Κορυφαίο λογισμικό για να μετατρέψει μια φωτογραφία στο σχέδιο το 2023, 15 καλύτερες εφαρμογές για να μετατρέψουν τις φωτογραφίες σε κινούμενα σχέδια

Οι 15 καλύτερες εφαρμογές για τη μετατροπή των φωτογραφιών σε κινούμενα σχέδια και σκίτσα

Για άτομα που επιδιώκουν να μετατρέψουν φωτογραφίες σε κινούμενα σχέδια, η εφαρμογή Εικόνες γελοιογραφίας είναι η ιδανική λύση. Με τη συμβατότητά του που προσφέρεται σήμερα τόσο στο Android όσο και στο iOS, το Cartoon Pictures προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Ένα άτομο μπορεί να αλλάξει τις φωτογραφίες του χρησιμοποιώντας φίλτρα και επιπτώσεις στην εικόνα του μετατράπηκε σε γελοιογραφία.

Εφαρμογή φωτογραφίας στο σχέδιο

Movavi Photo Editor

Το καλύτερο λογισμικό για τη μετατροπή μιας φωτογραφίας σε ένα σχέδιο το 2023

  • Αποτελεσματική διαγραφή αντικειμένων και φόντου
  • Αυτόματη βελτίωση των φωτογραφιών με ένα κλικ
  • Μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή με συμβουλές

Κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης, κατεβάζετε μια δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος.*

  • Πύλη κατάρτισης
  • Κορυφαίο λογισμικό για να μετατρέψει μια φωτογραφία σε ένα σχέδιο το 2023

Η συνεχώς αυξανόμενη πρόοδος στην τεχνολογία συνοδεύεται από την παροχή εργαλείων υψηλής απόδοσης για τη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής όλων. Ενώ θα πρέπει να περάσουν ατελείωτες ώρες με το μολύβι τους για να κάνουν ένα πορτρέτο, οι λάτρεις της σχεδίασης σήμερα έχουν το εύκολο έργο. Είτε μετατρέπει μια φωτογραφία σε ένα σχέδιο ή διακοσμώντας μια φωτογραφία για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν άφθονα εργαλεία. Θέλετε να προσανατολίζετε καλύτερα στο λογισμικό για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σε δωρεάν ή πληρωμένο σχέδιο ? Ανακαλύψτε τις καλύτερες εφαρμογές για να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε σχέδιο σε λαμπρές ψηφιακές καλλιτεχνικές αντιλήψεις.

Movavi Photo Editor

Λειτουργικό σύστημα Windows και Mac

Λειτουργικό σύστημα Windows και Mac

Λειτουργικό σύστημα Windows και Mac

  1. Movavi Photo Editor – Επαγγελματική έκδοση και απαιτητική εργασία
  2. Adobe® Photoshop® – σχεδιαστές, σχεδιαστές γραφικών, φωτογράφοι, προγραμματιστές ιστού
  3. Σκίτσο Akvis – Αποτελεσματικός μετασχηματισμός φωτογραφιών σε σχέδιο μολυβιού
  4. Είδος πύργου – ερασιτέχνες
  5. Φωτομανία – αρχάριοι. Βασική εργασία ρετουσάρου
  6. Φωτογραφικό εργαστήριο – Φωτογραφίες που προορίζονται για κοινωνικά δίκτυα
  7. Clip2comic – Μετασχηματισμοί φωτογραφιών σε διαφορετικό σχέδιο στυλ
  8. Θορυβώδης – αρχάριοι γελοιογραφίας
  9. Φουσκάλας.προς την – αρχάριοι. στυλιζαρισμένοι μετασχηματισμοί
  10. Πανό – Μια πρώτη εμβάπτιση αρχάριων στο κινούμενο σχέδιο
  11. Φωτοδίκτης – Εφαρμογή φίλτρων και εφέ
  12. Φτερωτής – Εκτέλεση σκληρών έργων
  13. Αρσενικός – Επαγγελματική δημοσίευση φωτογραφιών

Στο Movavi, ο κύριος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μόνο επαληθευμένες πληροφορίες. Εδώ είναι αυτό που κάνουμε για να βεβαιωθούμε:

  • Όταν επιλέγουμε τα προϊόντα που θα συμπεριληφθούν στις δοκιμές μας, μελετάμε τόσο τη ζήτηση όσο και τη δημοτικότητα.
  • Όλα τα προϊόντα αυτού του άρθρου δοκιμάστηκαν από την ομάδα περιεχομένου Movavi.
  • Συγκρίνουμε τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος, ιδίως για την αλλαγή μεγέθους και την αναδιάρθρωση των φωτογραφιών, τη διαγραφή αντικειμένων και φόντου, την αποκατάσταση εικόνων και άλλων σημαντικών λειτουργιών.
  • Μελετάμε κριτικές χρηστών σε δημοφιλείς πλατφόρμες αναθεώρησης και χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να γράψουμε τα προϊόντα μας στα προϊόντα.
  • Συλλέγουμε σχόλια από τους χρήστες μας και αναλύουμε τις απόψεις τους για το λογισμικό Movavi καθώς και για προϊόντα από άλλες εταιρείες.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τη μετατροπή μιας φωτογραφίας σε ένα σχέδιο

