Τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα για αγορά το 2023 – Numerama, Electric Urban Bike: Mustache, Trek, Kalkhoff On!

Ηλεκτρικό ποδήλατο

Και με το κόστος ενός καλού ηλεκτρικού ποδηλάτου, ίσως να κάνετε λάθος. Εάν εξακολουθείτε να διστάσετε πριν ξεκινήσετε, ξέρετε ότι είναι δυνατόν να νοικιάσετε ηλεκτρικό ποδήλατο: θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης VAE στον ειδικό οδηγό μας.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα για αγορά το 2023

Mustache Σάββατο 28.1 // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Χωρητικότητα μπαταρίας, ανοιχτό ή κλειστό πλαίσιο, μηχανισμός αισθητήρα αντοχής ή περιστροφής, για την αυτονομία ? Τόσες πολλές βασικές παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός VAE. Τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα δεν είναι απαραιτήτως τα πιο ακριβά, ακόμη και αν η εύρεση ενός καλού μηχανοκίνητου κύκλου σε λιγότερο από € 1.000 είναι σχεδόν θαύμα. Έτσι για την πόλη ή για τις αθλητικές δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου, ανακαλύψτε την επιλογή μας από τα καλύτερα ποδήλατα της πόλης, το Mountain Biking και το Gravel Electric.

Η επιλογή ενός καλού ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι απαραίτητη για όσους θέλουν να μάθουν μαλακή κινητικότητα με βιώσιμο τρόπο. Χαλίκι, ποδήλατο βουνού, ποδήλατο πόλης, Vae Léger, Vae Heavy … δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος ηλεκτρικού ποδηλάτου, αλλά σωρούς.

Και με το κόστος ενός καλού ηλεκτρικού ποδηλάτου, ίσως να κάνετε λάθος. Εάν εξακολουθείτε να διστάσετε πριν ξεκινήσετε, ξέρετε ότι είναι δυνατόν να νοικιάσετε ηλεκτρικό ποδήλατο: θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης VAE στον ειδικό οδηγό μας.

Εάν είστε ήδη πεπεισμένος Velocist ή ποδηλασία στην καρδιά, πιθανότατα έχετε ήδη ξεκινήσει την έρευνά σας και έχετε μια αόριστη ιδέα για το τι θέλετε. Είναι να σας βοηθήσουμε να διευκρινίσετε την επιλογή σας ότι αποφασίσαμε να προσφέρουμε έναν οδηγό που δεν είναι ικανοποιημένος για να απαριθμήσετε ποδήλατα, αλλά που σας βοηθά να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας ποδήλατο. Όλα τα ποδήλατα σε αυτόν τον οδηγό πιστοποιήθηκαν από το συντακτικό προσωπικό, το οποίο δοκιμάζει περίπου πενήντα το χρόνο.

�� Βρείτε τον Julien Cadot και το Daz στο κανάλι μας στο YouTube Vroom. Το πάθος τους ? Δοκιμάστε μια ολόκληρη δέσμη VAE και μοιραστείτε την εμπειρία τους.

Τι ηλεκτρικό ποδήλατο για αγορά το 2023 ? Ο οδηγός μας για να μάθετε ποιο θα επιλέξετε

Πάντα να έχετε κατά νου ότι σε ισοδύναμο εξοπλισμό, θα μπορούσατε να βρείτε ένα εξίσου καλό μοντέλο, αλλά με μια εμφάνιση και την αίσθηση ότι θα σας αρέσουν περισσότερα. Συνεπώς, η μετάβαση σε ένα Velociste για να δοκιμάσετε ένα ποδήλατο συνιστάται ιδιαίτερα, ακόμη και αν η αγορά μέσω του Διαδικτύου δεν είναι πρόβλημα. Οι μεγάλες μάρκες χρησιμοποιούν τυπικά εξαρτήματα που μπορείτε να προσαρμόσετε και να επισκευάσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Ποιο ηλεκτρικό ποδήλατο θα επιλέξει για την πόλη ?

  • CGO600 PRO TENWAWS
  • Βοήθεια προέλευσης: Γρήγορη αστική
  • Gaya the Compact
  • Μουστάκι Σάββατο 28.1

Τα πιο ευπροσάρμοστα ηλεκτρικά ποδήλατα

  • Εξειδικευμένο turbo vado 3.0
  • Canyon Endurace: Στις 7.0
  • Μουστάκι Σάββατο 27 x-road 3

Ποιο είναι το καλύτερο e-bike στην αγορά ?

