Αλλαγή τράπεζας: Ποιο είναι να επιλέξετε, βήματα! Μοντέλο επιστολών, πώς να αλλάξετε την τράπεζα? Συμβουλές και διαδικασίες | Σεπτέμβριος 2023

Αλλαγή τράπεζας: Τι πρέπει να γνωρίζετε | Σεπτέμβριος 2023

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι μια λειτουργία θεωρείται επαναλαμβανόμενη από 2 μεταφορές ή δείγματα άνω των 13 μηνών, που έγιναν από το ίδιο πρόσωπο, την ίδια εταιρεία ή τον ίδιο οργανισμό. Επομένως, οι περιστασιακές μεταφορές και τα δείγματα δεν περιλαμβάνονται.

Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες ? Μοντέλο επιστολής για λήψη

Η αλλαγή της τράπεζας θεωρείται από καιρό επίπονη, ακόμη και αποθαρρυντική. Αλλά τα τελευταία χρόνια, τα βήματα για την αλλαγή των τραπεζών έχουν απλοποιηθεί, ιδιαίτερα χάρη στον νόμο Macron. Εκτός από το να είστε ελεύθεροι, είναι συχνά μια ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα ή/και να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες υπηρεσίες ! Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες ? Οι ειδικοί μας περιγράφουν λεπτομερώς τα βήματα για μια αλλαγή τράπεζας με ευκολία !

Γιατί να αλλάξετε την τράπεζα ?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την τράπεζα. Εδώ είναι οι κύριες αιτίες:

  • Υψηλά τραπεζικά τέλη : Εάν αυτό επηρεάζει τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό, μπορεί να είναι συνετό να αλλάξετε την τράπεζα προκειμένου να αποκτήσετε πιο ελκυστικές τιμές
  • Μη ικανοποιητικές υπηρεσίες : Έλλειψη διαθεσιμότητας του συμβούλου σας, δυσκολίες στην απόκτηση σαφούς και ακριβούς πληροφοριών για τους λογαριασμούς σας ή πολύ μεγάλους χρόνους επεξεργασίας
  • Πιο ανταγωνιστικές προσφορές : Ο τρεχούμενος λογαριασμός δεν είναι το μόνο κριτήριο που δικαιολογεί μια αλλαγή τραπεζών. Εάν έχετε έργα ακινήτων, η αλλαγή της τράπεζας για να λάβετε δάνειο μπορεί να σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε το επιτόκιο στεγαστικών δανείων σας. Ομοίως, εάν σχεδιάζετε να εγγραφείτε στην ασφάλιση ζωής, η αλλαγή της τράπεζας μπορεί να είναι μια ευκαιρία να επωφεληθείτε από πιο πλεονεκτικές συνθήκες.
  • Νέες προσφορές και υπηρεσίες : Οι τράπεζες εξελίσσονται και προσφέρουν νέα μοντέλα, όπως online τράπεζες ή ηθικές τράπεζες. Εάν αυτές οι προσφορές αντιστοιχούν καλύτερα στο προφίλ σας και στις συνήθειες κατανάλωσης, οι μεταβαλλόμενες τράπεζες μπορεί να είναι μια καλή ιδέα.
  • Γενική δυσαρέσκεια : Εάν είστε γενικά δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα τράπεζα σας, είτε λόγω της εικόνας της πολιτικής ή της μάρκας, μπορεί να είναι επωφελές να βρείτε για μια τράπεζα που αντιστοιχεί καλύτερα στις αξίες σας και τις προσδοκίες σας.

Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες ? Εγχειρίδιο

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αλλάξετε την τράπεζα:

  • Κινητικότητα τραπεζών : Η νέα τράπεζα θα φροντίσει όλα τα βήματα. Θα έρθει σε επαφή με την πρώην τράπεζα σας και θα φροντίσει κυρίως τη μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού, την εφαρμογή αυτόματων άμεσων χρεώσεων και μεταφορών, καθώς και για όλες τις άλλες τραπεζικές εργασίες
  • Κάντε τα βήματα μόνοι σας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε την τράπεζα, θα πρέπει να ακολουθήσετε διάφορα βήματα. Για να σας καθοδηγήσουμε σε αυτήν την αλλαγή, εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Βήμα 1: Ανοίξτε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό

Εφευρέτης τις ανάγκες σας που σχετίζονται με την τραπεζική σας κάρτα, τον τρεχούμενο λογαριασμό σας ή ακόμα και τα προϊόντα δανείου και να είστε προσεκτικοί στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Έτσι, η αλλαγή της τράπεζάς σας θα είναι μόνο πιο ευεργετική ! Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το online και δωρεάν συγκριτή για να βρείτε την τράπεζα που θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Καθησυχάστε με εικονογράφηση

Η καλύτερη τραπεζική προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

Μόλις βρεθεί η νέα σας τράπεζα, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν τον τρέχοντα λογαριασμό σας, Τοποθετήστε τα χρήματα εκεί για να προβλέψετε τις πρώτες λειτουργίες που θα περάσουν και να μεταδώσετε τη νέα σας πλευρά στους πιστωτές σας.

  • Βήμα 2: Ειδοποιήστε τους πιστωτές σας από την αλλαγή της τράπεζάς σας

Μόλις η νέα σας πλευρά βρίσκεται στην τσέπη σας, μπορείτε να στείλετε τα νέα μας τραπεζικά στοιχεία σε ανθρώπους / εγκαταστάσεις που θα σας στείλουν μεταφορές ειδικότερα (φόρους, κοινωνική ασφάλιση κ.λπ.Ουσία. Μπορείτε επίσης να ειδοποιήσετε τους πιστωτές σας έτσι ώστε τα δείγματα σας να ληφθούν από αυτόν τον νέο λογαριασμό (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ασφάλιση, τηλέφωνο, Διαδίκτυο, αμοιβαία, φόροι κ.λπ.Ουσία

  • Βήμα 3: Κλείστε τον λογαριασμό σας στην παλιά σας τράπεζα

Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλετε μια εγγραφή με αναγνώριση παραλαβής για να ενημερώσετε την πρώην τράπεζα σας για το φράχτη του λογαριασμού σας.

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε περιστατικό πληρωμής, συνιστούμε να διατηρήσετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας να ανοίξει για περίοδο από 1 έως 3 μήνες με επαρκές υπόλοιπο. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα δείγματα, οι έλεγχοι και οι πληρωμές αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και χωρίς απόρριψη.

Το μοντέλο επιστολών μας για να αλλάξουμε εύκολα την τράπεζα

Σε περίπτωση αλλαγής τράπεζας, που αποτρέπουν ακριβώς ? Από τώρα και στο εξής, με την τραπεζική κινητικότητα, δεν είστε πλέον αναγκασμένοι να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά της τραπεζικής σας κατοικίας τον εαυτό σας, αφού η νέα σας τράπεζα το φροντίζει αυτόματα !

Από την άλλη πλευρά, εάν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε τραπεζική κινητικότητα, Θα χρειαστεί να προειδοποιήσετε τους πιστωτές σας από την αλλαγή της τράπεζάς σας, Αλλά πάνω απ ‘όλα για να αποτρέψετε την παλιά σας τράπεζα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει επομένως να γράψετε μια εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής στον τραπεζικό σας σύμβουλο.

Πρέπει επίσης να επισυνάψετε άλλα έγγραφα για να αλλάξετε την τράπεζα:

  • Ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας
  • απόδειξη της διεύθυνσης λιγότερο από 3 μήνες
  • Το νέο σας πλευρά

Εδώ είναι το παράδειγμα επιστολής μας σε περίπτωση αλλαγής τράπεζας.

Μετατόπιση επιστολών

Πώς να αλλάξετε την τράπεζα χωρίς κόστος ?

Από το 2005, η αλλαγή της τράπεζας ήταν δωρεάν ! Αλλά μόνο αν συνεπάγεται μόνο τρέχοντες λογαριασμούς. Πράγματι, το φράχτη και το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού είναι δωρεάν.

Όσον αφορά το Livret A, η μεταφορά της δεν έχει εγκριθεί από το 2012, όπως και τα άλλα ρυθμισμένα φυλλάδια. Επομένως, θα πρέπει να κλείσετε τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου σας και να τους ανοίξετε ξανά στη νέα σας εγκατάσταση. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι δωρεάν !

