Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Οι καλύτερες προσφορές χωρίς δέσμευση Σεπτέμβριος 2023, Promotions Mobile Package – BonforFait

Τις προσφορές της στιγμής

Das Head: 0,601 w/kg
Das Tronc: 1.451 w/kg
Μέλη DAS: 2.34 w/kg

Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Μεγάλη προσφορά σε υψηλές τιμές, τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας των Bouygues, Orange και SFR χειριστές έχουν φτάσει από το Free Mobile τον Ιανουάριο του 2012,. Ο νέος χειριστής ήξερε πώς να σπάσει τις τιμές από την αρχή και να προσφέρει καλά σχέδια μέχρι τώρα άγνωστα στη Γαλλία, με φωνή και 100% απεριόριστο SMS για σταθερή και κινητά προσφορές France και δεδομένων σε 3G και σε 4G πάντα πιο πλεονεκτική.

Όλα αυτά είναι καλά για τον καταναλωτή που μπορεί τώρα να αντέξει ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS με πολλά δεδομένα για λιγότερο από 20 € κατά μέσο όρο. Και το γλάσο στο κέικ, αυτό το είδος ποιοτικού πακέτου κινητής τηλεφωνίας σε μειωμένες τιμές είναι χωρίς υποχρέωση, η ευκαιρία να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος.

Για παράδειγμα σε αυτή τη σελίδα, ανακαλύψτε εδώ το καλύτερο πακέτο B & You, δωρεάν πακέτο κινητής τηλεφωνίας, κόκκινο με πακέτο SFR ή πακέτο SOSH.

Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G: Οι καλύτερες προσφορές τον Σεπτέμβριο του 2023

Όλοι οι χειριστές τηλεφωνίας προσφέρουν 5G κινητά σχέδια. Orange, Bouygues Telecom, Free Mobile, Red by SFR / SFR, CDISCount Mobile, NRJ Mobile και πολλά άλλα. Ας ανακαλύψουμε μαζί.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 09/11/2023

Επιστροφή στο σχολείο: 5 σχέδια από 20GB έως 250GB σε μια ασυναγώνιστη τιμή στο Lycamobile !

Επωφεληθείτε από την έναρξη της σχολικής χρονιάς για να βγάλετε μια προσφορά για κινητά σε μια ασυναγώνιστη τιμή ! Και καλά νέα: Για λίγες μέρες, το Lycamobile προσφέρει 5 κινητά σχέδια από 20GB έως.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 06/09/2023

Πακέτο για κινητά για λιγότερο από € 10: Οι καλύτερες προσφορές το Σεπτέμβριο του 2023

Ψάχνετε για ένα κινητό σχέδιο για λιγότερο από 10 ευρώ ? Βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το εύρος τιμών, οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν πολλές προσφορές με φάκελο.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 04/09/2023

Πακέτο για κινητά για λιγότερο από € 5: Οι καλύτερες προσφορές το Σεπτέμβριο του 2023

Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε λιγότερο από 5 ευρώ δεν εξαφανίστηκαν παρά την ανοδική τιμή των τιμών το 2023. Εάν δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο φάκελο δεδομένων για να παρακολουθήσετε.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 04/09/2023

Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Βρείτε την καλύτερη προσφορά 4G εδώ τον Σεπτέμβριο του 2023

Ποιο είναι το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 4G που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας το 2023 ? Σε αυτόν τον τομέα, οι φθηνές προσφορές είναι τακτικές και για να ανακαλύψουν εύκολα αυτό που θα μπορούσε.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 08/31/2023

Το Bouygues Telecom προσφέρει μια προσφορά ινών με τηλεόραση + 180 κανάλια για € 19.99 !

Αυτή τη στιγμή στο Bouygues Telecom, μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική προσφορά: μια ειδική σειρά bbox με οπτικές ίνες και 180 τηλεοπτικά κανάλια για λιγότερο από 20 € ανά €.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 08/28/2023

Το Bouygues Telecom προσφέρει ένα εξελισσόμενο κινητό σχέδιο μόνο σε 6,99 € / μήνα για εφήβους

Για την έναρξη του σχολικού έτους του 2023, η Bouygues Telecom προτείνει στους εφήβους να γεμίσουν το Gigas δίνοντάς τους την ευκαιρία να επωφεληθούν από ένα κλιμακωτό κινητό σχέδιο (το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και 20.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 08/28/2023

