Blog coquen -telephone – φορτώστε ένα iPhone 14 με ένα παλιό καλώδιο., Πώς να φορτώσετε ένα iPhone 14 με φορτιστή Kovol? – Kovol Inc.

Πώς να φορτώσετε ένα iPhone 14 με φορτιστή Kovol

Η αγορά ενός νέου iPhone μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτική αν δεν λάβετε όλα όσα χρειάζεστε στο κουτί. Καθώς τα τηλέφωνα έχουν γίνει πιο προχωρημένα, η Apple απομακρύνεται αργά αξεσουάρ. ΜΕΓΑΛΟ’iPhone14 Περιλαμβάνει μοναδικό καλώδιο USB-C σε αστραπή. Επομένως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον προσαρμογέα φορτιστή iPhone 14. Εάν δεν διαθέτετε πρωτότυπο φορτιστή μήλου ή εάν χάνεται ο φορτιστής iPhone 14, πώς να επαναφορτίσετε γρήγορα το iPhone σας όταν η μπαταρία του iPhone σας είναι χαμηλή?

Φορτώστε ένα iPhone 14 με ένα παλιό καλώδιο

Ναι, μπορείτε να φορτώσετε τη νέα σας συσκευή με ένα παλιό καλώδιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν έχετε προσαρμογέα USB-A, το iPhone σας θα φροντίσει πιο αργά από ό, τι με έναν προσαρμογέα USB-C. Οι προσαρμογείς USB-A δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί επειδή παρέχουν λιγότερη ισχύ από προσαρμογείς USB-C. Οι προσαρμογείς USB-A δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί επειδή παρέχουν λιγότερη ισχύ από προσαρμογείς USB-C. Τα περισσότερα μοντέλα iPhone πριν από το iPhone 11 παραδοθούν με προσαρμογέα 5 watts. Ο φορτιστής 5 watts δεν είναι συμβατός με τη σειρά iPhone 14.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φορτιστή ?

Όταν αγοράζετε ένα νέο φορτιστή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το καλώδιο που χρησιμοποιείτε. Το iPhone 14 έρχεται με καλώδιο τροφοδοσίας USB-C, για το οποίο χρειάζεστε προσαρμογέα USB-C. Ο προσαρμογέας σας έχει θύρα USB-A ? Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε ακόμα να επαναφορτίσετε το τηλέφωνό σας. Είναι επομένως σημαντικό να δοθεί προσοχή.

Οι προσαρμογείς είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές τιμές Watts. Οι τιμές Watts καθορίζουν την ταχύτητα φόρτωσης του τηλεφώνου σας. Ένας “κανονικός” φορτιστής έχει ισχύ μεταξύ 5 και 12 watts. Ένας γρήγορος φορτιστής έχει ισχύ 20 watts. Με έναν γρήγορο φορτιστή, φορτώνετε το τηλέφωνό σας γρηγορότερα από έναν “κανονικό” φορτιστή.

Γρήγορη φόρτωση

Πιστεύετε ότι ο προσαρμογέας USB-A φορτώνει το iPhone σας πολύ αργά ? Σε αυτή την περίπτωση, η γρήγορη φόρτιση είναι η λύση. Μπορείτε γρήγορα να επαναφορτίσετε το iPhone σας 14 με προσαρμογέα USB-C τουλάχιστον 20 W. Με ένα γρήγορο φορτιστή 20 W, χρειάζονται περίπου μισή ώρα για να φορτωθεί το iPhone σας 50 %. Με έναν τυπικό φορτιστή 5 ή 12 W, χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Εκτός από την ταχεία επαναφόρτιση, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να επαναφορτίσετε το iPhone σας 14. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να επαναφορτίσετε το iPhone σας 14, δείτε το ιστολόγιό μας: Πώς να επαναφορτίσετε το iPhone 14.

Με το καλώδιο Lightning 20 W Fast Charger + Lightning, λαμβάνετε έναν προσαρμογέα καθώς και ένα καλώδιο, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πάντα εφεδρικό. Έχουμε επίσης άλλα αξεσουάρ iPhone και περιπτώσεις iPhone 14 στο εύρος μας για βέλτιστη ευκολία και προστασία.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας iPhone 14

Κάθε χρόνο, η Apple βρίσκει έναν νέο τρόπο βελτίωσης της ζωής της μπαταρίας. Η Apple υπολογίζει την αυτονομία σύμφωνα με τον αριθμό ωρών κατά τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο στο iPhone σας. Το iPhone 14 μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο για 20 ώρες. Το iPhone 13 είναι εξοπλισμένο με το ίδιο a15 bionic chip με το iPhone 14. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι επομένως μόνο μία ώρα όσον αφορά τις ώρες παρακολούθησης βίντεο.

Θέλετε να προχωρήσετε στην αυτονομία της μπαταρίας σας ? Σε αυτή την περίπτωση, το 14 Pro ή το 14 Pro max αποτελούν καλή αναβάθμιση. Αυτές οι συσκευές προσφέρουν 23 και 29 ώρες ανάγνωσης βίντεο αντίστοιχα. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με το νέο Bionic Chip A16 που κάνει το iPhone ακόμα πιο οικονομικό χωρίς να χάσει ταχύτητα.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το παλιό μου καλώδιο για να επαναφορτώσω το iPhone μου 14 ?