Από την άλλη πλευρά, ο νόμος Macron δεν εγγυάται τα απαλλαγμένα από τα ακόλουθα προϊόντα σε περίπτωση αλλαγής τραπεζών: Το σχέδιο αποταμίευσης κατοικιών (PEL) ή ο λογαριασμός αποταμίευσης κατοικιών (CEL), το σχέδιο εξοικονόμησης δράσης (PEA) και το δημοφιλές σχέδιο αποταμίευσης (PEP).

Το κόστος σε περίπτωση μεταβιβάσεων καθορίζεται από τις τράπεζες, αλλά μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 40 και 80 €, οπότε αυτό αξίζει να ξοδέψετε ένα τηλεφώνημα στην τράπεζά σας για να μάθετε τα πιθανά έξοδα.

Σε αυτή την περίπτωση, πώς να αλλάξετε την τράπεζα χωρίς κόστος ?

Εάν δεν επωφεληθείτε από το Free, μπορείτε να προσπαθήσετε να διαπραγματευτείτε το κόστος με την τράπεζά σας, Ειδικά αν μείνετε σε μια τράπεζα του ίδιου δικτύου (π.χ. CIC και Crédit Mutuel) ή επιλέξτε τη μόνη μεταφορά των δωρεάν τραπεζικών σας προϊόντων.

Εάν είστε επαγγελματίας, γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να αλλάξετε τον λογαριασμό δωρεάν. Μην διστάσετε να συγκρίνετε online τους επαγγελματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς που προσφέρονται στην αγορά για να βρείτε μια τράπεζα που θα καλύψει τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Πώς να αλλάξετε την τράπεζα με πίστωση ?

Δεν είναι ασυνήθιστο να θέλετε να πάτε για εξοικονόμηση για εξοικονόμηση όταν έχετε πίστωση για επιστροφή χρημάτων ! Αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την τράπεζα με πίστωση σε εξέλιξη ? Η απάντηση είναι ναι, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ο νόμος Macron δεν περιλαμβάνει πιστώσεις υπό την επιστροφή χρημάτων στην τραπεζική κινητικότητα. Επομένως, η λύση για την αλλαγή της τράπεζας με υποθήκη είναι να κάνετε μια πιστωτική επαναγορά από τη νέα σας τράπεζα ή να διευθετήσετε την πίστωσή σας σε εξέλιξη.

Σε περίπτωση επιστροφής πίστωσης, πριν από την αλλαγή της τράπεζας, θα πρέπει να μάθετε για επιτόκια. Πράγματι, η επαναγορά της πίστωσής σας θα είναι ελκυστική μόνο εάν το επιτόκιο που προσφέρει η νέα σας τράπεζα σας επιτρέπει να κάνετε πραγματικές αποταμιεύσεις.

Η άλλη λύση είναι πράγματι να διευθετήσετε την πίστωσή σας με την τρέχουσα τράπεζα σας Εάν έχετε τη δυνατότητα, αλλά ρωτήστε για τυχόν πρώιμες αποζημιώσεις αποζημίωσης (IRA) που θα μπορούσαμε να σας αντιταχθούν.

Αυτός ο περιορισμός στην αλλαγή της τράπεζας ισχύει επίσης για την καταναλωτική πίστωση ή την ασφάλιση ζωής.

Θέλετε μια τραπεζική αλλαγή ? Αλλαγή για μια ηλεκτρονική τράπεζα

Η έξοδος από την τράπεζά σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, οπότε γιατί να μην πάρετε τη βύθιση για μια ηλεκτρονική τράπεζα ? Πράγματι, η αλλαγή της τράπεζας για μια ηλεκτρονική τράπεζα ενδέχεται να έχει πολλά πλεονεκτήματα: λιγότερα έξοδα διαχείρισης και τραπεζικής κάρτας, παρακολούθηση των διαδικτυακών λειτουργιών σας και απουσία συνθηκών εισοδήματος. Οι ηλεκτρονικές τράπεζες είναι επομένως πολύ ανταγωνιστικές, οπότε θα ήταν κρίμα να στερήσουμε τον εαυτό τους από αυτό !

Οι διατυπώσεις δεν διαφέρουν από μια κλασική τράπεζα, Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε ένα έντυπο αίτησης ανοίγματος λογαριασμού στο διαδίκτυο και να υπογράψετε ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταφέρετε τα υποστηρικτικά σας έγγραφα (απόδειξη ταυτότητας, κατοικία και πλευρά σας) και να ζητήσετε τραπεζική κινητικότητα από τη νέα σας τράπεζα. Το τελευταίο θα ενημερώσει τους πιστωτές σας για την αλλαγή των πλευρών σας. Για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές από τα online τραπεζικά ιδρύματα, το πιο αποτελεσματικό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν συγκριτή. Διαβεβαίωσε με προσφέρει δωρεάν και 100 % ηλεκτρονικό εργαλείο.

Πώς να αλλάξετε τον τραπεζικό λογαριασμό όταν απαγορεύεται η τραπεζική ?

Ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε την τράπεζα όταν απαγορεύεται είναι να εισέλθετε στο Banque de France μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας, το οποίο στο όνομα του δικαιώματος θα ορίσει αυτόματα τη νέα σας τράπεζα.

Μπορούμε να αλλάξουμε την τράπεζα με υπερανάληψη ?

Η απάντηση είναι όχι ! Πριν φύγετε από την τράπεζά σας, σας ζητείται να επιστρέψετε την ανακάλυψή σας, διαφορετικά θα βρείτε τον εαυτό σας εγγεγραμμένο στο FICP (Αρχείο επιστροφής πιστώσεων σε άτομα).

Μπορούμε να αλλάξουμε την τράπεζα όταν τελειώσουμε – ?

Είναι δυνατόν να αλλάξετε την τράπεζα όταν βρίσκεστε σε διαδικασία υπερβολικής διέλευσης, αλλά η Banque de France πρέπει να ειδοποιηθεί που διαχειρίζεται το αρχείο σας σε επιτροπή υπερβολικής αναθεώρησης.

Είναι δυνατόν να αλλάξετε την τράπεζα με το φυλλάδιό σας ?

Εάν αλλάξετε την τράπεζα και θέλετε να μεταφέρετε το φυλλάδιό σας σε αυτό είναι αδύνατο. Θα χρειαστεί να κλείσετε το βιβλίο αποταμίεών σας στην παλιά σας τράπεζα πριν ανοίξετε ένα νέο με τη νέα σας τράπεζα. Αυτή η προσέγγιση είναι δωρεάν !

Πόσο καιρό είναι αποτελεσματική η αλλαγή της τράπεζας ?

Η προθεσμία για την αλλαγή της τράπεζας ποικίλλει ανάλογα με το εάν έχετε υπογράψει εντολή τραπεζικής κινητικότητας ή εάν κάνετε μόνοι σας τις διαδικασίες. Σε περίπτωση τραπεζικής κινητικότητας, η μέγιστη περίοδος είναι 22 εργάσιμες ημέρες, ή 1 μήνα. Εάν αλλάξετε μόνο την τράπεζα, η προθεσμία θα εξαρτηθεί από την ανταπόκρισή σας ως προς τα βήματα που πρέπει να ληφθούν.

Πώς να αλλάξετε την τράπεζα ?

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αλλάξετε την τράπεζα:
Κινητικότητα τραπεζών : Η νέα τράπεζα θα φροντίσει όλα τα βήματα
Κάντε τα βήματα μόνοι σας.

Αλλαγή τράπεζας: Τι πρέπει να γνωρίζετε | Σεπτέμβριος 2023

Αλλάξτε εύκολα την τράπεζα

Η αλλαγή της τράπεζας στη Γαλλία έχει γίνει μια απλή προσέγγιση. Παρατηρούμε έναν αυξανόμενο αριθμό νέων παικτών (online τράπεζες, Neobancs) και το νόμο Macron της 6ης Φεβρουαρίου 2017 διευκολύνει τη μετανάστευση χάρη στην υπηρεσία βοήθειας τραπεζικής κινητικότητας. Ο πελάτης μπορεί τώρα να αλλάξει την τράπεζα χωρίς να χρειάζεται να φροντίσει τα διάφορα βήματα. Ωστόσο, η γαλλική αλλαγή της Little Bank και το ποσοστό κλεισίματος του λογαριασμού είναι πολύ χαμηλό στον τομέα της τράπεζας. Έτσι λοιπόν, πώς να αλλάξετε εύκολα την τράπεζα και γιατί πρέπει να το κάνετε.

