Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών? Σύγκριση 2023, Δοκιμή σύγκρισης: Εφαρμογές για κινητά για εκτύπωση φωτογραφιών (Cheerz, Lalalab, Photoweb και Printic)

Δοκιμή σύγκρισης: Κινητές εφαρμογές για εκτύπωση φωτογραφιών (Cheerz, Lalalab, Photoweb και Printic)

Το Cheerz είναι μια εφαρμογή για κινητά και ένας ιστότοπος σχεδίασης φωτογραφιών που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες απευθείας από το τηλέφωνό σας και να τις λάβετε στο σπίτι με τη μορφή υπέροχων εκτυπώσεων ποιότητας.

Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών ? Σύγκριση 2023

Σε κάθε περίπτωση, οι φωτογραφίες σας λαμβάνουν συχνότερα τη μορφή ενός εύχρηστου ψηφιακού αρχείου μέσω του Διαδικτύου. Εκτός από το ότι η οθόνη σε μια οθόνη δεν έχει πάντοτε δικαιοσύνη στα καλοκαιρινά σας αριστουργήματα (ή το χειμώνα, παρεμπιπτόντως). Επίσης, γιατί να μην τα εκτυπώσετε σε καλό παλιό χαρτί ? Εάν τόσο μεγάλη εκτύπωση είναι ποιότητας, οι φωτογραφίες εξέρχονται εξαγριωμένες και θα μπορούν επίσης να ευχαριστήσουν τους γονείς, τους παππούδες ή τους φίλους που μπορεί να μην χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με τη φυσική σας δεξιοτεχνία.

Αλλά πώς να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα είναι ποιότητας ? Για να απαντήσουμε σε αυτό το ακανθώδες ερώτημα, στράφηκα στην ηλεκτρονική εκτύπωση.

Συνεπώς, υποβλήθηκαν σε έξι υπηρεσίες εκτύπωσης σε απευθείας σύνδεση ένα σύνολο εικόνων για εκτύπωση σε μορφή καρτ -ποστάλ (10×15 cm ή πλησιάζοντας) και ζητήσαμε διεύρυνση σε μέση μορφή (μεταξύ 30×45 ή 40×60, ανάλογα με τις επιλογές που προσφέρονται). Εκτός από την ποιότητα εκτύπωσης, τα κριτήρια μας βασίζονται επίσης στη συμμόρφωση με τους χρόνους παράδοσης, τη σταθερότητα της συσκευασίας και την τελική τιμή κόστους.

Συγκεκριμένα, δίνει αυτό ? Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι υπηρεσίες εκτύπωσης παίρνουν πολύ σοβαρά την ποιότητα της παραγγελίας. Στις έξι δοκιμές μας, κανένας δεν έχει επιδεινωθεί παρά τη μερικές φορές σκληρή μεταχείριση των μεταφορέων. Εάν τα κουτιά ήταν από καιρό σε καιρό, δεν έχει συμβεί καμία εκτύπωση. Και αν έχει συμβεί ακόμα, κάθε υπηρεσία δοκιμάστηκε προτεινόμενη αντικατάσταση επιδεινωμένων προϊόντων μέσω ειδικής εξυπηρέτησης πελατών.

Η δεύτερη παρατήρηση, αυτή τη φορά πολύ λιγότερο ευχάριστη, αφορά τις τιμές. Πράγματι, εκείνοι που εμφανίζονται στον ιστότοπο σπάνια αντιστοιχούν σε αυτό που πραγματικά πληρώνουμε στην έξοδο. Μεταξύ του κόστους επεξεργασίας, της συμμετοχής στο κόστος αποστολής, μερικές φορές υποχρεωτικής αγοράς πακέτων ή διαφορετικών επιλογών (χαρτί ματ, λαμπερό, με ή χωρίς σύνορα, μορφή 4: 3 ή 3: 2, κλπ.), είναι σχεδόν αδύνατο να πάρετε μια ακριβή ιδέα της τιμής κόστους πριν μεταβείτε στο ταμείο.

Τέλος, η πλειοψηφία των υπηρεσιών εκτύπωσης προσφέρει τυποποιημένες εκτυπώσεις ή ασφάλιστρο, Η διαφορά μεταξύ των δύο ιδιοτήτων δεν είναι πάντα προφανής, ειδικά επειδή όλοι χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά εκτύπωσης (Fuji Origin ή Kodak τις περισσότερες φορές) και παρόμοια αναλώσιμα. Για να είμαστε ειλικρινείς, βρισκόμαστε να σκεφτόμαστε τις ετυμηγορίες της Σχολής των Φανταστών του αείμνηστου Jacques Martin, όπου όλοι οι ανταγωνιστές βγήκαν νικηφόρα από τη δοκιμή. Αλλά θα είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος, αφού η ποιότητα είναι πάντα εκεί.

  • 1. Ανακτηρία
  • 2. Ευθυμία
  • 3. Ελεύθεροι υποψήφιοι
  • 4. Myfujifilm
  • 5. Φωτοβιόξ
  • 6. Φωτογραφία εξυπηρέτησης
  • Πώς να κάνετε μια καλή εντύπωση ?

1. Ανακτηρία

  • Συνολική ποιότητα της υπηρεσίας
  • Μορφή 1: 1 έως 16: 9 σε ενιαία τιμή
  • Ευκολία στη χρήση

Ο ευρωπαίος ηγέτης στη φωτογραφική εκτύπωση παρέχει μια πολύ καλή ποιότητα εξυπηρέτηση καθώς και μια σημαντική ποικιλία μορφών.

Ο ευρωπαίος ηγέτης στη φωτογραφική εκτύπωση παρέχει μια πολύ καλή ποιότητα εξυπηρέτηση καθώς και μια σημαντική ποικιλία μορφών.

Ο Ευρωπαίος ηγέτης στη φωτογραφική εκτύπωση για το ευρύ κοινό, η Γερμανική Cewe λειτουργεί για μερικά χρόνια στο όνομά του στη Γαλλία.

Η εταιρεία παρέχει επίσης τη λειτουργία δώδεκα υπηρεσιών White Marquet (FNAC, Darty, Boulanger, Intermarché, Cdiscount κ.λπ.). Όπως και οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές του, η Cewe προσφέρει μεγάλο αριθμό προϊόντων που σχετίζονται με την εντύπωση των εικόνων, το πιο δημοφιλές όντας μακράν φωτογραφιών άλμπουμ.

