Οι καλύτερες υπηρεσίες μουσικής ροής το 2022: Τι να επιλέξετε μεταξύ Spotify, Apple Music, Tidal ή Deezer? | TechRadar, πώς να επιλέξετε μεταξύ Deezer και Spotify?

Πώς να επιλέξετε μεταξύ Deezer και Spotify

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στην υπηρεσία όλη τη μουσική που έχετε σήμερα κάτω από το iTunes, έτσι ώστε όλα να ομαδοποιηθούν στον ίδιο τόπο. Εάν δεν χρειάζεστε ένα οικοσύστημα της Apple για να χρησιμοποιήσετε την Apple Music, όλες τις συσκευές της εταιρείας – καθώς και το Siri Smart Assistant – συζευγμένο με διαφάνεια με την υπηρεσία συνεχούς ροής της εταιρείας Cupertino.

Οι καλύτερες υπηρεσίες μουσικής ροής το 2022: Τι να επιλέξετε μεταξύ Spotify, Apple Music, Tidal ή Deezer ?

Ήταν κάποτε πιο εύκολο να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία μουσικής ροής. Είχατε μόνο μια περιορισμένη επιλογή και οι περισσότεροι λάτρεις της μουσικής επέλεξαν τελικά το Spotify. Δεν υπάρχει μυστήριο: Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η σουηδική πλατφόρμα έχει σήμερα περισσότερα από 365 εκατομμύρια χρήστες.

Το 2022, δεν είστε πλέον αναγκασμένοι να δημιουργήσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο Spotify εάν ​​δεν επιθυμείτε. Φυσικά, οι προτάσεις παραμένουν περιορισμένες, αλλά υπάρχουν μερικές κορυφαίες μουσικές υπηρεσίες ροής που προσφέρουν όλες τις λειτουργίες και τον κατάλογο που χρειάζεστε. Με μια τεράστια βιβλιοθήκη τίτλων, μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη σε όλες τις συσκευές σας, τα εργαλεία εξατομίκευσης φιλικά προς το χρήστη και πολλές εξατομικευμένες συστάσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε αυτόν τον πρακτικό οδηγό, εκθέτοντας σας μια επισκόπηση των διαφορετικών μουσικών υπηρεσιών ροής στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε τώρα, για αυτό που αγαπάμε και δεν σας αρέσουν μέσα σε αυτά και το ιδιαίτερο συναίσθημά μας μετά από δοκιμή καθένα από αυτά. Αυτό θα σας βοηθήσει να τα αποφασίσετε καλύτερα και να βρείτε αυτό που μοιάζει περισσότερο.

Οι συμβουλές μας

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία μουσικής ροής ?

Γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε το TechRadar ?

Οι ειδικοί εξεταστές μας ξοδεύουν ώρες δοκιμών και συγκρίνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Μάθετε περισσότερα για το πώς δοκιμάζουμε.

Η ταξινόμησή μας για τις υπηρεσίες μουσικής ροής αντανακλά τώρα την υψηλότερη αξία για τα χρήματα από τις αναφορές όπως η Tidal, η Apple Music και η Amazon Music HD προσφέρουν τους συνδρομητές τους σε σύγκριση με το Spotify και το Deezer. Ο κύριος λόγος ? Η ποιότητα του ήχου: Το Spotify περιορίζεται σε συμπιεσμένο ήχο με απώλεια – και το μακροπρόθεσμο επίπεδο HIFI εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής – ενώ ο Deezer δεν προσφέρει επί του παρόντος φόρμουλα ήχου υψηλής ανάλυσης. Οι τρεις πρώτες επιλογές της λίστας μας, από την άλλη πλευρά, παραδέχονται τόσο τις ροές ποιότητας CD όσο και τις υψηλότερες δυαδικές ροές ροής – στις περισσότερες περιπτώσεις σε τιμή ίση ή ακόμη χαμηλότερη από αυτή των αρχείων με απώλεια.

Η υπηρεσία Spotify παραμένει η πιο δημοφιλής και φιλική επιλογή. Για τα οποία θα επιλέξετε ? Διαβάστε τα εξής, αλλά σημειώστε ότι η εξατομίκευση της λειτουργίας ήχου είναι τώρα διαθέσιμη στην Apple Music μέσω iOS16. Εάν έχετε ένα smartphone και τα τελευταία ακουστικά AirPods, είναι μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση.

– Becky Scarrott, ανώτερος συντάκτης της ομάδας ήχου TechRadar

Εάν δεν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις για να ακούσετε μουσική στη συσκευή της επιλογής σας και απλά θέλετε να αλλοιώσετε τους αγαπημένους σας τίτλους, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής ή να λάβετε εύκολα συστάσεις, τότε η επιλογή παρουσιάζει παρακάτω εάν ταιριάζει.

