Φτηνές φορητό υπολογιστή: Οι καλύτεροι υπολογιστές σε χαμηλές τιμές το 2023, φθηνό φορητό υπολογιστή – επιλογή καλύτερων τιμών και προσφορές 2023

Φτηνές φορητό υπολογιστή: Οι καλύτεροι υπολογιστές σε χαμηλή τιμή το 2023

Θέλετε να αγοράσετε το καλύτερο φτηνό φορητό υπολογιστή της στιγμής ? �� Μια αναζήτηση που μπορεί γρήγορα να είναι μια πραγματική αναζήτηση για το Grail, ειδικά ως ένα φτηνό και νέο φορητό υπολογιστή συχνά rhymes με παραχωρήσεις.

Οι καλύτεροι φθηνοί φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 500 ευρώ

Ψάχνετε για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή για να σας συνοδεύσει σε όλες τις περιπτώσεις ? Αυτή είναι η επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από 500 ευρώ.

Οι κορυφαίοι 3 από τους καλύτερους φτηνούς φορητούς υπολογιστές το 2023

Acer Chromebook 314 2021 (CB314-1HT)

Chromebook 314 2021 (CB314-1HT)

  • Συμπαγής
  • Πολύ καλή αυτονομία
  • Χρωμιωτικό οστό
  • Περιορισμένος επεξεργαστής

Dell Inspiron 15 3511

  • Ποιότητα Dell
  • Ένας ισχυρός επεξεργαστής Ryzen
  • Μια ορισμένη modularity
  • Όχι πολύ φωτεινή οθόνη

Asus vivobook r415ja

  • Ένα προσεκτικό σχέδιο και φινίρισμα
  • Ένα καλό πληκτρολόγιο
  • Γενναιόδωρη σύνδεση
  • Λίγη αδύναμη αυτονομία

Εάν Φραντροειδές, Δοκιμάζουμε περισσότερους υπολογιστές στην αιχμή της τεχνολογίας (επομένως ακριβό), δεν ξεχνάμε ότι όλοι δεν έχουν τα μέσα (ή την επιθυμία) να στραφούν σε φορητό υπολογιστή σε υψηλές τιμές. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουν δει μεγάλη πρόοδο στην εξουσία και την ποιότητα των φορητών υπολογιστών εισόδου. Η διάδοση των SSD ειδικότερα έφερε καλύτερη ανταπόκριση και καλή άνεση, ακόμη και σε ένα μοντέλο φορητού υπολογιστή σε χαμηλές τιμές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο ειδικά για την έναρξη του σχολικού έτους εάν είστε φοιτητής με μικρό προϋπολογισμό.

Ακόμη και αν ο προϋπολογισμός είναι σφιχτός, πρέπει να επαληθευτούν ορισμένα σημεία. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα διαθέτει τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης.

Πώς να βρείτε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή ?

Γίνεται όλο και πιο περίπλοκο για να βρεθεί ένας καλός φορητός υπολογιστής για να συστήσει κάτω από 500 ευρώ. Θα τείνουμε επίσης να σας συμβουλεύουμε να αυξήσετε λίγο τον προϋπολογισμό σας, για να ανεβείτε μέχρι 600 ή 700 ευρώ. Αλλά σε λιγότερο από 500 ευρώ, δεν είναι αδύνατο ούτε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας ! Οι μάρκες που αναγνωρίζονται ως Asus, Huawei ή Acer προσφέρουν έτσι πραγματικά προσιτά μοντέλα.

Λοιπόν, εδώ είναι Η μικρή επιλογή των φτηνών φορητών υπολογιστών μας. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές κινούνται τακτικά και ότι υπάρχουν συχνά αρκετές διαμορφώσεις για το ίδιο μοντέλο υπολογιστή, το οποίο φουσκώνει ή μειώνει το λογαριασμό. Θυμηθείτε να επωφεληθείτε από τις διαφημιστικές περιόδους, όπως πωλήσεις ή μαύρη Παρασκευή.

Εάν έχουμε επιλέξει κυρίως μηχανήματα που τρέχουν στα Windows, τα Chromebook είναι επίσης μια καλή επιλογή για μικρούς προϋπολογισμούς: αυτό είναι καλό, έχουμε επίσης έναν οδηγό για τα καλύτερα Chromebooks. Εάν ψάχνετε ειδικά για φορητό υπολογιστή για φοιτητή, μεταβείτε στην ειδική επιλογή μας.

Και αν αποφασίσετε να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τις συστάσεις μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από 1.000 ευρώ.

Dell Inspiron 15 3511 Ο καλύτερος συμβιβασμός για έναν φτηνό υπολογιστή

Dell Inspiron 15 3511

  • Ποιότητα Dell
  • Ένας ισχυρός επεξεργαστής Ryzen
  • Μια ορισμένη modularity
  • Όχι πολύ φωτεινή οθόνη

Γνωστή μεταξύ άλλων για το XPS 13, η Dell προσφέρει επίσης πολλά πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα εισόδου -. ΜΕΓΑΛΟ’Inspiron 15 3511 Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός φτηνού φορητού υπολογιστή. Βεβαίως, η πλαστική κατασκευή δεν είναι η πιο σέξι είναι, αλλά το σασί είναι σταθερό και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στη μνήμη RAM και την αποθήκευση για όσους θα ήθελαν να προσθέσουν ένα posteriori.

Η χρησιμοποιούμενη διαμόρφωση είναι εκπληκτικά μυϊκή δεδομένης της τιμής: υπάρχουν 8 GB μνήμης RAM και SSD 256 GB. Αλλά είναι πάνω απ ‘όλα ο επεξεργαστής Intel Core i5-1135G7 που διατηρεί το ενδιαφέρον μας. Το τελευταίο προσφέρει πολύ σωστή απόδοση, καθώς και περισσότερο από σταθερή αυτονομία που υπερβαίνει τις 8 ώρες στην ανάγνωση βίντεο. Η οθόνη 15,6 -ιντσών, ωστόσο, λείπει ξεχωριστά από τη φωτεινότητα, ακόμη και αν εκτιμούμε τον ορισμό του Full HD. Σε αυτήν την τιμή, θα πρέπει να αγνοήσουμε ορισμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού πληκτρολογίου.

Εν ολίγοις, αν ψάχνετε για μια μεγάλη οθόνη και έναν υπολογιστή άνετα με τον αυτοματισμό γραφείου, μην προχωρήσετε περαιτέρω. Και σε περίπτωση δυσλειτουργίας, η εξαιρετική υπηρεσία Dell After -sales είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Όπως πάντα στο Dell, είναι διαθέσιμες πολλές διαμορφώσεις, μην διστάσετε να αναζητήσετε τους διάφορους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι εκδόσεις Inspiron 15.520 μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες ειδικότερα. Βρίσκεται έτσι στα 470 ευρώ με Intel I3 SOC και 509 ευρώ με i5.

Medion E15303 (MD62516) Το φτηνό φορητό υπολογιστή για εργασία στο σπίτι

Medion E15303 (MD62516)

  • Το άνετο πληκτρολόγιο του
  • Η εντυπωσιακή διαμόρφωση σε αυτήν την τιμή
  • Εύκολο στην επισκευή
  • Μια οθόνη με άβυσσο απόδοση

Αποκτήστε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή είναι να συναινήσετε για να κάνετε περισσότερες ή λιγότερο σημαντικές παραχωρήσεις σύμφωνα με τις χρήσεις σας. Εάν παραδοσιακά, είναι πολυμέσα που επικρατεί, το Medion E15303 παίρνει την αντίθετη προβολή που απευθύνεται σε μια πιο αυτοματοποίηση γραφείου. Το μηχάνημα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από πλαστικό και ελαφρότητα. Αυτό σας επιτρέπει να τιμήσετε ένα εκπληκτικά καλό πληκτρολόγιο με μια ανάκαμψη στα ανταμείβοντας κλειδιά.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτό το φορητό υπολογιστή είναι η διαμόρφωση που εφαρμόζεται. Μέσα σε αυτό, το Medion ενσωματώνει έναν επεξεργαστή AMD Ryzen 4.4500U 6 πυρήνων που μπορεί να αυξήσει τη συχνότητα λειτουργίας του σε 4 GHz. Το τελευταίο συνδυάζεται με 8 GB RAM DDR4 με 256 GB αποθήκευσης. Οι υπηρεσίες που ισχύουν είναι ικανοποιητικές για ένα μηχάνημα που πωλείται σε αυτήν την τιμή. Πάνω απ ‘όλα, το Medion E15303 διαρκεί μακροπρόθεσμα. Έχετε δικαίωμα σε δέκα ώρες χρήσης χωρίς την παραμικρή ανησυχία για τον αυτοματισμό γραφείων. Ένα τροφοδοτικό 60 W παρέχεται με τη συμβατή με PowerDelivery.

Το πραγματικό πρόβλημα αυτού του φορητού υπολογιστή είναι στο επίπεδο της οθόνης του. Σε χαρτί, αυτή είναι μια πλάκα LCD που εμφανίζει Full HD με αναψυκτικό 60 Hz. Ωστόσο, προκύπτει πρόβλημα. Μετρήσαμε έναν ρυθμό αντίθεσης 1354: 1, ένα δέλτα Ε στις 11.47 και χειρότερα ακόμα μέγιστη κορυφή φωτεινότητας στα 97 CD/M2. Μέτρα Abyssal που μας εμποδίζουν να το συστήσουμε πλήρως σε μεγαλύτερο αριθμό.

Πράγματι, ο φορητός υπολογιστής Medion έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει μια πιο καθιστική χρήση γραφείου. Εάν θέλετε να κάνετε περισσότερη χρήση πολυμέσων, πηγαίνετε στο δρόμο σας. Το μηχάνημα παραμένει ενδιαφέρον αφού εμφανίζεται στα 450 ευρώ. Η δοκιμή μας Medion E15303 είναι διαθέσιμη για να μάθετε περισσότερα.

Πού να αγοράσετε το
Medion E15303 (MD62516) στην καλύτερη τιμή ?
399 € Ανακαλύψτε την προσφορά
635 € Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 626 Ανακαλύψτε την προσφορά
868 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Asus Vivobook R415JA Το καλύτερο φορητό υπολογιστή για την αξία για τα χρήματα

Asus vivobook r415ja

  • Ένα προσεκτικό σχέδιο και φινίρισμα
  • Ένα καλό πληκτρολόγιο
  • Γενναιόδωρη σύνδεση
  • Λίγη αδύναμη αυτονομία

Λιγότερο γνωστοί από τους υπολογιστές ZenBook από τον ίδιο κατασκευαστή, το Asus Vivobook Range δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον. Εάν το φινίρισμα του είναι προφανώς λιγότερο τακτοποιημένο, διατηρεί γενικά ένα ευχάριστο σχέδιο και καλή ποιότητα κατασκευής. Χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε αυτό Vivobook r415ja.

Με τη διαγώνια 14 ιντσών και το βάρος του 1,6 kg, παραμένει σχετικά νομαδική. Εκτιμούμε επίσης την καλά -καλυμμένη σύνδεσή της (4 θύρες USB, έξοδο HDMI και αναγνώστη καρτών μικροεπίστοιας) και ένα άνετο πληκτρολόγιο, σπάνιο σε αυτό το επίπεδο τιμών.

Η οθόνη είναι σαφώς το αδύναμο σημείο του φορητού υπολογιστή, με χαμηλό φως και πάνω απ ‘όλα έναν ελαφρώς περιορισμένο ορισμό HD. Από την άλλη πλευρά, η απόδοση του γραφείου είναι σταθερή χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i3-1005G1 που συνοδεύεται από 8 GB RAM. Από την πλευρά της αυτονομίας, θα κρατήσουμε περίπου 5 ώρες σε φορτίο, θα αξίζει να ξεχάσουμε τον φορτιστή του. Πάρα πολύ κακό, ωστόσο, ότι ο τελευταίος δεν χρησιμοποιεί συνδετήρες.

Το VivoBook R415JA-BV356T δεν είναι επομένως τέλειος, μακριά από αυτό, αλλά προσφέρει μια καλή αξία για τα χρήματα για όσους αναζητούν ένα συμπαγές και προσιτό φορητό υπολογιστή.

Πού να αγοράσετε το
Asus vivobook r415ja στην καλύτερη τιμή ?
659 € Ανακαλύψτε την προσφορά
868 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Honor Magicbook 14 AMD (2022) Laptop για φθηνό φοιτητή

Honor Magicbook 14 AMD (2022)

  • Sober Design, όμορφο φινίρισμα
  • Ανετος
  • Καλή αυτονομία
  • Έλλειψη φωτεινότητας οθόνης

Στο ίδιο πνεύμα με την Huawei, το Magicbook of Honor είναι εξαιρετικά μηχανήματα από μια αξία για τα χρήματα. Το Magicbook 14 (καθώς και το 15) έχει AMD Ryzen 5.5500U SOC, 8 GB μνήμης RAM και 256 GB SSD. Μια καλά -ισορροπημένη διαμόρφωση για την τιμή στην οποία πωλείται, 549 ευρώ. Μερικές φορές είναι σε προώθηση ή εκμεταλλευτείτε έναν κωδικό προώθησης για να εφαρμόσετε: Να είστε επιφυλακτικοί για να το αποκτήσετε κάτω από 500 ευρώ.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής εμφανίζει όμορφα τελειώματα, με ένα εκπληκτικό πλαίσιο αλουμινίου (προς τη σωστή κατεύθυνση) για αυτό το εύρος τιμών. Με 1,38 κιλά στην κλίμακα, παραμένει εύκολα μεταφερόμενος. Στο πληκτρολόγιο, θα πρέπει να αγνοήσετε το ψηφιακό πεζοδρόμιο και το touchpad παραμένει σε πλαστικό. Η οθόνη Full HD δεν είναι αρκετά εξαιρετική, αλλά θα είναι αρκετή για εσωτερική χρήση για αυτοματοποίηση γραφείου. Η αυτονομία είναι πολύ καλή, με περίπου 13 ώρες στο ρολόι (μετράτε λιγότερο για την έκδοση 15 ιντσών).