Είτε πρόκειται για απλές εκτυπώσεις ή πιο περίτεχνα προϊόντα, θα μπορείτε να περάσετε από τον ιστότοπο, το λογισμικό PC (Windows και Mac) ή μια εφαρμογή για εγκατάσταση στο smartphone. Μάλλον ευχάριστο στη χρήση, η εφαρμογή χρησιμοποιεί μόνο τοπικά ή εισαγόμενα αρχεία από τις φωτογραφίες Google, τις φωτογραφίες της Apple ή το Facebook. Οι δημιουργίες σας αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή ή στο smartphone. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να φιλοξενήσετε τις εικόνες και τις δημιουργίες σας (για παράδειγμα τα άλμπουμ φωτογραφιών) για το μέγιστο έξι μήνες. Εάν δεν γίνει παραγγελία αυτή τη στιγμή, η ηλεκτρονική αποθήκευση θα εκκενωθεί απλά.

Επιπλέον, εάν θέλετε να ρετουσών. Ωστόσο, είναι δυνατόν να επιλέξετε το πλάτος της τυπωμένης εικόνας, το μήκος που υπολογίζεται αυτόματα ως συνάρτηση της μορφής φωτογραφίας (μορφή που κυμαίνεται μεταξύ 1: 1 και 16: 9).

Για κάθε ισοπαλία, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τύπο του χαρτιού (πρότυπο ή ασφάλιστρο), τη μορφή (μεταβλητή ή σταθερή) και, ενδεχομένως, για να ενεργοποιήσει τη χρωματομετρική βελτιστοποίηση.

Οι τιμές που χρεώνονται από την CEWE είναι εκ πρώτης όψεως ανταγωνιστικές. Η ισοπαλία 10×15 (ή έως και 18,2 cm) χρεώνεται 0,14 € ανά μονάδα σε τυπική ποιότητα (0,17 € σε ποιότητα ασφάλιστρο), η τιμή ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα των παραγγέλλων εκτυπώσεων. Αγοράζοντας ένα πακέτο εκτύπωσης 1.000 εκτυπώσεων, η τιμή της μονάδας θα αυξηθεί για παράδειγμα στα 0,10 €. Σημειώστε ότι το πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές φορές, σε περίοδο 12 μηνών.

Για τους σκοπούς αυτής της δοκιμής, παραγγείλαμε δέκα εκτυπώσεις 10×15 σε τυπική ποιότητα καθώς και διεύρυνση 40×60. Το πρώτο χρεώθηκε λογικά σε συνολικά 1,40 ευρώ, ενώ το δεύτερο κοστίζει € 5,95. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσουμε σε αυτήν την τιμή τα έξοδα αποστολής, που υπολογίζονται όχι με τη συνολική σειρά, αλλά με τον τύπο κλήρωσης: € 2,95 για 10×15 και € 4,95 για διεύρυνση. Στην περίπτωσή μας, αυτό ουσιαστικά διπλασιάζει το τιμολόγιο: Συνεπώς, φαίνεται πιο πλεονεκτικό να παραγγείλετε μεγαλύτερες ποσότητες προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε το ποσοστό των δαπανών αποστολής, τα οποία παραμένουν ταυτόσημες εάν παραγγείλετε 10 διευρύνσεις και 100 εκτυπώσεις).

Τέλος, ο Cewe ανακοινώνει χρόνο παράδοσης έως και δέκα ημερών. Στην πραγματικότητα, η παραγγελία μας παραδόθηκε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επικύρωσή της. Δεν υπάρχουν καταγγελίες σχετικά με την ποιότητα της συσκευασίας που έχει προστατεύσει τέλεια τις εκτυπώσεις μας και τη διεύρυνση της πιθανής βιαιότητας των μεταφορέων. Η ποιότητα εκτύπωσης δίνει πλήρη ικανοποίηση, σε όλα τα επίπεδα.

2. Ευθυμία

  • Ευκολία στη χρήση.
  • Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης.
  • Επιλογές εξατομίκευσης.

Το Cheerz είναι μια εφαρμογή για κινητά και ένας ιστότοπος σχεδίασης φωτογραφιών που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες απευθείας από το τηλέφωνό σας και να τις λάβετε στο σπίτι με τη μορφή υπέροχων εκτυπώσεων ποιότητας.

Το Cheerz είναι μια εφαρμογή για κινητά και ένας ιστότοπος σχεδίασης φωτογραφιών που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες απευθείας από το τηλέφωνό σας και να τις λάβετε στο σπίτι με τη μορφή υπέροχων εκτυπώσεων ποιότητας.

Εάν ο Cheerz παρουσιάζει ευελιξία και πρωτοτυπία για τα περισσότερα από τα φωτογραφικά του προϊόντα, δεν είναι το ίδιο για συμβατικές εκτυπώσεις.

Σε 10×15 (ή μάλλον 11×15), ο ιστότοπος απαιτεί παραγγελία τουλάχιστον 20 εκτυπώσεις. Αυτό το όριο πηγαίνει σε πέντε εκτυπώσεις σε 15×20 και 20×30, οι άλλες δύο μορφές ” κλασσικός »». Η διαδικασία παραγγελίας λαμβάνει χώρα από τον ιστότοπο ή από την εφαρμογή στο smartphone. Σε μια περίπτωση όπως και στην άλλη, η διεπαφή είναι πολύ διαισθητική.

Η προετοιμασία της εντολής περιορίζεται στην επιλογή φωτογραφιών, στην προσαρμογή μερικών παραμέτρων (αναδιαμόρφωση, με ή χωρίς λευκά σύνορα, ματ ή λαμπερό χαρτί) και πιθανή εφαρμογή ενός από τα φίλτρα που προσφέρονται. Υποψιάζουμε ότι ένα απόσπασμα μέσω μιας εφαρμογής υποχώρησης είναι απαραίτητο εάν επιθυμείτε να επαναλάβετε πιο συγκεκριμένα τις φωτογραφίες σας εκ των προτέρων.

Οι φωτογραφίες εκτύπωσης πρέπει να βρίσκονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, στη μνήμη του smartphone σας ή σε έναν λογαριασμό Instagram, Facebook ή Google Photos. Όταν αποτελεί τη σειρά, ένας βοηθός υποδεικνύει τα πιθανά προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε, ιδίως όσον αφορά την ποιότητα εκτύπωσης σε περίπτωση χαμηλού ορισμού της εικόνας. Εν ολίγοις, η υποστήριξη είναι αποτελεσματική και οποιοδήποτε άτομο γνωρίζει λίγο να χρησιμοποιήσει ένα smartphone ή ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορεί να βγει από αυτό χωρίς πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται αδύνατο να δημιουργηθεί μια κλασική διεύρυνση στο Cheerz. Για να γίνει αυτό, θα είναι απαραίτητο να περάσετε από την ενότητα “Διακόσμηση τοίχου” και να ζητήσετε να φτιάξετε μια αφίσα (ελάχιστη διάσταση 40×60 cm). Στη συνέχεια, το εργαλείο δημιουργίας επεκτείνεται στις επιλογές διάταξης για να προσθέσετε αρκετές εικόνες σε ισοπαλία. Χάνουμε να περάσουμε τη δυνατότητα εφαρμογής ενός φίλτρου: αλλά είναι πραγματικά μια απώλεια ?

