματιστεί χάρη στην πλατφόρμα. Η μη προώθηση των σχεδίων κώλου, η Meetic προτιμά να επικεντρωθεί σε σοβαρές σχέσεις, επιτρέποντας στα μέλη της να συναντηθούν κατά τη διάρκειαΣυμβάντα IRL, όπως μαγειρικά εργαστήρια, γευσιγνωσίες κρασιού ή βραδιές καραόκε. Διαφορετικά, το Meetic επιτρέπει σε singles να μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, να αρέσει και να συζητούν, όπως κάθε άλλη αίτηση συνάντησης. Η διεπαφή είναι διαισθητική και σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε. Παρά τις ιδιότητές του, η Meetic παραμένει μια αμειβόμενη αίτηση και αυτό είναι το πρόβλημα. Εκτός από την ύπαρξη μιας από τις πιο ακριβές υπηρεσίες στην αγορά, δεν είναι καν Δεν είναι δυνατόν να συνομιλήσετε χωρίς να πληρώσετε στο Meetic. Που προφανώς δεν παίζει προς όφελός του, σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών σας επιτρέπει να συναντήσετε δωρεάν. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη γάτα και ελπίζω να συναντήσετε το μισό σας, δύο συνδρομές είναι διαθέσιμες σε εσάς. Ο τύπος Ουσιώδης προσφέρεται σε € 19,99 το μήνα ή 9,99 ευρώ ανά μήνα με δέσμευση 6 μηνών. Ο τύπος Ασφάλιστρο Σας επιτρέπει να σας βάλετε προς τα εμπρός, να ξεκλειδώσετε τον κατηγορούμενο για παραλαβή ή να επιτρέψετε σε όλα τα προφίλ να επικοινωνήσουν μαζί σας για € 27,99 το μήνα ή 14,99 e ανά μήνα με 6 μήνες δέσμευσης.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε τον οδηγό Tom στο Google News να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Tinder, Happn, αισθάνεται… εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης το 2023

Η εύρεση αγάπης (ή ένα βράδυ) στο smartphone δεν είναι εύκολη. Δεν αρκεί να επιλέξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας και να γράψετε το τέλειο βιολογικό, χρειάζεστε επίσης, και πάνω απ ‘όλα, επιλέξτε την εφαρμογή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης

Κατά τη διάρκεια της συγκράτησης, οι εφαρμογές χρονολόγησης όπως το Tinder ή το Bumble παρουσίασαν αναβίωση της συμμετοχής. Αλλά πέρα ​​από αυτές τις δύο εφαρμογές, μακράν οι πιο γνωστές, υπάρχουν πολλοί άλλοι για να βρουν έναν σύντροφο ψυχής ή την αγάπη μιας νύχτας. Συνεπώς, ρωτήσαμε τον εαυτό μας το ερώτημα ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονολόγησης. Στη συνέχεια, παρατηρήσαμε ότι μερικοί από αυτούς πρότειναν να συνδυάσουν συναντήσεις και προσωπικά γούστα, επιτρέποντας να βρείτε το άτομο που ταιριάζει καλύτερα με τις επιθυμίες σας, τα γούστα και το προφίλ σας. Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας εφαρμογές χρονολόγησης. (Και σε περίπτωση: τα χειρότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε για τις εφαρμογές συνάντησης.Ουσία

Αισθάνεται: δείξτε ποιοι είστε πραγματικά

Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019, η εφαρμογή Feel Feels επικεντρώνεται στην παρουσίαση των χρηστών. Για να τερματίσετε τις φωτογραφίες σας στις διακοπές δίπλα στη θάλασσα, με το κατοικίδιο ζώο σας χαριτωμένο ή το selfie-mirror σας. Εδώ, θα πρέπει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας ένα σύντομο βίντεο. Επομένως, εξαρτάται από εσάς να είστε πρωτότυποι και να επισημάνετε τα πάθη ή τα ταλέντα σας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι επιτρέπει στους φίλους σας να αφήσουν μια γνώμη για εσάς στο προφίλ σας. Απλά πρέπει να ελπίζετε ότι δεν είναι πολύ τραχιά μαζί σας ..

Καθαρός: να μιλάμε ανοιχτά για τις επιθυμίες του

Αυτή είναι η εφαρμογή που προορίζεται για όσους δεν θέλουν να περάσουν από τέσσερα μονοπάτια, αλλά πηγαίνουν κατευθείαν στο σημείο: αυτό της ευχαρίστησης, με τις μοναδικές λέξεις -κλειδιά, σεβασμό και ιδιαίτερα συγκατάθεση. Στη συνέχεια, μπορείτε να παραδώσετε τις φαντασιώσεις σας χωρίς ντροπή ή φόβο να “ντροπιάστε”. Ο στόχος του Pure είναι να φέρει τους ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες επιθυμίες για να συναντηθούν, να τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν συνδέσμους και, γιατί να μην οδηγήσουν σε μια συνάντηση. Έτσι, έτοιμοι να σας αποκαλύψουν ?

Thanks! You've already liked this
No comments