Η επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου στο Παρίσι θα κοστίσει περισσότερο το 2023, ηλεκτρικά οχήματα και σταθμούς φόρτισης – Παρίσι Πόλη

Πόλη του Παρισιού

“Μόλις έκανα την πρώτη μου επαναφόρτιση Belib του 2023, δεν ήξερα ότι ήταν απαραίτητο να είμαι δισεκατομμυριούχος για να φορτώσω το αυτοκίνητό του τώρα”, έγραψε ένα Surfer.

Η επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου στο Παρίσι θα κοστίσει περισσότερο το 2023

Ο Belib ‘, ο χειριστής δημόσιων σταθμών φόρτισης στο Παρίσι, άλλαξε το δίκτυο τιμών του στην αρχή του έτους. Από τώρα και στο εξής, θα πρέπει να πληρώσετε 27 έως 100% περισσότερο για να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Η οδήγηση σε ηλεκτρικό όχημα θα κοστίσει περισσότερο στο Παρίσι. Ο Belib ‘, ο διαχειριστής δημόσιου σταθμού χρέωσης της πρωτεύουσας, αναθεώρησε τις τιμές του στις αρχές του 2023. Οι τιμές θα αυξηθούν από 27% σε 100%.

Έχει δημιουργηθεί ένα νέο πλέγμα τιμολόγησης για τα πιο αργά τερματικά. Από τώρα και στο εξής, η τιμολόγηση δεν θα υπολογίζεται πλέον αποκλειστικά στον χρόνο φόρτισης, αλλά και στην ισχύ που καταναλώνεται σε αυτό το φορτίο.

Το 2022, ένας συνδρομητής που κατοικεί στο κέντρο του κεφαλαίου καταβλήθηκε 3 ευρώ ανά ώρα ανά χρέωση. Το 2023, έπρεπε να πληρώσει 2,40 ευρώ ανά ώρα ανά φορτίο, συν 55 σεντς ανά kWh. Γνωρίζοντας ότι η επαναφόρτιση για να φτιάξετε 150 χιλιόμετρα απαιτεί 30 kWh, αυτό ισοδυναμεί με 16,50 ευρώ για την κατανάλωση ενέργειας. Ή 18,90 ευρώ για αυτήν την επαναφόρτιση, μια τιμή έξι φορές υψηλότερη.

Δύο φορές περισσότερο τη νύχτα

Οι τιμές ταχείας χρεώσεων αυξήθηκαν επίσης. Οι επιλογές Boost and Boost+ αυξήθηκαν κατά 27% και 53% αντίστοιχα. Για τις νυχτερινές τιμές, η επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου θα κοστίσει σχεδόν δύο φορές πιο ακριβό. Αφήστε το όχημά σας για 10 ώρες για 19,5 kWh Recharge θα κοστίσει 7,85 ευρώ, σε σύγκριση με 3,90 ευρώ πριν.

Αυτές οι αυξήσεις των δασμών προκαλούν δυσαρέσκεια χρήστη. “Είμαι σοκαρισμένος από την έκρηξη των τιμών”, “οι τιμές τους είναι κρίμα”, “ανήκουστη”, μπορούν να διαβαστούν στο Twitter.

“Μόλις έκανα την πρώτη μου επαναφόρτιση Belib του 2023, δεν ήξερα ότι ήταν απαραίτητο να είμαι δισεκατομμυριούχος για να φορτώσω το αυτοκίνητό του τώρα”, έγραψε ένα Surfer.

Μερικοί αναρωτιούνται ακόμη και για τη χρησιμότητα της ύπαρξης ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Ηλεκτρικά οχήματα και σταθμούς φόρτισης

Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς το αυτοκίνητό σας ? Σκεφτείτε το ηλεκτρικό ! Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους τερματικούς σταθμούς, την επαναφόρτιση και τη στάθμευση των οχημάτων χαμηλής εκπομπής (υδρογόνο, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό κ.λπ.) στην πρωτεύουσα.

Belib ‘: Σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα

Σταθμός Bélib '

Το Belib είναι το παριζιάνικο δημόσιο δίκτυο σταθμών φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα, που λειτουργούν από το Total Marketing France (TMF). Έχει αναπτυχθεί από τον Μάρτιο του 2021 και περιλαμβάνει περίπου 430 σταθμούς.
Οι σταθμοί ταχείας φόρτισης έχουν ήδη αναπτυχθεί σε μερικούς σε μερικά παραδεκτό πάρκα.

Σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε το επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα ανά πάσα στιγμή (2 μηχανοκίνητοι τροχοί). Οι χρόνοι επαναφόρτισης ποικίλλουν ανάλογα με την επιλεγμένη ισχύ. Εάν το ηλεκτρικό όχημά σας επιτρέπει, η μέγιστη ισχύς που παρέχεται από το τερματικό θα είναι 22 kW.
Όλοι οι τερματικοί σταθμοί Belib έχουν υποδοχές T2, T3, Homest, Combo και Chademo.

Για να μάθετε και να επωφεληθείτε από την υπηρεσία, εγγραφείτε στον ιστότοπο Belib.Παρίσι.

Ο ιστότοπος Belib ‘Belib’ Belib.Παρίσι

Ηλεκτρικό όχημα: Πού να επαναφορτίσετε στο Παρίσι ?

Βρείτε στο χάρτη τους διάφορους σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα (δείτε τις μεθόδους χρήσης για κάθε χειριστή).

Αυτό το περιεχόμενο φιλοξενείται από το Capgeo.χάρτες.Τόξο.com
Εμφανίζοντας το, αποδέχεστε τους όρους χρήσης του
και τα πιθανά cookies που έχουν κατατεθεί από αυτόν τον ιστότοπο.

Δείτε αυτό το περιεχόμενο δείχνουν άμεσα όλα τα εξωτερικά περιεχόμενα και αποδεχτείτε τα cookies για το Παρίσι.Fr.

Δείτε την κάρτα σε πλήρη οθόνη Capgeo.χάρτες.Τόξο.com

Ο νόμος στάθμευσης των οχημάτων χαμηλής εκπομπής

Με το δικαίωμα στάθμευσης μπάσων, σταθμεύστε το καθαρό σας επιλέξιμο καθαρό όχημα είναι δωρεάν σε συνθήκες σε χώρους στάθμευσης δρόμου. Αυτό αφορά ηλεκτρικά οχήματα, υδρογόνο, κύλιση με φυσικό αέριο ή επαναφορτιζόμενα υβρίδια.

Τα πάντα για το δικαίωμα στάθμευσης μπάσων
Τα δεδομένα από τους σταθμούς φόρτισης του Belib στο Parisdata Open Data Parisdata.Opendatasoft.com

Οικονομική βοήθεια κινητικότητας

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ποδηλατο

Η πόλη του Παρισιού συνεχίζει την προληπτική πολιτική της. Έχει επεκτείνει την ομάδα οικονομικής βοήθειας, προκειμένου να ενθαρρύνει τα άτομα και τους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν καθαρά τρόπους ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στα ηλεκτρικά οχήματα.

Thanks! You've already liked this
No comments