Κατά τη στιγμή αυτής της δοκιμής, ο Cheerz τιμολόγησε την κλασική κλήρωση 11×15 έως 0,35 € ανά μονάδα. Ένα μειωμένο επιτόκιο σας επιτρέπει να ελαφρύνετε λίγο το λογαριασμό (€ 0,29 από 50 εκτυπώσεις, € 0,25 ανά 100 εκτυπώσεις και στη συνέχεια € 0,19 από 300 εκτυπώσεις) οι ελάχιστες παραμένουν πάντα 20 δοκιμές ανά παραγγελία. Παραδόξως, ο ελάχιστος αριθμός εκτυπώσεων που απαιτείται κατεβαίνει σε 10 μόλις περάσετε από την εφαρμογή smartphone (χωρίς αλλαγή τιμής).

Η κλήρωση των 40×60 cm χρεώθηκε για € 17, ένα ποσό που θεωρούμε υπερβολικό σε σύγκριση με το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Επιπλέον, το τιμολόγιο, ήδη αλμυρό, αυξάνεται σημαντικά με τα έξοδα αποστολής: € 2,50 για τις συμβατικές εκτυπώσεις στις οποίες προστίθενται € 5,90 για την αποστολή της διεύρυνσης. Ακριβώς αυτό … ας σημειώσουμε ότι τα ίδια τα έξοδα αποστολής προσφέρονται για οποιαδήποτε σειρά 50 € και περισσότερο.

Ο Cheerz ανακοινώνει μια μέγιστη περίοδο παράδοσης για την τυπική αποστολή: Η προθεσμία πραγματοποιείται παρά την προειδοποίηση σχετικά με τυχόν καθυστερήσεις που σχετίζονται με την κρίση υγείας. Οι εκτυπώσεις και η διεύρυνση παραδίδονται σε δύο ξεχωριστές συσκευασίες, κανένας από τους δύο που δεν υπέστησαν κατά τη διάρκεια των μεταφορών. Οι δοκιμαστικές μας εικόνες αποκαθίστανται τέλεια: δεν περιμέναμε την τιμή που ζητήθηκε από αυτήν.

3. Ελεύθεροι υποψήφιοι

  • 45 δωρεάν εκτυπώσεις ανά μήνα
  • Αποτελεσματική εφαρμογή smartphone
  • Ποιότητα εκτυπώσεων

Προσφέροντας μια δωρεάν βασική υπηρεσία, η Freeprints έχει σοβαρά περιουσιακά στοιχεία για να διεκδικήσει προκειμένου να προσελκύσει περιστασιακούς χρήστες.

Προσφέροντας μια δωρεάν βασική υπηρεσία, η Freeprints έχει σοβαρά περιουσιακά στοιχεία για να διεκδικήσει προκειμένου να προσελκύσει περιστασιακούς χρήστες.

Δωρεάν φωτογραφικές εκτυπώσεις, σας ενδιαφέρει ? Αυτή είναι η υπόσχεση των δωρεάν αποτυπωμάτων υπηρεσιών.

Θεωρητικά, η αρχή της λειτουργίας του είναι απλή: κάθε μήνα, μπορείτε να παραγγείλετε έως και 45 δωρεάν 10×15 εκτυπώσεις, μόνο τα έξοδα αποστολής είναι ευθύνη του πελάτη. Ανάλογα με την παραγγελία, ποικίλλουν μεταξύ € 1,99 και € 5,99.

Στην πράξη, θα χρειαστεί να συνθέσουμε με μερικούς περιορισμούς: η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μόνο από ένα smartphone, μέσω της δωρεάν επώνυμης εφαρμογής. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο ένα μόνο αντίγραφο της ίδιας εικόνας δωρεάν, τα ακόλουθα που πληρώνονται. Τέλος, μόνο η μορφή 10×15 (3: 2) είναι δωρεάν, οι άλλοι πληρώνονται.

Όπως τα περισσότερα smartphones πυροβολούν εικόνες σε μορφή 4: 3, θα είναι απαραίτητο να κάνετε μια καλλιέργεια ή να πληρώσετε επιπλέον

Επομένως, το οικονομικό μοντέλο των ελεύθερων αποτυπώσεων βασίζεται σε μορφές εκτός από 10×15 (13×13, 13×18, 15×20, 20×25, 20×30, 25×38, 30×45, 60×90, 76×100, πορτοφόλι), σε πολλαπλές εκτυπώσεις, αλλά και στις διάφορες επιλογές που προσφέρονται καθ ‘όλη τη διάρκεια επεξεργάζομαι, διαδικασία.

Στην πραγματικότητα, αυτά δεν είναι πραγματικά ακριβά ανά μονάδα, συχνά αφήνουμε τον εαυτό μας να μπει στον πειρασμό και η προσθήκη σταδιακά ανεβαίνει. Οι εντυπώσεις είναι από προεπιλογή σε λαμπερό χαρτί, αλλά είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα ματ φινίρισμα χωρίς συμπλήρωμα. Τέλος, ένας μηχανισμός χορηγίας επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη να προσθέσει δωρεάν φωτογραφίες στη μηνιαία ποσόστωση (μέγιστη 17 εικόνες, ισχύει για έξι μήνες).

Η εφαρμογή είναι πολύ καλά. Εκτός από τις εικόνες του smartphone, είναι δυνατόν να ανακτήσετε αυτές των Instagram, Facebook, Dropbox, Snapfish, Google Drive και Microsoft OneDrive Accounts. Ένας πολύ συνοπτικός εκδότης προσφέρει μερικές βασικές λειτουργίες (καλλιέργεια, περιστροφή, καθρέφτης, μαύρο και άσπρο φίλτρο): Είναι καλύτερο να προχωρήσουμε εκ των προτέρων από μια πιο προηγμένη εφαρμογή (όπως το Snapseed, για παράδειγμα) για να προετοιμάσουμε τις εικόνες του ή να προσθέσουμε στοιχεία.

Ως μέρος αυτής της δοκιμής, η παραγγελία μας περιελάμβανε 45 εκτυπώσεις και χρεώθηκε σε € 5,99 (ή € 0,13 ανά αντίγραφο). Μας παραδόθηκε έξι ημέρες μετά την καταγραφή. Οι δοκιμές συμμορφώνονται με αυτό που είχαμε παραγγείλει και είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι. Από την πλευρά της εκτύπωσης, η χρωματομετρία των φωτογραφιών γίνεται σεβαστή και το αποτέλεσμα δίνει πλήρη ικανοποίηση. Τέλος, η διεύρυνση 30×45 cm έφτασε σε ένα ρολό από χαρτόνι, μία ημέρα μετά τις εκτυπώσεις 10×15. Τέλεια προστατευμένη, ικανοποιεί επίσης τις προσδοκίες μας.

