Πώς να χρησιμοποιήσετε μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα? Σύγκριση 2023, μπλε e -Card Banque Populaire – Λήψη

Byue banque populaire

Όταν ο πελάτης κάνει μια ηλεκτρονική αγορά, εισέρχονται στα στοιχεία της εικονικής κάρτας μέσα στα στοιχεία της πραγματικής κάρτας τους. Το e-carte bleue banque populaire στη συνέχεια δημιουργεί έναν κωδικό μιας χρήσης που επιβεβαιώνει τη συναλλαγή. Ο πελάτης δεν χρεώνεται πρόσθετες αμοιβές για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Τι είναι μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα ?

E-carte bleue και νομαδική πρόσβαση, τι σημαίνει αυτό ? Είναι καλύτερο να ευνοείτε τις ηλεκτρονικές τράπεζες και όχι τα παραδοσιακά τραπεζικά καταστήματα ? Πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος πληρωμής ? Τι πρέπει να μεταφορτωθεί για να λειτουργήσει μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα ? Μια εφαρμογή E-Blue Nomad είναι αρκετή ή θα πρέπει να βρείτε το αντίστοιχο λογισμικό στον ιστότοπό της τράπεζάς σας ? Όλες οι απαντήσεις μας και η κατάταξή μας !

Ποια μπλε ηλεκτρονική κάρτα θα επιλέξει ? Τα κορυφαία μας 10

Εάν όλο και περισσότερες τράπεζες προσφέρουν μια νομαδική μπλε υπηρεσία ηλεκτρονικής κάρτας, όλα είναι (αλλά) μπορούν να προσφέρουν αυτό το πλεονέκτημα στους πελάτες τους. Επομένως, έχουμε κάνει την έρευνά μας και τους ταξινομημένους τραπεζικούς οργανισμούς σύμφωνα με τη δυνατότητα-ή να μην αποκτήσουμε εικονική κάρτα και σύμφωνα με την τιμή της νομαδικής υπηρεσίας ηλεκτρονικής κάρτας.

2023 Κατάταξη των καλύτερων εικονικών μπλε καρτών:

Διαθεσιμότητα της μπλε ηλεκτρονικής κάρτας Ετήσια τιμή υπηρεσίας μπλε ηλεκτρονικής κάρτας
E Carte Bleue Fortuneo Ναί Ελεύθερος
ΠΙΣΤΩΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ E Ναί 10,30 €
E carte bleue societe generale Ναί 12 € (δωρεάν για άπειρη βίζα)
e carte bleue la banque postale Ναί € 13 (δωρεάν για πλατίνα και άπειρες κάρτες)
E carte bleue banque populaire Ναί Περίπου € 13 (ανάλογα με την περιοχή του οργανισμού σας)
Ναί Περίπου 15 € (ανάλογα με την περιοχή της υπηρεσίας σας)
E Credit Credit Mutuel Ναί Περίπου 18 € (ανάλογα με την περιοχή του οργανισμού σας)
E BNP Blue Carte Ναί 52 €
E Carte Credit Agricole Οχι Οχι
E Boursorama Credit Card Οχι Οχι

Σημειώστε ότι υπάρχει μόνο μία ηλεκτρονική τράπεζα με δωρεάν μπλε ηλεκτρονική κάρτα. Αυτό είναι το Fortuneo. Είναι ακόμη και η μόνη δωρεάν εικονική εικονική πιστωτική κάρτα.
Είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα από μια διαφορετική ηλεκτρονική τράπεζα, αλλά αυτή η υπηρεσία θα τιμολογηθεί σε εσάς. Για παράδειγμα, η εικονική κάρτα Hello Bank είναι € 52 ετησίως, όταν ο Boursorama δεν προσφέρει καν την νομαδική τραπεζική κάρτα.

Οι περισσότερες παραδοσιακές τράπεζες είναι επίσης σε θέση να σας προσφέρουν μια εικονική κάρτα, Αλλά αυτή η επιλογή θα αποπληρωθεί πάντα. Θυμηθείτε ότι θα χρεωθεί εκτός από το αρχικό κόστος της τραπεζικής σας κάρτας ! Άλλα τραπεζικά δίκτυα προτιμούσαν να σταματήσουν αυτή την επιλογή, όπως το Crédit Lyonnais για παράδειγμα, η οποία σταμάτησε την υπηρεσία του e carte bleue lcl. Πράγματι, η εφαρμογή των τελευταίων καθώς και των συναφών συστημάτων ασφαλείας κοστίζει σχετικά δαπανηρή στους τραπεζικούς οργανισμούς.