προσφέρονται έως και 120 €

Το Monabanq σας προσφέρει έως και 120 € Για ένα πρώτο άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού.

Το Boursorama Banque σας προσφέρει Μέχρι τα 100 € Για το πρώτο άνοιγμα του λογαριασμού.

Προσφέρονται μέχρι € 230

Το Fortuneo σας προσφέρει έως 230 € Για ένα πρώτο άνοιγμα λογαριασμού.

�� Τι ενδιαφέρον για την αλλαγή της τράπεζας ?

Μια έρευνα που διεξήχθη από το Statista το 2018 σημείωσε τους κύριους λόγους που ώθησαν τους Γάλλους να αλλάξουν την τράπεζα:

  1. Για το 41% ​​αυτών, αυτές είναι πιο ελκυστικές τιμές
  2. Για το 21%, αυτές είναι οι υπηρεσίες
  3. Για το 11%, αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δυσάρεστης στάσης του συμβούλου
  4. Τέλος, το 11% λέει ότι θέλουν να αλλάξουν επειδή έχουν αρνητική εικόνα της τράπεζάς τους.

Παρόλο που η μελέτη αυτή πραγματοποιήθηκε πριν από αρκετά χρόνια, οι λόγοι που αναφέρθηκαν εξακολουθούν να είναι σημαντικοί. Πράγματι, ένα άτομο μπορεί Εξοικονομήστε αρκετές εκατοντάδες ευρώ αλλάζοντας τις τράπεζες. Online και Neobank Banks ανταγωνίζονται με παραδοσιακές τράπεζες με λογαριασμούς σε ανταγωνιστικές ή ακόμα και δωρεάν τιμές, σε αντάλλαγμα για 100% online μετά από υπηρεσία.

Εκεί Ποιότητα των διαθέσιμων εργαλείων μπορεί επίσης να είναι ένας λόγος να θέλετε να αλλάξετε την τράπεζα. Οι Neobanques, ειδικότερα, στοιχηματίζουν την καινοτομία και τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών τους για να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους και να διευκολύνουν τη ζωή τους.

Είναι επίσης κοινό για τους Γάλλους να αποφασίσουν αλλάξτε την τράπεζα για να φτάσετε σε εκείνη που τους χορήγησε πίστωση. Είτε με επιλογή για πρακτικές πρακτικότητας είτε με υποχρέωση, συμβαίνει αυτή η αλλαγή της τράπεζας

�� Ποια είναι τα βήματα για να αλλάξετε την τράπεζα ?

  1. Συγκρίνετε τις τράπεζες και τις προσφορές της αγοράς
  2. Ανοίξτε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό
  3. Μεταφορές και δείγματα μεταφοράς
  4. Κλείστε τον παλιό τραπεζικό λογαριασμό

1. Συγκρίνετε τις τράπεζες και τις προσφορές της αγοράς

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τη νέα σας τράπεζα. Υπάρχουν δεκάδες εγκαταστάσεις στη Γαλλία, τα οποία μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: παραδοσιακές τράπεζες (BNP Paribas, Crédit Agricole, Société Générale κ.λπ.), online τράπεζες (θυγατρικές παραδοσιακές τράπεζες όπως το Fortuneo, το Boursorama, κλπ.) και Neobancs (Revolut, N26, κλπ.Ουσία

Κάθε τράπεζα προσφέρει διάφορες προσφορές και τιμές που θα πρέπει να συγκριθούν. Για να σας βοηθήσουμε, μπορείτε να συμβουλευτείτε την κατάταξή μας για τις καλύτερες γαλλικές τράπεζες ή από τις καλύτερες τράπεζες στο διαδίκτυο.

2. Ανοίξτε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό

Ο αλλαγή τραπεζικής εγκατάστασης υποδηλώνειΑνοίξτε έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό. Το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού είναι γενικά δωρεάν (ειδικά μεταξύ των ηλεκτρονικών τραπεζών), αλλά μερικές φορές υπόκειται σε συνθήκες (για παράδειγμα εισόδημα).

Σε σύνδεση

Μόλις επιλεγεί η νέα τράπεζα και μόλις επικυρωθεί ο λογαριασμός, μπορείτε να ξεκινήσετε το μεταφορά λογαριασμού και τοποθετήστε τα χρήματα στο νέο. Θα σας παρέχεται επίσης μια νέα πλευρά για να ενημερώσετε τις συναλλαγές (μεταφορές, δείγματα).

  • Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό: Βρείτε τους οδηγούς των διαδικασιών ανοίγματος της τράπεζας από την τράπεζα
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό Boursorama Banque
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό MonabanQ
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό BforBank
  • Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό Hello!
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό HSBC
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό LCL
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό BNP Paribas
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό N26
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό γενικής κοινωνίας
  • Ανοίξτε έναν λογαριασμό Revolut

3. Μεταφορές μεταφοράς και διευθυντές τραπεζών

Αυτό το βήμα, το οποίο συνίσταται στη μεταφορά όλων των αυτόματων δειγμάτων και μεταφοράς από το παλιό στο νέο λογαριασμό, μπορεί να είναι μάλλον λεπτή όταν γίνεται ανεξάρτητα. Είναι απαραίτητος καλός συντονισμός.

Πράγματι, αυτό το βήμα περιλαμβάνει Αποτρέψτε όλους τους οργανισμούς Είναι πιθανό να λαμβάνετε τακτικές άμεσες χρεώσεις και μεταφορές από το λογαριασμό σας, η αλλαγή στην τραπεζική κατοικημένη κατοικία. Είναι απαραίτητο να παρέχεται η νέα πλευρά ή iban.

Μια προσπάθεια να κατευθύνετε τη χρέωση στον περιφρονημένο λογαριασμό σας θα δημιουργήσει ένα Συμβάν πληρωμής και θα προκαλέσει προμήθειες παρέμβασης. Είναι απαραίτητο να εντοπίσουμε και να απαριθμήσουμε όλες τις τρέχουσες λειτουργίες.

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι η παλιά τράπεζα έχει την υποχρέωση να ενημερώσει δωρεάν τον πρώην πελάτη της ότι παρουσιάζεται μια επιταγή στον περιφραγμένο λογαριασμό της.

Ακολουθούν ορισμένοι οργανισμοί οφειλέτη:

  • Προμηθευτές ενέργειας
  • Παρόχους πρόσβασης στο Διαδίκτυο
  • Ασφαλιστές
  • Εκμισθωτής (πληρωμή ενοικίου)
  • Οργανισμός πίστωσης

Ακολουθούν ορισμένοι οργανισμοί πιστοποίησης:

4. Κλείστε τον παλιό τραπεζικό λογαριασμό

τράπεζα

Όταν πραγματοποιήθηκαν οι διαδικασίες μεταφοράς, το τελευταίο βήμα είναι να κλείσει ο τραπεζικός λογαριασμός του. Στη συνέχεια, ο πελάτης υποδεικνύει στο τραπεζικό ίδρυμα ότι εγκαταλείπει την τράπεζά του μέσω εγγεγραμμένης επιστολής με αναγνώριση παραλαβής. Από την 1η Ιανουαρίου 2005, το Κλείσιμο τραπεζικού λογαριασμού ειναι δωρεάν.

Στη συνέχεια, η τράπεζα κλείνει την πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες που σχετίζονται με τον παλιό λογαριασμό. Επομένως, ο πελάτης δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την παλιά τραπεζική κάρτα ή το βιβλίο επιταγών του. Τα μέσα πληρωμής πρέπει επίσης να επιστραφούν στην πρώην τράπεζα της ως μέρος του τερματισμού της τραπεζικής κάρτας. Η πρόσβαση στην περιοχή πελάτη στον ιστότοπο της τράπεζας είναι επίσης κλειστός.

Χαίρομαι που γνωρίζετε αν ο πελάτης έχει αρκετούς λογαριασμούς, έχει το δικαίωμα να κλείσει μόνο ένα.

Ένας πελάτης μπορεί να εγκαταλείψει τον παλιό τραπεζικό του λογαριασμό. Ωστόσο, το ίδρυμα είναι πιθανό να τον κάνει να πληρώσει ανενεργά τέλη λογαριασμού.