Πού να αγοράσετε το
Honor Magicbook 14 AMD (2022) στην καλύτερη τιμή ?
599 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Lenovo Ideapad Slim 3 15: Ένας καλός επεξεργαστής σε χαμηλή τιμή

Το Lenovo Ideapad Slim 3 είναι ένα πρόσφατο μοντέλο που υπάρχει με διάφορα μεγέθη πλακών, συμπεριλαμβανομένων 14 και 15 ίντσες, πάντα με μάρκες AMD.

Για την τιμή, έχει ένα πραγματικά ενδιαφέρον τεχνικό φύλλο: AMD Ryzen 3 7320U, 8 GB μνήμης RAM, 256 GB αποθήκευσης SSD. Το WiFi 6 είναι εκεί, ένα πολύ καλό πράγμα για ταχύτερη περιήγηση στο Διαδίκτυο. Θα επωφεληθείτε από μια οθόνη Full HD 15,6 -INCH Full HD με πολύ πρακτικό κάλυμμα για να αποφύγετε τις αντανακλάσεις. Όπως συχνά στο Lenovo, το πληκτρολόγιο με ψηφιακό πεζοδρόμιο είναι πολύ ευχάριστο, εκτός από το να είναι οπίσθιο. Το touchpad είναι ωστόσο μικρό, θα σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε ένα ποντίκι.

Για το σασί, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με το πλαστικό … οι άκρες γύρω από την οθόνη είναι ακόμα εκπληκτικά ωραία. Με 1,63 κιλά στην κλίμακα, δεν είναι featherweight, αλλά παραμένει σωστό. Σχετικά με τη σύνδεση, θα δικαιούστε ένα PortUsb-C, δύο USB-A σε 3.2 και μια θύρα HDMI.

Acer Chromebook 314 2021 (CB314-1HT) Η φτηνή επιλογή Chromebook

Acer Chromebook 314 2021 (CB314-1HT)

  • Συμπαγής
  • Πολύ καλή αυτονομία
  • Χρωμιωτικό οστό
  • Περιορισμένος επεξεργαστής

Αν ψάχνετε για φορητό υπολογιστή και ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, κοιτάξτε τα Chromebook μπορεί να είναι ενδιαφέροντα. Τα τελευταία είναι γενικά πολύ προσιτά, εκτός από την προσφορά σωστής απόδοσης χάρη σε ένα πολύ ελαφρύ chrome os.

Ο Acer CB314 Προσφέρει ένα σίγουρα μέτριο τεχνικό φύλλο, με επεξεργαστή Pentium Silver N5030 συνοδευόμενη από 8 GB μνήμης RAM, αλλά σε πολύ χαμηλή τιμή. Το Chrome OS είναι πάνω απ ‘όλα σχεδιασμένο για χρήση σε σύννεφο, η εσωτερική αποθήκευση είναι μόνο 64 GB.

Εάν το μηχάνημα είναι σχετικά συμπαγές για έναν υπολογιστή 14 ιντσών, το φινίρισμα δεν αφήνει αξέχαστες αναμνήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πληκτρολογίου που δεν έχει ακαμψία. Η συνδεσιμότητα είναι εφοδιασμένη με 4 θύρες USB (συμπεριλαμβανομένων δύο στο Formatusb-C). Για το HDMI, ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσετε από έναν προσαρμογέα-C-C. Ένας αναγνώστης καρτών Micro SD ολοκληρώνει τον πίνακα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της αποθήκευσης εάν είστε περιορισμένοι στο SSD.

Τέλος, είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι με την αυτονομία: Το CB314 υπερβαίνει έτσι τις δώδεκα ώρες σε φορτίο. Έχει επίσης το καλό γούστο να χρησιμοποιήσετε ένα socket-c, το οποίο σας επιτρέπει να ανταλλάξετε το επιβλητικό μπλοκ που παρέχεται για ένα πιο συμπαγές.

Εν ολίγοις, είναι ένα καλό μικρό Chromebook, απλό και αποτελεσματικό. Σε λιγότερο από 350 ευρώ, δεν θα έχετε καλύτερα σε εννέα.

Πού να αγοράσετε το
Acer Chromebook 314 2021 (CB314-1HT) στην καλύτερη τιμή ?
224 € Ανακαλύψτε την προσφορά
150 € Ανακαλύψτε την προσφορά
300 € Ανακαλύψτε την προσφορά
329 € Ανακαλύψτε την προσφορά
399 € Ανακαλύψτε την προσφορά
407 € Ανακαλύψτε την προσφορά
434 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Η εναλλακτική λύση των ανακατασκευασμένων

Και αν επιλέξετε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή ? Γι ‘αυτό κάντε μια περιήγηση στην πλευρά του backmarket για να δείτε τι πωλείται. Επιλέξτε μόνο συσκευές που σημειώνονται σε “τέλεια κατάσταση” και, ει δυνατόν, από τα γαλλικά εργαστήρια. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον ειδικά αν θέλετε απολύτως ένα macbook, αλλά σε πολύ χαμηλή τιμή. Σε λιγότερο από 500 ευρώ, θα συναντήσετε το MacBook Air από το 2015 ή το 2017. Μην βασίζεστε σε μια φρέσκια μπαταρία φρεσκάδα ή ένα σασί σε άριστη κατάσταση, αλλά αν χρειάζεστε macOS, μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Πώς να επιλέξετε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή

Φτηνό φορητό υπολογιστή: Τι να περιμένετε ?

Κάτω από το μπαρ των 600 ή 500 ευρώ, οι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών αναγκάζονται να κάνουν σημαντικές παραχωρήσεις για να κρατήσουν ένα μέτριο φάκελο. Τότε εναπόκειται στο εμπορικό σήμα να θυσιάσει το καταλληλότερο. Ποιότητα οθόνης ? Η ποσότητα της μνήμης ? Ο επεξεργαστής ? Εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε το στοιχείο που σας φαίνεται το λιγότερο απαραίτητο. Διαπιστώνουμε ότι μια καλή οθόνη συμμετέχει περισσότερο στην ευχαρίστηση της χρήσης από ένα ελαφρώς πιο αποτελεσματικό τσιπ. Η διαφορά είναι συχνά πιο αξιοσημείωτη στην πρώτη περίπτωση από ό, τι στο δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση, θα συναντήσετε πλαστικά πλαίσια: Δεν πρέπει να περιμένετε πολύ ποιοτικά τελειώματα και υλικά.

Ποια είναι η μέση διάρκεια ζωής ενός φτηνού φορητού υπολογιστή ?

Εκτιμάται ότι ένας φορητός υπολογιστής έχει διάρκεια ζωής 3 έως 7 ετών. Μπορεί επίσης να είστε ειλικρινείς: ένας φορητός υπολογιστής καταχώρησης θα είναι απίθανο να σας κρατήσει για χρόνια -λιγότερο, σε κάθε περίπτωση, από έναν υπολογιστή υψηλής ποιότητας. Η διάρκεια ζωής ενός υπολογιστή είναι ωστόσο πολύ τυχαία, διότι εξαρτάται από μια ολόκληρη δέσμη, μερικοί εξαρτώμενα από εσάς, άλλοι όχι. Μπορείτε να συναντήσετε μια κατανομή υλικού γρήγορα ή μετά από μερικά χρόνια.

Ωστόσο, έχετε τη δύναμη να εφαρμόσετε μερικές συμβουλές για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Η μπαταρία θα είναι η πρώτη που θα εμφανίσει σημάδια αδυναμιών. Αποφύγετε πλήρως και τακτικά την εκφόρτωση του υπολογιστή σας με πτώση σε λιγότερο από 20 % (αυτή η συμβουλή αξίζει επίσης για το smartphone σας). Εξοικονομήστε ενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερο, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εάν δεν κάνετε τίποτα πολύ απαιτητικό. Είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε τα οστά ενημερωμένα και να καθαρίσετε τακτικά το σύστημα για να διατηρήσετε μια έκδοση υγιεινών παραθύρων που θα λειτουργήσει μεγαλύτερη ρευστότητα.

Επεξεργαστές AMD σε φθηνούς φορητούς υπολογιστές ?

Πρώην ειλικρινά κακοί, οι κινητές επεξεργαστές έχουν κάνει μια αξιοσημείωτη απόδοση για δύο χρόνια σε φορητούς υπολογιστές. Και για καλό λόγο, οι επεξεργαστές Ryzen 4000 και 5000 προσφέρουν πολύ καλή απόδοση, καταναλώνουν ελάχιστα και πάνω απ ‘όλα κοστίζουν πολύ φθηνότερα από τα ισοδύναμα Intel τους. Χρησιμοποιούνται όλο και συχνότερα σε υπολογιστές σε λιγότερο από 500 ευρώ. Δεν χρειάζεται να τα αποφύγετε, το αντίθετο.

Τι είναι τα Windows 10 s ?

Τα Windows 10 S δεν υπάρχουν. Είναι στην πραγματικότητα “Windows 10 in S Mode”, είναι το όνομα της Microsoft. Εάν είναι επεκταθεί και δεν είναι ειλικρινά σέξι, έχει την αξία να επισημάνει το γεγονός ότι είναι ένας απενεργοποιημένος τρόπος των Windows 10, και όχι μια πλήρης έκδοση του OS. Η κύρια αλλαγή είναι η αδυναμία εγκατάστασης εφαρμογών που δεν προέρχονται από το Windows Store. Η λειτουργία είναι επίσης λιγότερο άπληστος, η οποία του επιτρέπει να λειτουργεί καλύτερα σε μέτρια μηχανήματα. Αυτό απλοποιεί τη χρήση, αλλά περιορίζει επίσης το πεδίο των δυνατοτήτων. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε αυτήν τη λειτουργία.

Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.

Φτηνές φορητό υπολογιστή: Οι καλύτεροι υπολογιστές σε χαμηλή τιμή το 2023

Θέλετε να αγοράσετε το καλύτερο φτηνό φορητό υπολογιστή της στιγμής ? �� Μια αναζήτηση που μπορεί γρήγορα να είναι μια πραγματική αναζήτηση για το Grail, ειδικά ως ένα φτηνό και νέο φορητό υπολογιστή συχνά rhymes με παραχωρήσεις.

Ως εκ τούτου, σας προσφέρουμε μέσω αυτού Οδηγός αγοράς, Μια επιλογή από τους καλύτερους φτηνούς φορητούς υπολογιστές που διατίθενται σε λιγότερο από € 300, μέχρι € 1.000, συμπεριλαμβανομένων πιο προσιτών επιλογών περίπου € 400 ή 500 €, που ταξινομούνται με τιμή ή προφίλ, όλα τα συμβατά Windows 11 και ό, τι το εμπορικό σήμα (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo …). Επιπλέον, σας επιτρέπουμε να βρείτε ένα μικρό φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης χάρη σε μια επιλογή κατά μέγεθος (13/14, 15, 16 και 17 ίντσες).

Huawei Matebook 14

Τι ιδανικός προϋπολογισμός για ένα καλό φορητό υπολογιστή ?

Αυτή η ερώτηση επανέρχεται πολύ συχνά, και σε αυτή τη σύγκριση, παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε φορητού υπολογιστή που σας παρουσιάζεται, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το καλύτερο φορητό υπολογιστή για τον προϋπολογισμό σας, είτε πρόκειται για € 400 είτε για 800 € €.

Θα σας καθοδηγήσουμε επίσης για τις τυποποιημένες διαμορφώσεις που μπορείτε να ελπίζετε να βρείτε στο προϋπολογισμός που σας ταιριάζει Και απαντήστε σε μερικές συχνές ερωτήσεις που σας επιτρέπουν να καθορίσετε ποιο φορητό υπολογιστή θα επιλέξει τον Σεπτέμβριο του 2023. Είτε πρόκειται για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή για μελέτες, φορητό υπολογιστή για αναψυχή είτε για φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε μια επιλογή προϊόντων διαθέσιμα στην αγορά, για όλους.

Αυτές είναι οι καλοκαιρινές πωλήσεις 2023 ! Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στην αφοσιωμένη σελίδα μας. Ψάχνετε για ένα προσιτό φορητό υπολογιστή ? Ρίξτε μια ματιά στη συνεχώς ενημερωμένη επιλογή των καλύτερων φτηνών φορητών υπολογιστών της στιγμής.

Τι φορητό υπολογιστή PC φθηνά για αγορά τον Σεπτέμβριο του 2023 ?

Ανακαλύψτε την επιλογή μας Καλύτεροι φορητοί υπολογιστές Φτηνές της στιγμής, που ταξινομούνται από την τιμή και τη διαγώνιο οθόνης. Το σημειωματάριο που παρουσιάζουμε είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν παράδοση στη Γαλλία ��. Έχουμε ομαδοποιήσει προσιτά φορητούς υπολογιστές, σε απόθεμα και παραδίδονται από τους Γάλλους εμπόρους. Λάβετε υπόψη ότι το 2023, οι ελλείψεις των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων επηρεάζουν πάντα την παραγωγή φορητών υπολογιστών και μπορούν εν μέρει να εξηγήσουν ορισμένες υψηλές τιμές, χωρίς να ξεχνάμε τον πληθωρισμό που όλο και περισσότερο χρονοβόρα στο περιβάλλον. Αν ψάχνετε για ένα Καλό φθηνό φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης, Είστε καλό μέρος ! Ελέγουμε τακτικά αν αυτοί οι φορητοί υπολογιστές είναι ακόμα σε απόθεμα και στην καλύτερη τιμή.

Μπορείτε να φανταστείτε, χωρίς Apple MacBook Air ή MacBook Pro για το πρόγραμμα, αλλά αν κοιτάξετε από αυτή την πλευρά, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για να μάθετε ποιο Mac θα επιλέξει.

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 300 ευρώ

Βρες ένα Φθηνό φορητό υπολογιστή νέο Λιγότερο από € 300 είναι πολύ περίπλοκο να μην λέμε αδύνατο απλά. Ορισμένα μοντέλα προσφέρονται καλά (κυρίως 15 ίντσες), είτε σε απευθείας σύνδεση είτε σε σούπερ μάρκετ, αλλά ας είμαστε σαφείς, αυτές είναι πολύ περιορισμένες διαμορφώσεις. Και ακόμη και για απλή χρήση όπως αυτοματοποίηση γραφείου (Word, Excel), περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ή παρακολουθήστε ένα βίντεο ��️, η έλλειψη εξουσίας θα είναι αξιοσημείωτη θα είναι αξιοσημείωτη.