Το καλύτερο χαλίκι και ηλεκτρική ορεινή ποδηλασία

Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό προφανώς δεν λαμβάνουν υπόψη την βοήθεια αγοράς που προσφέρονται από κοινότητες ή δημαρχείου. Στο île-de-france, το νομοσχέδιο μπορεί να μειωθεί στα € 500, το οποίο απέχει πολύ από αμελητέα.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα για την πόλη

CGO600 Pro Tenvways: Προσιτή ηλεκτρική βοήθεια ηλεκτρικής βοήθειας

Tenvways-CGO-600PRO-FICHE-PRODUCTION-NUMERAMA

1.799 € σε τέντες

Εάν η μάρκα των Teenways δεν σας λέει τίποτα, είναι φυσιολογικό. Εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά, ισχυρίζεται ότι είναι μια ένωση ποδηλάτων μέσω του πλανήτη (διαβάστε: ένας κινέζος κατασκευαστής που προσπαθεί να μην πει ότι είναι Κινέζος). Ακόμα, οι Tenways έχουν την αξία να έχουν γραφεία στην Ευρώπη. Μετά την επιτυχία του CGO600, η ​​Tenvways αποφασίζει να το απορρίψει σε μια έκδοση Pro. Διαφοροποιείται κυρίως από την ενσωμάτωση ενός μπροστινού φάρου όσον αφορά το πλαίσιο και την εμφάνιση μιας αφαιρούμενο μπαταρίας. Για 200 € περισσότερο, αυτές οι βελτιώσεις είναι σημαντικές και αξίζει τον κόπο.

Για την τιμή της, η πρόταση των χωρών είναι μάλλον ειλικρινής με παραχωρήσεις που επιλέγονται με σύνεση. Για λιγότερο από € 2.000, τα tenways εξοπλίζουν το ποδήλατό της με ελαφρύ κινητήρα με αισθητήρα ροπής και υδραυλικά φρένα για βάρος που δεν υπερβαίνει τα 16 κιλά. Εάν δεν είναι το ελαφρύτερο, παραμένει μακριά από ορισμένα μοντέλα που μπορούν να ζυγίσουν άλλα δέκα κιλά. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και απολύτως τίποτα δεν έχει ανασταλεί σε ποδήλατα.

Η συντήρηση απλοποιείται από την παρουσία ζώνης που στοχεύει να προσφέρει μόνο μία ταχύτητα. Ο κινητήρας προσφέρει μια μέτρια ροπή 35 nm η οποία, που σχετίζεται με την ενιαία ταχύτητα, θα δείξει γρήγορα τις αδυναμίες του στις πλαγιές. Στο πιάτο, από την άλλη πλευρά, το CGO600 Pro Tenvways προσφέρει το καλύτερο από τον εαυτό του με διακριτική και φυσική συνοδεία για τις προσπάθειες πεντάλ με σωστή αυτονομία.

Προέλευση Βοήθεια Fast Urban // Πηγή: Thomas Ancelle για Numerama Gaya Compact // Πηγή: Thomas Ancelle for Numerama Μουστάκι-Samedi-281-2 Ειδική Turbo Vado 3.0 // Πηγή: Louise Audry για Numerama Canyon-endurace-on-fiche-produde Mustache-Samedi-27-ToRoad-3-7 Armony Trekking Vireggio // Πηγή: Louise Audry για Numerama

2.599 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Προσπάθεια 3.Β από το Kalkhoff

Το Kalkhoff προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό με το εύρος προσπάθίας του, εξοπλισμένο με απόδοση Bosch και έτοιμη να οδηγήσει, με πλήρη εξοπλισμό (φωτισμός, ράφι αποσκευών) και μπαταρία μέχρι 500 WH. Ο Kalkhoff προσφέρει επίσης τρία καρέ για να επιλέξετε από το ίδιο ποδήλατο, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση στην οποία είμαστε πιο άνετοι.