Αυτό το πακέτο 100 GB με το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι η προσφορά για κινητά της στιγμής

Το CDISCONT Mobile εκμεταλλεύεται τις καλοκαιρινές διακοπές 2023 για να προσφέρει ένα φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας με βάση το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Ο εικονικός χειριστής CDISCONT σας προσφέρει.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 07/17/2023

Αυτό το πακέτο 20 GB που βασίζεται στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι ιδανικό για μικρούς προϋπολογισμούς

Χρειάζεστε ένα όχι πολύ ακριβό κινητό σχέδιο με ένα μάλλον σωστό φάκελο δεδομένων πριν κάνετε διακοπές ? Γνωρίστε ότι το CDISCONT Mobile σας προσφέρει μια προσφορά που περιλαμβάνει 20.

CDISCOUNT Mobile 08/06/2023

Φτηνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100 GB: Φθινόπωρο για το κινητό CDISCONT χωρίς υποχρέωση

Χρειάζεστε ένα φτηνό κινητό σχέδιο, ενώ απολαμβάνετε ένα φάκελο δεδομένων 100 GB ? Λίγες εβδομάδες πριν από τις πωλήσεις του καλοκαιριού, ο εικονικός χειριστής CDISCount Mobile σας επιτρέπει.

CDISCONT Mobile 05/25/2023

Ανακαλύψτε ένα πακέτο 40GB για λιγότερο από € 10 το μήνα στο Bouygues Telecom !

Καταπολέμηση του gigas σε μίνι τιμές χάρη στο Bouygues Telecom και το πακέτο 40GB για λιγότερο από € 10 το μήνα ή το πακέτο 5GB εκτός αν.

Αυτό το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 30 GB είναι ιδανικό για μικρούς προϋπολογισμούς !

Χρειάζεστε ένα κινητό σχέδιο χαμηλού κόστους ? Το CDISCONT Mobile σας προσφέρει μια προσφορά που περιλαμβάνει 30 GB κινητών δεδομένων για λιγότερο από 7 ευρώ το μήνα. Και είναι ένα.

CDISCONT Mobile 04/26/2023

Συνδρομή Fiber + 5G Πακέτο για κινητά: Επωφεληθείτε από αυτήν την πορτοκαλί προσφορά σε μισή τιμή

Θέλετε να επωφεληθείτε από μια συνδρομή, συμπεριλαμβανομένης μιας προσφοράς ινστιτούτων Internet και ενός προγράμματος κινητής τηλεφωνίας 5G ? Είναι δυνατόν χάρη στο Orange όπου ο νούμερο ένα των τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 06/04/2023

Πακέτο 5G: Αυτές οι δύο προσφορές στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues είναι οι φθηνότερες της στιγμής

Αν ψάχνετε για ένα πακέτο 5G σε μια πολύ λογική μηνιαία τιμή, γνωρίζετε ότι οι δύο εικονικοί χειριστές Mobile NRJ Mobile και Cdiscount σας επιτρέπουν.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 03/16/2023

200 GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας: B & You αποκαλύπτει τη νέα της προσφορά πριν από την άφιξη της άνοιξης

Καθώς προσεγγίζει η άνοιξη του 2023, η Bouygues Telecom ξεκινά την ειδική σειρά B & You, η οποία σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο μη δεσμευτικής χρήσης για € 15.99 / μήνα. Η εν λόγω προσφορά δίνει.

140 GB σε € 14.99 / μήνα: Η Orange προσφέρει το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 5G για να ανοίξει πελάτες

Πορτοκαλί κριτικές πελατών με συνδρομή ανοιχτής ίνας ! Για να ολοκληρώσετε την προσφορά σας στο Διαδίκτυο, είναι δυνατόν να εγγραφείτε σε ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 5G με φάκελο του.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 02/09/2023

Φτηνές πακέτο 100 GB: Το CDISCount Mobile αποκαλύπτει την προσφορά του για χειμερινές διακοπές

Το CDISCONT Mobile εκμεταλλεύεται τις χειμερινές διακοπές του 2023 για να προσφέρει ένα φτηνό κινητό σχέδιο. Για αόριστη περίοδο, ο εικονικός χειριστής CDISCONT σάς επιτρέπει να εγγραφείτε σε μια προσφορά για κινητά.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 08/02/2023

Πακέτο 5G: Απολαύστε € 130 GB σε € 12,99 στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Και αν επωφεληθείτε από τις πωλήσεις για να πληρώσετε για το φθηνότερο τηλεφωνικό σας πακέτο ? Το CDISCount Mobile προσφέρει σήμερα το πακέτο 130 GB 5G με απεριόριστες κλήσεις & SMS/MMS.