4. Myfujifilm

  • Απλή διεπαφή για κύριο
  • Ποιότητα εκτυπώσεων

Η απλή διεπαφή και η ποιότητα των εκτυπώσεων είναι το ισχυρό σημείο του myfujifilm. Λυπούμαστε κυρίως με το υψηλό “κόστος επεξεργασίας”.

Η απλή διεπαφή και η ποιότητα των εκτυπώσεων είναι το ισχυρό σημείο του myfujifilm. Λυπούμαστε κυρίως με το υψηλό “κόστος επεξεργασίας”.

Αναγνωρισμένος ηθοποιός στη φωτογραφική βιομηχανία, Fujifilm Designs Cameras, Cameras και Επαγγελματικός Εξοπλισμός Εκτύπωσης.

Επομένως, ήταν λογικό ότι οι Ιάπωνες προσφέρουν τη δική της ηλεκτρονική υπηρεσία εκτύπωσης, μαρτυρούν την τεχνογνωσία της στο θέμα.

Η υπηρεσία MyFujifilm λειτουργεί αποκλειστικά από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να περάσετε από έναν υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένης της παραγγελίας εκτυπώσεων φωτογραφιών που κατασκευάζονται από ένα smartphone.

Εδώ, απαιτείται σύρση και πτώση, η οποία απλοποιεί σημαντικά την εργασία. Θα είστε επίσης σε θέση να εισαγάγετε εικόνες στο MyFujifilm από τα κύρια κοινωνικά δίκτυα. Μερικά στοιχειώδη, αλλά αποτελεσματικά εργαλεία σας επιτρέπουν να καλλιεργήσετε και να επαναφέρετε ελαφρώς τις εικόνες. Η επιλογή ” Βελτιώστε την εικόνα “Ενισχύστε τα χρώματα για να κάνετε την ισοπαλία πιο κολακευτική στο μάτι. Και σε περίπτωση προβλήματος που μπορεί να επηρεάσει την εκτύπωση, όπως πολύ χαμηλή ανάλυση ή κακή αναμόρφωση από τη μορφή, σας προειδοποιεί ένα μήνυμα.

Κατά τη στιγμή αυτής της δοκιμής, η ισοπαλία 10×15 χρεώθηκε € 0,16 (ή € 1,60 για το παιχνίδι εικόνας μας) και η διεύρυνση 40×60 cm αξίζει 8,90 ευρώ ύψους € 8,90. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για οποιαδήποτε παραγγελία μεγαλύτερη από € 36. Στην περίπτωσή μας, έπρεπε να προσθέσουμε € 4,90 για ναυτιλία, στην οποία προστίθεται € 1,90 από ” Αμοιβή επεξεργασίας »». Και εμείς που θεωρούσαμε αφελώς ότι αυτά συμπεριλήφθηκαν στο κόστος εκτύπωσης ..

Μόλις εγγραφεί και εγκατασταθεί, η παραγγελία μας έχει φτάσει σε μας σε πέντε ημέρες, η ενδεικτική περίοδος ήταν οκτώ εργάσιμες ημέρες μέγιστη. Ένας διπλός φάκελος από χαρτόνι προστατεύει 10×15 εκτυπώσεις, όταν η διεύρυνση παραδόθηκε σε εμάς τυλιγμένο σε σωλήνα από χαρτόνι. Το αποτέλεσμα είναι άψογο: η χρωματομετρία είναι πιστή (εφ ‘όσον δεν χρησιμοποιούμε την επιλογή της αυτόματης βελτίωσης της εικόνας) και η εκτύπωση είναι τακτοποιημένη.

5. Φωτοβιόξ

  • Πολύ πλήρης διεπαφή ιστού
  • Λειτουργία κοινής χρήσης δημιουργίας
  • Ποιότητα εκτυπώσεων

Η Photobox λάμπει με την εξαντλικότητα της διεπαφής ιστού της, τις δυνατότητες να μοιράζονται τις δημιουργίες του, αλλά και στην ποιότητα των παραγόμενων εκτυπώσεων.

Η Photobox λάμπει με την εξαντλικότητα της διεπαφής ιστού της, τις δυνατότητες να μοιράζονται τις δημιουργίες του, αλλά και στην ποιότητα των παραγόμενων εκτυπώσεων.

Το Photobox προσφέρει ένα πλήθος προσαρμόσιμων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών φωτογραφικών εκτυπώσεων. Μπορούν να παραγγελθούν από τον ιστότοπο της Υπηρεσίας ή από μια αίτηση.

Με καθαρό φιλανθρωπικό ίδρυμα, δεν θα επεκταθούμε στην εφαρμογή, η οποία θα άξιζε το Grand Prix της πιο άσχημα fucked up της δεκαετίας. Ο ιστότοπος, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Οι φωτογραφίες που αποστέλλονται αποθηκεύονται στον λογαριασμό του χρήστη και μπορούν να οργανωθούν σε άλμπουμ. Μπορείτε να τα μοιραστείτε με φίλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να δώσετε πρόσβαση σε άλλους χρήστες Photobox. Καλό σημείο για τον μηχανισμό ετικετών που προσαρμόζουμε σε κάθε εικόνα για να διευκολύνουμε την έρευνά του.

Το Photobox προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εισαγωγής εικόνων από έναν υπολογιστή, αλλά και από μια ηλεκτρονική υπηρεσία αποθήκευσης (Google Photos, Dropbox, Flickr) ή ακόμα και από ένα κοινωνικό δίκτυο (Facebook ή Instagram). Ωστόσο, είναι αδύνατο να τα επεξεργαστείτε ή να τα αγγίξετε online, χωρίς να προσφέρονται εργαλεία για αυτό. Βλάβη.

Χωρίς να είναι μοντέλο εργονομίας, το εργαλείο για τη δημιουργία και την κοινή χρήση άλμπουμ καθώς και τη διαδικασία εκτύπωσης είναι απλό στο Master. Προφανώς, ο Photobox επιτυγχάνει τα περισσότερα από τα κέρδη του στη δημιουργία φωτογραφικών βιβλίων. Για καλό λόγο, μόλις κάνουμε μια επιλογή εικόνων για εκτύπωση, ο ιστότοπος ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έχει δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο βιβλίο, καλώντας μας να το απεικονίσουμε κάνοντας κλικ σε μια εικόνα. Αν δεν είναι αποτελεσματική, αυτή η μέθοδος αποκαλύπτεται, μακροπρόθεσμα, λίγο βαρετή.