Λειτουργικό σύστημα : Windows και Mac

Τιμή: Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. από € 38,95

Αυτή η απλή φωτογραφία της φωτογραφίας που χαρακτηρίζεται από μια απλή και διαισθητική διεπαφή μπορεί να επισκευάσει και να βελτιώσει τις εικόνες σας με ένα κλικ. Η εφαρμογή προσφέρει ένα τέλειο σκίτσο της φωτογραφίας σας σε λίγες μόνο προσαρμογές. Είναι πολύ πιο ισχυρό και ευπροσάρμοστο από τα καλλιτεχνικά φίλτρα που ενσωματώνονται στους περισσότερους συντάκτες εικόνων για γενική χρήση. Εκτός από το “cartoonize”, μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε τους ακόλουθους μετασχηματισμούς: καλλιεργήστε μια φωτογραφία, εφαρμόστε ένα φίλτρο, χρησιμοποιήστε ένα φαινόμενο χρώματος, ρυθμίστε τις παραμέτρους της εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του κορεσμού, της ισορροπίας λευκού, της αντίθεσης και της φωτεινότητας.

Ακόμα καλύτερα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα κόκκινα μάτια, τα περιττά αντικείμενα, να αντικαταστήσετε το φόντο, να εξαλείψετε τις συνέπειες του κακού φωτισμού κατά τη διάρκεια των σκοποβολών, καθώς και στην προσθήκη υδατογράφου. Αυτό βοηθά να καταστήσει το τελικό σχέδιο δελεαστικό και προφανώς μαγευτικό. Το εργαλείο είναι αρκετά καλά σχεδιασμένο και οι ρυθμιστές λειτουργούν με ακρίβεια.

Ωφελείται

Υποστήριξη για τις πιο συνηθισμένες μορφές γραφικών
Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή επιτρέπει στους χρήστες να μην χάσουν το νήμα των αλλαγών
Ενσωματώνει χρήσιμα και άλλα, πιο εξελιγμένα φίλτρα ρετουσαρίσματος φωτογραφιών
Μεγάλος αριθμός γραφικών αποτελεσμάτων σε 13 κατηγορίες

Μειονεκτήματα

Μειωμένα χαρακτηριστικά με ελεύθερη πρόσβαση

Λειτουργικό σύστημα : Windows και Mac

Τιμή: € 35,99/μήνα (δωρεάν έκδοση διαθέσιμη για δοκιμή χωρίς όλες τις λειτουργίες)

Το Adobe ® Photoshop ® είναι μια εφαρμογή που σας προσφέρει να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε, να τροποποιήσετε έργα τέχνης, εικόνων και εικονογραφήσεων. Το Adobe ® Photoshop ® είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους σχεδιαστές, τους σχεδιαστές γραφικών, τους φωτογράφους, τους προγραμματιστές ιστού και τη δημιουργία δημιουργίας. Το λογισμικό σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε ένα κινούμενο σχέδιο με μια υπέροχη απόδοση. Έχει έξυπνα φίλτρα σαφήνειας. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή είναι κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας τεχνολογία γεννήτριας.

Για να γίνει η εμπειρία του χρήστη υπέροχη, το λογισμικό υποστηρίζει τις ενέργειες υπό όρους βοηθώντας τους χρήστες να αυτοματοποιήσουν κουραστικές και επαναλαμβανόμενες εργασίες. Σαν να μην ήταν αρκετό, το Adobe ® Photoshop ® προσφέρει μια έξυπνη λειτουργία δειγματοληψίας που καθιστά δυνατή την κατασκευή των εικόνων με χαμηλή ανάλυση έτοιμη να εκτυπωθεί.

Ωφελείται

Φουτουριστικές καινοτομίες με κάθε ενημέρωση

Μινιμαλιστική διεπαφή, οργανωμένα μενού που επιτρέπουν με ευκολία τη χρήση εργαλείων για επεξεργασία φωτογραφιών

Παρήγαγε ένα κομψό κινούμενο σχέδιο που πλησιάζει το καλύτερο της πραγματικότητας

Μειονεκτήματα

Καθυστερήσεις στην εφαρμογή ορισμένων αποτελεσμάτων

Λειτουργικό σύστημα : Windows και Mac

Τιμή: € 55 (δωρεάν έκδοση για δοκιμή διαθέσιμη για 10 ημέρες)

Εάν θέλετε να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε ένα σκίτσο, αλλά φοβάστε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ρεαλιστικό, θα πρέπει να στραφείτε στο σκίτσο Akvis και να δοκιμάσετε τις ικανότητές του. Αυτό το λογισμικό αναλύει σχολαστικά κάθε pixel και κλίση χρώματος της εικόνας σας και τα μετατρέπει σε μια ρεαλιστική φωτογραφία κινούμενων σχεδίων. Εκτός από τις βασικές προσαρμογές, μπορείτε να κάνετε πιο εξελιγμένες αλλαγές, όπως η τροποποίηση των γραμμών, η προσθήκη χρωμάτων, καθιστώντας την εκκόλαψη πιο λεπτή ή πυκνή, κλπ.