Προσφέρουν κυρίως τον ίδιο τύπο υπηρεσίας με μια τεράστια επιλογή μουσικών τίτλων και ωραίων χαρακτηριστικών ανακάλυψης. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά την εμπειρία, την απόδοση ήχου ή τη διεπαφή, αυτό είναι όπου θα πρέπει να δώσετε προσοχή στους περιορισμούς που αφορούν κάθε πλατφόρμα.

Για παράδειγμα, αν και όλες οι υπηρεσίες μουσικής ροής, που κάνουν την επιλογή μας, έχουν παρόμοια διεπαφή. Δεν είναι πανομοιότυπα. Εάν η υπηρεσία που έχετε κατά νου προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, αξίζει πραγματικά να εγγραφείτε για να διαπιστώσετε εάν εκτιμάτε τη λειτουργία και την εμφάνισή της. Οι περισσότεροι χρήστες συνηθίζουν σε μια νέα εφαρμογή μετά από μια εβδομάδα ή δύο, αλλά διαπιστώσαμε ότι το Spotify και το Tidal αντιπροσώπευαν τις απλούστερες και πιο διαισθητικές υπηρεσίες.

Επιπλέον, θα πρέπει να ελέγξετε ότι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες εμφανίζονται καλά στον κατάλογο υπηρεσιών στον οποίο σχεδιάζετε να εγγραφείτε. Σήμερα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι παρόντες σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά υπάρχουν πάντα μερικοί που υπογράφουν μια αποκλειστική συμφωνία ή αποφασίζουν να κρατήσουν τον εαυτό τους μακριά.

Ένα άλλο καθοριστικό σημείο είναι η ποιότητα ήχου. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι περισσότερες από τις καλύτερες μουσικές υπηρεσίες ροής σε αυτόν τον κατάλογο βελτίωσαν την ποιότητα των τίτλων που προσφέρουν. Η Apple Music και η Amazon Music HD εισήγαγαν ήχους υψηλής ανάλυσης στις πλατφόρμες τους. Ακόμα και η Spotify ανακοίνωσε μια προσφορά υψηλής ποιότητας που ονομάζεται Spotify Hifi, αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Τέλος, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές όσον αφορά την ποιότητα ποιότητας. Θα χρειαστεί επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα καλύτερα ακουστικά ή τα καλύτερα ακουστικά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ήχο που παρέχεται εδώ.

Η επιλογή μας

Εδώ είναι οι καλύτερες υπηρεσίες μουσικής ροής 2022

1. Σημείωμα

Η καλύτερη υπηρεσία συνεχούς ροής για όσους θέλουν να επεκτείνουν τη μουσική τους κουλτούρα

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Γιατί να το αγοράσετε

Έκτακτες συστάσεις
Τεράστια μουσική βιβλιοθήκη και podcasts
Εύκολο στη χρήση διεπαφή

Γιατί να περιμένεις

Χωρίς ήχο υψηλής ανάλυσης
Ο παίκτης ιστού φαίνεται στοιχειώδες
Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την αναβάθμιση των καλλιτεχνών

Η αγαπημένη μας υπηρεσία μουσικής ροής παραμένει Spotify. Ξεκίνησε το 2008, έχει βιβλιοθήκη άνω των 70 εκατομμυρίων τίτλων και 2,2 εκατομμύρια podcasts. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει 365 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως σήμερα.

Ωστόσο, το Spotify είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό κατάλογο τίτλων και podcasts. Έχει ένα διαισθητικό περιβάλλον, μια φανταστική μηχανή συστάσεων που τροφοδοτεί εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής, νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται μόνιμα, κοινωνικά εργαλεία που διευκολύνουν την κοινή χρήση. Χωρίς να ξεχνάτε ότι μπορείτε να το ακούσετε σχεδόν παντού και σε όλες σχεδόν τις συσκευές.