Παρά την έλλειψη εργαλείων δημοσίευσης, κάποια βραδύτητα που οφείλεται στην κωδικοποίηση του ιστότοπου και σε μια καρδιακή εφαρμογή smartphone, το Photobox πρέπει ακόμα να ληφθεί υπόψη. Είναι πράγματι μία από τις λίγες υπηρεσίες που προσφέρετε δωρεάν αποθήκευση των φωτογραφιών σας χωρίς πραγματικό χρονικό όριο (για παράδειγμα πάντα πρόσβαση σε εικόνες που εισάγονται στο λογαριασμό μας πριν από πέντε χρόνια). Η κοινή χρήση άλμπουμ με φίλους (ή στο Facebook) προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Τέλος, οι τιμές που χρεώνονται είναι κατά μέσο όρο ό, τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Παραγγείλετε σε μικρές ποσότητες, οι εκτυπώσεις 10×15 επιστρέφουν σε 0,20 € το καθένα (ή 0,17 € σε τυπική ποιότητα). Οι τιμές μειώνονται ανάλογα με την ποσότητα των εκτυπώσεων που έχει διατεθεί για να φθάσουν στην τιμή ρεκόρ των € 0,09 από… 1.500 εκτυπώσεις,. Ευτυχώς, οι τιμές αρχίζουν να μειώνονται πολύ πριν από αυτό το όριο: € 0,16 για 20 τυποποιημένες εκτυπώσεις, € 0,19 για 50 εκτυπώσεις ποιότητας ασφάλιστρο, και τα λοιπά. Σε όλες τις περιπτώσεις, το Photobox εξασφαλίζει ότι η αποστολή πραγματοποιείται την εργάσιμη ημέρα σύμφωνα με την αποδοχή της εντολής. Ας καθορίσουμε το πέρασμα ότι οι εκτυπώσεις μπορούν να επωφεληθούν από ένα λαμπρό ή ματ φινίρισμα. Η διεύρυνση 40×60 κοστίζει 19,99 € σε τυπική ποιότητα.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, μπορέσαμε να επαληθεύσουμε ότι το Photobox συνέκρινε το χρόνο για να στείλουμε μια εργάσιμη ημέρα για τις 10×15 εκτυπώσεις, η παραγγελία μας πήρε δύο επιπλέον ημέρες για να αποσταλεί από το La La Poste. Η διεύρυνση 30×45 έχει φτάσει σε εμάς τέσσερις ημέρες αργότερα, με τον ιδιωτικό φορέα, που επιλέχθηκε από το Photobox. Προς έκπληξή μας, η παραγγελία χωρίστηκε σε τρεις αποστολές: μία για τη διεύρυνση, επομένως, και δύο για τις φωτογραφίες 10×15 ανάλογα με το αν τους διατάχθηκαν σε ματ ή λαμπρό φινίρισμα. Αυτό αναμφίβολα εξηγεί τα υψηλά έξοδα αποστολής: 2 x € 1,99 για εκτυπώσεις 10×15 και € 5,95 για την επέκταση.

Κατά την άφιξη, η παραγγελία αντιστοιχούσε στις προσδοκίες μας, τόσο από την άποψη της ποιότητας της συσκευασίας (οι φωτογραφίες και οι αφίσες έφτασαν άθικτες σε μη κατανοητή συσκευασία από χαρτόνι) και εκτύπωση, που θεωρούμε εξαιρετική.

Δοκιμή σύγκρισης: Κινητές εφαρμογές για εκτύπωση φωτογραφιών (Cheerz, Lalalab, Photoweb και Printic)

Θέλετε να εκτυπώσετε το δικό σας Φωτογραφίες διακοπών Κρατήστε το smartphone σας ? Ή στείλτε Φωτογραφίες με σουβενίρ σε έναν φίλο με μια μικρή πλευρά ρετρό ? Έτσι αυτοί εφαρμογές για κινητά Για να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας γίνονται για εσάς ! Όλοι προσφέρουν διάφορες μορφές σχεδίασης, από πρότυπα 10 × 13 έως τετράγωνο, καθώς και άλλα διάφορα προϊόντα όπως αφίσες, φωτογραφικά βιβλία, ημερολόγια κ.λπ.

Αλλά τι είναι μια μεγάλη επιτυχία σήμερα, ειδικά με την επιστροφή των στιγμιαίων συσκευών είναι το Polaroid Square Prints. Δοκιμάσαμε για εσάς 4 από αυτές τις εφαρμογές με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με ένα Motorola G4 Plus ::

Μικρό δώρο που αποστέλλεται από το Lalalab με το πακέτο: μια αλεπού Origami

  • Ευθυμία, πρώην Polabox, ίσως το πιο γνωστό στην αγορά,
  • Λαλαλάμπ, πρώην Polagram και ξεκίνησε το 2012,
  • Φωτοβολταϊκό, το παλαιότερο με τα 80 εκατομμύρια του τραβήξει κάθε χρόνο,
  • και τελικά Εκτυπωτικός Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013.
  • Χειρισμός εφαρμογών
  • Χαρακτηριστικά και διάταξη
  • Τελική ποιότητα προϊόντος: Συσκευασία, εκτύπωση και χαρτί
  • Χρόνος κόστους και παράδοσης
  • συμπέρασμα

Χειρισμός εφαρμογών

Νικητής: Ex Aequo (με ποινή για το Photoweb για την έλλειψη πρόσβασης σε κοινωνικούς λογαριασμούς)

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι μάλλον ενστικτώδης Και εύχρηστος. Αφού τα κατεβάσετε δωρεάν, απλά επιλέξτε τον τύπο σας από το μενού: Vintage Prints 8x10cm Για Εκτυπωτικός Και 10x12cm Για Λαλαλάμπ, ρετρό εκτυπώσεις 8x10cm Για Ευθυμία, και τέλος το κιβώτιο κλήρωσης vintage σε μορφή πόλων 9x10cm Για Φωτοβολταϊκό.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Cheerz, Photoweb, Printic και Lalalab

Έχουν το ίδιο μενού κύλισης, τότε ο ίδιος τύπος διεπαφής για να επιλέξετε τις φωτογραφίες σας. Το Cheerz, το Printic και το Lalalab σας προσφέρουν, εκτός από την επιλογή των φωτογραφιών σας που υπάρχουν στο smartphone σας, από εσάς Συνδεθείτε στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας Όπως το Facebook, το Instagram, το Google, το Flickr (για την περίπτωση του Printic) και το Dropbox (Printic και Lalalab). Μόνος Το Photoweb παραμελεί αυτήν τη σύνδεση, Ακόμα απαραίτητο σήμερα.

Δυνατότητα ανάκτησης φωτογραφιών στο Facebook, το Instagram, το Flickr, κλπ. Λογαριασμοί κ.λπ. - Από αριστερά προς τα δεξιά: cheerz, printic και lalalab

Σημείωση: Όταν επιλέγετε τις φωτογραφίες σας σε μία από αυτές τις εφαρμογές σε ένα smartphone Android, οι φωτογραφίες μπορεί να είναι μεγαλύτερες για φόρτωση παρά σε ένα smartphone iOS.