Το ισχυρό σημείο του προγράμματος είναι η διεπαφή του, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι μινιμαλιστική και διακριτική. Μπορείτε να αλλάξετε διάφορα θέματα χρώματος, δηλαδή ανοιχτό γκρι, γκρι και σκούρο γκρι. Χάρη σε αυτό το λογισμικό, μπορείτε να βελτιώσετε τις εικόνες σας με μια πληθώρα μοναδικών αποτελεσμάτων, να τα μετατρέψετε σε σκίτσα N & B, ελαιογραφίες κ.λπ. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ειδικούς αλγόριθμους που αξιολογούν τις εικόνες σας από άποψη χρωμάτων, αναλογίες και εφαρμοσμένα αποτελέσματα, για να σας παρέχουν προηγμένα όργανα επεξεργασίας εικόνων για πειστικά αποτελέσματα.

Ωφελείται

Δυνατότητα επεξεργασίας βραβείων για ένα πακέτο φωτογραφιών που απαιτούν ταυτόσημη επεξεργασία

Ένα πλήθος εφέ
Κατανοητό περιβάλλον εργασίας χρήστη
Διαφορετικά προκαθορισμένα μοντέλα και πλούσιες ικανότητες προσαρμογής

Μειονεκτήματα

Απαιτητικός από την άποψη των πόρων

Λειτουργικό σύστημα : Android και iOS

Τιμή: Δωρεάν δοκιμή περιορισμένη στο χρόνο/σε χαρακτηριστικά · Πακέτο 4,66 $/μήνα και 6,24 $/μήνα

Αν ψάχνετε να κάνετε περισσότερα από απλά να μετατρέψετε μια φωτογραφία στη ζωγραφική, το PICSART είναι μια φανταστική επιλογή. Η εφαρμογή λειτουργεί ως πλήρης υπηρεσία επεξεργασίας φωτογραφιών, με ικανότητες επεξεργασίας selfie και βίντεο, διατάξεις κολάζ και μια επιλογή εργαλείων ομορφιάς και φίλτρων. Μεταξύ αυτών των φίλτρων, θα βρείτε μερικές διαφορετικές επιλογές που θα σας επιτρέψουν να τροποποιήσετε πλήρως την εμφάνιση της επιλεγμένης φωτογραφίας σας για να την μετατρέψετε σε ζωγραφική καλλιτέχνη.

Μπορείτε να αλλάξετε τη φωτογραφία στην τελειότητα και να αλλάξετε το φίλτρο για να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη σε λίγα λεπτά. Το PICSART διαθέτει επίσης ένα είδος κοινωνικού δικτύου στην εφαρμογή, το οποίο παρέχει καθημερινά καθημερινό περιεχόμενο από άλλους χρήστες.

Ωφελείται

Αρκετά εύκολη εκτέλεση εργασιών
Μεγάλη ομάδα πόρων και δυνατότητες εξατομίκευσης
Δυνατότητα ενσωμάτωσης των εφέ κουκέτων

Μειονεκτήματα

Έλλειψη ακρίβειας στη ρύθμιση της φωτεινότητας
Τα χαρακτηριστικά περιορίζονται στη διεξαγωγή σύνθετων έργων

Φωτομανία (ios & AndroidΟυσία

Λειτουργικό σύστημα : Android και iOS

Τιμή: Ελεύθερος

Η Photomania διαθέτει μια ευρεία και σαφή διεπαφή έκδοσης που μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τα γούστα σας. Η βασική γραμμή εργαλείων είναι εύκολη στη χρήση και ιδανική για απεικόνιση φωτογραφιών, ενώ το κάτω μέρος της οθόνης σας δίνει μια πρακτική περίληψη των ιδιοτήτων της φωτογραφίας σας. Η Photomania έχει επίσης καλές επιλογές διαμόρφωσης και υποστηρίζει μια εντυπωσιακή σειρά αρχείων. Μπορείτε επίσης να κάνετε μετατροπές σε παρτίδες, να ορίσετε εικόνες ως ταπετσαρία, να προσθέσετε πλαίσια κ.λπ.

Όσον αφορά τις δυνατότητες γελοιογραφίας, η εφαρμογή τα πάει καλά. Η Photomania προσφέρει ενδιαφέρουσες και πλήρεις επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Εκείνοι που δεν είναι πολύ άνετοι με τις τεχνικές επιλογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον βοηθό κάτω από τα εργαλεία, ενώ όσοι θέλουν μια πιο πρακτική προσέγγιση θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στις επιλογές των επιπτώσεων της φωτομανίας.