Εάν είναι δυνατόν, ευνοήστε ένα μοντέλο με SSD που θα παρέχει λίγο κέρδος στην αντιδραστικότητα ευπρόσδεκτη. Φεύγετε διαμορφώσεις με λιγότερο από 120 GB αποθήκευσης, Είναι πάρα πολύ κάτω από τα παράθυρα, θα το μετανιώσετε γρήγορα. Συμβουλευτείτε τον λεπτομερή οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από 300 € για να μάθετε περισσότερα. Διαφορετικά, για να παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας, σας συμβουλεύουμε επίσης να κοιτάξετε από την πλευρά του Chromebook, τα οποία αποτελούν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για ένα νέο φτηνό φορητό υπολογιστή ή για να στραφείτε στην ευκαιρία και στο ανακατασκευασμένο, όπως προσφέρει ο Rakuten με τους πρόσφατους φορητούς υπολογιστές χαμηλές τιμές και μπορεί να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το καλύτερο φτηνό φορητό υπολογιστή.

Φορητός υπολογιστής 14 ιντσών

Medion Akoya E14223 (MD62558) Ασημί

Εικόνα του Medion Akoya E14223 (MD62558) Silver

14 “TN 1920 * 1080 (Full HD), N4120, Intel UHD Graphics 610, SSD 128 GB, 1,2 kg

Μικρός προϋπολογισμός ? Φτηνές πύλης LEPC Medion Akoya E14223 (MD62558) Σε μειωμένη τιμή θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει για βασική χρήση γραφείου, επειδή βασίζεται σε ένα Intel Gemini Lake Refresh Low -Conspionly Celeron Dual Core Processor ..

LENOVO IDEAPAD 1 14IGL7 (82V6005TFR) Ασημί – Microsoft 365

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 1 14IGL7 (82V6005TFR) Ασημί - Microsoft 365

14 “TN 1366 * 768, N4020, Intel UHD Graphics 600, SSD 128 GB, 1,3 kg

Εκείνοι που έχουν μικρό προϋπολογισμό για ένα φθηνό φορητό υπολογιστή μπορεί να ενδιαφέρονται για τοLenovo Ideapad 3 15IGL05-916 (81WQ006XFR) Nomad με την αυτονομία των 8 ετών κάτω από τα Windows 11 που επικεντρώνεται στην ασφάλεια και παρέχεται με…

Φορητός υπολογιστής 15 ιντσών

HP 15S-FQ0001SF γκρι

Εικόνα του HP 15S-FQ0001SF Gray HP PC

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), N4120, Intel UHD Graphics 600, SSD 128 GB, 1,7 kg

Μικρός προϋπολογισμός ? Το φτηνό φορητό υπολογιστή HP 15S-FQ0001SF Θα μπορούσε να σας αποπλανήσει με την επαρκή οθόνη Full-Inti-Refactive Screen 15 ιντσών για την υψηλής ευκρίνεια. Αυτός ο φορητός υπολογιστής με διακριτικό γκρι σχέδιο που τρέχει κάτω από τα Windows 11 Mode S που επικεντρώνεται στην ασφάλεια είναι κατάλληλο για χρήση ..

Lenovo Ideapad 3 15IGL05 (81WQ00PVFR)

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 15IGL05 (81WQ00PVFR)

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), N4020, Intel UHD Graphics 600, SSD 128 GB, 1,7 kg

Asus e510ma-br1261ws μπλε

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus e510ma-br1261ws μπλε

15 “TN 1366 * 768, N5030, Intel UHD Graphics 605, SSD 128 GB, 1,6 kg

Έχετε έναν πολύ σφιχτό προϋπολογισμό και αναζητήστε ένα λειτουργικό φορητό υπολογιστή για να δημιουργήσετε αυτοματοποίηση γραφείου και απλές εργασίες ? Asus e510ma-br1261ws μπορεί να κάνει το τέχνασμα ! Για λιγότερο από 300 ευρώ, έχετε μια άνετη και κομψή 15 ιντσών με παράσταση που είναι σίγουρα μέτρια αλλά επαρκής για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, να ακούσετε μουσική ή ταξινόμηση ..

HP 15S-EQ1134NF NOIR

Εικόνα του PC Laptop HP 15S-EQ1134NF NOIR

15 “TN 1366 * 768, AMD Athlon Silver 3050U, AMD Radeon Vega 2, SSD 128 GB, 1,7 kg

Asus e510ma-ej355ts μπλε

Εικόνα του φορητού υπολογιστή ASUS E510MA-EJ355TS Blue

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), N5030, Intel UHD Graphics 605, SSD 128 GB, 1,6 kg

17 -inch φορητό υπολογιστή

HP 17-CN0008NF ασημένιο

Εικόνα του Laptop HP 17-CN0008NF Silver

17 “TN 1600 * 900, N4120, Intel UHD Graphics 600, SSD 128 GB, 2,2 kg

HP 17-CN0561NF

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP HP 17-CN0561NF

17 “TN 1600 * 900, N4120, Intel UHD Graphics 600, SSD 128 GB, 2,1 kg

LENOVO IDEAPAD 3 17ITL6 (82H900T2FR) ΓΚΡΙ

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82H900T2FR) Γκρι

17 “TN 1600 * 900, 6305, Intel UHD G1 (32 EU), SSD 128 GB, 2,1 kg

LENOVO IDEAPAD 3 17ITL6 (82H900RNFR) GREY – Microsoft Office 365 1 Έτος Παρέχεται

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82H900RNFR) GREY - Microsoft Office 365 1 Έτος Παρέχεται

17 “TN 1600 * 900, Pentium Gold 7505, Intel UHD Graphics 610, SSD 128 GB, 2,1 kg

Πολύ άνετα με τη μεγάλη του μορφή, το Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82h9009bfr) είναι ένα φτηνό φορητό υπολογιστή αντι-αντανακλαστικό 17 ιντσών με ασημένιο σχεδιασμό εξοπλισμένο με γρήγορη αποθήκευση SSD που ενισχύει την ανταπόκρισή του και τους συνδετήρες του με Wi-Fi AX και USB-C. Αυτό το λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή που τρέχει κάτω από τα Windows 11s που εστιάζουν στην ασφάλεια είναι κατάλληλο για χρήση γραφείου που περιέχεται με τον επεξεργαστή Intel ..

Medion Akoya E17201 (MD62371FR) Ασημί

Εικόνα του Medion Akoya E17201 Medion PC (MD62371FR) Ασημί

17 “TN 1920 * 1080 (Full HD), N5030, Intel UHD Graphics 605, SSD 256 GB, 2,2 kg

Φτηνό φορητό υπολογιστή σε άνετη μορφή 17 ιντσών, το Medion Akoya E17201 (MD62371FR) Χρονολογείται για υψηλό ορισμό χάρη στα οθόνη του Full HD αντι-ανακλαστικής οθόνης από τους συνδέσμους USB-C καθώς και την ενισχυμένη αντιδραστικότητα με την αποθήκευση SSD 256 GB. Αυτό το λεπτό φορητό υπολογιστή με κομψές ασημένιες διαδρομές σχεδίασης που τρέχει κάτω από τα Windows 11 είναι κατάλληλο για χρήση γραφείου χάρη στον επεξεργαστή του ..

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 400 ευρώ

Για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή, ο υπολογισμός σε προϋπολογισμό € 400 το Σεπτέμβριο του 2023 αποτελεί το ελάχιστο, τουλάχιστον για ένα Φορητοί υπολογιστές 14 ή 15 ιντσών που προορίζονται να κάνουν αυτοματοποίηση γραφείου. Φυσικά, οι παραχωρήσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο πρόγραμμα, ειδικά σε σύγκριση με την απόδοση αλλά λιγότερο από € 400, είναι δυνατόν να βρεθούν ομοιογενείς διαμορφώσεις. Αν δεν είστε έτοιμοι να το αναπτύξετε αργότερα, μην εστιάζετε στον επεξεργαστή αλλά ευνοείτε ένα Φορητό υπολογιστή εξοπλισμένο με SSD Αντί για κλασικό σκληρό δίσκο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να απολαύσετε έναν ανταποκρινόμενο υπολογιστή. Συμβουλευτείτε την επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από € 400 θα σας δώσουν μεγάλο αριθμό πληροφοριών για να αγοράσετε το φθηνό σας φορητό υπολογιστή ��.

Αν ψάχνετε για ένα μικρό φτηνό φορητό υπολογιστή, κατευθυνθείτε σε ένα από αυτά τα 14 “σε λιγότερο από 400 €, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε την ευτυχία σας.

Φτηνό φορητό υπολογιστή 14 ίντσες

HP 14S-DQ2001SF ασημένιο

Εικόνα του ασημί HP 14S-DQ2001SF

14 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1125G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 256 GB, 1,5 kg

Καλές επιδόσεις σε κοινή χρήση και ελαφρύ παιχνίδι, αυτό είναι που προσφέρει το φτηνό ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή HP 14S-DQ2001SF Πρόστιμο και φως με κομψό ασημένιο σχέδιο εξοπλισμένο με συνδέσμους USB-C. Αυτό το συμπαγές Ultrabook που λειτουργεί ..

Asus vivobook 14 r1400ea-ek1696w noir-numpad

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Asus Vivobook 14 R1400EA -K1696W Noir - Numpad

14 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1115G4, Intel Iris Plus G4, SSD 256 GB, 1,6 kg

Φως και συμπαγές με τη μορφή 14 ιντσών, το Asus Vivobook 14 R1400EA-EK1696W είναι ο τέλειος σύντροφος για τα ταξίδια σας. Η διαμόρφωσή του περιέχει ένα Intel Core i3, 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθήκευσης SSD, με άλλα λόγια ο τέλειος και αποτελεσματικός συνδυασμός για την κατασκευή αυτοματισμού γραφείου. Ας τονίσουμε το εικονικό εικονικό μπλοκ Numpad που αναπαράγει τα στοιχεία στο touchpad, πολύ πρακτικό.

Φθηνό φορητό υπολογιστή 15 ίντσες

HP 15S-EQ1088NF Silver

Εικόνα της εικόνας HP 15S-EQ1088NF Silver PC

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 3 3250U, AMD Radeon Vega 3, SSD 128 GB, 1,7 kg

Ασφαλίστε με το σύστημα των Windows 11S, το φτηνό φορητό υπολογιστή HP 15S-EQ1088NF Simed for High Definition με την οθόνη του Full -INCH Full HD είναι κατάλληλη για τρέχουσα χρήση χάρη στη μνήμη της ζωής των 8 GB ..

Acer Aspire 3 A315-58-31mt ασημένιο

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Acer Aspire 3 A315-58-31MT Silver

15 “1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1115G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 256 GB, 1,7 kg

Ωραία και ελαφριά, το φθηνό ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστήAcer Aspire 3 A315-58-30YT Κατάλληλο για υψηλή ευκρίνεια με τα 15 -ιντσών Full HD αντι -εκφραστική οθόνη οθόνη από την ενισχυμένη ανταπόκριση από την αποθήκευση SSD 256 GB. Αυτό το Ultrabook τρέχει κάτω από τα Windows 11 με 8 GB μνήμης RAM καθώς και έναν επεξεργαστή Intel Tiger Lake Core ..

Acer Aspire 3 A315-56-36P8 Black

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Acer Aspire 3 A315-56-36P8 Black

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1005G1, Intel UHD G1 (32 ΕΕ), SSD 500 GB, 1,9 kg

15 -inch Full HD αντι -ανακλαστική πλάκα για το φθηνό φορητό υπολογιστή Acer Aspire 3 A315-56-36P8 Fine and Light Black σχεδιασμένο για κοινή χρήση με τη μνήμη RAM των 8 GB και τον επεξεργαστή Core i3 Intel Lake. Αυτό το διακριτικό Windows 11 Ultrabooks επωφελείται από την αποθήκευση ..

Φτηνό φορητό υπολογιστή 17 ίντσες

LENOVO IDEAPAD 3 17ITL6 (82H900YSFR) GREY

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82h900ysfr) γκρι

17 “TN 1600 * 900, Pentium Gold 7505, Intel UHD Graphics 610, SSD 128 GB, 2,1 kg

Χρειάζεστε ένα μεγάλο φορητό υπολογιστή σε χαμηλή τιμή για τον αυτοματισμό γραφείων ? Ο Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82h900ysfr) Η οθόνη αντι -ανακλαστικής οθόνης 17 ιντσών μπορεί να σας ενδιαφέρει. Επειδή αυτό το φτηνό φορητό υπολογιστή βασίζεται σε έναν επεξεργαστή Intel Tiger ..

HP 17-CP2014NF ασημένιο

Εικόνα του HP2014NF Silver HPP2014NF

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 3 7320U, AMD Radeon 610m, SSD 256 GB, 2,1 kg

Σχετικά λεπτό και ελαφρύ φθηνό φορητό υπολογιστή μεγάλης μορφής, τοHP 17-CP2014NF Simed for High Definition χάρη στα 17 ιντσών Full HD αντι-ανακλαστική οθόνη IPS οθόνη από τους συνδέσμους USB-C και την ενισχυμένη αντιδραστικότητα με την αποθήκευση SSD των 256 GB. Αυτό το φορητό υπολογιστή των Windows 11 με κομψό ασημένιο σχέδιο e…

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 500 ευρώ

Μεταξύ € 400 και € 500, η ​​επιλογή παραμένει περιορισμένη, αλλά είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια επιλογή από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από € 500 με μια “σωστή” διαμόρφωση ✅. Οι φορητοί υπολογιστές 15 ιντσών αντιπροσωπεύονται πάντα περισσότερο με τις 14 ίντσες. Αντίστροφα, τα 13 και ειδικά 17 ίντσες είναι πολύ (πολύ) σπάνια σε αυτό το εύρος τιμών.

Φθηνό φορητό υπολογιστή 13 “

Δεν υπάρχουν φορητοί υπολογιστές που αντιστοιχούν προς το παρόν . Επιστρέψτε γρήγορα !