Η πλατφόρμα διακρίνεται επίσης από τη συνεχή καινοτομία της, παρέχοντας τακτικά νέες επιλογές, επανασχεδιασμό και ακόμη και νέες προσφορές όπως το Spotify Lite και το Spotify Hifi. Αυτές οι βελτιώσεις σας επιτρέπουν να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο του 2021, ο Spotify πρόσθεσε έναν απλό τρόπο για να μπλοκάρει άλλους χρήστες – μια εξαιρετική ιδέα να τερματίσει την παρενόχληση online ή να επιτρέψει στους ανθρώπους να κόβουν συνδέσμους με παλιούς φίλους ή πρώην που θα κατασκοπεύουν τις λίστες αναπαραγωγής τους ή τις δραστηριότητές τους.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι, σε μια εποχή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, η Spotify δεν παραδέχεται την υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου που προσφέρει ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της, όπως το Tidal και το Amazon Music HD. Αλλά η Spotify υπόσχεται ότι η προσφορά ποιότητας CD χωρίς απώλειες, Spotify Hifi, θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Χάρη στον απίστευτο κατάλογο του Spotify, η αδιάκοπη ανάπτυξη του καταλόγου των podcasts, των μεγάλων αποκλεισμών, των συνεχών βελτιώσεων, θα δυσκολευτείτε να ξεπεραστείτε αυτήν την υπηρεσία.

2. Παλίρροιας

Εξαιρετική ποιότητα ήχου για ακουστικούς

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Γιατί να το αγοράσετε

Ένας μεγάλος κατάλογος βίντεο κλιπ
Εξαιρετική διεπαφή

Γιατί να περιμένεις

Η λειτουργία HiFi είναι ακριβή
Οι λίστες αναπαραγωγής δεν είναι τόσο τακτοποιημένες όσο αυτές του Spotify

Η Tidal ξεκίνησε το 2014, αλλά οι περισσότεροι από εμάς το ακούσαμε για πρώτη φορά ένα χρόνο αργότερα, όταν η υπηρεσία ανανεώθηκε από τον Jay-Z. Από αισθητική άποψη, φαίνεται πολύ παρόμοιο με το Spotify. Σήμερα υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που τα διακρίνουν.

Το πρώτο είναι ότι ανήκει πάνω απ ‘όλα σε καλλιτέχνες. Αυτό σημαίνει ότι οι μουσικοί επωφελούνται από την καλύτερη αμοιβή από τις περισσότερες ανταγωνιστικές πλατφόρμες streaming.

Δεύτερο σημείο: Οι ακροατές επωφελούνται επίσης από την υψηλότερη ποιότητα ήχου – ειδικά εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε ένα συμπλήρωμα για την υψηλότερη συνδρομή Premium στο TIDAL, HIFI. Με άλλα λόγια, εάν παίρνετε σοβαρά τη μουσική, θα μπορούσατε να βρείτε εδώ έναν ιδανικό συνεργάτη.

Μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή διαφορά μεταξύ του Spotify Premium και του Tidal Premium, αλλά παρέχουν την ίδια δυαδική ροή. Από την άλλη πλευρά, είναι η Tidal Hifi Formula στα € 19.99 που είναι σήμερα το πιο ενδιαφέρον και που αντιπροσωπεύει το Ultimate Audiophile.

Για μερικούς, θα είναι ένα υψηλό τίμημα για να πληρώσετε, για άλλους, είναι προφανές. Ειδικά εάν έχετε ήδη επενδύσει σε εξοπλισμό ήχου, ως ένα από τα καλύτερα αντι -καυστικά ακουστικά σε κυκλοφορία. Το TIDAL είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες συνεχούς ροής για να προσφέρει αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης και απώλειας που θα κάνουν δικαιοσύνη στην αγάπη σας για τη μουσική και την πρώτη σας διαμόρφωση ήχου.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν με την έναρξη του Spotify Hifi, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα μέσα στο έτος. Αλλά, μέχρι τότε, η Tidal παραμένει η καλύτερη επιλογή για όσους παίρνουν σοβαρά τον ήχο.

Εάν ενδιαφέρεστε, ξεκινήστε με τη ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 30 ΗΜΕΡΑ.

3. Μουσική μήλου

Ο σχεδιασμός και η νοημοσύνη της Apple το καθιστούν έναν άγριο αντίπαλο για το Spotify

Η αναθεώρηση των εμπειρογνωμόνων μας:

Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας
Συνδρομή Apple Music

Γιατί να το αγοράσετε

Τεράστια μουσική βιβλιοθήκη
Δυνατότητα ενσωμάτωσης των προσωπικών σας αρχείων ήχου
Ήχος χωρίς απώλεια και χωρική

Γιατί να περιμένεις

Το Spotify προσφέρει καλύτερες συστάσεις
Τα podcast εμφανίζονται σε ξεχωριστή εφαρμογή
Η εφαρμογή για κινητά είναι λιγότερο φιλική προς το χρήστη