CDISCOUNT Mobile 01/17/2023

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας Black Friday: Οι κορυφαίες προσφορές της στιγμής

Οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας κάνουν επίσης τη μαύρη Παρασκευή τους. Έχουμε επιλέξει για εσάς τις καλύτερες προσφορές της στιγμής για να αποθηκεύσετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας. Μερικά από αυτά τα πακέτα.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 11/23/2022

Το Lebara Mobile προσφέρει μια ασυναγώνιστη προσφορά: 80 GB στο Orange Network για 9,99 ευρώ

Έχετε πρόβλημα να επιλέξετε το νέο σας κινητό σχέδιο ? Μην πανικοβληθείτε: Σας βρήκαμε μια προσφορά που θα ανταποκριθεί απόλυτα σε όλες τις προσδοκίες σας. Lebara Mobile, χειριστής.

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 18/11/2022

Στη Γαλλία, η αγορά κινητής τηλεφωνίας είναι δομημένη γύρω από τέσσερις χειριστές: Bouygues Telecom, Free Mobile, Orange και SFR-Altice. Εκτός από αυτούς τους φορείς εκμετάλλευσης, που διαθέτουν το δικό τους δίκτυο, υπάρχουν μικρές εκμετάλλευσης MVNO, οι οποίοι προσφέρουν πακέτα στα δίκτυα των τεσσάρων παραπάνω φορέων εκμετάλλευσης. Μεταξύ των πιο γνωστών, μπορούμε να αναφέρουμε το NRJ Mobile, το Cdiscount Mobile ή το LA Poste Mobile. Οι τελευταίοι ανταγωνίζονται επίσης από υποβρύχια μεγάλων χειριστών όπως το SOSH, το Red by SFR και το B & You.

Αυτά τα υπο-μάρκα συχνά προσφέρουν προσφορές χωρίς πολύ φθηνότερη δέσμευση από τα πακέτα που συνήθως βρίσκονται στους χειριστές. Μερικές φορές βασίζονται μόνο σε συνδρομή στο Διαδίκτυο. Αλλά για να βρείτε πραγματικά το φθηνότερο πακέτο, συχνά πρέπει να στραφείτε σε πωλήσεις, προωθήσεις, κωδικούς προώθησης, πωλήσεις ή ακόμα και ιδιωτικές πωλήσεις.

Φτηνές πακέτα κινητής τηλεφωνίας: Πώς να αλλάξετε τον χειριστή για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες συμβουλές ?

Σε κάθε περίπτωση, πριν από την αλλαγή του χειριστή, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών σας για να ζητήσετε τον αριθμό του Ρίο απαραίτητη για τη φορητότητα του αριθμού τηλεφώνου σας. Με άλλα λόγια, ο αριθμός που θα αποσταλεί στον νέο σας χειριστή και ο οποίος θα επιτρέψει όταν η φορητότητα θα είναι αποτελεσματική για να επωφεληθεί από τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Το άλλο πρόβλημα, αυτά είναι το κόστος τερματισμού που ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν, για να μην αναφέρουμε τους υπόλοιπους μήνες της περιόδου δέσμευσής σας εάν είστε στην περίπτωση αυτή.

Μερικοί φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν μερική επιστροφή χρημάτων για αυτά τα έξοδα τερματισμού στους νέους πελάτες τους. Αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να το εκμεταλλευτείτε. Κατά κανόνα, οι καλές προσφορές κυνηγούν για την επιφυλακή για τις καλύτερες συμβουλές θα προτιμούν να επιλέξουν μια προσφορά χωρίς δέσμευση, με ξεχωριστή αγορά smartphone. Η τιμή της συνολικής ελευθερίας ! Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε δύο γραμμές, μία από τις οποίες χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση πακέτων στις καλύτερες τιμές, εντός των ορίων των συνθηκών χρήσης, οι οποίες φυσικά παρέχονται από τους φορείς εκμετάλλευσης.