Φθηνό φορητό υπολογιστή 14 “14”

LENOVO IDEAPAD 1 14ALC7 (82R3006NFR) Μπλε

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 1 14alc7 (82R3006NFR) Μπλε

14 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5500U, AMD Radeon Vega 7, SSD 256 GB, 1,4 kg

Πρωτότυπο με το μπλε σχέδιο του εύχρηστο, το φτηνό φορητό υπολογιστή Lenovo Ideapad 1 14ALC7 (82R3006NFR) Η ευέλικτη διακοσμημένη για την υψηλή ευκρίνεια με την οθόνη του Full -INCH Full HD είναι αποτελεσματική στην τρέχουσα χρήση και το ελαφρύ παιχνίδι χάρη στο 8 GB της μνήμης RAM και στο AMD Ryzen 5 5500U HEXA Core Processor με γραφικό τμήμα Radeon Vega 7. Αυτό το ordinat ..

HP 14S-DQ2049NF Silver-Mouse Pack + Cover + Microsoft 365 Προσωπικό

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP 14S -DQ2049NF Silver - Pack Mouse + Cover + Microsoft 365

14 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1125G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 256 GB, 1,5 kg

Παρέχεται σε ένα πακέτο με κάλυμμα μεταφοράς, ποντίκι και συνδρομή 1 έτους στο γραφείο προσωπικού της Microsoft 365HP 14S-DQ2049NF είναι ένα λεπτό αργά και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή, εύκολο στη μεταφορά έτοιμη για το υψηλό ..

HP 14S-DQ2039NF ασημένιο

Εικόνα του HP 14S-DQ2039NF Silver HP 14S

14 “TN 1366 * 768, Core I3-1115G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 256 GB, 1,5 kg

Φθηνό και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή, τοHP 14S-DQ2039NF Με ένα κομψό ασημένιο σχέδιο του οποίου η ανταπόκριση ενισχύεται από τα ταχεία αποθήκευση SSD από συνδετήρες USB-C και τρέχει κάτω από τα Windows 11. Αυτό το 14 -ιντσών αντι -ανακλαστικής οθόνης Ultrabook βασίζεται σε 8 GB μνήμης RAM καθώς και σε μια λίμνη Tiger Intel Core i3 & A Processor ..

LENOVO IDEAPAD 3 14ALC6 (82KT00YBFR) GREY – RYZEN 5, χωρίς Windows

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Lenovo Ideapad 3 14ALC6 (82kt00ybfr) Gray - Ryzen 5, χωρίς Windows

14 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5500U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,4 kg

Asus Vivobook 14 R1400EA EK2088W Silver – Numpad

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 14 R1400EA EK2088W Silver - Numpad

14 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1115G4, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,6 kg

Εξοπλισμένο με μια ψηφιακή πλακόστρωτη ενότητα για να κατανοήσει εύκολα τα στοιχεία, τοAsus vivobook 14 r1400ea-ek2088w είναι ένα λεπτό και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή, το οποίο είναι κατάλληλο για κοινή χρήση και ελαφρύ παιχνίδι χάρη στη διαδικασία του ..

Φτηνές 15 “φορητό υπολογιστή 15

Acer Aspire 3 A315-56-36P8 Black

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Acer Aspire 3 A315-56-36P8 Black

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1005G1, Intel UHD G1 (32 ΕΕ), SSD 500 GB, 1,9 kg

15 -inch Full HD αντι -ανακλαστική πλάκα για το φθηνό φορητό υπολογιστή Acer Aspire 3 A315-56-36P8 Fine and Light Black σχεδιασμένο για κοινή χρήση με τη μνήμη RAM των 8 GB και τον επεξεργαστή Core i3 Intel Lake. Αυτό το διακριτικό Windows 11 Ultrabooks επωφελείται από την αποθήκευση ..

Dell Inspiron 15 3520 – i3, SSD 256 GB

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Dell Inspiron 15 3520 - i3, SSD 256 GB

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1115G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 256 GB, 1,6 kg

Τιμή τιμής για το Dell Inspiron 15 3520, Φτηνές πολυεπίπεδες φορητό PC προσαρμοσμένο στην καθημερινή χρήση και το φως του παιχνιδιού χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i3 Tiger Lake με γραφική λύση Intel UHD G4 και τα 8 GB μου ..

Lenovo Ideapad 3 15ITL6 (82H803Q8FR) – Ασημί

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 15ITL6 (82H803Q8FR) - Ασημί

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Core I3-1115G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 500 GB, 1,7 kg

Μικρή τιμή για το φτηνό φορητό υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 15ITL6 (82H803Q8FR) Πρόστιμο και φως προσαρμοσμένο στην καθημερινή χρήση και το φως του παιχνιδιού χάρη στον επεξεργαστή Intel Tiger Core i3 με γραφική λύση Intel UHD G4, τα 8 GB του M & Eacut ..

Lenovo Ideapad 1 15alc7 (82R4007BFR) Ασημί

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 1 15alc7 (82R4007BFR) Ασημί

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5500U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,6 kg

Αποτελεσματική σε κοινή χρήση και ελαφρύ παιχνίδι, το φτηνό φορητό υπολογιστή Lenovo Ideapad 1 15alc7 (82R4007BFR) Το Versatile βασίζεται σε έναν επεξεργαστή AMD Hexa Core Ryzen 5 Lucienne με το Radeon Vega 7 Graphic Module καθώς και 8 GB μνήμης RAM. Αυτή η θύρα υπολογιστή ..

Acer Aspire 3 A315-24P-R01J Silver-Ryzen 5

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Acer Aspire 3 A315-24P-R01J Silver-Ryzen 5

15 “TN 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 7520U, AMD Radeon 610m, SSD 500 GB, 1,8 kg

Nomad με την αυτονομία των 8 ετών κάτω από τα Windows 11, τοAcer Aspire 3 A315-24P-R01J είναι ένα φτηνό και ελαφρύ φθηνό φορητό υπολογιστή με κομψό ασημένιο σχέδιο που επωφελείται από την ενισχυμένη ανταπόκριση από την ταχεία αποθήκευση SSD των 512 GB και D & RSQ ..

Φτηνές 16 “φορητό υπολογιστή 16”

Δεν υπάρχουν φορητοί υπολογιστές που αντιστοιχούν προς το παρόν . Επιστρέψτε γρήγορα !

Φθηνό φορητό υπολογιστή 17 “

HP 17-CP2021NF NOIR

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP 17-CP2021NF Black

17 “TN 1600 * 900, Ryzen 3 7320U, AMD Radeon 610m, SSD 256 GB, 2,1 kg

Διακριτικό με το σχετικά λεπτό και ανοιχτό μαύρο σχέδιο τουHP 17-CP2021NF είναι ένα φτηνό φορητό υπολογιστή προσαρμοσμένο σε κοινή χρήση χάρη στον τετράγωνο Core AMD Ryzen 3 7320U επεξεργαστή και το 8 GB μνήμης RAM. Αυτό το φορητό υπολογιστή Windo ..

Acer Aspire 3 A317-53-54M0 Ασημί

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Acer Aspire 3 A317-53-54M0 Silver

17 “TN 1600 * 900, Core i5-1135G7, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 2,6 kg

Για ευέλικτη χρήση και άνετη μορφή, μπορείτε να στραφείτε στο PC Pas Cher Acer Aspire 3 A317-53-54M0 17 -inch Αντιλεγμένη οθόνη της οποίας η αντιδραστικότητα ενισχύεται από τη γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB. Αυτός ο φορητός υπολογιστής ..

HP 17-CN0527NF ασημένιο

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP 17-CN0527NF Silver

17 “TN 1600 * 900, Core i3-1125G4, Intel UHD Graphics XE (G4), SSD 500 GB, 2,2 kg

Nomad με την αυτονομία του 7 -hour παρά τη μεγάλη, άνετη μορφή 17 -ιντσών, το φτηνό φορητό υπολογιστή HP 17-CN0527NF Το Versatile είναι κατάλληλο για κοινή χρήση και ελαφρύ παιχνίδι χάρη στο 8 GB της μνήμης RAM και στον επεξεργαστή Quad Core i3 Intel Tiger με γραφική λύση Intel UHD G4. Αυτό το φορητό υπολογιστή των Windows 11 με EL & E Silver Design…

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 600 ευρώ

Για πολλούς, α φορητό υπολογιστή τουλάχιστον 600 € δεν αντιστοιχεί σε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή. Ωστόσο, το 2023, μεταξύ € 500 και € 600, είναι το ελάχιστος προϋπολογισμός Για να ελπίζουμε να βρούμε την καλύτερη αξία φορητού υπολογιστή για χρήματα, σχετικά αποτελεσματική για ευέλικτη χρήση. Τα € 600 είναι επίσης το εισιτήριο εισόδου για υπερ-φορητός Με καλή αυτονομία και/ή πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Θα καταλάβετε, αρχίζουμε να πλησιάζουμε Υπολογιστές με καλή αξία για τα χρήματα ��. Όσο για τις 17 ίντσες, είναι πάντα σπάνιες, αλλά συναντάμε μερικές ωραίες διαμορφώσεις κατά τη διάρκεια των προσφορών. Έτσι, οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 600 € που παρουσιάζονται εδώ αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική επιλογή για ένα ωραίο δώρο.

Αν ψάχνετε για ένα μικρό φτηνό φορητό υπολογιστή, επιλέξτε ένα 13 “από € 600 ή € 700, θα έχετε έναν φτηνό υπολογιστή σε μικρό μέγεθος.

13 “και 14” φορητό υπολογιστή

Dell Inspiron 14 5430 Silver – Core i5, SSD 512 GB

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Dell Inspiron 14 5430 Silver - Core i5, SSD 512 GB

14 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-1335U, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,6 kg

Εύκολο στη μεταφορά επειδή συμπαγής, ωραία και ελαφριά, ο φτηνός φορητός υπολογιστής Dell Inspiron 14 5430 Επωφεληθείτε από ένα φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο, έναν βιομετρικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB που ενισχύει την R & EA ..

ASUS R409JA-EB1788W Silver-NumberPad

Εικόνα του φορητού υπολογιστή ASUS R409JA -EB1788W Silver - NumberPad

14 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i7-1165G7, Intel Iris Plus G7, SSD 256 GB, 1,6 kg

Μια μονάδα ψηφιακού οδοστρώματος είναι εφοδιασμένη με το ASUS Vivobook R409JA-EB1788W>, το φορητό υπολογιστή πολλαπλών χρήσεων, ωστόσο υιοθετώντας μια μορφή 14 ιντσών με οθόνη αντι-Réflet Full HD για υψηλής ευκρίνειας και συνδέσμους USB-C και USB-C. Αυτό το κομψό Silver Design Ultrabook ωφελείται από την ενισχυμένη ανταπόκριση από την ταχεία αποθήκευση SSD και είναι ισχυρό σε κοινή χρήση με τα 8 GB της μνήμης RAM και τον επεξεργαστή Ice Lake Q ..

15 “φορητό υπολογιστή

HP Victus Gaming 15-FB0190NF NOIR-GTX 1650, 144Hz

Εικόνα του Portable PC HP Victus Gaming 15 -FB0190NF NOIR - GTX 1650, 144Hz

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5600h, Nvidia Geforce GTX 1650, SSD 500 GB, 2,3 kg

Το παιχνίδι σε χαμηλή τιμή είναι δυνατή με το φθηνό φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών HP Victus Gaming 15-FB0190NF Ο οποίος επωφελείται από 15 ιντσών Full HD αντι -ανακλαστικής Full HD, του οποίου η συχνότητα των 144Hz βελτιώνει τη ρευστότητα στα παιχνίδια, από έναν επεξεργαστή Cezanne Core Core που επιταχύνει το AMD Ryzen 5 Hexa που επιταχύνει τις θεραπείες πολυμέσων καθώς και την κάρτα γραφικών N N. ..

MSI Modern 15 B7M-242FR NOIR

Εικόνα του MSI Modern Laptop 15 B7M-242FR NOIR

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 7530U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,7 kg

HP Pavilion 15-EH1026NF μπλε

Εικόνα του φορητού PC HP Pavilion 15-E H.1026NF Blue

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5500U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,7 kg

Πρωτότυπο με το λεπτό και γαλάζιο σχέδιο του, το HP Pavilion 15-EH1026NF φορητό υπολογιστή με 15 ιντσών αντι-ανακλαστική οθόνη IPS Full HD οφέλη από ένα φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο, έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ακόμα και ένα Wi-Fi AX και USB-C. Εξοπλισμένο με μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB που ενισχύει την ανταπόκρισή του, αυτός ο ευέλικτος φορητός υπολογιστής είναι αποτελεσματικός σε ευέλικτη χρήση ενώ είναι σε θέση να τρέξει ..

16 “φορητό υπολογιστή

Asus Vivobook 16 R1600PA-MB128W ασημένιο

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 16 R1600PA-MB128W Silver

16 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Core i5-11300h, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,9 kg

Άνετο με τη μορφή της οθόνης 16 -Inch Full HD 16/10, τοAsus Vivobook 16 R1600PA-MB128W είναι ένα λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή που είναι εξοπλισμένο με 8 GB μνήμης RAM και έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel Tiger Lake-H Quad Core I5-11300H αποτελεσματική με γραφικά Iris XE κατάλληλα για μέτριο παιχνίδι. Με μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB που ενισχύει την ανταπόκρισή του, αυτό το Ultrabook Windows 11 με Elegan Silver Design…

Asus Vivobook 16 S1605PA-MB130W Silver-Printer Pack, Backpack και Mouse

Εικόνα του Portable PC Asus Vivobook 16 S1605PA -MB130W Ασημένιο - Πακέτα εκτυπωτή, σακίδιο και ποντίκι

16 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Core i5-11300h, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,8 kg

Παρέχεται σε ένα πακέτο με ποντίκι και πίσω τσάντα, αλλά και εκτυπωτή, το φτηνό φορητό υπολογιστή Asus Vivobook 16 S1605PA-MB130W Τα ευέλικτα οφέλη από έναν επεξεργαστή Intel Quad Core i5-11300H Efficient Tiger Lake H σε μέρος Iris Xed Sapped για φωτεινά παιχνίδια και 8 GB μνήμης RAM, ενώ η ανταπόκρισή του ενισχύεται από την αποθήκευση SSD RAPI ..