Η Apple Music προσφέρει περισσότερα από 75 εκατομμύρια τραγούδια σε μια κλιμακωτή βιβλιοθήκη, συμπεριλαμβανομένων επίσης βίντεο κλιπ και αποκλειστικά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα βρείτε εδώ. Η Apple Music στοχεύει να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τίτλους και καλλιτέχνες, είτε μέσω συστάσεων, εξατομικευμένων λιστών αναπαραγωγής ή ψηφιακών ραδιοφωνικών σταθμών που είναι προσβάσιμοι 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στην υπηρεσία όλη τη μουσική που έχετε σήμερα κάτω από το iTunes, έτσι ώστε όλα να ομαδοποιηθούν στον ίδιο τόπο. Εάν δεν χρειάζεστε ένα οικοσύστημα της Apple για να χρησιμοποιήσετε την Apple Music, όλες τις συσκευές της εταιρείας – καθώς και το Siri Smart Assistant – συζευγμένο με διαφάνεια με την υπηρεσία συνεχούς ροής της εταιρείας Cupertino.

Οι εφαρμογές είναι κομψές και εύκολο στη χρήση. Δεν υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο, ακόμη και αν μερικές από τις εικόνες της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας φαίνονται λίγο πολύ μεγάλα στην αρχική οθόνη – θα έχετε μια ανώτερη εμπειρία σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή ένα tablet – αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά πρόβλημα. Είμαστε απλώς επιλεκτικοί.

Μέχρι πρόσφατα, θα είπαμε ότι υπήρχαν λίγα πράγματα που διακρίνουν την Apple Music από το Spotify. Αλλά από τον Ιούνιο του 2021, η προσφορά της Apple Music περιλάμβανε τον ήχο και τον ήχο χωρίς απώλειες με τη διαχείριση του Dolby Atmos. Αυτό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούσουν μια μεγάλη ποικιλία τίτλων χωρίς απώλειες ήχου χωρίς επιπλέον κόστος.

Εκσυγχρονίζω : Η Apple αναπτύχθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μια νέα φόρμουλα: Το σχέδιο φωνής της Apple Music. Μισή φθηνότερη από την τυπική προσφορά της Apple Music, προορίζεται για όσους χρησιμοποιούν το Siri για να ξεκινήσουν τους τίτλους τους ή τις λίστες αναπαραγωγής τους στην υπηρεσία.

Πώς να επιλέξετε μεταξύ Deezer και Spotify ?

✔् επωφεληθείτε από τη μουσική σας παντού, εγγραφείτε σε μια συνδρομή Deezer.

Ανακοίνωση – Υπηρεσία Papernest Not Partner of Deezer

Τα τελευταία χρόνια, οι δίσκοι και τα βινύλια έδωσαν τη θέση τους σε έναν εντελώς νέο τρόπο κατανάλωσης μουσικής: ροή. Στο κινητό σας τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας, είναι δυνατόν να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τίτλους για να ακούσετε χωρίς μετριοπάθεια, ακόμη και εκτός σύνδεσης. Στην αγορά, ο Deezer και ο Spotify έχουν και τους δύο οπαδούς τους: ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο γίγαντες μουσικής ροής ? Ποια είναι η τιμή των προσφερόμενων συνδρομών, στην οποία ο χειριστής του Διαδικτύου θα τις βρει, και πάνω απ ‘όλα ? Σας εξηγούμε τα πάντα σε αυτό το άρθρο.

Spotify deezer σύγκριση

Deezer ή Spotify, ποιες διαφορές ?

Σύγκριση των τιμών Spotify και Deezer ?

Μπορεί να είναι δύσκολος να μάθω Τι πλατφόρμα συνεχούς ροής Γυρίστε όταν θέλετε να βγάλετε ένα μουσική συνδρομή, Και ποιοι χειριστές τους προσφέρουν μεταξύ πορτοκαλί, δωρεάν, bouygues telecom .. Δύο ηγέτες της αγοράς, Σημείωμα Και Δελτίο, Προσφέρετε αρκετά παρόμοιες προσφορές. Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση των δικών τους προσφορά σχετικός.