Ωφελείται

Εκατοντάδες φίλτρα που ισχύουν με άμεση απεικόνιση
Εφαρμογή αιχμηρών αλλαγών ακόμη και χωρίς προηγούμενη γνώση των εργαλείων δημοσίευσης
Αλλαγές στις τεχνικές ιδιότητες των φωτογραφιών με ευκολία και χαμηλή διαμόρφωση απαιτείται

Μειονεκτήματα

Η εφαρμογή της αίτησης είναι αρχαϊκή
Για ένα πιο περίπλοκο έργο, τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά είναι ανεπαρκή

Φωτογραφικό εργαστήριο (ios & AndroidΟυσία

Λειτουργικό σύστημα : Android και iOS

Τιμή: 9,99 $ ετησίως για Android, δωρεάν για iOS

Το Photo Lab διαθέτει μία από τις πιο ολοκληρωμένες βιβλιοθήκες των μοντέρνων και χιουμοριστικών φωτογραφιών που διατίθενται: περισσότερα από 900 προϊόντα συνολικά ! Μπορείτε να απολαύσετε φανταστικά μοντέλα εικόνων προσώπου, πλαίσια φωτογραφιών, κινούμενα εφέ και φίλτρα φωτογραφιών εδώ. Δημιουργήστε μια έξυπνη εικόνα σε δευτερόλεπτα χωρίς την ανάγκη για έναν επαγγελματία συντάκτη και χρησιμοποιήστε την ως εικονίδιο επαφής, ταπετσαρία, εικονική κάρτα ή μοιραστείτε σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο. Ο απλός σχεδιασμός της εφαρμογής σάς επιτρέπει να εξοικειωθείτε γρήγορα με τη χρήση του επεξεργαστή εικόνων. Επιπλέον, κάθε ενημέρωση προσθέτει σχεδόν δώδεκα νέα πλαίσια και εφέ φωτογραφίας.

Ωφελείται

Νευρονική στυλ τέχνης: Μια νέα έξυπνη (και γρήγορη) τεχνική για να μετατρέψει οποιαδήποτε φωτογραφία σε ένα έργο τέχνης, επιλέξτε από περισσότερα από 50 προκαθορισμένα στυλ

Χρησιμοποιώντας κολάζ εικόνας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη εικόνα του εαυτού σας και έναν φίλο που επιπλέει μαζί σε ένα δυναμικό ή φουτουριστικό περιβάλλον

Διαισθητική εφαρμογή και αρκετά εύκολο στη χρήση

Μειονεκτήματα

Περιορισμένος έλεγχος της έντασης των φίλτρων, που εμποδίζει την επίδραση των πιο λεπτών πτυχών της απεικόνισης

Λειτουργικό σύστημα : ios

Τιμή: Ελεύθερος

Το Clip2Comic σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε φίλτρα κινουμένων σχεδίων στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα της Apple για να δείτε τα εφέ σε πραγματικό χρόνο, καθώς μπορείτε να κατεβάσετε και να τροποποιήσετε τη γκαλερί σας. Η επιλογή είναι δυνατή για εσάς ανάμεσα σε κινούμενα σχέδια, αφίσες, σκίτσα, κόμικς και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε αστεία εφέ ακόμα τέλειες με εργαλεία ρετουσαρίσματος και παραμόρφωσης. Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας απευθείας από την εφαρμογή στα προφίλ κοινωνικών μέσων σας ή εκτυπώστε τις χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφαρμογών για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε καρτ ποστάλ ή ευχετήριες κάρτες με δωρεάν παράδοση.

Ωφελείται

Δημιουργήστε εφέ φωτογραφιών και καρικατούρες στυλ κινουμένων σχεδίων
Εύκολο στη χρήση διεπαφή
Μεγάλο πάνελ των εργαλείων δημοσίευσης για την καλλιέργεια, το χρώμα και τη φωτεινότητα
Ζωντανή επιλογή προεπισκόπησης της κάμερας κινουμένων σχεδίων

Μειονεκτήματα

Παρουσία υδατογράφημα στο τελικό αποτέλεσμα που απαιτεί να μεταβεί σε μια αμειβόμενη έκδοση

Λειτουργικό σύστημα : Android, iOS και online

Τιμή: Ελεύθερος

Το Befunky είναι λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών σε απευθείας σύνδεση με μια ποικιλία εργαλείων για την τροποποίηση των φωτογραφιών, τη δημιουργία γραφικών έργων και κολάζ εικόνων. Δημιουργήστε εύκολα υπέροχα γραφικά έργα που ξεκινούν από το μηδέν χάρη στις ενέργειες μεταφοράς και απόρριψης ή απολαύστε μια ευρεία επιλογή μοντέλων που σχεδιάστηκαν από επαγγελματίες. Υποχωρήστε, αλλάζετε, εισαγάγετε κείμενα για να κάνετε τις φωτογραφίες σας ακόμα πιο όμορφες. Χάρη στη μινιμαλιστική διεπαφή του, θα μπορείτε να προσθέσετε μια πρόσθετη επαφή στο πορτρέτο σας χάρη σε εκατοντάδες εικονίδια διανυσμάτων και προσαρμόσιμες υπερθέσεις.

Όλα αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι χρήστες θα εκτιμήσουν επίσης ότι είναι σε θέση να κατεβάσουν εικόνες από διάφορες πηγές: Google Drive, Facebook, Dropbox και πολλά άλλα.