Φυσικά, ανεξάρτητα από την απόφασή σας, η επιλογή ενός φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας συνεπάγεται την κατανόηση της πραγματικότητας του δικτύου τους. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα με το καθαρό δίκτυο δωρεάν κινητού τηλεφώνου, του οποίου η κάλυψη μπορεί να είναι ακόμα ελλιπής ανάλογα με τις ζώνες. Αλλά οι πελάτες SFR, Orange και Bouygues μπορούν να αντιμετωπίσουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας. Έτσι, ποιος χειριστής πορτοκαλί, SFR-άλλος, bouygues ή δωρεάν κινητό θα επιλέξετε ?

Ο προσφορές από τη στιγμή

Για να αλλάξετε τον χειριστή διατηρώντας τον αριθμό σας καλέστε το 3179 (δωρεάν κλήση) και συλλέξτε το Ρίο σας .
Επιλέξτε “Κρατήστε τον αριθμό σας” όταν εγγραφείτε και μην λύσετε τον εαυτό σας με τον πρώην χειριστή.

130GB σε 5g στα 15 € 99 – SIM στα 1 €

Το Bouygues Telecom προσφέρει μια ειδική σειρά B & You χωρίς δέσμευση με απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS και 130GB σε 5G (30GB στην ΕΕ) στα 15 € 99/μήνα. Το SIM είναι € 1
Επίσης διαθέσιμο:
▶ Πακέτο 5GB στα 4 € 99/μήνα
▶ Πακέτο 40GB στα 9 € 99
▶ Πακέτο 200GB στα 19 € 99

προβολή

Προωθήσεις από 5 € 99

Το Prixtel προσφέρει 4 πακέτα μη δέσμευσης στο δίκτυο SFR, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων/SMS/MMS και:

Το μικρό : από 10 GB του Διαδικτύου (15GB στην ΕΕ) για 5 € 99
Οξυγόνο : Από 30 GB του Διαδικτύου (15GB στην ΕΕ) για 7 € 99
Εξαιρετική : από 100 GB του Διαδικτύου (15GB στην ΕΕ) για 9 € 99
Ο γίγαντας : Από 160 GB του Διαδικτύου (25GB στην ΕΕ) για 15 € 99
Μια επιλογή 5G είναι διαθέσιμη σε συμπλήρωμα σε ορισμένα πακέτα

προβολή

Πάλι 4H 33m 14s

Προσφέρονται 4 μήνες

Το LA Poste Mobile (SFR Network) προσφέρει 4 μήνες που προσφέρονται στα πακέτα μη δεσμευτικής σύνδεσης με απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS:
▶ 60 GB του Διαδικτύου (20 GB στην ΕΕ/DOM) για 0 ​​€ για 4 μήνες, τότε 10 € 99
▶ 120 GB του Διαδικτύου (20 GB στην ΕΕ/DOM) για 0 ​​€ για 4 μήνες, τότε 14 € 99
Μια επιλογή 5G διαθέσιμη για 5 €
Διατίθεται επίσης 2 -hour πακέτο για 0 ​​€ για 4 μήνες τότε 4 € 99

προβολή

Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου

Κουτί 4G/5G για παιδιά -26 ετών

Το Bouygues Télécom προσφέρει το κουτί 4G ή το κουτί 5G στην προώθηση χωρίς υποχρέωση και χωρίς συνθήκες διάρκειας. Κάθε ένα από αυτά τα κουτιά σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να παρακολουθείτε τηλεόραση (70 κανάλια) σε smartphone, tablet και υπολογιστή. Το Amazon Premium που προσφέρεται για 12 μήνες και 6 € 99/μήνα.
▶ Το πλαίσιο 5G (έως το ↓ 1.1 GB/S ↑ 58 MB/s) με το WiFi 6 είναι στο
27 € 99 / μήνα

▶ Το πλαίσιο 4G (έως το † † † † 220 MB/s ↑ 38 MB/s) με WiFi 5 είναι στο
22 € 99 / μήνα

Όροι:
• Να είστε κάτω των 26 ετών
• Να είστε επιλέξιμοι για κουτί 4G ή 5G, που προορίζονται για ορισμένες γεωγραφικές περιοχές.
• Κόστος παροχής και τερματισμού: € 19 το καθένα