Σύγκριση της προσφοράς Premium Spotify και Deezer

Ονομα Δέσμευση Τιμή Χαρακτηριστικά
Spotify (Premium) Δεν απαιτείται δέσμευση. Είναι δυνατή μια δοκιμαστική περίοδος 1 μήνα. Εξαιρουμένης της προώθησης, η συνδρομή Spotify Premium είναι με κόστος 9,99 € το μήνα. ✓ Περισσότεροι από 70 εκατομμύρια μουσικοί τίτλοι
✓ Χωρίς διαφήμιση
✓ Το ποιοτικό του έως και 320 kbits/s
✓ Πρόσβαση σε λίστες αναπαραγωγής που κατασκευάζονται από ειδικές ανάγκες
✓ Zapping κατά βούληση
✓ Ακούγοντας σε λειτουργία εκτός σύνδεσης
Deezer (Premium) Δεν απαιτείται δέσμευση. Είναι δυνατή μια δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών. Εξαιρουμένης της προώθησης, η συνδρομή Deezer Premium είναι με κόστος 10,99 € το μήνα. ✓ Περισσότεροι από 90 εκατομμύρια μουσικοί τίτλοι
✓ Χωρίς διαφήμιση
✓ Το ποιοτικό του έως και 320 kbits/s
✓ Πρόσβαση σε λίστες αναπαραγωγής που κατασκευάζονται από ειδικές ανάγκες
✓ Λειτουργία ροής για να ανακαλύψετε τραγούδια
✓ Ακούγοντας σε λειτουργία εκτός σύνδεσης

Σύγκριση επιλογών σε Spotify και Deezer ?

Οι Deezer και Spotify προσφέρουν ένα Πολλές επιλογές ή παρόμοια πρόσθετα χαρακτηριστικά, αλλά Μερικές διαφορές μπορεί να βρεθεί. Εδώ είναι ο συγκριτικός πίνακας μας στις διαφορετικές επιλογές Spotify και Deezer:

Σύγκριση των επιλογών Spotify και Deezer

Χαρακτηριστικά Σημείωμα Δελτίο
Στίχοι τραγουδιού
Ενσωματωμένος ισοσταθμιστής
Σύντομα βίντεο που τρέχουν σε βρόχο για να απεικονίσουν τα τραγούδια που ακούγονται
Λειτουργικότητα “Songcatcher” που προσδιορίζει τα άγνωστα κομμάτια
Σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα
Λίστες συνεργασίας ανάγνωσης
Ετήσια περίληψη των ήχων που ακούγονται από ακροατές
Φιλτράρισμα μουσικών συστάσεων
Λειτουργία “ροή φίλων” που σας επιτρέπει να γνωρίζετε τι ακούνε οι φίλοι μας αυτή τη στιγμή
Χωρική τεχνολογία ήχου που προσφέρει ρεαλιστικό ήχο 360 βαθμών που βελτιώνει τον ήχο HIFI
Ανέκδοτα για τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι που ακούει χάρη στη λειτουργικότητα “Storyline”
Μεταφορά μουσικής από 16 διαφορετικές πλατφόρμες, χωρίς κόστος

Βρίσκουμε το ίδιο περιεχόμενο στο Spotify και το Deezer ?

Ο ίδιο μουσικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε Deezer και Spotify. Ωστόσο, το εύρος Ανατολή αναπτυγμένος επί Δελτίο : Η συνδρομή περιλαμβάνει πρόσβαση στο Περισσότεροι από 90 εκατομμύρια τίτλοι, κατά “Μόνο” 70 εκατομμύρια στο πλάι του Σημείωμα.

Σύγκριση του Deezer και του Spotify σε δωρεάν έκδοση

Οι δύο πλατφόρμες μουσικής ροής προσφέρουν και τα δύο δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας τους, που επιτρέπουν στους συνδρομητές να ακούσουν μουσική χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω. Ποιες είναι οι διαφορές ? Εδώ είναι ένας συγκριτικός πίνακας:

Σύγκριση της έκδοσης Free Deezer και Spotify

Ονομα Χαρακτηριστικά
Σημείωμα (Ελεύθερος) ✓ Πρόσβαση σε 70 εκατομμύρια τραγούδια
✓ Διαφημιστικές περικοπές
✓ Τίτλοι ανάγνωσης σε τυχαία λειτουργία
✓ Zapping Limited ανά ώρα
✓ Προτάσεις παρόμοιων τραγουδιών
✓ Λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων
✓ Η ποιότητα ήχου έως και 96 kbits/s σε smartphone και 160 kbits/s στον υπολογιστή
Δελτίο (Ελεύθερος) ✓ Πρόσβαση σε 90 εκατομμύρια τίτλους
✓ Διαφημιστικές περικοπές
✓ Λειτουργία ανάγνωσης αποκλειστικά τυχαίων τίτλων

Σύγκριση της ποιότητας ήχου Deezer και Spotify ?

Εκεί ποιότητα ήχου που βρίσκουμε Οι Deezer και Spotify είναι παρόμοιοι : Πράγματι, οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν στους χρήστες τους έναν ποιοτικό ήχο που πηγαίνει έως 320 kbits/s σε συνδρομή premium.
Ωστόσο, Δελτίο προσφέρει ένα Πρόσθετη επιλογή που είναι δικό του, είναι ένα Χωρική τεχνολογία ήχου που προσφέρει ένα ο ρεαλιστής 360 -degree Κατά τη βελτίωση του ήχου HIFI: Το πακέτο Deezer Hifi. Επιτρέπει ειδικότερα να ακούει τον ήχο Ποιότητα FLAC (16 bits / 44.1 kHz, στούντιο εγγραφής) σε τιμή € 14.99 / μήνα.