Τι είναι μια νομαδική μπλε ηλεκτρονική κάρτα ?

Τι είναι μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα ? Μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα είναι απλά μια εικονική έκδοση της πραγματικής σας τραπεζικής κάρτας. Γι ‘αυτό ονομάζεται ηλεκτρονική κάρτα. Πληρωμή e-card, τι είναι ? Μιλάμε για πληρωμή με ηλεκτρονική κάρτα ή ηλεκτρονική πληρωμή όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μπλε ηλεκτρονικής κάρτας για να κάνετε μια ηλεκτρονική αγορά.

Η χρήση μιας μπλε ηλεκτρονικής κάρτας είναι χρήσιμη για την εξασφάλιση Ακόμα περισσότερο οι πληρωμές σας στο Διαδίκτυο. Πράγματι, με κάθε αίτημα συναλλαγής, θα δημιουργηθεί αυτόματα:

  • Ένας αριθμός κάρτας που σχετίζεται με την τρέχουσα αγορά,
  • Ένα μοναδικό κρυπτογράφημα ασφαλείας,
  • Μια ημερομηνία λήξης που ορίζετε.

Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι διαφορετικοί από εκείνους που αναφέρονται στη φυσική σας τραπεζική κάρτα (πλαστικό που). Το χρησιμοποιείτε για να πληρώσετε για την αγορά σας, αλλά μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, δεν θα είναι πλέον έγκυρη. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος ότι ένας έμπορος ή ένα κακόβουλο άτομο θα ανακτήσει αυτά τα στοιχεία χωρίς τη γνώση σας και κάνει μια δόλια συναλλαγή !

Εάν οι περισσότερες τράπεζες προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία, αυτό δεν ισχύει για όλους … μάθετε αν μπορείτε να πάρετε μια εικονική τραπεζική κάρτα και σε ποια τιμή ! Ο συγκριτής των τραπεζών μας σάς επιτρέπει να προσομοιώσετε τιμές και υπηρεσίες σύμφωνα με τα καλύτερα τραπεζικά ιδρύματα στην αγορά.

Καθησυχάστε με εικονογράφηση

Η καλύτερη τραπεζική προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

Μόνο όταν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα στο Διαδίκτυο ότι η υπηρεσία E-CB είναι χρήσιμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπλε υπηρεσία ηλεκτρονικής κάρτας σας σε όλους τους διαδικτυακούς ιστότοπους, είτε γαλλικά είτε ξένα.

Οι αγορές μόνο που αφορούν τίτλους μεταφορών ή θέαμα ή χώρους κινηματογράφου, δεν μπορούν να ρυθμιστούν με εικονική κάρτα. Γενικά, πρέπει να έχουν μια φυσική μέθοδο πληρωμής στον πάγκο ή να εκπληρώσουν ορισμένες προϋποθέσεις, αδύνατο να τιμήσουν με ένα E-CB. Δεν θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί μια πληρωμή σε αρκετές φορές με μια μπλε ηλεκτρονική κάρτα, κάτι περισσότερο από το να υποστηρίξουμε μια κράτηση με αυτό το μέσο.

Μπλε υπηρεσία ηλεκτρονικής κάρτας: πως δουλεύει ?

Η υπηρεσία Bante E-Carte παρέχεται από τα δίκτυα εκδότη των διαφόρων καρτών, δηλαδή Visa, MasterCard, American Express .. Στη συνέχεια, κάθε τράπεζα επιλέγει να την προσφέρει ή όχι στους πελάτες της, καθώς και το ποσό της συμβολής στην Blue E-Carte Service.