Φορητό υπολογιστή 17 ″

Δεν υπάρχουν φορητοί υπολογιστές που αντιστοιχούν προς το παρόν . Επιστρέψτε γρήγορα !

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 700 ευρώ

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 700 € πιθανότατα αντιστοιχούν, τον Σεπτέμβριο του 2023, στον καλύτερο συμβιβασμό Τιμή / απόδοση Για ένα νέο φορητό υπολογιστή. Μεταξύ € 600 και € 700, ορισμένοι έμποροι στο διαδίκτυο προσφέρουν ομοιογενείς και ισχυρές διαμορφώσεις για ευπροσάρμοστη χρήση χωρίς υπερβολικό συμβιβασμό ��.

Φορητό υπολογιστή 13 “και 14”

Dell Inspiron 14 5435 (I5435-A027SLV-PFR) Silver-Ryzen 7, SSD 1 έως

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Dell Inspiron 14 5435 (I5435-A027SLV-PFR) Silver-Ryzen 7, SSD 1 έως

14 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 7730U, AMD Radeon Vega 8, SSD 1 έως 1,6 kg

Εύκολο στη μεταφορά, το λεπτό και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή Dell Inspiron 14 5435 (I5435-A027SLV-PFR) Επωφεληθείτε από την ταχεία αποθήκευση SSD με μεγάλη χωρητικότητα 1 TB που ενισχύει την ανταπόκρισή του, ένα πληκτρολόγιο ρετρό κεραυνού ..

Lenovo Ideapad Flex 5 14ALC7 (82R900E3FR) Μπλε – Ryzen 5 Hexa Core

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad Flex 5 14alc7 (82R900E3FR) Μπλε - Ryzen 5 Hexa Core

14 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5500U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,6 kg

Μετατρέψιμο σε ένα δισκίο, το 2-σε-1 καθυστερημένο και ελαφρύ φορητό υπολογιστή Lenovo Ideapad Flex 5 14alc7 (82R900E3FR) 14 -inch IPS Full HD 16/10th 360 ° Εργασία αφής που θα ενδιαφέρει τους νομάδες με τα οφέλη της 9 -Hour Autonomy από ένα C ..

15 “φορητό υπολογιστή

LENOVO IDEAPAD SLIM 5 15IAH8 (83ER003LFR) Ασημί

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad Slim 5 15IAH8 (83ER003LFR) Ασημί

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-12450h, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,6 kg

Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή Intel Alder Lake-H Core i5 Hybrid, το Late and Light Laptop PC Lenovo Ideapad Slim 3 15IAH8 (83er003lfr) Επίσης παρέχεται με 16 GB μνήμης RAM και μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB που ενισχύει το R & Eacute ..

Asus Vivobook S15 S1504FA-L1249W NOIR-OLED

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook S15 S1504FA -L1249W NOIR - OLED

15 “OLED 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 7520U, AMD Radeon 610m, SSD 500 GB, 1,6 kg

Nomad με την αυτονομία των 10 ετών κάτω από τα Windows 11, το PC Pas Cher Asus Vivobook Go 15 OLED S1504FA-L1249W Επωφεληθείτε από μια οθόνη Full HD-P3 15 ιντσών με χρώματα πολύ πιο πιστά από τον μέσο όρο καθώς και μια καλή ποσότητα M & EA ..

Huawei Matebook D 15 2021 Silver – Ryzen 7, 16 GB, 512 GB

Εικόνα του Matebook Huawei D 15 2021 Silver - Ryzen 7, 16 GB, 512 GB

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5700U, AMD Radeon Vega 8, SSD 500 GB, 1,5 kg

Κομψό κομψό ασημένιο πολυεπίπεδο PC αργά και φως, το Huawei Matebook D 15 15 ιντσών IPS Full HD αντι-ανακλαστικά οφέλη IPS από την ενισχυμένη αντιδραστικότητα από την αποθήκευση SSD 512 GB, τους συνδέσμους USB-C και έναν βιομετρικό παίκτη. Αυτός ο φορητός υπολογιστής που τρέχει κάτω από τα Windows 11 είναι αποτελεσματικός στην τρέχουσα χρήση…

ACER ASPIRE VERO AV15-51-56GD Ασημένιο (ανακύκλωση 30%)

Εικόνα του Acer Aspire Vero AV15-51-56GD Silver (30% ανακύκλωση)

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-1155G7, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,7 kg

Το Acer Aspire Vero AV15-51-56GD είναι ένα Ultrabook με ένα πρωτότυπο ανακυκλωμένο σχέδιο που τρέχει κάτω από τα Windows 11 και επωφελείται από ένα ελαφρύ ρετρό πληκτρολόγιο, έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια συνδεσιμότητα με Wi-Fi AX και USB-VS. Αυτό το λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή με οθόνη IPS Full HD 15 ιντσών από την ταχεία αποθήκευση SSD, η οποία ενισχύει την αντιδραστικότητα του, αλλά και 16 GB μνήμης RAM και επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα i5-1155g7 ..

16 “φορητό υπολογιστή

Δεν υπάρχουν φορητοί υπολογιστές που αντιστοιχούν προς το παρόν . Επιστρέψτε γρήγορα !

Φορητό υπολογιστή 17 ″

HP 17-CP0154NF ασημένιο

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP 17-CP0154NF Silver

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5500U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 2,4 kg

Φτηνό φορητό υπολογιστή κομψής μεγάλης μορφής με ασημένιο σχέδιο του με βάρος, τοHP 17-CP0154NF είναι ένα ευέλικτο φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης σε κοινή χρήση, το έργο πολυμέσων που περιέχονται και το ελαφρύ παιχνίδι χάρη στον επεξεργαστή AMD Hexa Core Ryzen 5 Lucienne με γραφικό μέρος Radeon Vega 7 και καλή ποσότητα 16 -ιντσών των 16 ίντσες. Αυτό…

Asus Vivobook 17 S1702QA-AU015W Silver

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 17 S1702QA-AU015W Silver

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5800h, AMD Radeon Vega 8, SSD 500 GB, 2,1 kg

Ισχυροί φορητοί υπολογιστές που επιταχύνουν τις θεραπείες πολυμέσων, τοAsus Vivobook 17 S1702QA-AU015W Σχετικά λεπτό και το φως βασίζεται σε έναν ισχυρό επεξεργαστή Ryzen 7.5800H Cezanne AMD με γραφικά μέρη Radeon Vega που αναλαμβάνει το L ..

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 800 ευρώ

Με την κατανομή ενός μέγιστου προϋπολογισμού ύψους € 800 για την αγορά φορητού υπολογιστή τον Σεπτέμβριο του 2023, έχετε πρόσβαση σε πολύ σωστή απόδοση για ένα Ισχυρό φορητό υπολογιστή φθηνό. Οι διαμορφώσεις είναι πιο ισχυρές, η αυτονομία βελτιώνεται, αλλά και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές ⚡. Έχουμε κάνει έναν οδηγό για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από € 800 ειδικά αφιερωμένα που θα σας επιτρέψουν αναμφισβήτητα να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τι αναφέρουμε.

Ο πληθωρισμός συνεχίζει να επηρεάζει τον φορητό τομέα του υπολογιστή το 2023 και ο αριθμός των αναφορών μειώνεται. Παρά τα πάντα, το Slice 700 € -800 € προσφέρει πολλά μοντέλα στην επιλογή μας παρακάτω:

Φορητοί υπολογιστές 13 ιντσών και 14 ιντσών

Acer Swift 3 SF314-43-R39F Silver-Ryzen 7

Εικόνα του φορητού υπολογιστή ACER SWIFT 3 SF314-43-R39F Silver-Ryzen 7

14 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5700U, AMD Radeon Vega 8, SSD 500 GB, 1,2 kg

Οι νομάδες θα είναι ευχαριστημένοι με την αυτονομία των 11 ωρών κάτω από τα Windows 11 που παρέχονται από τοAcer Swift 3 SF314-43-R39F Εύκολη μεταφορά αποτελεσματικής χρήσης σε κοινή χρήση, ελαφρύ παιχνίδι και εργασία πολυμέσων που περιέχονται χάρη στον επεξεργαστή AMD Octo Ryzen 7 Lucienne με γραφικό μέρος Radeon Vega 8 και τα 16 GB της μνήμης RAM. Με μια πλήρη οθόνη IPS 14 ιντσών ..

Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 (21J5000EFR) Μαύρο – Χωρίς Windows, Εγγυημένα 3 χρόνια

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 (21J5000EFR) Μαύρο - Χωρίς παράθυρα, Εγγυημένα 3 χρόνια

14 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Ryzen 7 6850U, AMD Radeon 680m, SSD 500 GB, 1,4 kg

Εγγυημένη 3 χρόνια και εξοπλισμένο με ένα σημείο παρακολούθησης, το λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 (21A00098FR) Επαγγελματική προσανατολισμένη παρέχεται χωρίς Windows και Nomad με την αυτονομία του 8 -hour έχει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα ρετρό πληκτρολόγιο ..

Lenovo Yoga Slim 6 14AP8 (82WU007SFR) Silver – 2K

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Lenovo Yoga Slim 6 14IAP8 (82WU007SFR) Silver - 2K

14 “IPS 2240 * 1400 (16:10), Core i5-1240p, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,4 kg

Υψηλής ευκρίνειας για το λεπτό και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή Lenovo Yoga Slim 6 14AAP8 (82WU007SFR) Εξοπλισμένο με οθόνη 14 -ιντσών 2.2K IPS SRGB σε χρώματα πιο πιστή από τον μέσο όρο με μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB που ενισχύει ..

HP Pavilion Plus 14-E HH1038NF Silver-2.2K SRGB

Εικόνα του φορητού PC HP Pavilion Plus 14 -E H.1038NF Silver - 2.2K SRGB

14 “IPS 2240 * 1400 (16:10), Core i5-1340p, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,4 kg

Κομψό με το καθυστερημένο και ελαφρύ ασημένιο σχέδιο αλουμινίου, τοHP Pavilion Plus 14-E H.1038NF είναι ένα συμπαγές φορητό υπολογιστή πολλαπλών χρήσεων με οθόνη 16/10 14 ιντσών 2 -ιντσών.2K IPs σε χρώματα SRGB πιο πιστά από τον μέσο όρο με ένα D & R player ..

Asus Vivobook 14 S1405ya-Ly044W Silver-Numpad

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 14 S1405YA -LY044W Silver - Numpad

14 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Ryzen 7 7730U, AMD Radeon Vega 8, SSD 1 έως 1,6 kg

Είναι μια μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης που προσφέρειAsus vivobook s1405ya-ly007w, Fine και Light Versatile Laptop εξοπλισμένο με Fast 1 TB SSD Storage εκτός από ένα φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο συνοδευόμενο από μια ψηφιακή πλακόστρωτη μονάδα NumberPad και USB-C Connectors. Εξοπλισμένο με οθόνη 14 ιντσών IPS Full HD 1 ..

Φορητοί υπολογιστές 15 ιντσών

Asus VivoBook S15 S1504FA-L1744W Ασημένια, SSD 1 έως

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook S15 S1504FA -L1744W Silver - OLED, SSD 1 έως

15 “OLED 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 7520U, AMD Radeon 610m, SSD 1 έως 1,6 kg

Η υψηλή πιστότητα και η νομαδική είναι οι προκριματικοί που είναι κατάλληλοι για το PC Pas Cher Asus Vivobook GO 15 S1504FA-L1744W End and Light που προσφέρει μια 10ωρη αυτονομία κάτω από τα Windows 11, καθώς και μια πλήρη οθόνη HD DCI-P3 Full HD σε χρώματα Beaucou ..

Asus Vivobook S15 S1504FA-L1272W Silver-OLED

Εικόνα του φορητού υπολογιστή ASUS Vivobook S15 S1504FA -L1272W Silver - OLED

15 “OLED 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 7520U, AMD Radeon 610m, SSD 500 GB, 1,6 kg

Nomads όπως οι μαθητές, αλλά και όσοι αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης θα εκτιμήσουν τοAsus Vivobook Go 15 OLED S1504FA-L1272W Στην αυτονομία των 10 ωρών κάτω από τα Windows 11 με βάση ένα AMD Ryzen 7000 Quad Core Mendocino Ryzen 5 7520U επεξεργαστή και 16 GB μνήμης RAM αλλά και ένα stockag ..

HP Envy x360 15-FH0007NF Touch Black

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP Envy x360 15-FH0007NF Touch Black

15 “OLED 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 7530U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,8 kg

PC laptop 2-σε-1 μετατρέψιμο σε ένα tablet, τοHP Envy x360 15-FH0007NF Πρόστιμο και φως με μια οθόνη IPS Full HD 15 -Inch IPS είναι αποτελεσματική σε χρήση Courate, έργα πολυμέσων που περιέχονται και ελαφρύ παιχνίδι χάρη στον επεξεργαστή της AMD ..

Asus Vivobook Pro 15 N6500QH-HHU-HHUT Blue-GTX 1650, 144Hz

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Asus Vivobook Pro 15 N6500QH -HHU -Hot Blue -GTX 1650, 144Hz

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5800h, Nvidia Geforce GTX 1650, SSD 500 GB, 1,8 kg

Ισχυρό στον επεξεργαστή, το λεπτό και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητοί υπολογιστές Asus Vivobook Pro 15 N6500QH-HHIR024W Εξοπλισμένο με καλή ποσότητα 16 GB μνήμης RAM και Ryzen 7 5800H Octo Core AMD CEZANNE που ACC & ACACU ..

Asus Vivobook 15 S1505ZA-L1063W Silver-OLED

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 15 S1505ZA -L1063W Silver - OLED

15 “OLED 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-1235U, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,7 kg

Πρόκειται για μια πλάκα υψηλής πιστότητας που προσφέρεται από το λεπτό και ελαφρύ ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή Asus Vivobook 15 OLED S1505ZA-L1063W Εξοπλισμένο με οθόνη Full HD-P3 15 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core i5 Alder Lake Hybrid με γραφικά Intel Iris XE και 16 GB μνήμης RAM για καλή απόδοση στην καθημερινή χρήση, Mod Game ..