Ωφελείται

Πολύ απλή διεπαφή που υποστηρίζει τη λειτουργία Drag and Drop
Μπορείτε να κατεβάσετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και να τις αλλάξετε
Υποστήριξη για επεξεργασία φωτογραφιών σε λειτουργία πλήρους οθόνης

Μειονεκτήματα

Δωρεάν έκδοση του επεξεργαστή εικόνων συνοδευόμενη από περισσότερο από το 30 % των περιορισμένων εργαλείων και τις σταθερές διαφημίσεις

Τα χαρακτηριστικά δεν θα επαρκούν για έμπειρους χρήστες

Λειτουργικό σύστημα : Android, iOS και online

Τιμή: Ελεύθερος

Με περισσότερες από 1000 λαμπρές επιλογές δημοσίευσης για τις πολύτιμες στιγμές σας, αυτή η εφαρμογή φωτογραφιών είναι ένα καλά σχεδιασμένο και καθαρό εργαστηριακό λογισμικό. Ο προγραμματιστής έχει προφανώς αφιερώσει πολλές προσπάθειες σε αυτό και θέλει να βεβαιωθεί ότι οι χρήστες το χρησιμοποιούν με εξύψωση. Χάρη στη μινιμαλιστική διεπαφή του, δεν χρειάζεται να είστε ένα photoshop ® ninja για να κάνετε οποιαδήποτε φωτογραφία αστεία και οποιοδήποτε όμορφο πορτρέτο. Απλά επιλέξτε ένα φίλτρο, πλαίσιο ή συναρμολόγηση για χρήση, στη συνέχεια, επιλέξτε την εικόνα για επεξεργασία, και αυτό είναι !

Ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά της τεχνητής νοημοσύνης, αυτό το λογισμικό σας κάνει να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε μια γραμμή με άψογο τρόπο. Το λογισμικό ανιχνεύει συναισθήματα στις φωτογραφίες σας και βοηθά να τα επισημάνετε οπτικά. Για ένα κομψό σχέδιο γραφικών, έχετε επιπλέον φίλτρα που σας επιτρέπουν να κάνετε τις πιο λεπτές λεπτομέρειες.

Ωφελείται

Παρουσία άτυπων φίλτρων για να προσθέσετε μια χαρούμενη ή νοσταλγική ατμόσφαιρα στις φωτογραφίες
Βέλτιστη απόδοση EA που εξασφαλίζει αιχμηρές αλλαγές
Απολαύστε μια ευχάριστη διεπαφή, χωρίς διαφήμιση ή υδατογράφημα στις εικόνες σας

Μειονεκτήματα

Καθυστερήσεις στην εκτέλεση ορισμένων φίλτρων
Ο χρήστης θα πρέπει να κυριαρχήσει τα προηγμένα εργαλεία για να εφαρμόσει καλύτερα ορισμένα εφέ

Λειτουργικό σύστημα : Σε σύνδεση

Τιμή: Ελεύθερος

Αυτός ο έξυπνος ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να μετατρέψουν φωτογραφίες σε εικόνες σχεδίασης στυλ σκίτσου με ορδή αιχμαλωτιστικών αποτελεσμάτων. Ο μετασχηματισμός είναι αυτόματος και δεν θα χρειαστείτε εγγραφή ή προηγούμενη εγκατάσταση. Παρόλο που υπάρχει μόνο μία επιλογή κινουμένων σχεδίων, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να δημοσιευθεί στον λογαριασμό σας στο Facebook μέσω παραγγελιών. Επιπλέον, η αυτόματη μετατροπή της εικόνας κινουμένων σχεδίων προσφέρει μια ασπρόμαυρη επισκόπηση που είναι παρόμοια με την πραγματικότητα.

Ωφελείται

Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους εραστές του σχεδίου που δεν θέλουν να περάσουν ατελείωτες ώρες γελοιογραφίας

Μινιμαλιστική και διαισθητική διασύνδεση, που δεν απαιτείται από τη γνώση του χρήστη

Μειονεκτήματα

Ο ιστότοπος προσφέρει μόνο μία μορφή σχεδίασης για μετατροπή

Λειτουργικό σύστημα : Windows και Mac

Τιμή: 14,99 $ το μήνα ή 40,99 $ ετησίως

Προορίζεται για την αγορά περιστασιακών φωτογράφων, ερασιτέχνες και ενθουσιώδους, ο φωτοδικής είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας πρώτης εικόνας all-in-one που λειτουργεί σε Mac και Windows. Η διασύνδεση Easy -to -χρήστη είναι ελκυστική για αρχάριους, ενώ η εκτεταμένη σειρά ισχυρών λειτουργιών επεξεργασίας που τροφοδοτούνται από AI και εργαλεία κινούμενων εικόνων θα ευχαριστήσουν τους προηγμένους χρήστες Happy. Τα εργαλεία παγκόσμιας ρύθμισης περιέχουν όλα τα εργαλεία επεξεργασίας που θα είναι άμεσα γνωστά σε εσάς εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το λογισμικό επεξεργασίας εικόνων: ισορροπία λευκού, τόνος, επίπεδο, καμπύλες κ.λπ. ; Περισσότεροι άλλοι που πιθανώς δεν θα είναι: Keystone, HDR Effect, κ.λπ.

Οι χρήστες αυτού του λογισμικού θα θαυμάσουν εντυπωσιακές δυνατότητες εικόνας με τη βοήθεια του AI, όπως η μεταφορά του στυλ, η διαγραφή σύμφωνα με το περιεχόμενο, η αντικατάσταση του ουρανού, η κάλυψη του λαού, καθώς και το animation gif.