  • Βήμα 1: Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να εγγραφείτε στην υπηρεσία μπλε ηλεκτρονικής κάρτας της τράπεζάς σας (εάν το επιτρέπει ο τραπεζικός σας οργανισμός). Θα λάβετε ένα αναγνωριστικό και έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτό το πρώτο βήμα είναι μόνο για να επιτευχθεί μία φορά, είναι απλά ένα ζήτημα της υπηρεσίας.
  • Βήμα 2: Ανάλογα με την τράπεζά σας, θα πρέπει να κατεβάσετε το μπλε λογισμικό ηλεκτρονικής κάρτας Ή, κατά τη διάρκεια κάθε αγοράς, συνδεθείτε στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή για κινητά της τράπεζάς σας. Αυτή η τελευταία μέθοδος ονομάζεται νομαδική πρόσβαση ενός μπλε κάρτας E. Η υπηρεσία, είτε περνάτε από υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet, είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Βήμα 3: Αναφέρετε την επιθυμητή περίοδο εγκυρότητας καιτο συνολικό ποσό της συναλλαγής (Δεν θα εξουσιοδοτηθεί ταχύτητα που υπερβαίνει το ποσό που υποδεικνύεται)). Ανάλογα με την τράπεζά σας, μπορεί να ζητηθεί πρόσθετος έλεγχος ταυτότητας για να ελέγξετε την ταυτότητά σας (στέλνοντας έναν κωδικό στο τηλέφωνό σας, για παράδειγμα). Ένας ακρίβειος αριθμός κάρτας καθώς και ένας μοναδικός κωδικός CVV δημιουργείται αυτόματα.
  • Βήμα 4: Αντιγράψτε τους αριθμούς εικονικής κάρτας και CVV καθώς και την επιλεγμένη ημερομηνία εγκυρότητας στον ιστότοπο του εμπόρου. Μόλις επικυρώσετε τη λειτουργία σας, ανακατευθύνετε σε μια σελίδα που υποδεικνύει ότι η συναλλαγή σας γίνεται καλά. Μόλις γίνει η αγορά σας ή / και η ημερομηνία ισχύος της εγκυρότητας, οι αριθμοί που παράγονται δεν θα επαναχρησιμοποιηθούν πλέον.

Έχετε αλλάξει γνώμη και τελικά αποφάσατε να μην κάνετε την αγορά σας ? Μπορείτε να διαγράψετε εντελώς έναν αχρησιμοποίητο αριθμό στον μπλε χώρο ηλεκτρονικής κάρτας σας.

Ποια είναι τα 4 πλεονεκτήματα μιας τραπεζικής ηλεκτρονικής κάρτας ?

  • Πλεονέκτημα 1-μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική σας κάρτα στην τράπεζα σας στη συντριπτική πλειοψηφία των ηλεκτρονικών εμπόρων, Στη Γαλλία ως στο εξωτερικό.
  • Advantage 2 – Οι αριθμοί συναλλαγών σας αλλάζουν σε κάθε έξοδο : Έτσι, οι “πραγματικοί” αριθμοί κάρτας σας δεν είναι προσβάσιμοι για έναν χάκερ υπολογιστή. Επιπλέον, επιλέγετε μόνοι σας τη διάρκεια της εγκυρότητάς τους.
  • Advantage 3 – Η εικονική πιστωτική κάρτα είναι απλά μια επέκταση της πραγματικής σας κάρτας, Ισχύουν οι ίδιοι οροφές και κανόνες διαχείρισης. Έχετε επίσης την ίδια βοήθεια, ασφάλιση και εγγυήσεις που παρέχονται στη σύμβασή σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν την παράδοση της ηλεκτρονικής σας αγοράς.
  • Advantage 4-Η χρήση της υπηρεσίας E-CB είναι απλή. Οι ηλεκτρονικές σας αγορές χρεώνονται αμέσως για το λογαριασμό που σχετίζονται με την τραπεζική σας κάρτα. Τα έξοδα που έγιναν χάρη στην εικονική σας κάρτα μπορούν να προβληθούν στη δήλωση του λογαριασμού σας, όπως για μια αγορά που γίνεται με συμβατικό μέσο πληρωμής.

Είναι δυνατή η επιστροφή σε μπλε ηλεκτρονική κάρτα e-card ?

Έχουμε δει ότι μια εικονική πιστωτική κάρτα ήταν χρήσιμη όταν πληρώνει στο Διαδίκτυο. Και σε αυτή την περίπτωση, συμβαίνει συχνά ότι υπάρχει πρόβλημα με το προϊόν ή μια καθυστέρηση στην παράδοση, για παράδειγμα. Επομένως, η επιστροφή μιας ηλεκτρονικής παραγγελίας είναι δυνατή εάν έχετε ορίσει την αγορά σας με την μπλε ηλεκτρονική σας κάρτα ? Ναί !

Συνοψίζοντας, η ηλεκτρονική σας κάρτα είναι μόνο μια εικονική επέκταση της φυσικής σας κάρτας, όλες οι συνθήκες και οι μέθοδοι που ισχύουν για την πραγματική σας κάρτα αξίζει επίσης για την μπλε ηλεκτρονική σας κάρτα. Έτσι, σε περίπτωση επιστροφής επιστροφής, το ποσό θα δοθεί απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό, σαν να είχατε πληρώσει κλασικά.