Φορητοί υπολογιστές 16 ιντσών

LENOVO IDEAPAD SLIM 5 16IAH8 (83BG000TFR) Ασημί

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad Slim 5 16IAH8 (83BG000TFR) Ασημί

16 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-12450h, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,9 kg

Κομψό με το λεπτό και ελαφρύ ασημένιο σχεδιασμό αλουμινίου, το LENOVO IDEAPAD SLIM 5 16IAH8 (83BG000TFR) είναι ένας ευέλικτος φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης χάρη στο 16 GB της μνήμης RAM και στον υβριδικό επεξεργαστή της Lake-H Core H Core I5, που ACC & Acacute ..

Φορητοί υπολογιστές 17 ιντσών

Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82h900yrfr) Γκρίζο

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 3 17itl6 (82h900yrfr) γκρι

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i7-1165G7, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 2,1 kg

Με πλάκα 17 -ιντσών Full HD 17 -ιντσών με χρώματα SRGB πιο πιστά από τον μέσο όρο, το Lenovo Ideapad 3 17ITL6 (82h900yrfr) είναι ένα ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή σε ευκολία σε κοινή χρήση και μέτριο παιχνίδι χάρη στον επεξεργαστή Intel Quad Core i7 Tiger ..

HP 17-CP0005NF Silver-SSD 1 έως

Εικόνα του HP 17 -CP0005NF Silver - SSD 1 έως

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5700U, AMD Radeon Vega 8, SSD 1 έως 2,4 kg

Είναι ένα SSD με σημαντική ικανότητα 1 να ενισχύσει την αντιδραστικότητα που είναι εξοπλισμένηHP 17-CP0005NF, Πρόστιμο και ελαφρύ φορητό υπολογιστή σε μεγάλη, άνετη μορφή 17 ιντσών με συνδετήρες USB-C και A & E ..

Acer Aspire 5 A517-52G-53LR Silver-MX450

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Acer Aspire 5 A517-52G-53LR Silver-MX450

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-1135G7, Nvidia Geforce MX450, SSD 500 GB, 2,6 kg

Σχετικά λεπτό και ελαφρύ για ένα ευέλικτο φορητό υπολογιστή μεγάλης μορφής, τοAcer Aspire 5 A517-52G-53LR Εξοπλισμένο με οθόνη αντι-ανακλαστικής οθόνης IPS 17 ιντσών από ένα φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο και συνδετήρες με Wi-Fi AX και USB-C. Αυτό το ασημένιο αλουμίνιο UltraBook που τρέχει κάτω από τα Windows 11 είναι αποτελεσματική στην τρέχουσα χρήση…

Asus vivobook 17 s1702qa-au126w bleu

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 17 S1702QA-AU126W Bleu

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5800h, AMD Radeon Vega 8, SSD 500 GB, 2,1 kg

Πρωτότυπο με το λεπτό και το γαλάζιο σχέδιο του, το άνετο φορητό υπολογιστή Asus Vivobook 17 S1702QA-AU126W Ευέλικτα οφέλη από έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5800H Cezanne με γραφική μονάδα Radeon Vega και 16 GB μνήμης RAM που επιταχύνουν τις θεραπείες πολυμέσων. Αυτό το ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή Windows 11, δημιουργώντας κατά την επεξεργασία του έτους ..

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 900 ευρώ

Επιλέγοντας να ξοδέψετε έως και 900 ευρώ για την αγορά φορητού υπολογιστή, μπορείτε να έχετε πολύ σωστή απόδοση για ένα ισχυρό φορητό υπολογιστή σε προσιτή τιμή. Αυτές οι διαμορφώσεις είναι πιο αποτελεσματικές, με καλύτερη αυτονομία, καθώς και υψηλότερη ποιότητα υλικών.

Δημιουργήσαμε έναν οδηγό για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από 900 € που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι αναφέρουμε. Ωστόσο, ο πληθωρισμός συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα του φορητού υπολογιστή το 2023 και ο αριθμός των αναφορών μειώνεται. Παρά τα πάντα, ο όμιλος € 800 € 000 € προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα για να ανακαλύψετε στην επιλογή μας παρακάτω:

Laptop του γραφείου σε λιγότερο από 900 €

Huawei Matebook D 16 Gray – Core i5

Εικόνα του Huawei Matebook D 16 Gray - Core i5 Laptop

16 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Core i5-12450h, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,7 kg

Κομψό, νηφάλιο, φως (1,7 kg) και ανταποκρίνεται, το Huawei Matebook D 16 είναι το άνετο Ultrabook Par Excellence. Η μεταλλική του θήκη περιέχει μια πλεονεκτική παραγωγική διαμόρφωση με στο κέντρο ένα Intel Core i5 με 10 πυρήνες που υποστηρίζονται από 16 GB μνήμης RAM και από μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB, μια ισχυρή διαμόρφωση ιδανική για έναν προγραμματιστή ιστού για παράδειγμα για παράδειγμα. Εξάλλου,…

Asus vivobook 17 s1702qa-au126w bleu

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 17 S1702QA-AU126W Bleu

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5800h, AMD Radeon Vega 8, SSD 500 GB, 2,1 kg

Πρωτότυπο με το λεπτό και το γαλάζιο σχέδιο του, το άνετο φορητό υπολογιστή Asus Vivobook 17 S1702QA-AU126W Ευέλικτα οφέλη από έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5800H Cezanne με γραφική μονάδα Radeon Vega και 16 GB μνήμης RAM που επιταχύνουν τις θεραπείες πολυμέσων. Αυτό το ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή Windows 11, δημιουργώντας κατά την επεξεργασία του έτους ..

Asus Vivobook 14 S1405ya-Ly044W Silver-Numpad

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook 14 S1405YA -LY044W Silver - Numpad

14 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Ryzen 7 7730U, AMD Radeon Vega 8, SSD 1 έως 1,6 kg

Είναι μια μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης που προσφέρειAsus vivobook s1405ya-ly007w, Fine και Light Versatile Laptop εξοπλισμένο με Fast 1 TB SSD Storage εκτός από ένα φωτισμένο ρετρό πληκτρολόγιο συνοδευόμενο από μια ψηφιακή πλακόστρωτη μονάδα NumberPad και USB-C Connectors. Εξοπλισμένο με οθόνη 14 ιντσών IPS Full HD 1 ..

Asus Vivobook S 16 Flip TN3604YA-MC079W Black Touch-Tablet

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Asus Vivobook S 16 Flip TN3604YA -MC079W Black Touch - Tablet

16 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Ryzen 7 7730U, AMD Radeon Vega 7, SSD 500 GB, 1,9 kg

Φορητό υπολογιστή 2 σε 1 άκρο και φως μετατρέψιμο σε tablet, το Asus Vivobook S 16 Flip TN3604YA-MC079W Εξοπλισμένο με 16 -ιντσών IPS Full HD 16/10η οθόνη αφής είναι αποτελεσματική στην καθημερινή χρήση, το φως του παιχνιδιού και το μέτριο πολυμέσων χάρη σε ..

Δημιουργικό φορητό υπολογιστή σε λιγότερο από 900 €

Huawei Matebook D 16 Gray – Core i5

Εικόνα του Huawei Matebook D 16 Gray - Core i5 Laptop

16 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Core i5-12450h, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,7 kg

Κομψό, νηφάλιο, φως (1,7 kg) και ανταποκρίνεται, το Huawei Matebook D 16 είναι το άνετο Ultrabook Par Excellence. Η μεταλλική του θήκη περιέχει μια πλεονεκτική παραγωγική διαμόρφωση με στο κέντρο ένα Intel Core i5 με 10 πυρήνες που υποστηρίζονται από 16 GB μνήμης RAM και από μια γρήγορη αποθήκευση SSD 512 GB, μια ισχυρή διαμόρφωση ιδανική για έναν προγραμματιστή ιστού για παράδειγμα για παράδειγμα. Εξάλλου,…

Lenovo Ideapad 5 Pro 14ARP8 (83AN000DFR) Ασημί – 2.2K

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 5 Pro 14ARP8 (83AN000DFR) Ασημί - 2,2K

14 “IPS 2240 * 1400 (16:10), Ryzen 7 7735HS, AMD Radeon 680m, SSD 500 GB, 1,5 kg

Εύκολο στη μεταφορά του ευέλικτου φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad 5 Pro 14ARP8 (83AN000DFR) Το Compact με το λεπτό και ελαφρύ ασημένιο σχεδιασμό αλουμινίου είναι ισχυρό χάρη στο AMD Ryzen 7000 Rembrandt Refresh Ryzen 7735HS Core Core Graphic 68 Επεξεργαστής Radeon 68 ..

Φορητό υπολογιστή παιχνιδιών σε λιγότερο από 900 €

ASUS TUF Gaming A15 TUF506QM-Hight Black-RTX 3060, 144Hz

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC ASUS TUF Gaming A15 TUF506QM -HHI NOIR - RTX 3060, 144Hz

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 5800h, Nvidia Geforce RTX 3060, SSD 500 GB, 2,2 kg

Το παιχνίδι και η δημιουργία σε ελεγχόμενες τιμές είναι δυνατή με τοASUS TUF Gaming A15 TUF506QM-HIV098W, PC Laptop Gamer αποτελεσματικός δημιουργός χάρη στο AMD Octo Core Ryzen 7 5800H Cezanne και τον επεξεργαστή RAM 16 GB που επιταχύνει το ..

Medion Erazer Crawler E40 MD62549 Black – RTX 4050, 144Hz, χωρίς Windows

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Medion Erazer Crawler E40 MD62549 Black - RTX 4050, 144Hz, χωρίς Windows

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-12450H, Nvidia Geforce RTX 4050, SSD 500 GB, 2,3 kg

Χρειάζεστε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή ? Ο Medion Erazer Crawler E40 (MD62518) Ο προσανατολισμένος δημιουργός που παρέχεται χωρίς τα Windows θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει με το GeForce RTX 4050 Ray Tracing Nvidia Ada Lovelace Card Graphics προσαρμοσμένη στα πρόσφατα παιχνίδια και η οποία επιταχύνει τις θεραπείες πολυμέσων, υποστηριζόμενη από την Intel Alder-H Core I5-12450H ισχυρή επεξεργαστή e ..

Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές σε λιγότερο από 1.000 ευρώ

Αποφασίζοντας να δαπανήσει μέχρι € 1.000 για την αγορά φορητού υπολογιστή, μπορείτε να αγοράσετε μια σταθερή και αποτελεσματική διαμόρφωση σε λογική τιμή. Αυτά τα μοντέλα θα σας προσφέρουν καλύτερη απόδοση, υψηλότερη αυτονομία και βελτιωμένη ποιότητα υλικού.

Δημιουργήσαμε έναν οδηγό για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές λιγότερο από € 1.000 που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι εννοούμε με αυτό. Ωστόσο, ο πληθωρισμός συνεχίζει να επηρεάζει τον τομέα του φορητού υπολογιστή το 2023 και ο αριθμός των αναφορών μειώνεται. Παρά τα πάντα, το € 900 € 1.000 Tranche εξακολουθεί να προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων φθηνών φορητών υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών για να ανακαλύψετε στην επιλογή μας παρακάτω.

Laptop του γραφείου σε λιγότερο από 1000 €

ACER SWIFT 3 SF316-51-59P GREY-CORE I5-H, SRGB

Εικόνα του φορητού υπολογιστή ACER SWIFT 3 SF316-51-59P GREY-CORE I5-H, SRGB

16 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-11300H, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,7 kg

Nomad με την αυτονομία των 9 ετών κάτω από τα Windows 11, τοAcer Swift 3 SF316-51-59P είναι ένα λεπτό καθυστερημένο και ελαφρύ ευέλικτο PC 16 ιντσών 16 -ιντσών Full HD αντι -RGB αντι -RGB σε πιο πιστά χρώματα από τον μέσο όρο της οποίας η αντιδραστικότητα ενισχύεται από την αποθήκευση Fast SSD. Αυτό το κομψό Ultrabook είναι αποτελεσματικό χάρη στο 16 GB της μνήμης RAM και στον επεξεργαστή Intel Tiger-H Quad Core I5 ​​που επιταχύνει το TR ..

Lenovo Yoga 6 13ABR8 (83B2002TFR) Μπλε – Tactile

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Yoga 6 13ABR8 (83B2002TFR) μπλε - Tactile

13 “IPS 1920 * 1200 (16:10), Ryzen 7 7730U, AMD Radeon Vega 8, SSD 500 GB, 1,4 kg

Μετατρέψιμο σε ένα δισκίο, το φορητό υπολογιστή 2-σε-1 λεπτό και φως ευέλικτο Lenovo Yoga 6 13ABR8 (83B2002TFR) 13 -inch IPS Full HD 16/10th 360 ° Το Tactile προσφέρει μια λύση βιομετρικής επαλήθευσης 2 παραγόντων ..

HP Envy x360 15-FHH00NF Black Touch-Oled, SSD 1 έως

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP Envy x360 15 -fh00nf Touch Black - OLED, SSD 1 έως

15 “OLED 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 7 7730U, AMD Radeon Vega 8, SSD 1 έως 1,8 kg

Μετατρέψιμο σε ένα δισκίο, το φορητό υπολογιστή 2-σε-1 λεπτό και φως ευέλικτο HP Envy x360 15-F H0000NF Επωφεληθείτε από μια υψηλή πιστότητα 15 ιντσών OLED DCI-P3 Full HD Tacile σε χρώματα πολύ πιο πιστοί από τον μέσο όρο, της ταχείας αποθήκευσης SSD ..

HP Pavilion Plus 14-EH0022NF Blue-2.8K OLED 90Hz

Εικόνα του PC Laptop HP Pavilion Plus 14 -EH0022NF Blue - 2.8K OLED 90Hz

14 “OLED 2880 * 1800 (Retina), Core i5-12500H, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,4 kg

Δοκιμάστε την ποιότητα της εικόνας που προσφέρει τοOLED Στο HP Pavilion Plus 14-EH0022NF. Ακρίβεια χρωμάτων (100% DCI-P3), αντίθεση, βαθιά μαύρα, φωτεινή φωτεινότητα, θα κερδίσετε σε όλα αυτά τα στοιχεία. Αλλά το 14 -INCH Ultrabook έχει πολλά άλλα επιχειρήματα, ειδικά για νομάδες και δημιουργικά.