Τι είναι το Spotify προσφέρει ?

Σημείωμα προτείνω διαφορετικές προσφορές Ανάλογα με το προφίλ των χρηστών που το ακούν, για να επιτρέψουν σε όλους να έχουν ικανοποιητικά χαρακτηριστικά: Έτσι, α μαθητης σχολειου μπορεί να εγγραφεί σε μια προσιτή προσφορά, ενώ οι γονείς μπορούν να προχωρήσουν προς μια ενδιαφέρουσα προσφορά για το σύνολο οικογένεια – Ακόμα και τα παιδιά !

Spotify δωρεάν

Για να προσελκύσετε νέους πελάτες, Το Spotify προσφέρει δωρεάν συνδρομή Περιορισμένα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα συνεχούς ροής. Χάρη σε αυτήν τη συνδρομή, είναι δυνατόν να έχετε πρόσβαση σε ένα Ευρεία επιλογή τίτλων (περισσότερα από 70 εκατομμύρια), για να επωφεληθεί από έναν κατάλογο μουσικών συστάσεων σύμφωνα με αυτό που αγαπά ο χρήστης και ένας απεριόριστος χρόνος ακρόασης το μήνα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα δεσμευτικός : Ο Διαφημιστικές περικοπές Υπάρχουν πολλά Το Zapping είναι περιορισμένο ανά ώρα και η ποιότητα του ήχου μειώνεται στα 96 kbits/s σε κινητά και 160 kbits/s στον υπολογιστή. Επιπλέον, το Η λειτουργία -σύνδεση δεν είναι διαθέσιμη Στη λειτουργία Spotify Free, μόνο η λειτουργία “Αποθήκευση δεδομένων” είναι.

Προσωπικά προσωπικά Spotify

Η συνδρομή Προσωπικά προσωπικά Spotify είναι η συνδρομή αναφοράς που σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για την πλατφόρμα συνεχούς ροής. Πράγματι, με το κόστος του 9,99 € μηνιαία, Επιτρέπει ένα Απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 70 εκατομμύρια των τίτλων, ακούγοντας εκτός σύνδεσης, εκεί Μουσική κατόπιν αιτήματος Και όλα αυτά χωρίς Χωρίς διαφήμιση. Διατίθεται για έναν χρήστη.

Spotify Premium Duo

Η προσφορά Spotify Premium Duo είναι ιδανικό για ζευγάρια Ζώντας κάτω από την ίδια οροφή: με κόστος 12,99 € το μήνα, Αποτρέπει σε όλους να πληρώσουν € 9,99 για μια προσωπική συνδρομή, αν και τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια: Μουσική χωρίς διαφημίσεις, κατα παραγγελια, απο εκατομμύρια τίτλοι προσβάσιμο ακόμη και χωρίς να επωφελείται από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επομένως, επιτρέπει πρόσβαση σε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς.

Οικογένεια Spotify Premium

Η συνδρομή Οικογένεια Spotify Premium είναι επωφελής για τις οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων γονείς με παιδιά, Χάρη στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του: α Πρόσβαση στην εφαρμογή Spotify Kids καθώς Λειτουργικότητα “μπλοκάρισμα” Για ρητή μουσική περιεχομένου. Τι κάνει όλη η οικογένεια να απολαμβάνει πλήρως, χάρη σε αυτήν τη συνδρομή 15,99 € μηνιαία που επιτρέπει τη χρήση του 6 διαφορετικοί λογαριασμοί Για μέλη που ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Spotify premium φοιτητής

Βραβευμένο και προωθούμενο από νέους χρήστες, οι ιστότοποι streaming έχουν δημιουργήσει συνδρομές ειδικά αφιερωμένες σε αυτό το κοινό: Το Spotify έχει σχεδιάσει έτσι ένα Προσιτή συνδρομή σε 4,99 € ανά μήνα για Φοιτητές επιλέξιμοι ακαδημαϊκοί, συμπεριλαμβανομένων τα ίδια χαρακτηριστικά με το άτομο ασφάλισης σε € 9,99. Να εγγραφεί, ο μαθητής πρέπει να αποδείξει την κατάστασή του υποβάλλοντας τα έγγραφα που του βεβαιώνουν.