Τα καλύτερα συνδεδεμένα ηλεκτρικά ποδήλατα

Ο κόσμος του συνδεδεμένου ποδηλάτου είναι μια πραγματική κλήση για μαλακίες. Είτε πρόκειται για ποδήλατα πηχί έπεφτε Από την Κίνα σε αμφίβολες εγκρίσεις ή ποδήλατα που επαινεί ο Τύπος όταν δεν έχουν βγει ακόμα, η λέξη συνδεδεμένος Προστέθηκε στον κύκλο όλες τις πλευρές τεχνολογίας gadget. Σε αυτό το μικρό παιχνίδι, ο Angell έχασε για πρώτη φορά πριν διορθώσει το πλάνο προσφέροντας το M Cruiser του, το οποίο μπορούσαμε να δοκιμάσουμε.

Ωστόσο, μερικές μάρκες καταφέρνουν να βγουν από το παιχνίδι. Βρείτε τα συνδεδεμένα ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας που έχουν κάνει σοφές και σχετικές επιλογές για να προσφέρουν ένα πλαίσιο υψηλής τεχνολογίας σύμφωνα με τις προσδοκίες των ποδηλάτων.

Iweech 24 “S: εκπληκτικά νευρικό και έξυπνο

Iweech // Πηγή: Louise Audry για Numerama

2,959 € Στο FNAC

Το Iweech Urban Bike είναι μια πολύ καλή έκπληξη. Για όσους εκτιμούν ότι έχουν ένα ποδήλατο λίγο gadget, θα ευχαριστήσει με τα πολλά δεδομένα του σχετικά με την εφαρμογή, τον ολοκληρωμένο συναγερμό και τις διαφορετικές διαμορφώσιμες λειτουργίες του. Αλλά, σε αντίθεση με πολλά ποδήλατα gadget, το ποδήλατο Iweech είναι επίσης ένα καλό ποδήλατο. Οι μικροί τροχοί των 24 ιντσών θα σας επιτρέψουν αξιοσημείωτη ευκολία στην πόλη και οι πτυσσόμενες μπάλες της θα σας δώσουν πρόσβαση στα πιο συμφόρηση γκαράζ ποδηλάτων.

Canyon Pathlite: Στις 5 // Πηγή: Louise Audry για Numerama

Χαρακτηριστικά Canyon Pathlite: στις 5.0
Κινητήρας Bosch Performance CX
Ζευγάρι 85 nm
Αυτονομία 80 χλμ
Βάρος 23,5 kg
Τιμή 2.699 €

Τεχνικό φύλλο του φαραγγιού Pathlite: στις 5.0

Οι 11 ταχύτητες, με κασέτα 11-51 τροχών, σας επιτρέπουν να κάνετε διασταυρώσεις με τη βοήθεια του κινητήρα και των τροχών των 29 ιντσών εξοπλισμένων με ελαστικά Schwalbe Notch. Και είναι επίσης ένα ποδήλατο που έχει πολύ στυλ, το οποίο θα εκτιμήσουμε το πιλότο σε ένα αστικό τοπίο.

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Άλλο ηλεκτρικό βουνό και χαλίκι

  • Υπάρχουν επίσης ηλεκτρικά βουνά ποδήλατα, αλλά οι τιμές πετούν μακριά, επειδή οι κατασκευαστές συνδυάζουν υψηλό εξοπλισμό, εξουθετημένες κινητήρες, μακροχρόνια αξιοπιστία και αναζήτηση ελαφρότητας. Μια εξίσωση που σας κάνει να βγείτε από την κλασική αγορά: Εάν θέλετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού, είναι ήδη καλή γνώση της δραστηριότητας και της πρακτικής.
  • Το Décathlon προσφέρει μια πολύ καλή αξία για τα χρήματα με το rockrider e-st 900 27.5 συν σε € 2.199: ένα ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού με μερικά 70 nm, που θα σας επιτρέψει να διασκεδάσετε στα τραχιά μονοπάτια και να κάνετε τα βουνά χωρίς πάρα πολλά προσπάθεια.
  • Στην κορυφή της σειράς, η Cannondale προσφέρει ένα πολύ ύποπτο μοντέλο εξοπλισμένο με κινητήρα CX Performance Bosch και μια τεράστια μπαταρία 625 WH. Ιδανικό για μεγάλες εκδρομές και ορεινά οδικά ταξίδια: σε € 5.690, τίποτα δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί σε αυτόν.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας

Ηλεκτρικό ποδήλατο

Vae Urban Electric – Για να κινηθεί πιο εύκολα σε καθημερινή βάση

Η ηλεκτρική βοήθεια είναι ένα πλήρες μέσο μεταφοράς, όλο και πιο ορατό στις ελβετικές πόλεις μας. Ο Αστικό ηλεκτρικό ποδήλατο Επιτρέπει στον κάτοικο της πόλης να κινηθεί εύκολα, για όλες τις καθημερινές του αποστολές: πηγαίνετε στο γραφείο, συνοδεύει παιδιά, μεταφορές αγορών κ.λπ. Μια αστική VAE παραμένει ένα ποδήλατο, στη φόρμα, στη φύση του εξοπλισμού και στον τρόπο κύλισης. Από νομική άποψη, είναι απαραίτητο να διακρίνουμε το συμβατικό ηλεκτρικό ποδήλατο, η βοήθεια του οποίου περιορίζεται σε 25 km/h, και τα ταχεία ηλεκτρικά ποδήλατα ή τα ποδήλατα ταχύτητας, τα οποία μπορούν να κυλήσουν μέχρι 45 km/h.

Υπάρχουν αστικά ηλεκτρικά ποδήλατα για όλες τις ανάγκες. Η ποδηλασία έχει επιλέξει τα καλύτερα αστικά VAEs, ευνοώντας τα μοντέλα πεντάλ, για την αποτελεσματικότητά τους και την άνεση της χρήσης που είναι πιο κοντά σε ποδήλατο χωρίς βοήθεια.

Φόρτωση προϊόντων. Μπορεί να πάρει μερικά δευτερόλεπτα.

Το ποδήλατο ηλεκτρικής ενέργειας ταξιδιού που πηγαίνει+ 7

Ένα κομψό ποδήλατο, ισχυρό και ευχάριστο να οδηγείτε, να φωτίσετε τα καθημερινά σας ταξίδια στην πόλη !
2.939.30 CHF 4 199.00 CHF

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad 2

Στην πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σε μια πεζοπορία τα σαββατοκύριακα. ένα Vae Chameleon που δεν περνά απαρατήρητο και που προσαρμόζεται σε όλους.

3,329,10 CHF 3 699,00 CHF

Mustache Electric VTC Σάββατο 28.2

Mustache Electric VTC το Σάββατο 28.2

Ένα κομψό και ευπροσάρμοστο VAE για να αναμειγνύετε τα μονοπάτια της πόλης και των χαλικιών. Εξαιρετικά αποτελεσματική χάρη στον ενεργό κινητήρα της Bosch.

3.099 CHF 129.15 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad 3

Ένα ευπροσάρμοστο VAE έτοιμο για υψηλές αποστάσεις λοφώδη μαθήματα, με βοήθεια γραμμής απόδοσης Bosch και.

3,499 CHF 4,099,00 CHF

Mustache Electric VTC το Σάββατο 28.5

Μια ηλεκτρική βοήθεια VTC με μια κομψή εμφάνιση, ικανή να περάσει τις δυσκολίες χωρίς δυσκολία με τον ισχυρό κινητήρα του.

3.599.10 CHF 3 999.00 CHF

Kalkhoff Electric Hiking Bicycle 7.Β μετακίνηση

Ένα Vae που έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για να προχωρήσουν σε μια περιπέτεια στο δρόμο/off-road !
3,839,20 CHF 4,799,00 CHF

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad Fs 3

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad Fs 3

Σάββατο 27 Xroad σε μια έκδοση ολόκληρης της ζωής ! Ένα Vae Tonic για τα κομμάτια προσφοράς με τη βοήθεια της Bosch.

4.999 CHF 208.30 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad FS 5

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad FS 5

Ο κομψός τυχοδιώκτης ! Ένα εντελώς ανασταλμένο ηλεκτρικό ποδήλατο για πεζοπορία, πλήρως εξοπλισμένο για να αναμειγνύεται πόλεις και μονοπάτια.

5.399 CHF 225 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric City Bike Δευτέρα 27.1

Mustache Electric City Bike τη Δευτέρα 27.1

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης, εμβληματική της μάρκας Vosges ! Να κυλήσει από Δευτέρα έως Κυριακή, σε αστικές περιοχές.