Χαρακτηριστικά και διάταξη

Νικητής: Printic (και Photoweb για την επιλογή διάταξης)

Οι Cheerz, Printic και Lalalab παρουσιάζουν τα ίδια χαρακτηριστικά για τοΈκδοση των φωτογραφιών σας Σε μερικές διαφορές. Μπορείς καλλιέργεια Η φωτογραφία σας, εφαρμόστε ένα φιλτραρισμένος (Μόνο cheerz), επιλέξτε το χρώμα πλαισίου γύρω από την εικόνα ανάμεσα σε μια παλέτα περισσότερων ή λιγότερο μεγάλων χρωμάτων και Προσθέστε κείμενο Κάτω από τη φωτογραφία σας με τη δυνατότητα αλλαγής της γραμματοσειράς. Λίγο επιπλέον για Εκτυπωτικός που σας επιτρέπει επίσης να μετακινήσετε το κείμενό σας στην εικόνα (και όχι μόνο παρακάτω) και να αλλάξει το χρώμα του.

Από αριστερά προς τα δεξιά: καλλιέργεια d

Εκτός από την απλή καλλιέργεια και μια μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων και μοτίβων για τα σύνορα, η εφαρμογή Φωτοβολταϊκό παρουσιάζει μια επιπλέον λειτουργικότητα. Είναι δυνατόν να εφαρμόσετε ένα ποικίλη διάταξη Στη φωτογραφία σας: Στην ίδια κλήρωση, μπορείτε να βάλετε δύο φωτογραφίες το ένα κάτω από το άλλο, να δημιουργήσετε ένα ψηφιδωτό 3 ή 4 εικόνων κ.λπ. Μπορείτε να καλλιεργήσετε το καθένα από αυτά. Αυτή η επιλογή δεν είναι απαραιτήτως πολύ χρήσιμη για όσους αναζητούν αυθεντική εμφάνιση πόλων. Εκτός αυτού, Photoweb δεν περιλαμβάνει την επιλογή προσθήκης κειμένου… εξαρτάται από εσάς με το χέρι αν θέλετε να προσθέσετε μια σημείωση !

Δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικής διάταξης του

Τελική ποιότητα προϊόντος: Συσκευασία, εκτύπωση και χαρτί

Νικητής: Cheerz, για την ποιότητα εκτύπωσης καλύτερα από άλλα, και Photoweb για την εντυπωσιακή ποιότητα χαρτιού και σεβασμό για το φαινόμενο της πόλης

Αυτές οι εφαρμογές εκτύπωσης φωτογραφιών παίζουν πολύ για το σχέδιο που έφερε στο δικό τους συσκευασία. Προσφέρετε μια ωραία, φιλόξενη και τακτοποιημένη συσκευασία στους πελάτες της, είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να τους φέρετε για να μοιραστούν το αποτέλεσμα της παραγγελίας τους στο Instagram ή το Twitter. Οι Cheerz, Printic και Lalalab στέλνουν εκτυπώσεις στο Πολύχρωμοι φακέλοι. Μόνο το Lalalab δεν προστατεύει τη συσκευασία του με ένα πρόσθετο φάκελο αλληλογραφίας τύπου από χαρτόνι, το οποίο μπορεί να είναι λίγο ελαφρύ. Το μικρό μπόνους του Φωτοβολταϊκό Είναι ότι περιλαμβάνει στην τιμή του πακέτου εκτύπωσης vintage, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εκτυπώσεων, ένα όμορφο Πολύχρωμα κουτί από χαρτόνι ότι μπορείτε να επιλέγω Μεταξύ δώδεκα. Ο Cheerz προσφέρει επίσης πολλά κουτιά, αλλά δεν περιλαμβάνονται αμέσως στην αγορά εκτυπώσεων πόλων.

Μικρή ωραία συσκευασία με πολύχρωμους φακέλους και ένα όμορφο κουτί για το Photoweb - από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω: Cheerz, Photoweb, Printic, Lalalab

Μεταξύ αυτών των 4 εφαρμογών, το Διαφορά ποιότητας εκτύπωσης είναι ορατό. είναι Ευθυμία που επικρατεί με το χέρι του με το δικό του καθαρή απόδοση Και σεβασμό των χρωμάτων και του μαύρου και του λευκού. Η εικόνα φαίνεται πιο καθορισμένη και τακτοποιημένη. Ακριβώς πίσω, Φωτοβολταϊκό δεν αξίζει τη δεύτερη θέση με ποιότητα εκτύπωσης λιγότερο ξεκάθαρος από αυτό του cheerz, αλλά α Καλή απόδοση χρώματος.

Από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω: Cheerz, Photoweb, Printic και Lalalab (μορφή 10x12) - η καλύτερη ποιότητα του Λεπτομέρειες των 4 που έχουν παρασχεθεί Δ

Εικόνες που εκτυπώνονται μέσα Εκτυπωτικός εμφανίζονται περισσότερα θολός, με ελαφρώς πιο πράσινη απόδοση για ασπρόμαυρο και πιο σκούρο για χρώματα. Αλλά αυτό είναι Λαλαλάμπ που κερδίζει την παλάμη του χειρότερη εκτύπωση : Οι εικόνες είναι πολύ περισσότερες θολός, χρωματιστά λιγότερο έντονος, Και οι γκρι βαθμοί είδαν Πράσινος. Και το γεγονός ότι το μέγεθος εκτύπωσης είναι ευρύτερο (10 × 12) δεν είναι επαρκής λόγος.

Οι μαύροι και οι λευκοί έχουν καλύτερη απόδοση στο Cheerz, μια σωστή απόδοση για το Photoweb και λίγο πιο μπλε-πράσινο για την εκτύπωση. Αλλά οι γκρίζοι βαθμοί είναι πράσινο στο Lalalab, όπως μπορείτε να δείτε στον ουρανό Λεπτομέρειες για τη μαύρη και λευκή απόδοση μεταξύ του Lalalab και των άλλων εφαρμογών

Η ποιότητα του χαρτιού διακρίνεται επίσης μεταξύ των 4 προϊόντων, αν και όλα χρησιμοποιούν ένα σατέν χαρτί. Εκτυπωτικός Και Λαλαλάμπ Χρησιμοποιήστε το ίδιο Fujicolor Crystal Archive Paper Supreme, Πρότυπο σε γρήγορη και οικονομική εκτύπωση φωτογραφιών. Σε αυτό το έγγραφο, το προστατευτικό βερνίκι είναι πιο εύθραυστο και οι φωτογραφίες πιο εύκολα εκπληκτικός. Ευθυμία Επιλέξτε την κορυφή της σειράς εκτυπώνοντας στο πολύ καλό χαρτί Αρχείο Crystal Fujicolor Crystal DP II (Ψηφιακό χαρτί), λίγο παχύτερο και με πιο προστατευτικό βερνίκι.

