Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία: Προέλευση, ημερομηνία και συμμετέχοντα καταστήματα, ημερομηνία Μαύρη Παρασκευή 2023 |

Ημερομηνία Μαύρη Παρασκευή 2023

Κάθε χρόνο, η Μαύρη Παρασκευή παίζει τα πάθη μεταξύ των εμπόρων και των καλών προσφορών. Αλλά ποια είναι η ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής ? Γιατί η Μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται το Νοέμβριο ? Εξηγούμε γιατί αυτή η επιλογή και πώς να υπολογίσετε την ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία.

Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία: Προέλευση, ημερομηνία και συμμετέχοντα καταστήματα

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια ευκαιρία για τους λάτρεις των καλών προσφορών λίγο πριν την περίοδο των διακοπών. Αυτή η εμπορική εκδήλωση προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η “μαύρη Παρασκευή” προσκλήθηκε στη Γαλλία στις αρχές του 2010 και το φαινόμενο είναι όλο και πιο σημαντικό. Προέλευση, ημερομηνία, σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τη Μαύρη Παρασκευή.

Ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής Γαλλία 2021

Η Μαύρη Παρασκευή (μεταφρασμένη από τη Μαύρη Παρασκευή) είναι η μεγαλύτερη εμπορική εκδήλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά την ημέρα των ευχαριστιών, οι Αμερικανοί βιάζονται στα καταστήματα για να πηδήξουν Οι καλύτερες προσφορές του έτους. Από το 2010, το φαινόμενο έχει περάσει τα σύνορά μας, ειδικά στον ιστό. Εδώ είναι Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία 2022 Έκδοση.

Ποια είναι η προέλευση της Μαύρης Παρασκευής ?

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια καθαρή εμπορική παράδοση απευθείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η μέρα της τρέλας γεννήθηκε για πρώτη φορά το 1960. Κάθε μέρα της διάσημης γιορτής των Ευχαριστιών, οι Αμερικανοί βιάζονται στα καταστήματα ή παίζουν κλικ στους ιστότοπους εμπορικών. Η ημέρα των ευχαριστιών σημαίνει δράση Grace. Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη γιορτή που γιορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι στην πραγματικότητα θρησκευτικές διακοπές κατά τις οποίες οι πληθυσμοί ευχαριστούν τον Θεό με προσευχές και άλλες χαρά για όλα όσα τους έδωσε κατά τη διάρκεια του έτους. Τώρα, η ημέρα των ευχαριστιών δεν είναι πλέον θρησκευτική. Είναι λίγο σαν τα Χριστούγεννα. Είναι μια κοσμική γιορτή που γιορτάζεται από όλες τις αμερικανικές οικογένειες. Κατά τα Χριστούγεννα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εργάζονται, οι εταιρείες είναι κλειστές και συναντάμε την οικογένεια για να γιορτάσουν αυτή τη μέρα.

Την ημέρα μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, γεννήθηκε μια άλλη παράδοση. Αυτό της Μαύρης Παρασκευής. Η ημέρα των ευχαριστιών εξακολουθεί να κατέχει την περασμένη Πέμπτη του Νοεμβρίου, οπότε η επόμενη μέρα εξακολουθεί να πέφτει την Παρασκευή. Αυτή είναι αυτή η μέρα που επέλεξαν οι έμποροι Εφαρμόστε τεράστιες εκπτώσεις στις τιμές τους.

Αλλά τότε γιατί “μαύρο” ? Εάν κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό το χρώμα επιλέχθηκε σε σχέση με τα καταστήματα “World of World”, η προέλευση δεν θα ήταν αυτή. Θα ήταν στην πραγματικότητα συνδεδεμένο με τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις κράτησαν τους λογαριασμούς τους.

Στα περισσότερα καταστήματα, εκείνη την εποχή του έτους, οι λογαριασμοί τείνουν να είναι σε έλλειμμα (ο πληθυσμός περίμενε την περίοδο των διακοπών να περάσει). Καθώς τα βιβλία λογαριασμών ήταν χειροποίητα, οι έμποροι έγραψαν με κόκκινο χρώμα (έλλειμμα). Αλλά την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών, οι επιχειρήσεις κατέγραψαν πωλήσεις ρεκόρ και τους μετρούσαν βγήκαν από κόκκινο.

Αρχικά, γράψαμε με μαύρο. Και είναι αυτό το μαύρο χρώμα που θα έδωσε το όνομα “Μαύρη Παρασκευή” ή μάλλον “Μαύρη Παρασκευή” στο VO.

Σε ποια χρονιά έφτασε η Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία ?