Σύγκριση των συνδρομών Spotify

Εδώ είναι ένας συνοπτικός πίνακας του διαφορετικές συνδρομές Βρέθηκε στο Spotify, καθώς και τις τιμές και τις επιλογές τους:

Σύγκριση των συνδρομών Spotify

Όνομα προσφοράς Τιμή Χαρακτηριστικά
Spotify δωρεάν Ελεύθερος ✓ Πρόσβαση σε 70 εκατομμύρια τραγούδια
✓ Διαφημιστικές περικοπές
✓ Τίτλοι ανάγνωσης σε τυχαία λειτουργία
✓ Zapping Limited ανά ώρα
✓ Προτάσεις παρόμοιων τραγουδιών
✓ Λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων
✓ Η ποιότητα ήχου έως και 96 kbits/s σε smartphone και 160 kbits/s στον υπολογιστή
Προσωπικά προσωπικά Spotify 2 δωρεάν μήνες τότε 9,99 € το μήνα ✓ Μουσική χωρίς διαφημίσεις
✓ Διαθέσιμη μουσική ακόμη και εκτός σύνδεσης
✓ Μουσική κατόπιν ζήτησης
Spotify Premium Duo 1 μήνα δωρεάν τότε 12,99 € το μήνα ✓ 2 Premium αντιπροσωπεύει δύο άτομα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη
✓ Μουσική χωρίς διαφημίσεις
✓ Μουσική διαθέσιμη σε offline
✓ Μουσική κατόπιν ζήτησης
Οικογένεια Spotify Premium 1 μήνα δωρεάν τότε 15,99 € το μήνα ✓ 6 Premium αντιπροσωπεύει μέλη μιας οικογένειας που ζει κάτω από την ίδια στέγη
✓ Πιθανή μπλοκάρισμα της μουσικής με ρητό περιεχόμενο
✓ Πρόσβαση στα παιδιά Spotify: Εφαρμογή που προορίζεται για παιδιά
✓ Μουσική χωρίς διαφημίσεις
✓ Μουσική διαθέσιμη σε offline
✓ Μουσική κατόπιν ζήτησης
Spotify premium φοιτητής 1 μήνα δωρεάν τότε 4,99 € το μήνα ✓ Συμπληρωματική τιμή για τους επιλέξιμους φοιτητές πανεπιστημίου
✓ Μουσική χωρίς διαφημίσεις
✓ Μουσική διαθέσιμη σε offline
✓ Μουσική κατόπιν ζήτησης

Γιατί να επιλέξετε Spotify ?

Ενόψει του πολλές συνδρομές που προσφέρει και το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, το Spotify είναι ένα Πλατφόρμα ροής αναφοράς. Νέοι και παλιοί, φοιτητές και ζευγάρια, η μάρκα έχει παρασυρθεί ολόκληρο τον κόσμο προσαρμόζοντας τις ανάγκες του ακροατηρίου της. Αυτήν Αναγνωρίσιμη αισθητική και το δικό του Βιβλιοθήκη που φιλοξενούν περισσότερους από 70 εκατομμύρια τίτλους, 3 εκατομμύρια podcasts και 4 δισεκατομμύρια λίστες ανάγνωσης έχουν κάνει παγκόσμια αναφορά. Το 2021, η εφαρμογή παρουσίασε επίσης ένα 22 % αύξηση μηνιαία ενεργό χρήστες και α Αύξηση 20 % στους συνδρομητές Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Τι είναι οι κριτικές Spotify ?

Αν και Σημείωμα είμαι ο Ηγέτης της αγοράς ροής μιούζικαλ, ειδοποίηση που του απονέμονται στο Διαδίκτυο μικτός : Οι χρήστες έχουν απονεμηθεί για παράδειγμα Μέσος όρος 2 από τα 5 αστέρια Στην ιστοσελίδα της επίσκεψης Trust Pilot Reviews.
Από αδύναμα σημεία, Ο δειγματοληπτικά προβλήματα τραπεζική και Αντίδραση εξυπηρέτησης πελατών συχνά επισημαίνονται. Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος του χρήστες είναι πολύ ικανοποιημένοι Υπηρεσίες που προσφέρονται από την εφαρμογή και την ποιότητα του ήχου.