προβολή

Απεριόριστο + 120 GB στα € 12.99/μήνα

Το Free Mobile προσφέρει μια ειδική σειρά με κλήσεις, SMS, Unlimited MMS και 120 GB Internet (18 GB στην ΕΕ/DOM) σε € 12.99/μήνα για 1 έτος τότε € 19.99/μήνα (δωρεάν πακέτο με 250 GB σε 4G/5G).
Δωρεάν Ligue 1 Uber τρώει περιλαμβάνεται

προβολή

Ειδική σειρά από 7 € 99

Το Coriolis (SFR Network) προσφέρει πολλά μη δεσμευτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων/SMS/MMS:
30 GB (7 GB στην ΕΕ) στις 7 € 99
80 GB (10 GB στην ΕΕ) στις 8 € 99
150 GB – 5g (13 GB στην ΕΕ) στις 12 € 99
200GB – 5g (18 GB στην ΕΕ) στις 17 € 99

προβολή

111 GB στα 9 € 99 για 2 μήνες

Το YouPrice προσφέρει “le first” μια ειδική σειρά χωρίς υποχρέωση. Ρυθμιζόμενο που περιλαμβάνει 3 επίπεδα Διαδικτύου: 111GB, 120GB, 130GB. Διατίθεται στην επιλογή σας στο Orange Network ή στο δίκτυο SFR. Προσφέρει απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS και μια επιλογή 5G (+€ 5/μήνα).
Για την προσγείωση 111GB ​​του Διαδικτύου (16GB στην ΕΕ) η τιμή είναι: 9 € 99/μήναΓια 2 μήνες, τότε 11 € 99 (SFR) ή 12 € 99 (πορτοκαλί)

προβολή

Προσφορές από 4.99/μήνα

Το Red (SFR Network) προσφέρει πακέτα χωρίς δέσμευση στην προώθηση με απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS και Internet:
5 GB (6 Go Eu) στο 4 € 99/μήνα
40 GB (10 GOE) στο 9 € 99/μήνα
80 GB (16 GOE) στις 11 € 99/μήνα
130 GB (26 GOE) στις 15 € 99/μήνα
Διαθέσιμη επιλογή 5G με 20GB, 100GB και 200GB: +€ 3/μήνα

προβολή

Από 5 € 99

Το Lebara (Orange Network) προσφέρει προσφορές χωρίς δέσμευση με κλήσεις, απεριόριστο SMS (χωρίς MMS) και:
20 GB του Διαδικτύου σε 5 € 99
40 GB του Διαδικτύου σε 7 € 99
100 GB του Διαδικτύου στα 9 € 99
130 GB του Διαδικτύου στα 13 € 99

Χρέωση κάθε 30 ημέρες. Χωρίς MMS. Δωρεάν κάρτα SIM.

προβολή

Προώθηση από 4 € 95

Το Reglo Mobile (SFR Network) προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση. Περιλαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις/MMS και:
▶ 10GB/5GB (ΕΕ) για 4 € 95
▶ 70GB/8GB (ΕΕ) για 7 € 95
▶ 100GB/10GB (ΕΕ) για 9 € 95

προβολή

Απεριόριστο + 40GB στα 11 € 99/μήνα

Το SOSH (Orange Network) προσφέρει ένα πακέτο μη δέσμευσης με απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 130 GB του Διαδικτύου (20 GB στην ΕΕ/DOM) στα 15 € 99/μήνα.
Επίσης διαθέσιμο:
▶ Πακέτο 1GB για 7 € 99/μήνα
▶ Πακέτο 4GB για 11 € 99/μήνα
▶ Πακέτο 130GB για 15 € 99/μήνα
▶ Πακέτο 140GB-5G για 20 € 99

προβολή

Από 5 € 99 – sim 1 €

Το Auchan Telecom (Bouygues Telecom Network) προσφέρει στην προώθηση αρκετών περιορισμένων σειρών με απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS και:
▶ 10 GB (6GB στην ΕΕ) στις 5 € 99
▶ 20 GB (10GB στην ΕΕ) στις 6 € 99
▶ 80 GB (13GB στην ΕΕ) στις 9 € 99

προβολή

Κουτί στα 20 € 99/μήνα

Το SFR προσφέρει το κιβώτιο των 7 ινών (ή ADSL) με έκπτωση € 14/μήνα για 1 έτος ή 20 € 99/μήνα για 1 έτος και 34 € 99/μήνα.
Το κουτί παρέχει Internet σε 500MB/s (ίνες) + 160 τηλεοπτικά κανάλια + κλήσεις σε διορθώσεις.
12 -Μνθάρια δέσμευση.