Δημιουργικό φορητό υπολογιστή σε λιγότερο από 1000 €

Medion Erazer Major X10 (MD62501) – Intel Arc A730m, 2.5K 165Hz

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Medion Erazer Major X10 (MD62501) - Intel Arc A730m, 2,5K 165Hz

16 “IPS 2560 * 1600 (16:10), Core i7-13700h, Intel Arc A730m, SSD 1 TB, 2,5 kg

Esoin ενός υπολογιστή πολυμέσων ? Ο Medion Erazer Major X10 (MD62501) Θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει επειδή αυτός ο δημιουργικός φορητός υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών είναι αποτελεσματικός χάρη στον επεξεργαστή Intel Alder Lake-H Core i7 και στα 16 GB μνήμης RAM που αυξάνεται ..

Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 (82SC009QFR) Μαύρο – QHD 165Hz, RTX 3050 TI

Εικόνα του φορητού υπολογιστή Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 (82SC009QFR) Μαύρο - QHD 165Hz, RTX 3050 TI

16 “IPS 2560 * 1600 (16:10), Ryzen 7 6800h, Nvidia Geforce RTX 3050 Ti, SSD 500 GB, 2,5 kg

Δημιουργικό φορητό υπολογιστή, το Lenovo Ideapad Gaming 3 16AH7 (82SC009QFR) 16 -inch IPS 2 οθόνη.5K Υψηλής ευκρίνειας Αντισυμβαλλόμενος, του οποίου η υψηλή συχνότητα 165Hz βελτιώνει τη ρευστότητα στα παιχνίδια είναι ισχυρή χάρη στον επεξεργαστή AMD Rembrandt Octo Ryzen 7 και του 16 GB RAM του. Αυτή η καρδιά επιταχύνει τη θεραπεία & Agrav ..

HP Pavilion Plus 14-EH0022NF Blue-2.8K OLED 90Hz

Εικόνα του PC Laptop HP Pavilion Plus 14 -EH0022NF Blue - 2.8K OLED 90Hz

14 “OLED 2880 * 1800 (Retina), Core i5-12500H, Intel Iris XE, SSD 500 GB, 1,4 kg

Δοκιμάστε την ποιότητα της εικόνας που προσφέρει τοOLED Στο HP Pavilion Plus 14-EH0022NF. Ακρίβεια χρωμάτων (100% DCI-P3), αντίθεση, βαθιά μαύρα, φωτεινή φωτεινότητα, θα κερδίσετε σε όλα αυτά τα στοιχεία. Αλλά το 14 -INCH Ultrabook έχει πολλά άλλα επιχειρήματα, ειδικά για νομάδες και δημιουργικά.

Φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών σε λιγότερο από 1000 €

Lenovo Legion 5 17ACH6H (82JY00HNFR) – 144Hz, RTX 3060

Εικόνα του φορητού υπολογιστή LENOVO LEGION 5 17ACH6H (82JY00HNFR) - 144Hz, RTX 3060

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Ryzen 5 5600h, Nvidia Geforce RTX 3060, SSD 500 GB, 3,0 kg

Δημιουργικό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών σε μια άνετη μεγάλη μορφή, το Lenovo Legion 5 17ACH6H (82JY00HNFR) Υποστηρίζει πρόσφατα παιχνίδια χάρη στο Nvidia Ampore Geforce RTX 3060 Ray Tracing High -End Graphics Card, η οποία επίσης επιταχύνει τις θεραπείες G ..

Lenovo LOQ 15 HIRH8 (82xV00J6FR) – RTX 4060, 144Hz

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Lenovo LOQ 15UK 15 (82xV00J6FR) - RTX 4060, 144Hz

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-12450H, Nvidia Geforce RTX 4060, SSD 500 GB, 2,5 kg

Σχεδιασμένο για να παίζει, το Lenovo Loq 15 HIRH8 (82xv00j6fr) είναι ένας δημιουργός προσανατολισμένου στο φορητό υπολογιστή που προσαρμόζεται σε πρόσφατα παιχνίδια χάρη στην Nvidia Ada Lovelace Geforce RTX 4060 Ray Tracing High -End Graphics Card που επιταχύνει το tra…

HP Omen 16-WD0038NF NOIR-RTX 4050, 144Hz

Εικόνα του φορητού υπολογιστή HP Omen 16 -WD0038NF Black - RTX 4050, 144Hz

16 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-13420H, Nvidia Geforce RTX 4050, SSD 500 GB, 2,4 kg

Σε μια άνετη μορφή 16 ιντσών, το Creative Gaming Portable PC HP Omen 16-WD0038NF Προσφέρει μια NVIDIA ADA Lovelace GeForce RTX 4050 Ray Tracing Card Graphics κατάλληλη για πρόσφατα παιχνίδια που επιταχύνουν τις θεραπείες πολυμέσων όπως το Intel Raptor Lake-H Core I5-13420H υβριδικό επεξεργαστή και 16 GB του RAM υψηλής απόδοσης, ενώ η αποθήκευση SSD RAPI ..

Medion Erazer Αναπληρωτής P40 MD62555 Black – RTX 4060, 144Hz, χωρίς Windows

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Medion Erazer Αναπληρωτής P40 MD62551 Black - RTX 4060, 144Hz, χωρίς Windows

15 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-12450H, Nvidia Geforce RTX 4060, SSD 500 GB, 2,1 kg

Με το GeForce RTX 4060, περνάμε το κεφάλι του παιχνιδιού High -End. Όλοι οι τίτλοι υποστηρίζονται στις καλύτερες λεπτομέρειες το 144Hz, αρκετοί για να υποσχεθούν φρενήρη μέρη, χωρίς καθυστέρηση, για λιγότερο από 1000 € ! Ο Αναπληρωτής Αναπληρωτής P40 MD62551 Medion Erazer είναι ένας φορητός υπολογιστής Gammer 15 -Inch Gammer με 2.1 kg για πάχους 28 mm και έχουμε ήδη δει πιο κομψό, αλλά όλα τα απαραίτητα ..

Medion Erazer Defender P30 (MD62577) Μαύρο – RTX 4060, 144Hz, χωρίς Windows

Εικόνα του φορητού υπολογιστή PC Medion Erazer Defender P30 (MD62577) Μαύρο - RTX 4060, 144Hz, χωρίς Windows

17 “IPS 1920 * 1080 (Full HD), Core i5-12450H, Nvidia Geforce RTX 4060, SSD 500 GB, 2,8 kg

Ποια είναι η καλύτερη αξία φορητού υπολογιστή για χρήματα ?

Η επιλογή που βρήκατε παρακάτω συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές και πάνω απ ‘όλα, φθηνά φορητούς υπολογιστές που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματα. Περίπου € 650-700, θα βρείτε αναμφισβήτητα τους πιο ισορροπημένους φορητούς υπολογιστές.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φορητό υπολογιστή ?

Μπορούμε όλοι να φέρουμε μια μέρα Αγοράστε ένα νέο φορητό υπολογιστή ��. Είτε να εργαστείτε από το σπίτι, να παίζετε βιντεοπαιχνίδια ή απλά να σερφάρετε στο Διαδίκτυο, η επιλογή ενός φορητού υπολογιστή συνεπάγεται λαμβάνοντας υπόψη ένα συγκεκριμένο αριθμό κριτηρίων (επεξεργαστής, χώρος αποθήκευσης, μέγεθος οθόνης …) και του Ορίστε τον προϋπολογισμό σας αντίθετα στο ρεύμα. Επιπλέον, οι σειρές φορητών υπολογιστών είναι συχνά ευρείες και κάθε ένα από τα μοντέλα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά έχουν χαρακτηριστικά που είναι συγκεκριμένα γι ‘αυτά. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το Καλύτερο φτηνό και αποτελεσματικό φορητό υπολογιστή, Έχουμε παράγει αυτόν τον οδηγό που αναμφισβήτητα θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα το τεχνικό φύλλο του προϊόντος που επιθυμείτε ��.

Αν έπρεπε να δώσουμε μόνο μία συμβουλή για να επιλέξετε το φθηνό σας φορητό υπολογιστή, θα ήταν χωρίς δισταγμό: Αγοράστε μόνο φορητούς υπολογιστές εξοπλισμένους με SSD (ελάχιστο 250 GB) ! Ξεχάστε το πιθανό a priori σε μάρκες και επεξεργαστές, το SSD είναι το κύριο στοιχείο ικανό να κάνει ένα φορητό αντιδραστικό και ευχάριστο στη χρήση.

Ποιος επεξεργαστής για φορητό υπολογιστή ?

Ο επεξεργαστής αποτελεί με τρόπο που η καρδιά του συστήματος, είναι αυτός που συντονίζει τα διάφορα συστατικά της συσκευής σας. Αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν πρέπει να είναι το πρώτο από τα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν ψάχνετε για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή. Πράγματι, αν πολλοί τείνουν να πιστεύουν ότι ένας επεξεργαστής Intel Core i3 έως 2.0 GHz είναι απαραίτητο να απολαύσετε ένα Αποδοτικός φορητός υπολογιστής, Η πραγματικότητα είναι πιο περίπλοκη.

Καλύτερο ένα μοντέλο εξοπλισμένο με ένα Επεξεργαστής Pentium Που σχετίζονται με SSD και 8 GB μνήμης RAM �� Αντί ένα ισοδύναμο εξοπλισμένο με ένα Core i3/I5, αλλά το οποίο είναι ικανοποιημένο με 4 GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο τύπου HDD (ακόμη και αν έχει σχεδόν εξαφανιστεί το 2023). Φυσικά, εάν σχεδιάζετε να αναπτύξετε το φορητό υπολογιστή σας, ο συλλογισμός μπορεί να είναι διαφορετικός, αλλά για ένα “PC στο χέρι”, το SSD είναι το πρώτο από τα στοιχεία που πρέπει να λάβετε.

Επιπλέον, αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους επεξεργαστές Intel Celeron και AMD Series A. Από 500 €, ευνοούν το Intel Core i5 Ή Amd Ryzen ✔*.

Εάν εξακολουθείτε να μην γνωρίζετε ποιος επεξεργαστής φορητού υπολογιστή θα επιλέξει ή θα διστάσετε μεταξύ πολλών μοντέλων, συμβουλευτείτε το αφοσιωμένο αρχείο μας. Θα επωφεληθείτε από πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια επιλογή.

Τι μνήμη RAM για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή ?

Ένα φορητό υπολογιστή με ένα 4 GB RAM μπορεί να ταιριάζει στη χρήση του SO -Called Office Automation. Ωστόσο, για μια υγρή χρήση του τελευταίου, επιλέξτε αντ ‘αυτού για ένα 8 GB RAM Όπως είπαμε προηγουμένως. Αυτό είναι επίσης αυτό που προτείνουμε για έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, αν και το ιδανικό είναι 16 GB. Σημειώστε ότι μερικοί πηγαίνουν ακόμη και πέρα ​​από 32 GB μνήμης RAM … είναι πραγματικά απαραίτητο ? Εξαρτάται από εσάς να κρίνετε ��.

Ποιο μέγεθος οθόνης θα επιλέξετε για έναν υπολογιστή σε χαμηλές τιμές ?

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν μια οθόνη που γενικά μετρά μεταξύ 13 και 17 ίντσες. Ως εκ τούτου, μιλάμε για μια διαγώνια οθόνη επειδή είναι η απόσταση μεταξύ των αντίθετων γωνιών της, η οποία δίνει το μέγεθός της.

Φτηνές φορητοί υπολογιστές 13 ιντσών

Για συχνές εκδρομές, επιλέξτε ένα ελαφρύ φθηνό φορητό υπολογιστή 13 ιντσών και έχετε καλή αυτονομία. Παρ ‘όλα αυτά, αυτά τα μοντέλα είναι καταδικασμένα για να εξαφανιστούν υπέρ των φορητών υπολογιστών 14 ιντσών.

Φτηνές φορητοί υπολογιστές 14 ιντσών 14 ιντσών

Στην αγορά, θα βρείτε εύκολα ένα φτηνό φορητό υπολογιστή 14 ιντσών που σας ταιριάζει. Πράγματι, οι υπολογιστές με αυτό το μέγεθος της οθόνης είναι όλο και περισσότερο παρόντες και προσφέρουν ένα καλό συμβιβασμό βάρους / απόδοσης.

Pas Cher 15 ιντσών φορητούς υπολογιστές

Για ευέλικτη χρήση, γυρίστε σε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή 15 ιντσών που έχει την καλύτερη ποιότητα / τιμή τιμής που μπορεί γενικά να βρεθεί, καθώς και ο καλύτερος συμβιβασμός στη χρήση που μπορείτε να κάνετε από αυτό.

Φτηνές φορητοί υπολογιστές 17 ιντσών

Εάν ευνοείτε την οπτική σας άνεση ή μια καθιστική διαβούλευση, επιλέξτε αντ ‘αυτού για ένα φτηνό φορητό υπολογιστή 17 ιντσών. Ωστόσο, να είστε σίγουροι για τις εργασίες που θέλετε να την αντιστοιχίσετε, επειδή ένας υπερβολικά σφιχτός προϋπολογισμός θα μπορούσε να σας κατευθύνει σε ένα μοντέλο του οποίου η πραγματική αυτονομία και/ή η συνολική του απόδοση είναι απογοητευτικές.

Ανάλυση οθόνης: Ποιο είναι το καλύτερο για ένα ισχυρό φορητό υπολογιστή ?

Υπάρχουν διαφορετικές αναλύσεις οθόνης στην αγορά (SD, HD, Full HD, UHD, 4K) που επιτρέπουν στο χρήστη να απολαμβάνει μια σαφέστερη εικόνα ��. Πρέπει επίσης να θέσουμε αυτό το κριτήριο παράλληλα με την επιλογή της πλάκας οθόνης. Πράγματι, α Οθόνη IPS ή το OLED προσφέρει μια σαφέστερη και βαθύτερη ποιότητα εικόνας σε αντίθεση με μια πλάκα θα.