Τέλος, πριν προχωρήσετε στην αλλαγή της τράπεζας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν θα ληφθεί καμία επιταγή ή μεταφορά στις εβδομάδες μετάβασης μεταξύ των δύο τραπεζών. Στην ιδανική περίπτωση, συνιστάται να αφήσετε τον λογαριασμό σας που παρέχεται.

�� Πώς να επωφεληθείτε από τη βοήθεια της τραπεζικής κινητικότητας για να αλλάξετε την τράπεζα ?

Αν ένα Ο ιδιωτικός μεμονωμένος επιλέγει να αλλάξει μόνο την τράπεζα, Πρέπει θεωρητικά να επικοινωνήσει με όλους τους οργανισμούς που σχετίζονται με τον παλιό τραπεζικό του λογαριασμό. Μπορούμε να αναφέρουμε τον τηλεφωνικό χειριστή, τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, το νερό ή το φορολογικό κέντρο.

Είναι το ίδιο για τις μεταφορές που έγιναν στο παλιό λογαριασμό: Πληρωμή μισθών από τον εργοδότη, αντίληψη της κοινωνικής βοήθειας (επίδομα ανεργίας, ΕΚΕ, Βοήθεια Στέγασης κ.λπ.Ουσία. Ο πελάτης οφείλει τους Μεταφέρετε τη νέα σας πλευρά (Δήλωση ταυτότητας τραπεζών), στείλτε τους μια επιστολή αλλαγής στην τραπεζική κατοικία και πάνω απ ‘όλα τις στενές λειτουργίες του παλιού λογαριασμού.

Αυτό το βήμα είναι επομένως κουραστικό, εξ ου και το ενδιαφέρον της επιλογής ενός εντολή με τη νέα του τράπεζα. Τότε φροντίζει τα πάντα, χωρίς κόστος.

Η εντολή της τραπεζικής κινητικότητας: Πώς λειτουργεί ?

μεταβολή της τράπεζας

Η εντολή του Η τραπεζική κινητικότητα είναι μια δωρεάν υπηρεσία:

  • που απευθύνεται μόνο σε τα άτομα (Οι επαγγελματίες δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό)
  • που ισχύει μόνο για Λογαριασμοί καταθέσεων (ισχύοντες λογαριασμοί) ή λογαριασμοί πληρωμής Ανοίξτε τις υπηρεσίες πληρωμών τύπου PayPal
  • της οποίας η εντολή της τραπεζικής κινητικότητας δεν είναι υποχρεωτική και δεν οδηγεί, εκτός εάν το ρητό αίτημα, το κλείσιμο του παλιού τραπεζικού λογαριασμού.

Ο Αυτόματη μεταφορά τραπεζικής κατοικίας Στη συνέχεια βαρύνει πλήρως τη νέα τράπεζα. Ο πελάτης του δίνει την πρώην πλευρά του και υπογράφει την εντολή που επιτρέπει στο ίδρυμα να ξεκινήσει τη διαδικασία. Εργάζεται για να επικοινωνήσει Όλοι οι οργανισμοί που διατηρούν επαναλαμβανόμενες εργασίες με τον πελάτη τους τελευταίους 13 μήνες.

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι μια λειτουργία θεωρείται επαναλαμβανόμενη από 2 μεταφορές ή δείγματα άνω των 13 μηνών, που έγιναν από το ίδιο πρόσωπο, την ίδια εταιρεία ή τον ίδιο οργανισμό. Επομένως, οι περιστασιακές μεταφορές και τα δείγματα δεν περιλαμβάνονται.

Οι συνομιλητές ενημερώνονται στη συνέχεια για την αλλαγή της τράπεζας και λαμβάνουν τη νέα πλευρά για να κατευθύνουν τις αποσύρσεις και τις μεταφορές στο νέο λογαριασμό. Ο Συσκευή νόμου Macron καθορίζει επίσης τις ρυθμιζόμενες προθεσμίες για την επιτάχυνση της προσέγγισης.

Προσοχή ! Θυμηθείτε να αποτρέψετε οργανισμούς όπως η υγειονομική ασφάλιση υγείας. Πράγματι, η επιστροφή της ιατρικής περίθαλψης δεν θα εμφανιστεί ως τακτική πληρωμή στον λογαριασμό σας και η τράπεζα μπορεί να χάσει κατά τη διάρκεια τραπεζικών διαδικασιών κινητικότητας. Είναι επομένως απαραίτητο Πάρτε ένα μεγεθυντικό φακό στις έρευνές του Να μην ξεχνάς κανένα πιστωτή.

Τι προθεσμίες ?

Σχετικά με το Προθεσμίες για την εντολή της τραπεζικής κινητικότητας, Η νέα τράπεζα έχει:

  • 2 εργάσιμες ημέρες για να ζητήσετε από την αρχική τράπεζα για πληροφορίες Επαναλαμβανόμενες λειτουργίες που παρατηρήθηκαν στον παλιό λογαριασμό τους τελευταίους 13 μήνες
  • 5 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες;
  • 5 εργάσιμες ημέρες για ενημέρωση Οι διάφοροι πομποί δειγμάτων και μεταβιβάσεων.

Για να ενσωματωθεί η αλλαγή των τραπεζικών λεπτομερειών, οι πιστωτές έχουν:

  • 10 ημέρες εργάστηκε για Δείγματα ;
  • 10 ημέρες εργάστηκε για μεταφορές.

Χαίρομαι που γνωρίζετε αν ένας πιστωτής κάνει μια εισφορά από τον παλιό λογαριασμό πέρα ​​από αυτήν την περίοδο, Πρέπει να αντισταθμίσει τον πελάτη για τις ζημιές που υπέστησαν Σε περίπτωση συμβάντος πληρωμής. Ούτε μπορεί να του χρεώσει κυρώσεις κάτω από μια απορριφθείσα λειτουργία.

Για να ανταποκριθεί στην τράπεζα υποδοχής, η τράπεζα αναχώρησης έχει ως εκ τούτου 5 εργάσιμες ημέρες. Συνολικά, το Η αλλαγή της τράπεζας πρέπει να γίνει στο μέγιστο 22 ημερών.

Μεταξύ Φεβρουαρίου και Δεκεμβρίου 2017, υπογράφηκαν εντολές κινητικότητας σύμφωνα με τη Γαλλική Τραπεζική Ομοσπονδία (FBF). Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει μόνο το 1,25% των λογαριασμών πληρωμών ή των καταθέσεων που διατηρούνται στη Γαλλία.

�� Πώς να μεταφέρετε τα φυλλάδια σας σε άλλη τράπεζα ?

Η αλλαγή της τράπεζας περιλαμβάνει επίσης τη μεταφορά φυλλαδίων αποταμίευσης Και αυτή η προσέγγιση δεν περιλαμβάνεται στην υπηρεσία βοήθειας για την κινητικότητα των τραπεζών. Έτσι θα πρέπει να το φροντίσετε προσωπικά.

Ορισμένα προϊόντα αποταμίευσης δεν μπορούν να κρατηθούν σε διάφορες εγκαταστάσεις ταυτόχρονα (φυλλάδιο Α, LDD, κλπ.Ουσία. Άλλοι περιλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς (μπιζέλια, κ.λπ.) ή δεν είναι μεταβιβάσιμα (όπως υποθήκη).

Μεταφορά Ρυθμισμένων φυλλαδίων: Φυλλάδιο Α, LDDS, Young Booklet, LEP

Ο νόμος απαγορεύει να έχει δύο φυλλάδια του ίδιου τύπου όταν πρόκειται για ρυθμιζόμενα φυλλάδια όπως φυλλάδια Α, LDD, νεαρό φυλλάδιο ή LEP. Η τράπεζα προχωρά πάντα σε ένα Επαλήθευση αντι-ντουμπλών. Δεν μπορούν να μεταφερθούν και δεν είναι δυνατό να ανοίξει ένα νέο πριν κλείσει το παλιό.

Εάν αλλάξετε την τράπεζα και θέλετε να μεταφέρετε τα φυλλάδια αποταμίευσης από τη μια τράπεζα στην άλλη, θα πρέπει πρώτα να κλείσετε το φυλλάδιο στην παλιά τράπεζα και στη συνέχεια να ανοίξετε ένα με τη νέα τράπεζα. Αυτή η λειτουργία είναι δωρεάν.