προβολή

Κουτί στα 18 € 99/μήνα + 1 μήνα προσφέρονται

Η προσφορά Red Box προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς δέσμευση Από ίνες (ή ADSL, αν όχι επιλέξιμες) με: Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά, WiFi 5, τηλεόραση με κόκκινη τηλεόραση (PC, tablet, smartphone). ή συνδέστε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης για αγορά για € 29.
Ως μπόνους προσφέρεται 1 μήνα.
Η τιμή είναι 18 € 99/μήνα για 1 έτος και 28 € 99

προβολή

Κουτί ινών στα 17 € 99

Η Bouygues Télécom προσφέρει το κουτί προώθησης για 1 έτος. Επιτρέπει την πρόσβαση στο Internet Fiber έως και 400 Mbit/s για λήψη και αποστολή και κλήσεις σε διορθώσεις στη Γαλλία και περισσότερες από 110 χώρες.
Η τιμή είναι 17 € 99 για 1 έτος και 31 € 99.
Η δέσμευση είναι 1 έτος

προβολή

Πάλι 4H 33m 14s

80GB + Samsung A14 στα 16 € 99

Το LA Poste Mobile (SFR Network) προσφέρει προώθηση ένα πακέτο SMMS/MMS και 80GB του Διαδικτύου (25GB EN EU) για 16 € 99 για 12 μήνες και 21 € 99. Για αυτήν την τιμή προσφέρεται ένα τηλέφωνο Samsung A14 4G (συνήθης τιμή περίπου € 150) για € 1. Η δέσμευση είναι 24 μήνες.

προβολή

Πώς λειτουργούν οι προσφορές σε σχέδια ?

Η πλειονότητα των προσφορών που προσφέρονται σε κινητά σχέδια αποτελείται από μειωμένη τιμή για περίοδο 6 ή 12 μηνών. Μετά από αυτή την περίοδο, η τιμή του πακέτου θα επιστρέψει στην “κανονική τιμή” της, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αντιπροσωπεύει σημαντική αύξηση των τιμών.

Για παράδειγμα, το πακέτο Bouygues Telecom πηγαίνει από € 2/μήνα σε € 7,99/μήνα μετά από 6 μήνες ή 3 φορές πιο ακριβό !

Είναι τότε δυνατό να ζητήσετε από τον χειριστή μια εμπορική χειρονομία προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση των τιμών, αλλά το πιο εύκολο για τον πελάτη είναι συχνά να αλλάξει το πακέτο για να επωφεληθεί από ένα νέο καλό σχέδιο.

Για να απλοποιήσετε τη ζωή και να αποφύγετε να υποβληθείτε σε μια απροσδόκητη αύξηση των τιμών, ορισμένοι πελάτες προτιμούν τις προσφορές με τιμές ζωής. Αυτός ο τύπος προώθησης προσφέρεται κυρίως από το Red by SFR και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μειωμένες τιμές χωρίς να αυξάνετε για λίγους μήνες αργότερα.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα πακέτα με τιμή ζωής στην αφοσιωμένη σελίδα μας.

Γιατί τόσες πολλές προσφορές σε κινητά σχέδια ?

Πριν από την άφιξη της δωρεάν στην αγορά πακέτων κινητής τηλεφωνίας το 2012, τα περισσότερα από τα πακέτα αφαιρέθηκαν στα καταστήματα σε έναν από τους τρεις μεγάλους φορείς εκμετάλλευσης και είχαν περίοδο δέσμευσης 12 ή 24 μηνών. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε και τα μη δεσμευτικά πακέτα που διατίθενται στο εμπόριο αποκλειστικά στο Διαδίκτυο έχουν γίνει ο κανόνας.

Με αυτά τα πακέτα οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν τον χειριστή ανά πάσα στιγμή χωρίς να πληρώσουν τα παραμικρή τέλη τερματισμού. Επιπλέον, η διαδικασία φορητότητας αριθμού αφαιρεί την τριβή της αλλαγής, ο πελάτης μπορεί να διατηρήσει τον αριθμό του και δεν είναι πλέον απαραίτητο να επικοινωνήσει με τον πρώην χειριστή του για να τερματίσει τη σύμβασή του.