Ποιο λειτουργικό σύστημα θα επιλέξει μεταξύ Windows, Mac OS και Linux ?

Κάθε ένα από αυτά τα τρία λειτουργικά συστήματα (OS) έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στην καθημερινή τους χρήση. Το πιο χρησιμοποιούμενο είναι τα Windows που αναπτύχθηκαν από τη Microsoft. Στο παρελθόν, υπήρχαν Windows XP, Windows 7, Windows 8, … και σήμερα, η τελευταία έκδοση που μπορούμε να βρούμε είναι Windows 11. Ωστόσο, πρέπει να το γνωρίζετε αν εσείς Αγοράστε ένα MacBook, Το ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα είναι αυτό που δημιουργήθηκε από το American Giant Apple, δηλαδή το Mac OS. Τέλος, υπάρχει επίσης μια άλλη εναλλακτική λύση, το OS Linux που είναι ανοιχτό κώδικα.

Οι βασικοί σύνδεσμοι ενός φτηνού φορητού υπολογιστή

Ανάλογα με τη χρήση σας, ένα μοντέλο εξοπλισμένο με ορισμένους ακριβείς συνδετήρες μπορεί γρήγορα να είναι επωφελής. Ακόμη και ένα Φορητό υπολογιστή σε χαμηλές τιμές μπορεί να έχει υποδοχές USB 2.0 και μια θύρα 3.0 (γρηγορότερα), μια υποδοχή Δίσκο και σε ορισμένες περιπτώσεις α Λιμάνι Ethernet ή ένα USB 3 Type-C. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνά φορητούς υπολογιστές εξοπλισμένους με έναν αναγνώστη κάρτας SD ή Micro SD για να διευκολύνετε τη μεταφορά φωτογραφιών / βίντεο ��.

Ποια είναι τα αξεσουάρ και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη ?

Τακτικά, οι αναγνώστες επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα φορητό υπολογιστή, τουλάχιστον, ένα χαρακτηριστικό είναι ασυμβίβαστο με τον προϋπολογισμό που έχει κατανεμηθεί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το πλαίσιο αλουμινίου. Ένα σπάνιο μέταλλο που χρησιμοποιείται μόνο για τους πιο υψηλούς φορητούς υπολογιστές των οποίων η τιμή είναι συχνότερα φλερτάρει με τα € 1.000/1500 €. Ένα πολυανθρακικό σασί (πλαστικό) δεν είναι συνώνυμο της κακής ποιότητας. Οι μάρκες έχουν καταβάλει προσπάθειες τα τελευταία χρόνια και ορισμένες σειρές όπως το Acer Swift ή μερικά Asus Vivobook Απολαύστε ένα πειστικό σασί ανάμειξη μετάλλου και πλαστικού παρά τα ποσοστά που περιέχονται.

Όλοι οι υπολογιστές στην επιλογή μας προσφέρουν σήμερα την τελευταία γενιά Wi-Fi, προσφέροντας υψηλές ροές. Είναι το ίδιο για το Bluetooth, προσφέρεται στην έκδοση 5.

ΕΝΑ Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό �� ή ένα Οθόνη LED IPS είναι επίσης αιτήματα που επανέρχονται τακτικά. Φτηνές φορητοί υπολογιστές εξοπλισμένοι με ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ακόμα σπάνια, αλλά ορισμένες εξαιρέσεις προσφέρονται σε λιγότερο από 500 €. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να δεχτούμε για παραχωρήσεις σε άλλα στοιχεία, για παράδειγμα ο επεξεργαστής ή/και ο χώρος αποθήκευσης. Καθώς και για τοδιάρκεια ζωής μπαταρίας.

Εκτός αυτού, δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε έναν υπολογιστή που πωλείται με ένα θήκη μεταφοράς, ένα ποντίκι, ακουστικά, α προστατευτική θήκη ή προστασία οθόνης. Αυτά τα πολύ πρακτικά αξεσουάρ φορητού υπολογιστή είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα κατά την αγορά. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τις καλές προσφορές που προσφέρουμε τακτικά στον ιστότοπό μας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός φορητού υπολογιστή

Για ένα Φτηνό φορητό υπολογιστή με καλή αυτονομία ��, θα είναι επίσης απαραίτητο να δεχτούμε μερικούς συμβιβασμούς για να έχουμε έναν καλό υπολογιστή σε χαμηλές τιμές. Σε λιγότερο από 500 €, το πρότυπο παραμένει μια αυτονομία περίπου 4 ώρες. Ωστόσο, αν ψάχνετε για φορητό υπολογιστή ικανό να έχει μια μέρα στην μπαταρία για να εργαστεί ή να υποβληθεί σε εκπαίδευση, μόνο Acer Swift 3 σε 14 ίντσες Ξεχωρίστε (αλλά και πάλι στην τιμή των παραχωρήσεων σε άλλα χαρακτηριστικά).

Υβριδικοί υπολογιστές ή ultra φορητό υπολογιστή ?

Σήμερα αγοράζουμε φορητούς υπολογιστές για πολλούς λόγους. Θέλουμε να είναι ευπροσάρμοστα, αποτελεσματικά, ελαφριά, εύκολη στη μεταφορά και ότι προσφέρουν επίσης κάποια άνεση κατά τη χρήση.

Υβριδικός υπολογιστής

Αυτό είναι σίγουρα το μοντέλο του Το πιο ευπροσάρμοστο φορητό υπολογιστή από την κατηγορία της. Για μια τιμή ισοδύναμη με αυτή ενός tablet, επωφελείται από την απόδοση ενός υπολογιστή. Πράγματι, ο υβριδικός υπολογιστής έχει σχεδιαστεί για να μετατραπεί σε tablet. Πολύ χρήσιμο για την περιήγηση στο Διαδίκτυο ή τη διαβούλευση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ��, απλά αποσυνδέστε το πληκτρολόγιο και εδώ είστε με ένα tablet. Αντίθετα, για πιο πολύπλοκα καθήκοντα, κάθονται άνετα με τον υπολογιστή σας. Αυτό είναι Υβριδικό φορητό υπολογιστή 2-σε-1.

Ο υπερ -φορητός υπολογιστής

Αν προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε Παραστάσεις και ελαφρότητα, Το Ultrabook είναι μια τέλεια επιλογή. Με το βάρος του μικρότερο από 2 kg και ένα μέγιστο πάχος 2 cm, μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα. Είναι εξαιρετικά φορητό και έχει συχνά έναν καλό επεξεργαστή (Intel Core / AMD) καθώς και ένα SSD για μεγαλύτερη ταχύτητα. Αν ψάχνετε για ένα μοντέλο με αυτόν τον τρόπο, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε τον πρόστιμο και ελαφρύ οδηγό φορητού υπολογιστή που μπορεί να σας καθοδηγήσει. Μεταξύ αυτών, θα βρείτε το PC Asus Zenbook, Lenovo Ideapad, Ο Σημειωματάριο HP ή το εύρος Acer Swift 3.

Chromebook, μια εναλλακτική λύση

Το Chromebook είναι μια εναλλακτική λύση στα δύο προηγούμενα μοντέλα. Σε αντίθεση με άλλους, δεν λειτουργεί με ένα λειτουργικό σύστημα Windows ή MacOS. Έχει το σύστημα Χρωμιωτικό οστό Αναπτύχθηκε από την Google. Εάν είναι συχνά φθηνότερο (τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε λιγότερο από € 300), δεν σας επιτρέπει πάντα να επωφεληθείτε από τα προγράμματα Windows και Mac OS. Είναι μάλλον αποκλεισμένο για απλοϊκή χρήση, αλλά είναι ακόμα απαραίτητο να σημειωθεί κάποια θετικά σημεία: η ρευστότητα της εκτέλεσης των καθηκόντων και της πολύ ανθεκτικής μπαταρίας του ��.

Πού να αγοράσετε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή ?

Στο Laptopspirit προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή φτηνών φορητών υπολογιστών για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες της κοινότητάς μας. Βοηθάμε τους αναγνώστες μας στην αναζήτηση του καλύτερου υπολογιστή, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να αγοράσουν το πολυπόθητο μοντέλο από διανομείς όπως το FNAC, το Darty, το Boulanger, το Cdiscount και πολλά άλλα ��. Θέλετε να μάθετε πού να αγοράσετε το φορητό υπολογιστή σας, συμβουλευτείτε τον οδηγό μας !

Ποια είναι η τιμή ενός φτηνού φορητού υπολογιστή ?

Εάν αναρωτιέστε πόσο είναι ένας φορητός υπολογιστής ��, γνωρίζετε ότι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως εκείνοι που καταφέραμε να καταγράψουμε προηγουμένως κατά τη διάρκεια αυτού του οδηγού (επεξεργαστής, σκληρός δίσκος, χαρακτηριστικά κ.λπ.Ουσία. Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να αγοράσετε ένα Υπολογιστής στην καλύτερη τιμή, Σίγουρα θα πρέπει να υπερβούμε ορισμένα κριτήρια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε ένα Ο φορητός υπολογιστής δεν είναι πολύ ακριβός �� (μεταξύ 300 € και 500 €). Για κάτι λίγο πιο αποτελεσματικό και πιο επιτυχημένο, σκεφτείτε να πληρώσετε € 800 έως € 1.000.

Επιλέξτε ένα φτηνό φορητό υπολογιστή

Για να επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές σε μοντέλα υψηλών επιπέδων, τοΑγορά φορητού υπολογιστή που έχει ανακατασκευαστεί είναι μια καλή επιλογή. Ο περιορισμένος προϋπολογισμός δεν είναι απαραιτήτως ομοιοκαταληξία με λιγότερη ποιότητα, καθώς είναι απλά Χρησιμοποιήθηκε ανανεωμένο υπολογιστή ♻*, Επιπλέον, έχει εγγύηση.

Επιπλέον, είναι επίσης ένα φτηνό φορητό υπολογιστή πληρωτέος σε αρκετές φορές, Εάν αναρωτιέστε και μπορεί επίσης να υπάρχουν διαφημιστικές προσφορές κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Παίξτε σε φθηνά φορητούς υπολογιστές, είναι δυνατόν ?

Είναι ακόμα περίπλοκο σήμερα να εγκατασταθεί για έναν υπολογιστή σε χαμηλή τιμή, ένα Φορητό υπολογιστή ζητά επένδυση άνω των € 700 ή € 800. Μερικές φορές είναι δυνατές ορισμένες εξαιρέσεις γύρω από αυτό το κατώφλι, αλλά θα είναι ακόμα απαραίτητο να φιλοξενήσουμε ένα σύστημα ψύξης και ένα μεσαίο σασί, α Οθόνη TN και μια κάρτα γραφικών παρά τα πάντα περιορισμένα στο Triple A. Δεδομένου του προϋπολογισμού, οι κάρτες γραφικών τύπου υψηλής ποιότητας RTX είναι απρόσιτες. Προκειμένου να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τον Φτηνό Gaming Portable Guide PC για μια επιλογή υπολογιστών που σας επιτρέπουν να παίζετε σε λιγότερο από 1000 ευρώ.

Με φορητούς υπολογιστές σε λιγότερο από € 500, η ​​καλύτερη επιλογή για τυχερά παιχνίδια είναι να επιλέξετε ένα μοντέλο εξοπλισμένο με ένα Επεξεργαστής Ryzen 5 και το τσιπ του AMD Vega 8. Ξεχάστε το Borderlands 3, το Red Dead Redpeal 2 ή το Call of Duty Warzone για το οποίο ένα GTX 1650 αποτελεί το αυστηρό ελάχιστο. Αλλά για παλαιότερα ή απλούστερα παιχνίδια (Sim’s, Fornite, FIFA 20, …), το Vega 8 ή το Geforce MX450 (Iris xx max) προσφέρουν τη δυνατότητα να παίζετε σε χαμηλό ορισμό και με ένα επίπεδο μέσων λεπτομερειών.

Flash, Fachow ή ισοδύναμα παιχνίδια, καθώς και παιχνίδια σκακιού ♟️ και/ή κάρτες δεν απαιτούν συγκεκριμένη διαμόρφωση.

Μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία βίντεο, τρισδιάστατη μοντελοποίηση ή επεξεργασία φωτογραφιών με φτηνό φορητό υπολογιστή ?

Οι χρήσεις που απαιτούν σημαντική ισχύ υπολογισμού επεξεργαστή είναι δύσκολο να συμβαθούν με ένα φτηνό φορητό υπολογιστή, μην το κρύβετε. Φυσικά, το λογισμικό όπως το Lightroom, το Première Pro, το After Effects, το AutoCAD ή το Maya θα λειτουργήσουν Εισαγωγή -Διαμορφώσεις επίπεδου. Αλλά οι χρόνοι εξαγωγής / απόδοσης μπορεί να είναι ατελείωτες και πολλαπλές καθυστερήσεις.

Για ακριβή και περιστασιακή χρήση, μπορείτε να το φιλοξενήσετε, αλλά αν περάσετε αρκετές ώρες την ημέρα σε αυτό το λογισμικό, η αύξηση του προϋπολογισμού σας θα είναι η μόνη διέξοδος για να απολαύσετε μια διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μετρήστε σε τουλάχιστον € 750 για φορητό υπολογιστή για επεξεργασία φωτογραφιών �� Εξοπλισμένο με σειρά 5 -Series H ή σειρά Intel Core i5 Series και α Αφιερωμένη κάρτα γραφικών (τουλάχιστον ένα GTX 1650) που είναι μια καλή βάση εκκίνησης ��

Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε ?

Εάν χαθείτε και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, συμβουλευτείτε τον πλήρη οδηγό μας για να μάθετε πώς να επιλέξετε ένα φορητό υπολογιστή ή να μας ζητήσετε απευθείας από τη βοήθεια μέσω της ειδικής φόρμας για να λάβετε τις συμβουλές μας και μια εξατομικευμένη επιλογή που αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό σας !

Για να δείτε επίσης:

  • Φορητό υπολογιστή
  • Ultraportable υπολογιστή
  • Φορητό υπολογιστή για επεξεργασία βίντεο
  • Φορητό υπολογιστή για τη φωτογραφία
  • Φοιτητικός φορητός υπολογιστής
Thanks! You've already liked this
No comments