Μεταφορά άλλων φυλλαδίων: Pel Cel, τίτλους, ασφάλιση ζωής

Οι τράπεζες πρέπει συγκατάθεση Για να είναι σε θέση να μεταφέρετε CEL, Pel Pellets ή ακόμα και λογαριασμούς κινητών αξιών. Εάν αποδεχθούν, η μεταφορά μπορεί να λάβει χώρα και επιτρέπει Κρατήστε την αρχαιότητα του φυλλαδίου αποταμίευσης. Τις περισσότερες φορές, η λειτουργία είναι επί πληρωμή στον πελάτη.

Όσον αφορά τις συμβάσεις ασφάλισης ζωής, οι όροι μεταφοράς είναι πιο περίπλοκες. Πράγματι, θα πρέπει να κλείσετε τη σύμβαση στην παλιά τράπεζα και στη συνέχεια να ανοίξετε ένα νέο με το νέο. Αυτή η λειτουργία θα έχει τη συνέπεια να σας κάνει χάνω και πιθανή πλεονεκτική φορολογία ασφάλισης ζωής. Επιπλέον, το Οι όροι τιμολόγησης της νέας σύμβασης ενδέχεται να αλλάξουν : Μέθοδοι κόστους και διαχείρισης, κόστος για μεταφορές κ.λπ.

❓ Συχνές ερωτήσεις

Πώς να αλλάξετε την τράπεζα με πίστωση ?

Θεωρητικά, ένα άτομο μπορεί να αλλάξει εντελώς την τράπεζα, ακόμη και αν έχει πίστωση σε εξέλιξη με την τράπεζά του. Ωστόσο, Αυτό δεν σημαίνει ότι η πίστωση θα μεταφερθεί στη νέα εγκατάσταση. Μόνο οι τρέχοντες λογαριασμοί και τα φυλλάδια μπορούν να μεταφερθούν από μια τράπεζα στην άλλη.

Σε περίπτωση πίστωσης σε εξέλιξη, διατίθενται τρεις λύσεις στον πελάτη:

  1. Διατηρήστε τον τρέχοντα λογαριασμό και y Ρίξτε το αντίστοιχο ποσό Κάθε μήνα (επιστροφή + τόκος);
  2. Κάντε την πίστωσή σας εξαργυρωμένη από τη νέα τράπεζα (οι συνθήκες που θα καθοριστούν επομένως θα εξελιχθούν)
  3. Επιστροφή επιστροφής ολόκληρης της πίστωσης νωρίς.

Αλλαγή της τράπεζας: Τι γίνεται με τον μισθό ?

Εάν επιλέγετε την Υπηρεσία Βοήθειας Τράπεζας Κινητικότητας, Η νέα σας τράπεζα θα ενημερώσει τον εργοδότη σας για τα νέα σας τραπεζικά στοιχεία, στο Nochy. Σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι εξασφαλίστε τις διαδικασίες μεταφοράς, πρέπει μόνο να στείλετε τη νέα σας πλευρά στην εταιρεία σας για μελλοντικές μεταφορές μισθών. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω εγγεγραμμένης επιστολής ή με απλό email.

Αλλαγή Τράπεζας: Διαδικασίες, Εγχειρίδιο Χρήσης και Προθεσμία

Μεταβολή της τράπεζας

Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες ? Για πολύ καιρό, τα βήματα ήταν περίπλοκα, ακόμη και αποθαρρυντικά. Παρ ‘όλα αυτά, χάρη στον νόμο Macron του 2017, η αλλαγή της τράπεζας απλοποιείται τώρα. Και ακόμη και για τους καταναλωτές που ανυπομονώ να εκτελέσουν τις ίδιες τις διαδικασίες, τα βήματα είναι εύκολα εφικτά. Το Comparabanques εξηγεί τα πάντα για εσάς.

�� Αλλαγή τράπεζας: Είναι τόσο περίπλοκο ότι ?

Ο αλλαγή τράπεζας είναι μια λιγότερο επίπονη διαδικασία από ό, τι φαίνεται. Δύο μέθοδοι είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές, τις οποίες θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους.

Πώς να αλλάξετε την τράπεζα: Δύο μέθοδοι

Οταν θέλεις μεταβολή της τράπεζας, Δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζετε πού να ξεκινήσετε. Για πολλά χρόνια, οι διοικητικές διαδικασίες ήταν περίπλοκες, οι οποίες συχνά αποθάρρυναν άτομα. Αλλά από το 2017 και την εφαρμογή του σύστημα τραπεζικής κινητικότητας, Περιλαμβάνεται στον “νόμο Macron”, ολόκληρη η διαδικασία έχει απλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Εάν θέλει να αλλάξει την τράπεζα, ο καταναλωτής έχει δύο επιλογές που είναι διαθέσιμα σε αυτόν:

  • Χρησιμοποιήστε τραπεζική κινητικότητα : Σε αυτή την περίπτωση, η νέα τράπεζα θα φροντίσει να εκτελέσει το αλλαγή τράπεζας Και όλα τα βήματα με τα. Θα έρθει σε επαφή με την παλιά τράπεζα και θα φροντίσει το Μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού, την εφαρμογή αυτόματων δειγμάτων και μεταφορών, καθώς και όλα αυτά που σχετίζονται με τον τρέχοντα λογαριασμό ·
  • Πάρτε τις διαδικασίες μόνοι σας : Αρκεί να ακολουθήσουμε απλά βήματα, τα οποία περιγράφουμε λεπτομερώς σε αυτόν τον οδηγό. Για τον πελάτη, θα είναι απαραίτητο ειδικότερα να ζητήσετε τη μεταβίβαση του λογαριασμού και να κάνετε την επαφή με τις διάφορες οντότητες που έχουν την εξουσιοδότηση να πραγματοποιούν άμεσες χρεώσεις και μεταφορές προκειμένου να τους παράσχουν νέες τραπεζικές πληροφορίες.

Μεταβολή της τράπεζας Επομένως, δεν είναι τόσο περίπλοκο αυτές τις μέρες, ειδικά για όσους επιλέγουν τη συσκευή κινητικότητα τραπεζών. Αλλά το αλλαγή τράπεζας Χάρη στον νόμο Macron δεν είναι υποχρεωτικό. Κάποιοι μπορεί να προτιμούν τις ίδιες τις διοικητικές διαδικασίες.

Μεταφορά λογαριασμού και αλλαγή λογαριασμού: Ποια διαφορά ? Είναι αδύνατο να Μεταφέρετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό σε άλλη τράπεζα. Είναι απαραίτητο να κλείσετε τον παλιό λογαριασμό και να ανοίξετε άλλο με τη νέα τράπεζα. Όταν μιλάμε για τη μεταφορά του τρέχοντος τραπεζικού λογαριασμού, αυτό είναι γενικά ισοδύναμο με τον διορισμό α Τραπεζική αλλαγή κατοικίας.

Αλλαγή τραπεζικής κατοικίας: Τι είναι ?

Εάν είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την τράπεζα, θα μας ενδιαφέρει τα διάφορα βήματα και θα ανταποκριθούμε γρήγορα στον όρο ” Τραπεζική κατοικία »». Οπότε, τι είναι ? Η τραπεζική κατοικία απλώς συγκεντρώνει τη διαχείριση του εισοδήματος και των εξόδων της σε έναν ενιαίο λογαριασμό, ανοικτή σε μια συγκεκριμένη τράπεζα.

Η τραπεζική τράπεζα κατοικίας πρέπει να είναι σε θέση ΣΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΛΕΥΡΕΣ Από τον τραπεζικό λογαριασμό στον πελάτη του, το έγγραφο που θα χρειαστεί να μεταδώσει σε όλες τις εταιρείες και σε όλους τους οργανισμούς που ενδέχεται να λάβουν επαναλαμβανόμενες αποσύρσεις και μεταφορές από τον λογαριασμό του.

Η τραπεζική κατοικία δεν εμποδίζει να έχει αρκετούς λογαριασμούς.

�� Πώς να αλλάξετε εύκολα την τράπεζα ? βασικά βήματα

Τότε, συγκεκριμένα, Πώς να αλλάξετε τις τράπεζες Όταν θέλετε να κάνετε τα βήματα μόνοι σας ? Ακολουθούν μερικά βήματα και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Προβλέψτε την τραπεζική σας αλλαγή και συγκρίνετε τις προσφορές

Η αλλαγή των τραπεζών είναι μια απλή αλλά όχι ασήμαντη λειτουργία επειδή πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό να προβλέψετε το δικό σας αλλαγή τράπεζας σε :

  1. Αναρωτιέστε γιατί να αλλάξετε την τράπεζα και να κάνετε απολογισμό των αναγκών σας
  2. Καταχώριση τραπεζικών προϊόντων που έχουν εγγραφεί στην τρέχουσα τράπεζα
  3. Η σύγκριση των προσφορών της τράπεζας για να βρείτε το καλύτερο.