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μετά από μια αγορά μέσω της υπηρεσίας Blue E-Card, Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το τελευταίο ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, όπως για μια κλασική αγορά αγοράς, να επικοινωνήσετε με τον ενδιαφερόμενο ιστότοπο.

Η περίοδος αποζημίωσης με μπλε ηλεκτρονική κάρτα είναι η ίδια σαν να είχατε κάνει την αγορά σας με τη φυσική σας κάρτα. Η διάρκεια του θα εξαρτηθεί από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο στον οποίο παραγγείλατε τα στοιχεία σας … θα πρέπει να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στην κατηγορία “επιστροφής χρημάτων” του ιστότοπου του εμπόρου.

Προβλήματα πληρωμής μπλε ηλεκτρονικής κάρτας: Τι να κάνετε ?

Δυνατότητα n ° 1: Ο λογαριασμός σας είναι οφειλέτης, υπερβαίνετε τα ανώτατα όρια ή έχετε αντιταχθεί. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε ότι έχετε την υπηρεσία μπλε ηλεκτρονικής κάρτας και ότι το λογισμικό σας έχει ληφθεί ή ότι η αίτησή σας είναι ανοιχτή. Στη συνέχεια, ο τραπεζικός σας λογαριασμός πρέπει να είναι πιστωτής έτσι ώστε να επικυρώνεται η πληρωμή. Εάν είστε σε έλλειμμα, η συναλλαγή δεν μπορεί να πετύχει !

Το πρόβλημα μπορεί να συνδεθεί με τα ανώτατα όρια σας, τα οποία είναι τα ίδια με αυτά που εφαρμόζονται στην πραγματική σας κάρτα: Μπορεί να έχετε υπερβεί το συνολικό ποσό που επιτρέπεται ανά μήνα για διαδικτυακές λειτουργίες. Εάν συμβαίνει αυτό, απλά πρέπει να ζητήσετε από τον σύμβουλό σας να τα αυξήσει. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης της φυσικής σας τραπεζικής κάρτας. Τέλος, αν έχετε αντιταχθεί στην πραγματική σας τραπεζική κάρτα, η μπλε υπηρεσία ηλεκτρονικής κάρτας σας μπλοκάρει αυτόματα. Θα ανοίξει ξανά μόνο όταν έχετε λάβει τη νέα σας κάρτα.

Δυνατότητα N ° 2: Πρόκειται για ένα ακριβές πρόβλημα που συνδέεται με τον ιστότοπο του εμπόρου ή την τράπεζά σας.
Εάν δεν μπορείτε να πληρώσετε μια αγορά με την μπλε ηλεκτρονική σας κάρτα, τότε μπορεί να είναι ο ιστότοπος αγορών που δεν επιτρέπει τη συναλλαγή, συχνά για χάρη της ασφάλειας. Αυτό είναι όλο και πιο σπάνιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την “πραγματική” τραπεζική σας κάρτα ή να χρησιμοποιήσετε άλλη μέθοδο πληρωμής. Μην ανησυχείτε, η πληρωμή με τραπεζική κάρτα εισάγοντας τους αριθμούς καρτών είναι επίσης πολύ ασφαλής, ιδιαίτερα χάρη στο σύστημα 3D Secure System. Το πρόβλημα μπορεί τελικά να προκύψει από την τράπεζά σας. Είναι πιθανό ότι μια ενημέρωση του e carte bleue είναι σε εξέλιξη, εμποδίζοντας την υπηρεσία να λειτουργήσει σωστά για μικρό χρονικό διάστημα.

Η πρόσβασή σας στην μπλε υπηρεσία ηλεκτρονικής κάρτας είναι προσωρινά αποκλεισμένη ? Εάν η κατάσταση επιμένει κατά τη διάρκεια άλλων αγορών, τότε επικοινωνήστε με τον τραπεζικό σας σύμβουλο, ο οποίος σίγουρα θα είναι σε θέση να σας παράσχει.

Τι γίνεται με την απάτη στην μπλε ηλεκτρονική κάρτα ?

Παρά τα ασφαλή συστήματα 3D που δημιουργούνται από τραπεζικούς οργανισμούς, πολλοί άνθρωποι διστάζουν να εισέλθουν στους αριθμούς τραπεζικών καρτών τους σε ιστότοπους εμπόρων. Πράγματι, θα μπορούσαν να ανακτηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για δόλιες πληρωμές. Για να αντισταθμίσει τον κίνδυνο να πειραχτεί αυτούς τους αριθμούς, οι τράπεζες δημιούργησαν την εικονική τραπεζική κάρτα. Χάρη σε αυτό, κάθε συναλλαγή, δημιουργείται ένας μοναδικός και προσωρινός αριθμός κάρτας. Η σχετιζόμενη με την σχετική αγορά, οι άνθρωποι που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους αριθμούς δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ! Επομένως, οι απομακρυσμένες πληρωμές χάρη στην εικονική κάρτα είναι βέβαιοι.