“Εντάξει, αλλά η ημέρα των ευχαριστιών είναι αμερικανική, οπότε δεν μας νοιάζει”. Ναι, είναι αλήθεια, αλλά και το Halloween είναι “αμερικανικό” και όμως το φαινόμενο έχει επιβάλει στη Γαλλία (ακόμη και αν είναι λιγότερο μοντέρνα τα τελευταία χρόνια). Από το 2010, η Μαύρη Παρασκευή εισήχθη στη Γαλλία. Προφανώς, ήταν οι Αμερικανοί γίγαντες του Ιστού όπως ο Amazon που είδαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μετρητά.

Στην αρχή, η Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στο Διαδίκτυο, το βρίσκουμε τώρα σε φυσικά καταστήματα. Οι εκπτώσεις στη Γαλλία είναι γενικά λιγότερο ενδιαφέρουσες από ό, τι εκτός από τον Ατλαντικό, όπου οι τιμές κατεβαίνουν πραγματικά πολύ χαμηλές.

Αντιμέτωποι με την επιτυχία των πρώτων εκδόσεων, όλο και περισσότερες εταιρείες έχουν δανειστεί στο παιχνίδι. Και όχι μόνο οι αμερικανικές εταιρείες. Σήμερα Γάλλοι γίγαντες όπως οι Auchan, Boulanger, Cdiscount, Darty, FNAC, Rue du Commerce και πολλοί άλλοι έχουν ξεκινήσει την περιπέτεια.

Ήταν κατά τη διάρκεια της έκδοσης της 28ης Νοεμβρίου 2014 ότι το φαινόμενο κέρδισε το μεγαλύτερο μέγεθος και ότι σχεδόν επιβάλλεται στη Γαλλία. Σχετικά με όλους τους τομείς, αλλά η τεχνολογία έχει ειδικότερα έναν τόπο επιλογής κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.

Από τότε, κάθε χρόνο, οι καταναλωτές προσβλέπουν στη μαύρη Παρασκευή. Ειδικά οπαδοί υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να επωφεληθούν από τρελές εκπτώσεις. Εάν οι αρχές ήταν ντροπαλές και δεν είχαν καμία σχέση με τις εκπτώσεις που βλέπουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι έμποροι αρχίζουν να καταβάλλουν όλο και περισσότερες προσπάθειες και μπορούμε να συναντήσουμε καλές προσφορές. Επομένως, οι καλές προσφορές της Μαύρης Παρασκευής 2022 αναμένονται ιδιαίτερα ιδιαίτερα.

Ποια είναι η ημερομηνία της Black Friday France το 2022 ?

Σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα, η ημέρα των ευχαριστιών δεν πέφτει κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία, αλλά η ημέρα της εβδομάδας είναι πάντα η ίδια. Το κόμμα πραγματοποιήθηκε έτσι την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Η Μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται την επόμενη μέρα, την τέταρτη Παρασκευή το Νοέμβριο. Η επόμενη έκδοση της Black Friday πραγματοποιείται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022. Αλλά οι προσφορές δεν περιορίζονται σε μια μέρα.

Παρόλο που η Μαύρη Παρασκευή διαρκεί μόνο 24 ώρες, οι έμποροι στη Γαλλία τείνουν να προσφέρουν προσφορές στην προεπισκόπηση, αλλά τους προσφέρουν επίσης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μετά την Μαύρη Παρασκευή. Η τελευταία μέρα αυτής της τρέλας καταναλωτών βαπτίστηκε ακόμη και στον κυβερνοχώρο τη Δευτέρα. Αυτή είναι η επόμενη Δευτέρα αυτό το διάσημο Σαββατοκύριακο, την ημέρα κατά την οποία οι προσφορές πραγματοποιούνται μόνο στο Διαδίκτυο.

Πώς να απολαύσετε τα καλύτερα καλά σχέδια Μαύρη Παρασκευή 2022 ?

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια ευκαιρία για πρόσβαση σε πολλές προσφορές και έτσι κάνει εξαιρετικές προσφορές εν αναμονή της περιόδου των διακοπών. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στις καλύτερες τιμές, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε εδώ σύντομα τις συμβουλές μας για να προετοιμαστείτε σωστά για τα καλά σχέδια της Μαύρης Παρασκευής 2022 από το Amazon, το Boulanger, το CDISCONT, το FNAC Darty ή το Rue Du Commerce.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο

Ημερομηνία Μαύρη Παρασκευή 2023

Πανό απεικόνιση

Κάθε χρόνο, η Μαύρη Παρασκευή παίζει τα πάθη μεταξύ των εμπόρων και των καλών προσφορών. Αλλά ποια είναι η ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής ? Γιατί η Μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται το Νοέμβριο ? Εξηγούμε γιατί αυτή η επιλογή και πώς να υπολογίσετε την ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία.