Πριν ξεκινήσετε πολύ συγκεκριμένα στις διαδικασίες, είναι πάντα ενδιαφέρον να κάνετε απολογισμό και να αναρωτηθείτε Γιατί να αλλάξετε την τράπεζα. Η επιθυμία του μεταβολή της τράπεζας συχνά οφείλεται σε δυσαρέσκεια με την προσφορά στην οποία έχουμε εγγραφεί επί του παρόντος. Για τον καταναλωτή, θα είναι επομένως ζωτικής σημασίας να προσδιοριστούν οι πραγματικές ανάγκες τους και τα πράγματα που λείπουν στην τρέχουσα φόρμουλα τους. Θα πρέπει να καθορίσει τι θέλει να βρει στη νέα προσφορά, κατά προτίμηση με καλή αξία για τα χρήματα.

Επιπλέον, όταν θέλετε Αφήστε την τράπεζά του Για νέα, οι διαδικασίες ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το Τραπεζικά προϊόντα που κατέχει το άτομο. Μην διστάσετε να τα αναφέρετε: Φυλλάδια αποταμίευσης, υποθήκη, καταναλωτική πίστωση, τραπεζικοί λογαριασμοί κ.λπ.

Ένα άλλο στοιχείο στη λίστα: αυτόματες και τακτικές λειτουργίες στον τρέχοντα λογαριασμό της, προκειμένου να γνωρίζει κάθε εταιρεία και οργανισμός να επικοινωνήσει για να ενημερώσει τα στοιχεία της. Είναι επίσης δυνατό να διεκδικήσετε από την τράπεζά σας α Πλήρης λίστα επαναλαμβανόμενων εργασιών στο λογαριασμό.

Μόλις εντοπιστούν αυτές οι ανάγκες, συνιστάται να μελετηθούν οι διαθέσιμες προσφορές μέσω ενός ηλεκτρονική σύγκριση. Αυτή η μέθοδος είναι απλή και αποτελεσματική, δεδομένου ότι εγγυάται την καλή ορατότητα των καταναλωτών να κάνουν την επιλογή τους.

Συμβουλή: Σκεφτείτε τα έγγραφά σας με αποσυντικημένη τραπεζική έγγραφα ! Σήμερα, δεν είναι ασυνήθιστο να επιλέγετε την αποϋλοποίηση των διοικητικών σας εγγράφων. Πριν μεταβολή της τράπεζας, Επομένως, θα πρέπει να σκεφτείτε να μεταβείτε στον προσωπικό σας χώρο για να κατεβάσετε όλα τα διαθέσιμα έγγραφα, όπως οι δηλώσεις λογαριασμού.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό με τη νέα σας τράπεζα

Μόλις επιλεγεί η νέα τράπεζα, υπάρχει μόνο να ανοίξετε λογαριασμό στο σπίτι. Ο πελάτης μπορεί να μεταβεί απευθείας σε έναν οργανισμό ή να εκτελέσει ένα Ηλεκτρονική συνδρομή.

Μόλις ανοίξει το άνοιγμα του λογαριασμού – διαρκεί μεταξύ οκτώ και δεκαπέντε ημερών ανάλογα με τα τραπεζικά ιδρύματα – θα είναι απαραίτητο να αποφευχθούν όλες οι εταιρείες και οι οργανισμοί να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες και μεταφορές και μεταφορές και μεταφορές Παρέχετε τους το νέο πλευρά (Τραπεζικά στοιχεία). Χάρη σε αυτό, οι διάφορες πιστωτικές και χρεωστικές οντότητες θα πρέπει να ενημερώσουν μόνο τις πληροφορίες, ώστε οι μελλοντικές λειτουργίες να εκδίδονται στον νέο λογαριασμό.

Κατά την έναρξη του νέου λογαριασμού, η τράπεζα θα παρέχει διαφορετικά στοιχεία στον πελάτη της:

  • Τα προσωπικά του αναγνωριστικά για τον ηλεκτρονικό του χώρο
  • Την τραπεζική του κάρτα, με τέσσερις εμπιστευτικούς κώδικες
  • Η δήλωση ταυτότητας της τράπεζας
  • Το βιβλίο επιταγών του (κατόπιν αιτήματος).

Αυτό είναι αυτονόητο, εκτός από την αρχική κατάθεση που συχνά ζητείται από τις τράπεζες όταν ανοίγει ένας λογαριασμός, είναι επιτακτική ανάγκηΠρομήθεια του νέου λογαριασμού Έτσι, οι τραπεζικές εργασίες μπορούν να γίνουν χωρίς πρόβλημα. Προφανώς συνιστάται να αφήσετε χρήματα στον παλιό τραπεζικό σας λογαριασμό, εάν τα ποσά παραμένουν πιθανό να αφαιρεθούν. Τέλος, είναι σκόπιμο να φτιάξετε ένα Προοδευτική μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού Για να βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα και αφιερώστε χρόνο για να εξοικειωθείτε με τη νέα σας τράπεζα.

Μόλις ο καταναλωτής είναι βέβαιο ότι θα έχει κάνει τα απαραίτητα για να εγγυηθεί τους Αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού, Θα πρέπει μόνο να κλείσει το παλιό.

Αλλαγή τράπεζας για μια ηλεκτρονική τράπεζα: Η πιο οικονομική εναλλακτική λύση ? Κάθε χρόνο, αυξάνονται τα τραπεζικά τέλη. Ετσι, για αλλάξτε την τράπεζα εύκολα και σε χαμηλές τιμές, Είναι πλέον ιδιαίτερα ενδιαφέρον να επιλέξετε μια ηλεκτρονική τράπεζα>. Όλα τα βήματα για την αλλαγή των τραπεζών είναι αποσυμπιεσμένες, καθώς και οι υπηρεσίες και οι τιμές είναι γενικά πιο ενδιαφέρουσες από μια παραδοσιακή τράπεζα.

Αφήστε την τράπεζά σας και κλείστε τον παλιό λογαριασμό

Προκειμένου να κλείσετε τον παλιό σας λογαριασμό, θα πρέπει να στείλετε μια εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής για να προειδοποιήσετε το τραπεζικό σας ίδρυμα. Μόλις αποφασίσαμε Αφήστε την τράπεζά του, Εξασφαλίζοντας εκ των προτέρων ότι όλα είναι εντάξει, είναι απαραίτητο να καταστραφεί το πρώην μέσο πληρωμής που συνδέονται με το λογαριασμό: Γενικά οι έλεγχοι και οι τραπεζικές κάρτες. Είναι επίσης δυνατό να τα επιστρέψετε στην παλιά τράπεζα.

Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια ενός Αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού, Είναι ζωτικής σημασίας να ληφθούν προφυλάξεις και να επαληθεύσετε ότι δεν μπορεί να παρουσιαστεί καμία πληρωμή με επιταγή ή κάρτα στον παλιό λογαριασμό μετά το κλείσιμο του.

Σημειώστε ότι το κλείσιμο του λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτικό για το Τραπεζική αλλαγή κατοικίας. Είναι πολύ πιθανό να διατηρήσετε το παλιό ως δευτερεύον λογαριασμό.

Οποιαδήποτε αυτόματη εισφορά που συμβαίνει όταν ο λογαριασμός θα απορριφθεί από το παλιό τραπεζικό ίδρυμα, χωρίς κόστος.

Κόστος για την αλλαγή της τράπεζας: Ποια τραπεζικά προϊόντα μπορούν να μεταφερθούν ?

Όταν αποφασίσετε να αλλάξετε την τράπεζα, φυσικά σημαίνει να κάνετε μια τρέχουσα αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού, αλλά όχι αυτό.

Ο αλλαγή τράπεζας Πολύ συχνά συνεπάγεται την ανάθεση όλων των τραπεζικών προϊόντων της σε μια νέα εγκατάσταση. Για το λόγο αυτό, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Διότι αν μπορούν να μεταφερθούν ορισμένα τραπεζικά προϊόντα, αυτό δεν συμβαίνει για όλους. Επιπλέον, όλες οι εξουσιοδοτημένες μεταφορές δεν είναι δωρεάν.