Επιπλέον, ορισμένες τράπεζες ενισχύουν την ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών Ζητώντας, επιπλέον, έναν έλεγχο ταυτότητας 3D ασφαλούς τύπου (δηλαδή έναν κωδικό ασφαλείας μιας χρήσης που λαμβάνετε από το SMS τότε ότι πρέπει να εισαγάγετε για να επικυρώσετε την αγορά σας).

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της φυσικής σας τραπεζικής κάρτας ή του τηλεφώνου σας, Ή αν δεν εμπιστεύεστε πλέον την ασφάλεια που συνδέεται με την εικονική σας κάρτα, είναι πολύ εύκολο να διαγράψετε την υπηρεσία. Απλά πρέπει να στείλετε μια επιστολή τερματισμού της υπηρεσίας Blue E-Card ή μια κάρτα Email E Blue στον σύμβουλο της τράπεζάς σας ζητώντας του να ακυρώσει αυτήν την επιλογή.

Byue banque populaire

Byue banque populaire

Το E-Carte Bleue Banque Populaire είναι μια ασφαλής εικονική πιστωτική κάρτα που επιτρέπει στους πελάτες του Banque Populaire να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές χωρίς να αποκαλύψουν τις πραγματικές πληροφορίες πιστωτικής κάρτας τους. Το E-Carte Bleue Banque Populaire λειτουργεί ως εξής: Ο πελάτης κατεβάζει την εφαρμογή από τον ιστότοπο της τράπεζας και δημιουργεί μια εικονική κάρτα με μοναδικό αριθμό, ημερομηνία λήξης και κωδικό CVV.

Όταν ο πελάτης κάνει μια ηλεκτρονική αγορά, εισέρχονται στα στοιχεία της εικονικής κάρτας μέσα στα στοιχεία της πραγματικής κάρτας τους. Το e-carte bleue banque populaire στη συνέχεια δημιουργεί έναν κωδικό μιας χρήσης που επιβεβαιώνει τη συναλλαγή. Ο πελάτης δεν χρεώνεται πρόσθετες αμοιβές για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Όχι μόνο αυτή η λύση προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου, αλλά επίσης κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές πιο βολικό για τους πελάτες. Επιπλέον, το E-Card Blue Banque Populaire μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση αγορών σε όλους τους ιστότοπους που δέχτηκε κάρτες Visa.

Οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν έως και τρεις εικονικές κάρτες στο χρόνο και κάθε κάρτα ισχύει για ένα μήνα. Μετά τη λήξη της κάρτας, γίνεται άχρηστο εκτός αν ανανεωθεί από τον πελάτη.

E-carte bleue banque populaire σώζει τους πελάτες την ταλαιπωρία της ακύρωσης της πιστωτικής τους κάρτας εάν υποψιάζονται δόλια δραστηριότητα. Συνολικά, αυτή είναι μια ιδανική λύση για τους πελάτες που ψωνίζουν συχνά online, ενώ δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευκολία.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

E-carte bleue banque populaire είναι λογισμικό shareware στη διάφορες κατηγορίες που αναπτύχθηκε από e-carte bleue banque populaire.

Η τελευταία έκδοση του e-carte bleue banque populaire είναι επί του παρόντος άγνωστη. Στην αρχή, προστέθηκε στη βάση δεδομένων μας στις 30/10/2007.

Το E-Carte Bleue Banque Populaire τρέχει στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: iOS/Windows.

Οι χρήστες του μπλε e-card banque populaire έδωσαν βαθμολογία 4 σε 5 αστέρια.

Γράψτε ένα σχόλιο για το e-card μπλε banque populaire !

Τελευταίες ενημερώσεις

09/25/2023 Heyweather: Πρόβλεψη & widgets 2.2.4
09/25/2023 Motorsport Manager Mobile 3 1.2.0
09/25/2023 Astrosage Kundli 5.9
09/25/2023 Guitartab – Tabs & Chords Pro 4.3.7
09/25/2023 دمارين حرق 1.3.5
Thanks! You've already liked this
No comments