Πίσω των εκτυπώσεων: Το ασημένιο χαρτί του Cheerz είναι μάρκα -ελεύθερη. Αυτό του Photoweb περιλαμβάνει μια μαύρη ρύθμιση πίσω από L

Αλλά αυτό είναι Φωτοβολταϊκό που εντυπωσιάζει περισσότερο με ήχο Χαρτί σχεδόν παρόμοιο με αυτό ενός πραγματικού polaroid με το δικό του υφή και το δικό του ακαμψία : Το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι ένα λευκό, σατέν επικαλυμμένο χαρτί, το εμπορικό σήμα και το μοντέλο των οποίων δεν μας κοινοποιήθηκαν. Σε αυτό προστίθεται α Καλό προστατευτικό βερνίκι γρατσουνιά. Η υφή που εμποδίζει τη γραφή στα μπροστινά σύνορα, είναι δυνατόν να γράψετε στην πλάτη με ένα στυλό ή ένα μολύβι, ειδικά στο μαύρο ρύθμιση που υπάρχει ακριβώς πίσω από την εικόνα.

Χαρτί με υφή για ένα πιο αυθεντικό αποτέλεσμα πόλης

Χρόνος κόστους και παράδοσης

Νικητής: Cheerz (οικονομικό και γρήγορο)

Για μια σειρά από αρκετές εκτυπώσεις ρετρό / vintage, εκείνη που έχει αποδειχθεί Το πιο κερδοφόρο και το ταχύτερο, είναι Ευθυμία χωρίς δισταγμό. Με τη μονάδα (τουλάχιστον 10 εκτυπώσεις), η τιμή ανέρχεται σε € 0,40, η οποία είναι επομένως μια δεκάρα πιο ακριβή από την τιμή της μονάδας του Printic και του Lalalab … μια πολύ πενιχρή διαφορά έτσι ! Αλλά ο Cheerz προσφέρει ένα πακέτο 50 εκτυπώσεις στα 15 € μόνο. Για ποιότητα και ποσότητα, είναι ένα ενδιαφέρον θέμα. Έχω Παράδοση € 1, Ήταν επίσης ο Cheerz ο οποίος ήταν ο ταχύτερος, για παραγγελία 45 εκτυπώσεων που ελήφθησαν την Παρασκευή και έφτασε την Τρίτη μετά.

Αν και έχουν ίδιες τιμές για τις εκτυπώσεις τουςμονάδα (0,39 €), χωρίς πρόταση για την επιλογή του πακέτου, Εκτυπωτικός Και Λαλαλάμπ φαίνεται να διαφέρει στον χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση της παραγγελίας μας, είναι Λαλαλάμπ, σε € 1,99 παράδοση, η οποία ήταν η γρηγορότερα Για μια σειρά 10 εκτυπώσεων που τέθηκαν σε Δευτέρα και έφτασαν την Πέμπτη της ίδιας εβδομάδας. Οι 10 εκτυπώσεις εκτύπωσης χρειάστηκαν μια εβδομάδα για να φτάσουν μαζί μας.

Πακέτο που αποστέλλεται από εκτύπωση και ελήφθη εντός 1 εβδομάδας

Τέλος, το Photoweb ξεχωρίζει λίγο από τις άλλες εφαρμογές, επειδή δεν υπάρχει εντολή μονάδας: η μόνη επιλογή ρετρό φωτογραφιών είναι οι “τους”Κιβώτιο κλήρωσης vintageΠοιο κόστος 9,95 € Για 12 φωτογραφίες ελάχιστο. Πέρα από αυτό πρέπει να προσθέσετε € 0.39 για κάθε πρόσθετη κλήρωση μέχρι να φτάσετε το μέγιστο 36 φωτογραφίες ανά κουτί. Ένα κουτί 36 εκτυπώσεων κοστίζει έτσι 19 €, πιο ακριβό από τα 50 του πακέτου cheerz. Η τιμή παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τους επιλεγμένους τρόπους: Απλή αποστολή σε € 3,99, Colissimo σε € 4,99 και Express Shipping σε 17,99 ευρώ € 17,99. Στο Colissimo, το πακέτο έφτασε σε 4 εργάσιμες ημέρες.

Πακέτο 45 εκτυπώσεων που αποστέλλονται από τον Cheerz, με μερικές μικρές λέξεις D

συμπέρασμα

Στο τέλος αυτής της σύγκρισης, και ως μέρος της παραγγελίας μας, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε Προτίμηση για το cheerz και το photoweb. Φυσικά, η προτίμησή σας θα εξαρτηθεί από τη χρήση που θέλετε να κάνετε από τις ρετρό εκτυπώσεις σας, αν προτιμάτε την ποσότητα (για μια διακόσμηση δωματίου για παράδειγμα) και την οικονομία ή αντίθετα την ποιότητα (για δώρο).

Αλλά από την άποψη του ποιότητα εκτύπωσης και του σχέση ποιότητας και τιμής, είναι Ευθυμία πλέον. Αυτή η υπηρεσία μπορεί επομένως να επικοινωνήσει με εκείνους που θα ήθελαν να αναπτύξουν φωτογραφίες και αναμνήσεις διακοπών, δίνοντάς τους λίγο ρετρό.

Από Φωτοβολταϊκό, Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του ήχου χαρτί με υφή (αλλά από την ελαφρώς υψηλότερη τιμή του), θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει όσους θέλουν να προσφέρουν ένα πρωτότυπο δώρο ή θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν αυθεντικά από το φαινόμενο πόλων.

Εδώ είναι το τελικό βάθρο μας, με το Cheerz και το Photoweb στο μυαλό για την ποιότητά τους που αναφέρεται λίγο πάνω. Το Printic τοποθετείται στη δεύτερη θέση για μια ελαφρώς λιγότερο θολή ποιότητα εκτύπωσης από αυτή του lalalab και των πιο επιτυχημένων χαρακτηριστικών διάταξης . Το Lalalab φτάνει το τελευταίο λόγω της μικρής καθαρής εκτύπωσης και του πιο αργού χρόνου παράδοσης του.

Εφαρμογή εκτύπωσης φωτογραφιών

Εικόνα επωνυμίας Teaser

Εκπτώσεις στην τσέπη σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή MyPoter και δημιουργήστε εκτυπώσεις όπου κι αν βρίσκεστε.