Ωφελείται

Λειτουργός -φιλική διασύνδεση
Ειδικά εφέ και ισχυρά και διασκεδαστικά εργαλεία AI
Τροποποίηση στρώσεων για προηγμένους χρήστες
Αναγνώριση αντιμετωπίζει την αποτελεσματική οργάνωση

Μειονεκτήματα

Απουσία πλήρων προεπιλογών
Περιστασιακές καθυστερήσεις φόρτωσης

Λειτουργικό σύστημα : Windows, Mac, Android, iOS και σε απευθείας σύνδεση

Τιμή: Δωρεάν δωρεάν δοκιμή σε χαρακτηριστικά, συνδρομή σε 8,99 $/μήνα

Το Goart είναι ένας εύκολος επεξεργαστής φωτογραφιών που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης που κόβουν την ανάσα. Το Goart βασίζεται σε γενετικά αντίπαλα δίκτυα και τεχνητά νευρωνικά δίκτυα για τη δημιουργία της ART IA. Το Goart AI έχει δυναμικά τροποποιημένα φίλτρα που βοηθούν τους χρήστες να μετατρέψουν μια εικόνα σε τέχνη pixel, να δημιουργούν διαφορετικά στυλ βαφής και να τροποποιήσουν φωτογραφίες. Με το Goart, απλοποιείται η διαδικασία μετατροπής των φωτογραφιών σας σε ψηφιακή τέχνη.

Είναι δυνατό να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε μια γραμμή με ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Απλά κατεβάστε τη φωτογραφία σας, επιλέξτε το στυλ που θέλετε και μετατρέψτε το σε βαφή ή pixel τέχνη της επιλογής σας με ένα κλικ. Επιπλέον, τα έργα της ψηφιακής τέχνης που δημιουργήθηκαν στο Goart μπορούν να χτυπηθούν άμεσα ως μη εύχρηστα μάρκες (NFT), μία από τις μορφές ψηφιακής τέχνης που γνωρίζουν την ισχυρότερη ανάπτυξη.

Ωφελείται

Ποικιλία φίλτρων για τυποποίηση
Ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση των μικρότερων λεπτών αποχρώσεων
Δυνατότητα δημιουργίας NFTS

Μειονεκτήματα

Λίγο περίπλοκο για αρχάριους

Λειτουργικό σύστημα : Windows & Mac

Τιμή: Ελεύθερος

Το Fotosketcher είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή για να μετατρέψει τις συνήθεις φωτογραφίες σε εκπληκτικά έργα ζωγραφικής ή σχεδίων. Δεν έχει σημασία ότι δεν είστε άνετοι με το ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών: το πρόγραμμα φροντίζει για όλες τις πολύπλοκες θεραπείες και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάτι θεαματικό. Η ευκολία χρήσης του Fotosketcher και του φάσματος των φίλτρων είναι εντυπωσιακή, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που έχει να προσφέρει.

Εκτός από την ρεαλιστική προσομοίωση των παραδοσιακών μέσων, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βασικός επεξεργαστής φωτογραφιών. Όλα τα βασικά εργαλεία που αναμένονται υπάρχουν: περιστροφή, περικοπή, ρύθμιση αντίθεσης, αυτόματη ρύθμιση επιπέδου χρώματος κ.λπ. Αν θέλετε να είστε πραγματικά περιπετειώδεις, ο Fotosketcher υποστηρίζει ακόμη και τα σενάρια, τα οποία σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε διάφορα αποτελέσματα σε μια εικόνα με ένα go.

Ωφελείται

Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός και το λογισμικό είναι επομένως εξαιρετικά εύκολο στη χρήση
Ρεαλιστική προσομοίωση παραδοσιακών καλλιτεχνικών μέσων
Το αναμενόμενο αποτέλεσμα για ένα πορτρέτο είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Μειονεκτήματα

Μόνο τρεις μορφές εξαγωγής αρχείων

Πώς να επιλέξετε τον επεξεργαστή φωτογραφιών σας ?

Είτε αγγίζετε φωτογραφίες κάθε μέρα για την εργασία σας είτε έχετε περισσότερες περιστασιακές ανάγκες για επεξεργασία φωτογραφιών, η εφαρμογή σας Retouching Photo πρέπει να απαντήσει σε αυτές. Με ένα τόσο μεγάλο πάνελ στην αγορά, είναι εύκολο να είστε συγκλονισμένοι, ειδικά αν δεν έχετε χρόνο να τα δοκιμάσετε όλα. Ανακαλύψτε τα σημαντικά κριτήρια για την επιλογή μιας εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών.

Λειτουργίες δημοσίευσης

Πρέπει να λάβετε υπόψη τους πιο συνηθισμένους στόχους επεξεργασίας κατά την επιλογή λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών. Εάν χρειάζεστε για να εφαρμόσετε πιο προηγμένες τεχνικές στις φωτογραφίες σας, όπως το Skin Touch-ups, η αφαίρεση του φόντου και άλλων, θα πρέπει να επιλέξετε έναν επεξεργαστή φωτογραφιών με μια μεγαλύτερη ποικιλία επεξεργασίας εργαλείων.