Τέλος της αντίστροφης μέτρησης:

Ποια είναι η ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής 2023 ?

Αυτή είναι μια από τις πιο απαιτούμενες ερωτήσεις σχετικά με το Google κάθε χρόνο το Νοέμβριο. Επειδή κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, είναι η παρέλαση των εκδηλώσεων αγορών και των καλών προσφορών λίγο πριν την περίοδο των διακοπών.

Με την ημέρα του ενιαίου, τη Μαύρη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Cyber, οι προσφορές γιορτάζουν σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Οι περισσότερες μάρκες και τα εμπορικά σήματα στη Γαλλία συμμετέχουν στη Μαύρη Παρασκευή και, κάθε χρόνο, ο αριθμός των συμμετεχόντων συνεχίζει να αυξάνεται.

Για το τρέχον έτος, η Μαύρη Παρασκευή 2023 θα πραγματοποιηθεί το Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, Παρακολουθείται στενά από τη Δευτέρα του Cyber.

Όταν ξεκινήσει η μαύρη Παρασκευή 2023 ?

Η Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία έχει αυξηθεί τόσο πολύ που μια μέρα δεν αρκεί για να επωφεληθεί από όλες τις προσφορές. Έτσι, για να δώσουν στους καταναλωτές χρόνο, πολλά εμπορικά σήματα, καταστήματα και τοποθεσίες πωλήσεων πώς οι προωθήσεις τους από την αρχή της εβδομάδας πριν από τη μαύρη Παρασκευή. Σήμερα, η εκδήλωση διαρκεί μια ολόκληρη εβδομάδα, κάλεσε επίσης Εβδομάδα Μαύρης Παρασκευής (ή μαύρη εβδομάδα), με εκπτώσεις που μπορούν να αλλάζουν κάθε μέρα. Έτσι, είναι καλύτερο να είστε καλά προετοιμασμένοι επειδή φέτος, Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Μαύρης Παρασκευής 2023 στη Γαλλία.

Και επειδή οι προσφορές είναι διαφορετικές κάθε μέρα, ο καλύτερος τρόπος να μην χάσετε τίποτα είναι να εγγραφείτε για το ενημερωτικό μας δελτίο. Έτσι, είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις προσφορές στο γραμματοκιβώτιό σας μόλις δημοσιοποιούν, έξυπνο όχι !

Πώς να γνωρίζετε την ημερομηνία της μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία ?

Είναι πραγματικά αρκετά εύκολο. Σε όλο τον κόσμο, η Μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται στις 4 Παρασκευή το Νοέμβριο, αμέσως μετά την ημέρα των ευχαριστιών. Από την ίδρυσή της, η Black Friday έχει πετύχει την ημέρα των ευχαριστιών, επειδή οι έμποροι δημιούργησαν αυτό το γεγονός για να ενεργοποιήσουν μια παραδοσιακά κοίλη περίοδο.

Στο αστρικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι το Μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία Συχνά πραγματοποιείται μεταξύ 20 και 30 Νοεμβρίου.

Έτσι, για το τρέχον έτος, η ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής 2023 είναι Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και η Εβδομάδα Μαύρης Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Για να πάρετε λίγο μπροστά, σας δίνουμε αμέσως την ημερομηνία της Μαύρης Παρασκευής στη Γαλλία για τα επόμενα 5 χρόνια:

  • Μαύρη Παρασκευή 2023: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
  • Μαύρη Παρασκευή 2024: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
  • Μαύρη Παρασκευή 2025: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου
  • Μαύρη Παρασκευή 2026: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Ποια είναι η ημερομηνία του κυβερνοχώρου Δευτέρα 2023 ?

Εάν η μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία, ο κανόνας είναι ο ίδιος για το Cyber ​​Δευτέρα στη Γαλλία. Είναι εύκολο, είναι η Δευτέρα μετά την “Μαύρη Παρασκευή”.

Έτσι, αν έχετε διαβάσει τα πάντα με τις προηγούμενες γραμμές, η Cyber ​​Monday 2023 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Θα αποφύγουμε να σας δώσουμε τις ημερομηνίες της Cyber ​​Monday για τα επόμενα χρόνια, γιατί τώρα ξέρετε πώς να τις υπολογίσετε, όχι ?

Thanks! You've already liked this
No comments