Αυτό το πλαίσιο ευνοεί τον πόλεμο των βραβείων που οι χειριστές. Οι κύριοι φορείς εκμετάλλευσης έχουν τραβήξει τις μάρκες τους χωρίς υποχρέωση (κόκκινο από SFR, SOSH στο Orange, και το B & You κυμαίνονται στο Bouygues Telecom) μέσω των οποίων καλύπτουν έναν πόλεμο τιμών χωρίς Merci. Μόλις ένας χειριστής κυκλοφορήσει μια νέα προώθηση σε ένα πακέτο, οι άλλοι προσαρμόζονται στις ημέρες ή ακόμα και τις ώρες που ακολουθούν.

Οι εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης δικτύων, που λέγεται ότι είναι MVNO, δεν πρέπει να είναι ξεπερασμένοι και ήταν σε θέση να προσαρμοστούν σε αυτό το εξαιρετικά ανταγωνιστικό πλαίσιο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις προσφορές CDISCONT, NRJ Mobile και Auchan Telecom, και οι τρεις ανήκουν στον χειριστή EI-Telecom. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό στον τομέα των προσφορών με νέες προσφορές κάθε εβδομάδα.

Πότε να βρείτε καλά σχέδια ?

Οι εορτασμοί του τέλους και η περίοδος του πίσω του Σεπτεμβρίου ήταν ιστορικά οι δύο περιόδους που οι φορείς εκμετάλλευσης ήταν οι πιο δραστήριοι για την πρόσληψη νέων συνδρομητών. Στη συνέχεια επωφελήθηκαν από την φήμη ορισμένων εμπορικών εκδηλώσεων, όπως οι πωλήσεις χειμώνα και καλοκαιρινών, μαύρης Παρασκευής και Cyber ​​Monday, κλπ. Για να ξεκινήσετε νέες προσφορές.

Οι προσφορές έχουν γίνει τώρα το νέο πρότυπο για την εμπορία πακέτων και δεν είναι πλέον χρήσιμο να περιμένετε μια ειδική περίοδο για να εγγραφείτε σε ένα καλό σχέδιο.

Στο Bonforme ακολουθούμε όλες τις προσφορές σε καθημερινή βάση και διατηρούμε αυτήν τη σελίδα ενημερωμένη σε πραγματικό χρόνο για να σας επιτρέψουμε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις καλές προσφορές.

Η σύγκριση των μη δεσμευτικών πακέτων ενσωματώνει επίσης όλες τις προσφορές που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα.

Καλές προσφορές κινητής τηλεφωνίας και πορτοκαλί πακέτα

Έως € 15 άμεσης έκπτωσης για 12 μήνες (1) για νέους πελάτες Orange Mobile με τα πακέτα 100GB 5G, 170GB 5G ή 200GB 5G 5G.

Κινητά τηλέφωνα και smartphones

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5

Ένα ζευγάρι Galaxy Buds2 Pro προσφέρεται μέχρι τις 09/30/2023 (2)

Das Head: 0,601 w/kg
Das Tronc: 1.451 w/kg
Μέλη DAS: 2.34 w/kg

Samsung Galaxy Z Fold5

Samsung Galaxy Z Fold5

Ένα ζευγάρι Galaxy Buds2 Pro προσφέρεται μέχρι τις 09/30/2023 (2)

Das Head: 1.244 w/kg
Das Tronc: 1.193 w/kg
Μέλη DAS: 3.12 w/kg

Samsung Galaxy S23 Λεβάντα

Samsung Galaxy S23 | S23+| S23 Ultra

Έως τα € 200 επιστρέφονται για την αγορά ενός προϊόντος από το εύρος S23 Galaxy (3)

Das Head: 0,766 w/kg
Das Tronc: 1.453 w/kg
Μέλη DAS: 3.01 w/kg

Orange Mobile πελάτες Η πίστη σας ανταμείβεται !

Κάθε τρεις μήνες, το Orange σε κάνει επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές μέρες του με αδιάφορες προσφορές σε μια επιλογή από smartphones και αξεσουάρ.

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, Το πορτοκαλί ανταμείβει την πίστη σας με άμεσες εκπτώσεις και τη δυνατότητα Πληρώστε τέσσερις φορές.

Πελάτες στο Διαδίκτυο – έως και 5 πλεονεκτικές τιμές

Πακέτο κινητής τηλεφωνίας 2h 100mo

Χρησιμοποιήσιμη στην ηπειρωτική Γαλλία και από τις περιοχές της Ευρώπης, DOM, Ελβετία/Ανδόρα. Διατίθεται σε αποκλεισμένη και μη αποκλεισμένη έκδοση.