Οργανωτικά εργαλεία

Θέλετε έναν επεξεργαστή φωτογραφιών που μπορεί να τροποποιήσει τις φωτογραφίες σας και να τις οργανώσει ? Ορισμένα προγράμματα μπορούν να κάνουν και τα δύο ! Σκεφτείτε το τρέχον σύστημα οργάνωσης φωτογραφιών σας και αναρωτηθείτε αν σας ταιριάζει. Εάν θέλετε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας και να τις κρατήσετε στον ίδιο τόπο, ένα πρόγραμμα διπλής οργάνωσης και επεξεργασίας θα μπορούσε να σας ταιριάζει.

Ικανότητες και ενσωματώσεις κοινής χρήσης φωτογραφιών

Μετά την επεξεργασία των φωτογραφιών σας, το επόμενο βήμα είναι η κοινή χρήση των ηλεκτρονικών σας φωτογραφιών. Μερικοί από τους καλύτερους επεξεργαστές φωτογραφιών ενσωματώνουν λειτουργίες κοινής χρήσης φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα στο λογισμικό, το οποίο απλοποιεί και εξορθολογίζει την κοινή χρήση φωτογραφιών. Εάν είστε ενεργό άτομο στα κοινωνικά δίκτυα, που πρέπει να δείξει το αριστούργημά του, τέτοιες ολοκληρωμένες επιλογές θα αρέσουν.

Δυνατότητες επέκτασης

Καθώς αναπτύσσονται οι δεξιότητές σας στη φωτογραφία, αναπτύσσονται επίσης οι δεξιότητές σας επεξεργασίας φωτογραφιών. Το ερώτημα είναι αν ο επεξεργαστής φωτογραφιών σας μπορεί να εξελιχθεί μαζί σας. Θυμηθείτε να επιλέξετε έναν επεξεργαστή φωτογραφιών που υποστηρίζει προεπιλογές, εφέ, φίλτρο και που υφίσταται επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις. Αυτοί οι εκδότες είναι επεκτάσιμοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πάντα μέχρι τις φαντασιώσεις σας.

Οι δυνατότητες για το στυλ μιας φωτογραφίας είναι τεράστιες. Αναφέραμε παραπάνω, τις καλύτερες προσφορές, μερικές που αναπτύσσονται στο τηλέφωνο και άλλα στον υπολογιστή. Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν το καλύτερο από την άποψη του γραφικού σχεδίου και είναι εξοπλισμένες με μυριάδες χαρακτηριστικά για να κάνουν το κινούμενο σχέδιο πιο αστείο. Με όλη αυτή την ποικιλία εφαρμογών, ο χρήστης του Διαδικτύου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια αμηχανία επιλογής και να επιλέξει ένα λογισμικό βιασύνης. Ωστόσο, τα βασικά κριτήρια θα σας επιτρέψουν να αποφασίσετε το λογισμικό να μετατρέψει μια εικόνα σε ένα πορτρέτο, το οποίο σας ταιριάζει καλύτερα.

Το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών Movavi φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να τυλίξει ακόμη και τα πιο έμπειρα στο cartoon. Εκτός από την προσφορά εργονομικής διασύνδεσης, είναι εξοπλισμένο με μια πανοπλία φίλτρων και εφαρμοστέα αποτελέσματα για να κάνετε τη φωτογραφία σας περισσότερο από ελκυστική. Εάν θέλετε να έχετε μια επιτυχημένη εμπειρία στον κόσμο του κινουμένων σχεδίων, ο επεξεργαστής φωτογραφιών Movavi εκπληρώνει τις απαραίτητες και επαρκείς συνθήκες για να σας προκαλέσει μια πραγματική απόλαυση.

Οι 15 καλύτερες εφαρμογές για τη μετατροπή των φωτογραφιών σε κινούμενα σχέδια και σκίτσα

Marion Dubois

Τα κινητά μας τηλέφωνα προσφέρουν μια πληθώρα δυνατοτήτων για να τα καταστήσουν δημιουργικά και μοναδικά στο είδος τους. Μια μέθοδος είναι να μετατρέψετε τις συνήθεις φωτογραφίες σε κινούμενα σχέδια ή σκίτσα.

Και αν θέλετε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε Φωτογραφία κινουμένων σχεδίων, Αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Σε αυτό το άρθρο

Μέρος 1: Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τη μετατροπή των φωτογραφιών σε κινούμενα σχέδια

Όλοι μας αρέσει να κάνουμε κλικ στις φωτογραφίες και να διερευνήσουμε ποια πρόσθετα αποτελέσματα θα μπορούσαν να προστεθούν σε αυτές τις φωτογραφίες. Μετατρέψτε το δικό σας Εικόνες κινούμενων σχεδίων είναι ένα από αυτά τα αποτελέσματα που οι περισσότεροι εραστές της ψηφιακής τέχνης θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν για να δώσουν δωρεάν τη δημιουργικότητά τους.

Εδώ είναι ο κατάλογος των 10 καλύτερων εφαρμογών για τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε κινούμενα σχέδια.