50 δωρεάν φωτογραφίες. Λάβετε δωρεάν εκτυπώσεις κάθε μήνα και αποκλειστικές εκπτώσεις !
Κατεβάστε το σύννεφο Εισαγωγή των φωτογραφιών σας στο διαμορφωτή μας από το Google ή το Apple Photos.
Ζήστε επισκόπηση με επαυξημένη πραγματικότητα, προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας στον τοίχο σας.
Κατεβάστε τις φωτογραφίες εισαγάγετε τις φωτογραφίες σας στην εφαρμογή απευθείας από το Instagram ή το Facebook.
Express παράδοση πριν από τις 11 π.μ. και εγγυόμαστε την παράδοση εντός 48 ωρών.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή ?

Εκτυπώστε 50 φωτογραφίες δωρεάν

Όσο η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη, θα έχετε 50 εκτυπώσεις φωτογραφιών κάθε μήνα, ακριβώς έτσι. Ξεκινήστε την ταξινόμηση των φωτογραφιών σας και παραγγείλετε ένα από τα όμορφα κουτιά φωτογραφιών μας για να διατηρήσετε τις φωτογραφίες σας !

Προεπισκόπηση AR στον τοίχο σας

Με το χαρακτηριστικό γνώρισμα της επαυξημένης πραγματικότητας, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο πριν τις παραγγείλετε – απλά με το smartphone σας. Έτσι παίρνετε μια άμεση εντύπωση για την εμφάνιση και ξέρετε ποιο μέγεθος είναι το καλύτερο.

Δημιουργήστε αυτόματα τα βιβλία φωτογραφιών σας με τα μαγικά βιβλία !

Απλώς ας καταγράψουμε τα βιβλία φωτογραφιών σας για εσάς, με τη λειτουργικότητα Magic Books στην εφαρμογή MyPoster. Με βάση τη θέση των φωτογραφιών σας, η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα τις φωτογραφίες διακοπών σας και δημιουργεί ένα βιβλίο φωτογραφιών για εσάς. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το σχέδιο και την περίοδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε “Παραγγελία” !

Εύκολη δημιουργία στο διαμορφωτή μας

Φωτογραφίες, φόντο, υλικά, clipart, με τον διαμορφωτή μας, μπορείτε να προσαρμόσετε το προϊόν φωτογραφίας 100%. Απλά επιλέξτε τις φωτογραφίες σας, ένα από τα μοντέλα μας και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάβει χώρα. Όλα λειτουργούν εξαιρετικά διαισθητικά στην αίτησή μας.

Φωτογραφικά βιβλία με φίλους

Έχετε βιώσει μια μεγάλη στιγμή μαζί ? Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα βιβλίο φωτογραφιών για τους φίλους σας στην εφαρμογή MyPoster ! Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν όλοι να κατεβάσουν τις φωτογραφίες τους σε υψηλότερη ποιότητα μέσω συνδέσμου QR ή κώδικα και δημιουργείτε το αντίστοιχο προϊόν φωτογραφίας σε λίγα λεπτά στο smartphone σας !

Δημιουργήστε εύκολα τον τοίχο φωτογραφίας σας

Γιατί να παραγγείλετε μία εικόνα όταν μπορείτε να σχεδιάσετε ολόκληρο τον τοίχο μαζί μας στην εφαρμογή? Παραγγείλετε τοίχους φωτογραφιών σε πολλά μέρη μας που συνδυάζονται τέλεια. Στην εφαρμογή, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές παραλλαγές, να τις συμβουλευτείτε ως 3D προεπισκόπηση και να παραγγείλετε το αποτέλεσμα ως εκτυπώσεις στον αγαπημένο σας εξοπλισμό. Φυσικά, θα λάβετε επίσης οδηγίες συναρμολόγησης!

Κάντε εύκολα στην εφαρμογή

Ανεξάρτητα από το μέγεθος στο οποίο θέλετε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να τις εξατομικεύσετε στην εφαρμογή, να χρησιμοποιήσετε τα σχέδιά μας που συναρμολογείτε εργαλεία και να προσθέσετε φίλτρα.

Πληρώστε μέσω Google και Apple Pay

Όταν πληρώνετε, έχετε όλες τις επιλογές μαζί μας στην αίτηση είτε Apple είτε Google Pay, PayPal, τραπεζική κάρτα ή άμεση μεταφορά. Έτσι είστε πάντα ένα μέγιστο εύκαμπτο !

Εφαρμογή λογισμικού teaser

Γνωρίζετε ήδη την εφαρμογή του MyPoster ?

Εκτυπώνει εύκολα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το smartphone σας. Οποτεδήποτε οπουδήποτε !

98% ικανοποιημένοι πελάτες

Εγγυητής

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και λάβετε μείωση κατά 10% !

Εγγραφώ στο ενημερωτικό δελτίο και το MyPoster προσφέρει (διαγραφή ανά πάσα στιγμή).

Υπηρεσίες για επαγγελματίες

Όλα τα πλεονεκτήματα για εταιρείες πελατών

  • Προσφορές για παραγγελίες ομάδας
  • Συνθήκες μεταπωλητές
  • Λευκές λύσεις
  • Διασύνδεση API

Η εξυπηρέτηση πελατών μας απαντά στις ερωτήσεις σας και απλά σας συμβουλεύει.

  • Ακούγοντας τον πελάτη
  • Συμβουλές προϊόντων
  • Γρήγορες απαντήσεις από την ομάδα μας
  • Καταγγελίες που προσανατολίζονται στον πελάτη
  • Διατίθεται από το Mon – Παρ 8:30 π.μ. – 5 μ.μ

Κριτικές πελατών του MyPoster

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα σχόλια των πελατών μας που βρίσκετε στο Ekomi (ανεξάρτητος προμηθευτής απόψεων και αξιολογήσεων)

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Παραγγείλετε τα μάτια σας κλειστά: MyPoster εγγυάται 100% ικανοποίηση στην υποδοχή της παραγγελίας σας καθώς και ασφαλή πληρωμή.

Βοήθεια και υπηρεσίες

  • Επικοινωνία
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Διαμορφωτής
  • Δώρο
  • Κόστος αποστολής
  • Καθυστέρηση παράδοσης
  • Κατάσταση της παραγγελίας σας
  • MyPoster Toolbox

Εταιρείες και μεγάλες παραγγελίες

Σχετικά με το MyPoster

  • Blog του MyPoster
  • Ο οδηγός φωτογραφιών μας
  • Ο οδηγός φωτογραφίας μας
  • Δεσμός
  • Νομικές ειδοποιήσεις Γενικές προϋποθέσεις πώλησης Δικαίωμα απόσυρσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ρυθμίσεις δεδομένων
  • Εφαρμογή για κινητό

Οι περισσότερες σελίδες που συμβουλεύονται

  • Φωτογραφικά δώρα
  • Πλαίσιο αργιλίου
  • Κενό άλμπουμ φωτογραφιών
  • Αφίσα xxl
  • Πανοραμική εκτύπωση
  • Εκτύπωση φωτογραφίας
  • Μεγέθυνση
  • Εξατομικευμένη μορφή
Thanks! You've already liked this
No comments