Αλλαγή τραπεζών: Κόστος εργασιών μεταφοράς

Τραπεζικά προϊόντα ΜΕΤΑΦΟΡΑ Δικαστικά έξοδα
Τρεχούμενος λογαριασμός Ελεύθερος
Λογαριασμός όρου Δικαιούχος
Λογαριασμοί Δικαιούχος
Cel (Λογαριασμός Ταμιευτηρίου) (με συμφωνία των δύο τραπεζών) Πληρωμή (απώλεια πλεονεκτημάτων σε περίπτωση φράχτη)
PEL (Σχέδιο αποταμίευσης κατοικιών) (με συμφωνία των δύο τραπεζών) Πληρωμή (απώλεια πλεονεκτημάτων σε περίπτωση φράχτη)
Μπιζέλι (σχέδιο εξοικονόμησης δράσης) (με συμφωνία των δύο τραπεζών) Πληρωμή (απώλεια πλεονεκτημάτων σε περίπτωση φράχτη)
Ένα φυλλάδιο Ελεύθερος
LDDS (Βιβλίο Αειφόρου και Ανάπτυξης Αλληλεγγύης) Ελεύθερος
Νεαρό φυλλάδιο Ελεύθερος
LEP (δημοφιλές φυλλάδιο αποταμίευσης) Ελεύθερος
Ασφάλεια ζωής Πληρωμή (διαδικασίες που αναφέρονται στη σύμβαση, ζημίες των πλεονεκτημάτων στο τέλος)
Στεγαστικών δανείων Πληρωμή (μπορεί να αγοραστεί μια υποθήκη)

Ενημερωμένες πληροφορίες τον Σεπτέμβριο του 2023

Ανάλογα με την ποσότητα των απαγορευμένων τραπεζικών προϊόντων, Έξοδα αλλαγής τραπεζών Μπορεί λοιπόν γρήγορα να γίνει σημαντικό. Το κόστος των εργασιών μεταφοράς μπορεί να αλλάξει από τη μια τράπεζα στην άλλη.

Έτσι ώστε α Η αλλαγή της τράπεζας ολοκληρώνεται στο σύνολό της, Δεν θα είναι μόνο απαραίτητο να κλείσετε τον παλιό σας τρεχούμενο λογαριασμό, αλλά και όλα τα τραπεζικά προϊόντα για τα οποία η μεταφορά είναι αδύνατη. Και προφανώς, ανοίξτε ξανά και μεταφέρετε εκείνους στους οποίους θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στη νέα του τράπεζα.

Γενικά, αυτή η διαδικασία είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να πάρει έως περίπου τρεις μήνες Εάν η αλλαγή της τράπεζας και η νέα τραπεζική κατοικία περιλαμβάνουν περισσότερο από έναν απλό τρεχούμενο λογαριασμό.

Θυμηθείτε ότι η Υπηρεσία Βοήθειας για την Κινητικότητα της Τράπεζας αφορά μόνο τους τρεχούς λογαριασμούς. Εάν ο καταναλωτής επιθυμεί να ξανανοίξει ένα φυλλάδιο Α, ένα νεαρό φυλλάδιο, ένα LDDS ή ένα LEP με τη νέα του τράπεζα, θα πρέπει να φροντίσει τα βήματα για να κλείσει το παλιό.

➡️ Αλλαγή τράπεζας με την υπηρεσία τραπεζικής κινητικότητας

Όταν ένα άτομο θέλει να αλλάξει την τράπεζα χάρη στοΒοήθεια τραπεζικής κινητικότητας, Θα πρέπει να υπογράψει μια εντολή με τη νέα εγκατάσταση για να ενεργοποιήσει το Μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού. Η εντολή αυτή δίνει επισήμως την τράπεζα την εξουσιοδότηση να εκτελέσει όλα τα απαραίτητα βήματα γι ‘αυτόν.

Σήμερα, οι περισσότερες τράπεζες το παρέχουν Δωρεάν υπηρεσία αλλαγής τραπεζικής κατοικίας – αλλά είναι πάντα ενδιαφέρον να ελέγξετε ανάντη. Πολύ συγκεκριμένα, η Τράπεζα Finish θα λάβει τον πλήρη κατάλογο εταιρειών και οργανισμών που θα κάνουν επαναλαμβανόμενες μεταφορές και δείγματα από το παλιό τρεχούμενο λογαριασμό (αμοιβαίοι προμηθευτές ενέργειας, φόρους κλπ.), καθώς και από όλους τους ελέγχους που δεν παραδέχτηκαν τη στιγμή των διαδικασιών – απλώς και μόνο επειδή είναι πιθανό να χρεωθούν μετά το κλείσιμο του παλιού λογαριασμού. Οι πληροφορίες που μεταφέρονται στη νέα τράπεζα αφορά τους δεκατρείς μήνες που προηγούνται της υπογραφής της εντολής.

Μόλις έχει αυτές τις πληροφορίες, η Τράπεζα Finish θα είναι στη συνέχεια υπεύθυνη για την επικοινωνία με τις εταιρείες και τους οργανισμούς που αφορούν την ειδοποίηση τους για την αλλαγή στην τραπεζική κατοικία του πελάτη τους.

Εάν το άτομο έχει άλλους τρεχουσούς λογαριασμούς με την πρώην τράπεζα του, το σύστημα τραπεζικής κινητικότητας περιλαμβάνει επίσης την ανάληψη της λήψης του κλεισίματος.

⌚ Ποια είναι η προθεσμία για να είναι αποτελεσματική η αλλαγή της τράπεζας ?

Από τη στιγμή που υπογράφεται η εντολή, η τράπεζα τερματισμού θα έχει σύντομο μήνα ή Είκοσι δύο ημέρες, Για να φροντίσετε τα βήματα. Λεπτομερώς, μετά την υπογραφή της εντολής:

  • Δύο ημέρες να έρθει σε επαφή με την παλιά τράπεζα
  • Το τελευταίο τότε πέντε μέρες Να του παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα για να προχωρήσει Τραπεζική αλλαγή κατοικίας ;
  • Μόλις το νέο τραπεζικό ίδρυμα έχει λάβει τα πάντα, έχει πέντε μέρες Για την πρόληψη όλων των εταιρειών και των οργανισμών πίσω από τα επαναλαμβανόμενα δείγματα και μεταφορές από τον παλιό λογαριασμό ·
  • Και τέλος, όταν όλα αυτά γίνονται, είναι απαραίτητο να μετρήσετε δέκα ημέρες Για την πλήρη ενημέρωση των μεμονωμένων πληροφοριών και, προφανώς, την επιβεβαίωση της αλλαγής στην τραπεζική κατοικία.

Με το τραπεζικό σύστημα βοήθειας κινητικότητας, ο καταναλωτής δεν φροντίζει τίποτα – με εξαιρέσεις. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό απαιτεί ακριβώς να αφήσει τη διαχείριση των οικονομικών τους σε κάποιον άλλο, κάτι που δεν είναι απαραιτήτως η προτίμηση όλων. Εάν το άτομο αρνείται να υπογράψει την εντολή, θα πρέπει να ενημερώσει την ίδια την πρώην τράπεζα του και να γράψει ένα Επιστολή αλλαγής της τραπεζικής κατοικίας.

Για δεκατρείς μήνες, η πρώην τράπεζα αναγκάζεται να ενημερώσει τον πελάτη της σε περίπτωση λειτουργιών που παρουσιάζουν στο παλιό λογαριασμό, από τη στιγμή του φράχτη της.

✉️ Επιστολή για την αλλαγή της τράπεζας: Ποιες πληροφορίες πρέπει να περιέχουν ?