3.099 CHF 129.15 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric City Bike Δευτέρα 27.3

Mustache Electric City Bike τη Δευτέρα 27.3

Ένα άνετο και εξοπλισμένο ηλεκτρικό ποδήλατο, με την ισχυρή μηχανή επιδόσεων της Bosch !

3.799 CHF 158.30 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric City Bike Δευτέρα 27.5

Mustache Electric City Bike τη Δευτέρα 27.5

Ρευστότητα των αλλαγών ταχύτητας, ρευστότητα του κινητήρα, ρευστότητα ροής. Το καλύτερο μουστάκι Vae.

4.599 CHF 191.65 CHF / 24 μήνες

Ηλεκτρικό ποδήλατο ποδήλατο Παρασκευή 28.7

Ηλεκτρικό ποδήλατο ποδηλάτων Παρασκευή 28.7

Ένα γρήγορο αστικό ποδήλατο, με έναν ισχυρό αθλητικό χαρακτήρα χάρη στην κρεμάστρα του δρόμου !
4.999 CHF 208.30 CHF / 24 μήνες

Ηλεκτρική πόλη Ville Diamond Juna+

Diamant Juna Ηλεκτρική ενέργεια+

Ένα άνετο Vae για τις γυναίκες !
3.469 CHF 144.55 CHF / 24 μήνες

Schindelhauer Oskar Electric City Bike

Schindelhauer Oskar Electric City Bike

Ένα μονοβάλε αστικό Vae που σας αφήνει την επιλογή του κινητήρα: Bosch ενεργό περισσότερο ή απόδοση !
4.175 CHF 174 CHF / 24 μήνες

Schindelhauer Heinrich Electric City Bike

Schindelhauer Heinrich Electric City Bike

Ένα ευπροσάρμοστο και αξιοσημείωτο ηλεκτρικό ποδήλατο, πιστό στο πνεύμα Schindelhauer !
5 149 CHF 214.55 CHF / 24 μήνες

Ηλεκτρικό ποδήλατο City Schindelhauer Hannah White

Schindelhauer Hannah Electric City Bike

Ένα ηλεκτρικό schindelhauer με ημι-ανοιχτό μικτό πλαίσιο, πιο εύκολο να οδηγήσει. Bosch Active Line Plus Engine.

4.949 CHF 206.25 CHF / 24 μήνες

Ηλεκτρικό ποδήλατο City Schindelhauer Arthur Black

Schindelhauer Arthur Electric City Bike

Ένα γρήγορο και φως VAE που έχει την εμφάνιση ενός συμβατικού ποδηλάτου ! Ανταμείβεται με το χρυσό μετάλλιο στο γερμανικό σχέδιο.

4.175 CHF 174 CHF / 24 μήνες

Electric VTC Diamond Aurus

Ένα VTC προσβάσιμο σε όλους ! Που τροφοδοτείται από τη μηχανή γραμμής απόδοσης της Bosch.
2.519.20 CHF 3 149.00 CHF

Ηλεκτρική πόλη ποδήλατο διαμάντι Juna Deluxe+

Diamant Juna Deluxe Electric City Bike+

Ένα υπέροχο vintage αστικό ποδήλατο, με τη βοήθεια του Bosch Active Line Plus Engine.
3.769 CHF 157.05 CHF / 24 μήνες

Ηλεκτρικό ποδήλατο City Schindelhauer Arthur VI/ix

Ηλεκτρικό ποδήλατο City Schindelhauer Arthur VI / ix

Ένα θαυμάσιο αστικό ηλεκτρικό ποδήλατο (MAHLE πίσω μηχανισμός τροχού) ! Χρυσό μετάλλιο στα γερμανικά βραβεία σχεδιασμού 2020.

5.499 CHF 229.15 CHF / 24 μήνες

Schindelhauer Antonia White Electric Bike

Schindelhauer Antonia Electric City Bike

Καθαρίστε τις γραμμές για αυτό το προσβάσιμο, απλό και ανθεκτικό VAE. MAHLE M1 ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ (40 nm).
5.495 CHF 229 CHF / 24 μήνες

Schindelhauer Heinrich Enviolo Electricity Bike

Schindelhauer Heinrich Enviolo Electricity Bike

Μια άνετη θέση οδήγησης, δυναμική βοήθεια και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που σας διευκολύνει.