  • 2 ώρες κλήσεων
  • Απεριόριστο SMS/MMS
  • Internet Mobile 100MB (μπλοκαρισμένο)

Για 12 μήνες τότε 5,99 €/μήνα.

100GB 5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Χρησιμοποιήσιμη στην ηπειρωτική Γαλλία και από τις περιοχές της Ευρώπης, DOM, Ελβετία/Ανδόρα.

  • Απεριόριστες κλήσεις
  • Απεριόριστο SMS/MMS
  • Internet Mobile 100GB 5G (μειωμένη ροή πέρα ​​από)

Για 12 μήνες τότε 26,99 €/μήνα
(-15 €/μήνα για 12 μήνες έως 04 Οκτωβρίου 2023).

Όλες οι συμβουλές μας για τα πακέτα για τον πελάτη Open Pack

Βρίσκω επίσης

Incont στη σελίδα επιστροφής χρημάτων ODR

Προσφορές επιστροφής χρημάτων

Σύνδεσμος με τον αποκλεισμένο επιλογέα ιστού

Εξαιρούμενος ιστός

Σύνδεση με την προσγείωση των αποκλειστικών ημερών

Αποκλειστικές ημέρες

Σύνδεση με τον επιλογέα των επανακατασκευασμένων τηλεφώνων

Κινητά τηλέφωνα

Τα πορτοκαλί μπόνους συνεχίστηκαν

Επωφεληθείτε από το πορτοκαλί μπόνους που επαναλήφθηκαν έως και 150 ευρώ για την ανάκτηση του παλιού κινητού σας στο Orange Store.

Φορητότητα του αριθμού σας

Γίνετε μέλος της Orange και εξοικονομήστε χρήματα. Με τη φορητότητα του αριθμού, δεν αλλάζετε τον τρέχοντα αριθμό κινητού σας, η Orange φροντίζει τα πάντα.

Λάβετε όλες τις καλές προσφορές μέσω email

5G: Με προσφορά και συμβατό με τερματικό μόνο σε αναπτυγμένες περιοχές (δίκτυο 5G στη διαδικασία ανάπτυξης). Μεταβλητή ροή ανάλογα με τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται. Λεπτομερής και διαφοροποιημένη κάλυψη στο δίκτυο.πορτοκάλι.Fr.

(1) Η προσφορά που ισχύει από 08/17/2023 έως 04/10/2023 περιλάμβανε αποκλειστικά για άτομα, στην ηπειρωτική Γαλλία για οποιαδήποτε νέα συνδρομή σε 100GB 5G, 170GB 5G, 200GB 5G ή 100GB 5G, 170GB 5G, 200GB 5G, 200GB 5G, για τον πελάτη Internet που δεν έχει τερματίσει ένα πορτοκαλί πακέτο τους τελευταίους 3 μήνες. Οποιοσδήποτε τερματισμός του πακέτου ή οποιαδήποτε αλλαγή του πακέτου έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της έκπτωσης για την υπόλοιπη περίοδο.

(2) προσφορά υπό όρους που ισχύουν από 08/11/2023 έως 30/09/2023. Δείτε τις προϋποθέσεις στο κουπόνι..

(3) Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 08/18 έως τις 24/09/2023. Δείτε τις προϋποθέσεις στο κουπόνι.

DAS: Η ροή απορρόφησης ειδικής απορρόφησης (DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 w/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 w/kg για τα μέλη. Η μέτρηση του κορμού DAS μπορεί να έχει υπολογιστεί σε σχέση με μια ορισμένη απόσταση από έναν προσομοιωμένο ανθρώπινο οργανισμό. Ανατρέξτε στο φυλλάδιο του κατασκευαστή.

Δικαίωμα αποσύνδεσης: Μπορείτε να αποσύρετε από το συνδρομητικό συμβόλαιο ή/και την αγορά σας χωρίς να δώσετε λόγο εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.
Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας απόσυρσης, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τη σελίδα εμπορικής βοήθειας. Σε περίπτωση παραγγελίας προσφοράς υπηρεσίας, θα σας χρεώσουμε ανάλογα με την ημερομηνία παραλαβής της απόσυρσης σας καθώς και τυχόν επικοινωνίες που έγιναν και δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας.

Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ

Thanks! You've already liked this
No comments