01 εικόνες κινουμένων σχεδίων

Συμβατότητα : Android

Εκτίμηση : 4.1/5

κύρια χαρακτηριστικά : Δωρεάν, με διάφορες επιλογές φίλτρου κινουμένων σχεδίων.

Ετυμηγορία ::

Για άτομα που επιδιώκουν να μετατρέψουν φωτογραφίες σε κινούμενα σχέδια, η εφαρμογή Εικόνες γελοιογραφίας είναι η ιδανική λύση. Με τη συμβατότητά του που προσφέρεται σήμερα τόσο στο Android όσο και στο iOS, το Cartoon Pictures προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Ένα άτομο μπορεί να αλλάξει τις φωτογραφίες του χρησιμοποιώντας φίλτρα και επιπτώσεις στην εικόνα του μετατράπηκε σε γελοιογραφία.

Εικόνες γελοιογραφίας

Οι εικόνες κινουμένων σχεδίων βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας λόγω της θετικής αξιολόγησής της. Συνολικά, η εφαρμογή βελτιστοποιεί την κατανάλωση μνήμης, δηλαδή 13 MB με τη γκαλερί φίλτρων, σχεδίων, έργων τέχνης, εκδόσεων, κινούμενων σχεδίων, ελαιογραφιών, καλλιτεχνικών εικόνων, εφέ και φωτογραφιών του Cartoon Me.

02 Snapchat

Συμβατότητα : Android/iOS

Εκτίμηση : Android: 4.2/5, ios: 3.6/5

κύρια χαρακτηριστικά : Μια δημοφιλής εφαρμογή που σας επιτρέπει όχι μόνο να χρησιμοποιείτε φίλτρα αλλά και να συνδεθείτε με άτομα σε όλο τον κόσμο.

Ετυμηγορία ::

Αν και η εφαρμογή είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, το Snapchat μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ περισσότερα από αυτό. Το Snapchat ξεκίνησε ένα νέο αποτέλεσμα που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους σε χαρακτήρες της Disney. Μεταμορφώνει την εμφάνισή σας σε “έναν πρίγκιπα της σύγχρονης εποχής”.

Snapchat

Σύμφωνα με την εταιρεία, πολλοί χρήστες Snapchat σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το φίλτρο για να φτιάξουν ένα καρικατούρα. Προβλήθηκε πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια φορές. Το Snapchat έχει πολλά άλλα φίλτρα που σας βοηθούν να μεταμορφώσετε το δικό σας Φωτογραφία της πραγματικής ζωής σε ένα κινούμενο σχέδιο. Το Snapchat είναι μια δωρεάν εφαρμογή για όλους, με αρκετές θετικές απόψεις σε όλο τον κόσμο.

03 Toonme

Συμβατότητα : Android/iOS

Εκτίμηση : Android 4.2/5, ios: 4.6/5

κύρια χαρακτηριστικά : Εύκολη στη χρήση διεπαφή χρήστη με διάφορες επιλογές για την καρικατούρα της εικόνας.

Ετυμηγορία ::

Το Toonme είναι το πιο εύκολο στη χρήση. Αυτή η εφαρμογή βρίσκεται στη λίστα μας με ένα περιβάλλον χρήσης εύκολης χρήσης. Σε σύγκριση με όλα τα άλλα κινούμενα σχέδια μετατροπής εφαρμογών, Το Toonme ταιριάζει καλύτερα σε άτομα που επιδιώκουν να μετατρέψουν εύκολα τις εικόνες τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας ή τις υπάρχουσες φωτογραφίες για να δημιουργήσετε ένα κινούμενο σχέδιο χρησιμοποιώντας δωρεάν ενσωματωμένες λειτουργίες επεξεργασίας.

Δακτύλιος

Το λογισμικό είναι μόνο 16 MB και μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν από το Google Play Store και το Apple App Store. Μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα και να αρχίσετε να μετατρέπετε τον εαυτό σας σε χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων.

04 Wondershare Filmora

Συμβατότητα : Win/Mac

Εκτίμηση : Win: 4.5/5, Mac: 4.6/5

κύρια χαρακτηριστικά : Αρκετές επιλογές για επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών στο HD+.

Ετυμηγορία:

Wondershare Filmora είναι ένα καλά γνωστό όνομα που αναγνωρίζεται από επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο. Είναι γνωστό για το ευρύ φάσμα εργαλείων και εφαρμογής που μπορούν να γίνουν σε μια εικόνα χρησιμοποιώντας το Filmora. Έχει ένα φιλικό προς το χρήστη διεπαφή και ένα Εργαλείο μετατροπής φωτογραφιών κινουμένων σχεδίων εύχρηστος.

Κινηματογραφικός

Αν και το Filmora χρησιμοποιείται ευρέως σε αυτό το τμήμα, θα μιλήσουμε εδώ για την ικανότητά της να Μετατρέψτε τις εικόνες σε κινούμενα σχέδια. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Windows όσο και για Mac, η οποία είναι αρκετά δικαιολογημένη για τη λειτουργικότητα που προσφέρει.

Thanks! You've already liked this
No comments