5.495 CHF 229 CHF / 24 μήνες

Schindelhauer Hannah Enviolo Electric Bike

Schindelhauer Hannah Enviolo Electric Bike

Κομψότητα, άνεση και απλότητα καθημερινής χρήσης ! Bosch Performance και μικτό πλαίσιο.

5.495 CHF 229 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric VTC Σάββατο 28.1

Mustache Electric VTC το Σάββατο 28.1

Το βασικό μοντέλο της πόλης/chemin κυμαίνεται το Σάββατο 28. Ενεργός κινητήριας μηχανής Bosch με μπαταρία 400 WH.

2.349 CHF 97.90 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric VTC Σάββατο 28.3

Mustache Electric VTC το Σάββατο 28.3

Ένα ποδήλατο πόλης και πεδίου με δυναμική βοήθεια και εύκολη συντήρηση χάρη στον κόμβο Nexus 5.

3.699 CHF 154.15 CHF / 24 μήνες

RIESE & Müller διαγράφει ηλεκτρικό VTC

RIESE & Müller διαγράφει ηλεκτρικό VTC

Ένα υψηλής ποιότητας VAE, εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και άνετο. Για την πόλη και την πεζοπορία.
6.539 CHF 272.50 CHF / 24 μήνες

Riese & Müller Superdelite Electric VTC

Riese & Müller Superdelite Electric VTC

Μια μεγάλη εμπειρία οδήγησης με αυτήν την πολύ ευέλικτη διπλή μπαταρία VAE !
7.579 CHF 315.80 CHF / 24 μήνες

Focus Thron² 6 Ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού 6.7 EQP (2022)

Το Thron² στη διαμόρφωση EQP: ένα εξοπλισμένο VTTAE έτοιμο για όλες τις περιπέτειες !
4.079 CHF 5.099.00 CHF

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 xroad 1

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 xroad 1

Το πρώτο στην περιοχή το Σάββατο 27 Xroad. Ένα ποδήλατο All -Terrain άνετα στην πόλη όπως στους δασικούς δρόμους.

3.099 CHF 129.15 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad 5

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad 5

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που κυκλοφορεί καθημερινά σε αστικές περιοχές και διαφυγή στο δάσος τα σαββατοκύριακα.
4.699 CHF 195.80 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad 7

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad 7

Εξαιρετική ευελιξία, εξοπλισμός υψηλού επιπέδου ! Bosch Performance CX Motiization και κονσόλα NYON.

5.399 CHF 225 CHF / 24 μήνες

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad Fs 7

Mustache Electric Hiking Bike το Σάββατο 27 Xroad Fs 7

Ένα υψηλό Vae για όλες τις περιπέτειες: βουνό και καθημερινή πόλη !
6 199 CHF 258.30 CHF / 24 μήνες

Kalkhoff Electric Hiking Bike 5. B Advance +

Kalkhoff Electric Hiking Bike Ectious 5.B Προώθηση+.

Vae Kalkhoff για απαιτητικές πεζοπορίες εκτός δρόμου και καθημερινά Vélotafeurs.
4.989 CHF 207.90 CHF / 24 μήνες

Πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Tern Vektron p7i

Πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο Tern Vektron p7i

Το πτυσσόμενο ποδήλατο Vektron με ένα νέο πλαίσιο, ακόμα πιο βολικό και εύκολο στη μεταφορά μόλις διπλωθεί.

3.899 CHF 162.50 CHF / 24 μήνες

Tern Vektron Q9 Blue Electric Bike

Tern Vektron Q9 Ηλεκτρικό ποδήλατο

Vektron: Μια ηλεκτρική αναδίπλωση που τροφοδοτείται από την ενεργή γραμμή Bosch Plus και είναι σε θέση να μεταφέρει ένα παιδί

3.799 CHF 158.30 CHF / 24 μήνες

Η ηλεκτρική πτυσσόμενη μοτοσικλέτα Tern Vektron S10

Ένα αστικό ποδήλατο που συνδυάζει το καλύτερο και των δύο κόσμων: το πτυσσόμενο και το ηλεκτρικό.
3.359.20 CHF 4 199.00 CHF

Ηλεκτρικό ποδήλατο ποδηλάτων σαββατοκύριακο 27 fs dual eq

Ένα υπέροχο ποδήλατο για να ξεφύγετε τα σαββατοκύριακα ! Διπλή μπαταρία για βελτίωση της αυτονομίας.
5,389,30 CHF 7,699,00 CHF

Mustache Electric VTC Σάββατο 28.7

Mustache Electric VTC το Σάββατο 28.7

Η κορυφή της σειράς Σάββατο 28 για καθημερινά ταξίδια μεταξύ δρόμου και μονοπατιού ! 625 μπαταρία WH για αυτονομία.