Κριτικές πελατών Spotify

Πελάτης Βραβευμένη σημείωση Σχόλιο
Anne-Sophie Gérardin, 07/07/22 5 στα 5 αστέρια “Πρόσφατα παρατήρησα ότι το Spotify έχει αλλάξει το πρόσωπο των μικρών εικονιδίων όταν ακούει μουσική. Είναι απίστευτα. Τη Δευτέρα, μπορώ να ανακαλύψω νέους καλλιτέχνες σύμφωνα με τα διαφορετικά στυλ μουσικής που ακούω ήδη και που αγαπώ.””
Ανώνυμος, 09/25/22 5 στα 5 αστέρια “Είχα πάντα μια πολύ καλή εμπειρία με το Spotify και την εξυπηρέτηση πελατών του, είχα πρόβλημα με τον λογαριασμό μου στο φοιτητή ταυτόχρονα και μπορέσαμε να λύσουμε το πρόβλημα αρκετά γρήγορα. Είναι πολύ ευαίσθητοι και κάνουν τις αλλαγές πολύ γρήγορα.»
Nathalie Leclerc Bersani, 05/04/22 2 στα 5 αστέρια «Για να αποφευχθεί απολύτως . Λαμβάνουν χωρίς να αποτρέψουν μια συνδρομή χωρίς να έχουν δώσει τη συμφωνία του, μετά από δωρεάν δίκη. Και όταν καθορίζετε να μην θέλετε να εγγραφείτε, την ίδια μέρα με την έναρξη της δωρεάν δοκιμής, αρνούνται την επιστροφή του επόμενου μήνα. Απαράδεκτος . »
Alyson Martin, 12/18/21 1 στα 5 αστέρων “Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που πήρα € 9,99 για μια συνδρομή premium όταν έχω μια συνδρομή φοιτητών που δεν είχε ακόμη λήξει. Όλα είναι αυτοματοποιημένα, προφανώς η πλατφόρμα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν βρέθηκε λύση και δεν είχα επιστροφή χρημάτων. Αφήνω σίγουρα αυτήν την εφαρμογή.»

Τι είναι το Deezer προσφέρει ?

Δελτίο είναι το πιο σοβαρός ανταγωνιστής Σουηδικό Spotify και οι συνδρομές που προτείνει το αποδεικνύουν καλά: το Οι προσφορές είναι αρκετά παρόμοιες, και στοχεύετε να αγγίξετε ένα μεγάλο κοινό Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Ανακαλύψτε τους διαφορετικούς τύπους συνδρομών Deezer.

Deezer δωρεάν

Η συνδρομή Deezer δωρεάν έχει ένα Πρόσβαση σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια τίτλους, απο Χιλιάδες podcasts, καθώς Εξατομικευμένες λίστες ανάγνωσης. Ωστόσο, ο τρόπος ανάγνωσης των τίτλων είναι αποκλειστικά τυχαίος με την δωρεάν έκδοση και Οι διαφημιστικές περικοπές είναι συχνές. Για να απολαύσετε μια βέλτιστη μουσική εμπειρία, είναι καλύτερο να στραφείτε σε πακέτα πληρωμένων.

Ασφάλιστρο Deezer

Ασφάλιστρο Deezer είναι το πακέτο αναφοράς όταν σκέφτεστε την εφαρμογή: επιτρέπει σε έναν χρήστη να έχει Πρόσβαση σε 90 εκατομμύρια τίτλους της εφαρμογής, του Χιλιάδες podcasts, απο Εξατομικευμένες λίστες ανάγνωσης, Ακρόαση εκτός σύνδεσης και ένα Η καλύτερη ποιότητα του HIFI. Επιπλέον, βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη: Δεν υπάρχουν περικοπές διαφήμισης !

Οικογένεια Deezer

Για τις οικογένειες, ο Deezer δημιούργησε τη συνδρομή Οικογένεια Deezer, κατανόηση 6 διαφορετικοί λογαριασμοί προς την τα ίδια πλεονεκτήματα ότι η συνδρομή Ασφάλιστρο – εκ των οποίων Ακούγοντας σε υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές. Οι πρώτοι 3 μήνες προσφέρονται, τότε η προσφορά επαναλαμβάνει την αρχική τιμή της € 17,99 το μήνα, χωρίς δέσμευση.

Η συνδρομή φοιτητών Deezer

Ο Φοιτητές δίνονται μια ενδιαφέρουσα μείωση, εγγραφής σε συνδρομή Deezer: – 50 % στη συνδρομή Premium, Ενώ απολαμβάνετε Όλα τα χαρακτηριστικά του ! Έτσι, μπορούν να επωφεληθούν από ένα ο υψηλός ορισμός του, του Ακούγοντας ταυτόχρονα σε διάφορες συσκευές και τοΠρόσβαση σε 90 εκατομμύρια τίτλους για ένα Τιμή € 5,99 το μήνα, χωρίς δέσμευση, αφού εκπλήρωσε τις όρους επιλεξιμότητας. Επιπλέον, οι πρώτοι 3 μήνες της συνδρομής είναι δωρεάν.

Λάβετε οικογένεια Deezer στο 1 €/μήνα

Thanks! You've already liked this
No comments