Βασικό βήμα στην αλλαγή της τράπεζας, το τέλος του παλιού τραπεζικού σας λογαριασμού. Πρέπει να ειδοποιήσετε την παλιά σας τράπεζα για την επιθυμία να κλείσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής. Ανακαλύψτε παρακάτω Ένα μοντέλο επιστολής για αλλαγή τράπεζας

Το όνομα και το όνομα σας
Η ταχυδρομική σας διεύθυνση
Τον αριθμό του τηλεφώνου σας
η ηλεκτρονική σου διεύθυνση

Όνομα της παλιάς σας τράπεζας
Ταχυδρομική διεύθυνση της παλιάς σας τράπεζας

Ημερομηνία της ημέρας της αποστολής σας

Θέμα: Αίτημα κλεισίματος για τραπεζικό λογαριασμό

Σας ζητώ, από αυτό, να κλείσω τον τρέχοντα λογαριασμό μου (όνομα του κατόχου λογαριασμού, αριθμός λογαριασμού) Ανοίξτε στην εγκατάστασή σας.Προχωρήστε στη μεταφορά του υπόλοιπου λογαριασμού στον νέο τραπεζικό μου λογαριασμό. Είμαι συνδεδεμένος με αυτό το σκοπό μια δήλωση ταυτότητας τραπεζών. Ελπίζω ότι το κλείσιμο του λογαριασμού μου θα τεθεί σε ισχύ χωρίς καθυστέρηση, μετά την παραλαβή αυτής της επιστολής. Παρακαλώ αποδεχτείτε, κυρία, κύριε, την έκφραση των διακεκριμένων χαιρετισμών μου.

�� Θέλω να αλλάξω την τράπεζα, η οποία θα επιλέξει ?

Η απόφαση για την αλλαγή της τράπεζας μπορεί να έχει πολλαπλά κίνητρα: ο καταναλωτής δεν είναι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες που προσφέρει η τράπεζά του, διαπιστώνει ότι η προσφορά δεν είναι αρκετά πλούσια ή ότι οι τιμές είναι πολύ υψηλές. Είτε εάν ο νόμος για την αλλαγή της τράπεζας, θα πρέπει να βρει την προσφορά που θα τον παρακινήσει στις προσπάθειές του.

Ο Η αλλαγή της τράπεζας είναι δωρεάν -Νόμος Macron ή όχι, αλλά μόνο αν συνεπάγεται μόνο τους τρέχοντες λογαριασμούς και ορισμένους τύπους φυλλάδια. Ο Μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού Τρέχουσα μη δυνατή, ο καταναλωτής πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τα χαρακτηριστικά της νέας του προσφοράς από αυτή την άποψη. Αλλά αυτό δεν είναι όλο.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η τράπεζα ? Υπάρχει υπηρεσία για το Τραπεζική αλλαγή κατοικίας ? Τα έξοδα σχετικά με τη μεταφορά προϊόντων αποταμίευσης επιστρέφονται από τη νέα τράπεζα ? Είναι το ευπρόσδεκτο μπόνους ενδιαφέρον ? Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που πρέπει να εξετάσουμε όταν εμείς Συγκρίνετε τις προσφορές.

Από 3 €/μήνα

  • Τράπεζες προσφορές χωρίς συνθήκες εισοδήματος
  • Ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων
  • Διαθέσιμη υποθήκη διαθέσιμη

Προσφορά καλωσορίσματος: ✔् προσφέρεται €

Από 0 €/μήνα

  • Ένα αρκετά ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων
  • Μια ελκυστική προσφορά υποτροφιών
  • Βιβλίο αποταμίευσης παιδιών: φυλλάδιο + παιδιά.

✔् προσφορά καλωσορίσματος: μέχρι € 230 προσφέρονται

Από 0 €/μήνα

  • Πλήρης προσφορά τραπεζικών προϊόντων
  • Μεταξύ των πιο συμφέρων τραπεζικών δαπανών της αγοράς
  • Εξέλεξε τη φθηνότερη τράπεζα 2022
  • Δωρεάν τραπεζικές κάρτες και χωρίς συνθήκες εισοδήματος

✔् προσφορά καλωσορίσματος: 100 €

✔् από 0 €/μήνα

✔् προσφορά αφιερωμένη στις οικογένειες
✔️ Τράπεζες Κόστος μεταξύ των πιο επωφελών στην αγορά
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη

Από 0 €/μήνα

✔️ Επιλογή από 3 τραπεζικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων 2 δωρεάν
✔️ Πρόσθετες προσφορές τραπεζών: ασφάλιση ζωής, δάνειο και πίστωση, αποταμιεύσεις κ.λπ.
✔️ Ελέγξτε την υπηρεσία κατάθεσης

Προσφορά καλωσορίσματος: ✔️ 80 € Προσφέρεται

Από 0 €/μήνα

  • Ελκυστικές τιμές, Οι περισσότερες καθημερινές υπηρεσίες είναι δωρεάν
  • Πίστωση
  • Πολύ ποικίλο φάσμα προϊόντων
  • Δίκτυο BNP Paribas

✔् απλά αυτό τα πλεονεκτήματα 180 €

Από € 7,20/μήνα

  • Μια μεγάλη επιλογή τραπεζικών καρτών: Visa, MasterCard, κ.λπ.
  • Μια εκτεταμένη τραπεζική προσφορά: δάνειο, υποτροφία, αποταμίευση
  • Γρήγορο άνοιγμα λογαριασμού και 100% online

Προσφορά καλωσορίσματος: € 80 προσφέρεται + Sobrio € 1 για 12 μήνες για μια κάρτα Visa ή Visa Premier Card

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Σήμερα, συνιστάται ιδιαίτερα οι ευνοϊκές τράπεζες. Ο συγκριτής προσφορών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να επωφεληθείτε από τα ελκυστικά πλεονεκτήματα και τις τιμές τους. Όλο και περισσότεροι πελάτες εκτιμούν επίσης τις ηθικές τράπεζες.

�� Οι ερωτήσεις σας σχετικά με την αλλαγή της τράπεζας

�� Αλλάξτε την τράπεζα με ένα φυλλάδιο A: Τι γίνεται ?

Αν θέλεις μεταβολή της τράπεζας, Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να μεταφέρετε το φυλλάδιό σας από τη μία τράπεζα στην άλλη. Πρέπει να το κλείσετε και στη συνέχεια να ανοίξετε ξανά στη νέα σας τράπεζα. Ο φράκτης του φυλλαδίου σας A διαρκεί γενικά 15 ημέρες. FYI, όταν κλείνετε το φυλλάδιο σας, είναι πιθανό να χάσετε τα συσσωρευμένα ενδιαφέροντα.

�� Ποιο είναι το κόστος για την αλλαγή της τράπεζας ?

Ο αλλαγή τράπεζας είναι εντελώς δωρεάν. Επομένως, δεν υπάρχουν τραπεζικές χρεώσεις για πληρωμή.

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε το κινητικότητα τραπεζών, Όλα τα βήματα έχουν ληφθεί μέριμνα από την παλιά σας τράπεζα. Οπότε δεν έχετε τίποτα να κάνετε !

�� Αλλαγή τράπεζας: Ποια έγγραφα χρειάζονται ?

Για να φτιάξετε ένα αλλαγή τράπεζας, Ή για να ανοίξετε έναν λογαριασμό, θα χρειαστείτε ορισμένα έγγραφα:

  • έγκυρο έγγραφο ταυτότητας (Ταυτότητα, διαβατήριο)
  • αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας άνω των 3 μηνών
  • Απόδειξη εσόδων : Όλες οι τράπεζες δεν το ζητούν, αλλά οι ηλεκτρονικές τράπεζες τείνουν να το ζητούν

Εάν έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε το κινητικότητα τραπεζών, Είναι η νέα τράπεζα που θα φροντίσει όλα τα βήματα για να εκτελέσετε το αλλαγή τράπεζας !

�� Καλές προσφορές ��
Τραπεζικές προωθήσεις

Μέχρι Προσφέρονται 100 €

Μέχρι Προσφέρονται 230 €

Οι πιο διαβάζοντες οδηγοί χρηματοδότησης

  1. Αλλαγή Τράπεζας: Διαδικασίες, Εγχειρίδιο Χρήσης και Προθεσμία
  2. Δωρεάν τραπεζική κάρτα: βρείτε τις καλύτερες προσφορές !
  3. Μαύρη κάρτα: Ποιες προϋποθέσεις για να αποκτήσετε μια μαύρη κάρτα ?

Συγκρίσεις.FR: Ανεξάρτητος ιστότοπος πληροφοριών για τις τραπεζικές προσφορές στη Γαλλία

Σελύνη.Σημειώνεται πληροφορίες

από πελάτες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Λάβετε τις προσφορές ενημερωτικών δελτίων

Κάθε εβδομάδα, λάβετε μια παρακολούθηση καλών προσφορών και κόλπα για να μειώσετε τους λογαριασμούς σας.

Thanks! You've already liked this
No comments