4 299 CHF 179.15 CHF / 24 μήνες

Ηλεκτρικά μουστάκια διαδοχής Σάββατο 27 x2

Ηλεκτρικά μουστάκια διαδοχής Σάββατο 27 x2

Η ευχαρίστηση του ποδηλάτου για δύο, με την αποτελεσματική βοήθεια της βοήθειας της Bosch !
7.949 CHF 331.25 CHF / 24 μήνες

Kalkhoff Endeavor 7 Electric VTC.Β μετακίνηση+

Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας Bosch για αυτόν τον αστικό/πεζοπόρο/αθλητή Vae Kalkhoff.
4,639,20 CHF 5,799,00 CHF

Kalkhoff Endeavor 7.B Advance+ Blue Diamond Electric VTC

Kalkhoff Endeavor 7 Electric VTC.B Προώθηση+

Ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και πολύ καλά εξοπλισμένο ηλεκτρικό ποδήλατο ! Για την πόλη και τους βόλτες.
5,999 CHF 250 CHF / 24 μήνες

Riese & Müller Swing3 Electric City Bike

Riese & Müller Swing3 Electric City Bike

Ένα VAE εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ολλανδικό ποδήλατο, εστιάζοντας στην άνεση οδήγησης.
4.049 CHF 168.75 CHF / 24 μήνες

Εικόνα Kalkhoff 1. Β μετακινήστε το λευκό ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης

Kalkhoff Image 1 Ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης.Β μετακίνηση

Ένα προσιτό μοντέλο για αστικές διαδρομές, άνετα, εύκολο να προχωρήσουμε και να διαρκέσει με τη βοήθεια της Bosch.

3 199 CHF 133.30 CHF / 24 μήνες

Image Kalkhoff 1. B Advance Rouge Electricity Bike

Kalkhoff Image 1 Ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης.B Προώθηση

Ένα All-Confident και All-εξοπλισμένο αστικό Vae για να κυκλοφορήσει στην πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να περπατήσει κατά μήκος των καναλιών.

3.399 CHF 141.65 CHF / 24 μήνες

Kalkhoff Image 3 Ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης.Β μετακίνηση

Ένα αποτελεσματικό ηλεκτρικό ποδήλατο, με σοβαρές φινιρίσματα άνεσης και έναν ενεργό κινητήρα Bosch που θα το κάνει.

2,659,30 CHF 3,799,00 CHF

Kalkhoff Image 3 Ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης.B Προώθηση

Τα μέσα της range στο Kalkhoff. Για να κυλήσετε την πόλη από πάνω προς τα κάτω χάρη στην ισχυρή μηχανή επιδόσεων της Bosch.

3,279,20 CHF 4,099,00 CHF

Image kalkhoff 3. B Ηλεκτρική ποδήλατα διεγείρει κόκκινο

Kalkhoff Image 3 Ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης.Β ενθουσιάζει

Το καλύτερο εξοπλισμένο από την Urban VAE Image 3.Β, με το πλεονέκτημα της ζώνης άνθρακα !
4.399 CHF 183.30 CHF / 24 μήνες

Kalkhoff Image 5 Ηλεκτρικό ποδήλατο της πόλης.Β μετακίνηση+

Να κυλήσει άνετα και με στυλ ! Ένα ισχυρό αστικό Vae που σας συνοδεύει καθημερινά.
3,919,20 CHF 4,899,00 CHF
Επιλέγω Ενα ποδήλατο
Κάνω κράτηση Μια δίκη χωρίς υποχρέωση
Διαλέγω και αγοράζω ένα ποδήλατο Αυτό μου ταιριάζει

Καθημερινά πλεονεκτήματα του αστικού ηλεκτρικού ποδηλάτου

Η ανάπτυξη ποδηλάτων ηλεκτρικής βοήθειας είναι ενάρετη με περισσότερους τρόπους από ένα. Ο κάτοικος της πόλης που ευνοεί τη χρήση του VAE επιλέγει έναν μαλακότερο, πιο ευχάριστο, λιγότερο περιοριστικό τρόπο κίνησης, ο οποίος συμβάλλει σε μια μορφή προσωπικής ανάπτυξης. Το άγχος της κυκλοφορίας και η σχετική κόπωση ξεχαστούν.

Το Vae de Ville σας επιτρέπει να έχετε τακτική σωματική δραστηριότητα, κερδοφόρα σε όλα τα επίπεδα. Με το ηλεκτρικό ποδήλατο, ξεφεύγετε από τους περιορισμούς και τις ιδιοτροπίες της κυκλοφορίας, έχετε μια πραγματική λύση Vélotaf που μπορεί συχνά να αντικαταστήσει ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Στο επίπεδο της πόλης, η εξέλιξη του ηλεκτρικού ποδηλάτου έχει επίσης τη θετική επίδραση της μείωσης του αριθμού των αυτοκινήτων, της αποσύνδεσης των δρόμων.

Όλοι οι Vaes να οδηγούν στην πόλη: ηλεκτρικό ποδήλατο, ηλεκτρικό ποδήλατο πεζοπορίας, ηλεκτρικό VTC

Στην πόλη, μπορείτε να συναντήσετε διαφορετικούς τύπους ποδηλάτων ηλεκτρικής βοήθειας. Υπάρχουν αστικές VAE ειδικά εξοπλισμένες για καθημερινή χρήση. Αυτά τα ηλεκτρικά ποδήλατα στοιχηματίζουν πάνω απ ‘όλα στην άνεση οδήγησης, συνήθως υιοθετώντας ένα πλαίσιο ανοιχτό στο χαμηλό, με τον τρόπο των παραδοσιακών ολλανδικών ποδηλάτων. Η θέση είναι ισιωμένη, χαλαρή, ο εύκολος χειρισμός στο καμπύλο τιμόνι.

Θα βρείτε επίσης αστικά ηλεκτρικά ποδήλατα με δυναμική εμφάνιση, με πιο σπορ ιδιοσυγκρασία. Θα βρείτε πολύ συγκεκριμένο αστικό Vae (πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα) και πολύ ευέλικτο VAE, άνετα στην πόλη όπως στην πεζοπορία, στα μονοπάτια. Αυτά είναι ηλεκτρικά VTCs ή ηλεκτρικά ποδήλατα πεζοπορίας, τα οποία λαμβάνουν εξοπλισμό συγκρίσιμο με τα κλασικά VAEs της πόλης (ράφια αποσκευών, λάσπες, φωτισμός κ.λπ.).

Ηλεκτρικό αστικό ποδήλατο – ποιες ιδιαιτερότητες ?

Οπτικά, τα ποδήλατα ηλεκτρικής πόλης διακρίνονται ελαφρώς από τα Muscle City Bikes. Οι Vaes ξεκινούν τα στοιχεία της βοήθειας: η μονάδα κινητήρα, η μπαταρία και η κονσόλα. Ανάλογα με τα επίπεδα εύρους, η ενσωμάτωση αυτών των εξαρτημάτων είναι περισσότερο ή λιγότερο προηγμένη. Τα βασικά αστικά VAEs έχουν γενικά μια εξωτερική μπαταρία, τοποθετημένη στο πλαίσιο ή στο ράφι αποσκευών. Υψηλότερα αστικά ηλεκτρικά ποδήλατα κρύβουν την μπαταρία μέσα στο πλαίσιο.

Οι αστικές VAEs είναι εξοπλισμένοι. Τις περισσότερες φορές, παρέχουν φωτισμό, ράφι αποσκευών, λάσπες, δεκανίκι, ενδεχομένως ένα πλαίσιο πλαισίου. Μπορούν να λάβουν ειδικά εξαρτήματα, όπως τα εγκεκριμένα από το VAE ελαστικά. Για τα υπόλοιπα, τα συστήματα μετάδοσης (Hub ή εξωτερικός μεταφορέας) και φρενάρισμα (δισκόφρενα) είναι κοινά με τα παραδοσιακά ποδήλατα της πόλης.

Thanks! You've already liked this
No comments