Ναι, μπορείτε να επαναφορτίσετε το iPhone σας 14 με ένα παλιό καλώδιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν έχετε προσαρμογέα USB-A, το iPhone σας θα φροντίσει πιο αργά από ό, τι με έναν προσαρμογέα USB-C.

Λαμβάνω φορτιστή με το iPhone μου 14 ?

Όχι, κανένας φορτιστής δεν είναι εφοδιασμένος με το iPhone 14. Ένα καλώδιο τροφοδοσίας USB-C παρέχεται ως στάνταρ με το iPhone.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 14 ?

Το iPhone 14 σας έχει μια σειρά από 20 ώρες. Η Apple υπολογίζει την αυτονομία ανάλογα με τον αριθμό ωρών κατά τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο.

Μπορούμε να επαναφορτίσουμε το iPhone μια νύχτα ?

Φυσικά, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν το iPhone έχει φτάσει το 100 % και ο προσαρμογέας συνεχίζει να παρέχει ενέργεια, η μπαταρία εξασθενεί. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύω έντονα. Πράγματι, η μπαταρία σας εξασθενεί.

Γιατί να μην πάρετε με το νέο iPhone ?

Λόγω ηλεκτρονικών αποβλήτων, η Apple δεν παρέχει πλέον προσαρμογείς και ακουστικά με smartphones iPhone αυτές τις μέρες.

Πώς να φορτώσετε ένα iPhone 14 με φορτιστή Kovol ?

Πώς να φορτίσετε ένα iPhone 14 με φορτωτή kovol

Η αγορά ενός νέου iPhone μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτική αν δεν λάβετε όλα όσα χρειάζεστε στο κουτί. Καθώς τα τηλέφωνα έχουν γίνει πιο προχωρημένα, η Apple απομακρύνεται αργά αξεσουάρ. ΜΕΓΑΛΟ’iPhone14 Περιλαμβάνει μοναδικό καλώδιο USB-C σε αστραπή. Επομένως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον προσαρμογέα φορτιστή iPhone 14. Εάν δεν διαθέτετε πρωτότυπο φορτιστή μήλου ή εάν χάνεται ο φορτιστής iPhone 14, πώς να επαναφορτίσετε γρήγορα το iPhone σας όταν η μπαταρία του iPhone σας είναι χαμηλή?

Η Apple ξεκίνησε το iPhone 14

Κατά τη διάρκεια της μακρινής εκδήλωσης της Apple στις 7 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. ΚΑΙ., Το iPhone 14 παρουσιάστηκε επίσημα. ΜΕΓΑΛΟ’iPhone14 6.1pouces με εντυπωσιακές αναβαθμίσεις κάμερας και νέα χαρακτηριστικά επαναστατικής ασφάλειας παρουσιάζει ένα εξελιγμένο σχέδιο. Εξοπλίζει το a15 bionic chip με 5 -hearty GPU, προσφέροντας εξαιρετική ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για τις απαιτήσεις και ταυτόχρονα εγγυώντας την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια του.

iPhone 14

Εικόνες της επίσημης ιστοσελίδας της Apple όσον αφορά τις ζωτικές ικανότητες ασφάλειας, εισάγει ανίχνευση σύγκρουσης και δορυφορικό SOS έκτακτης ανάγκης στην κορυφή της βιομηχανίας. Η απίστευτη απόδοση του Bionic A15 βοηθά επίσης στη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Εκτός από τα παραπάνω τεχνικά πλεονεκτήματα, το iPhone διαθέτει μια σταθερή και κομψή κατασκευή αλουμινίου αεροδιαστημικής ποιότητας σε πέντε υπέροχα τελειώματα. Η οθόνη κλειδώματος είναι πιο προσωπική, ελκυστική και χρήσιμη από ποτέ, με ένα πολυστρωματικό αποτέλεσμα και πρόσφατα σχεδιασμένα widgets. Ωστόσο, το iPhone14 διατηρεί την παράδοση των iPhone12 και iPhone13, το οποίο δεν παραδίδεται με προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος. Ως πελάτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό φορτιστή AppleU Το Apple Wireless Loading, να συνδέσετε ένα σύστημα υπολογιστή μέσω USB ή να αγοράσετε έναν νέο προσαρμογέα φορτιστή έναν τρίτο φορτιστή για να φορτώσετε το NourouvelHone. Σχετική ανάγνωση:Apple 2022 Εκδήλωση εκτόξευσης: Γιατί οι φορτιστές της Apple είναι τόσο ακριβοί?

Και αν χάσετε τον φορτιστή iPhone σας?

  • Ασύρματη επαναφόρτιση Magsafe

Το πλυντήριο ασύρματης φόρτωσης Magsafe είναι μαγνητικά συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του iPhone 14. Με το Magsafe, το τηλέφωνο μπορεί να φτάσει σε τροφοδοσία φόρτισης έως και 15w.

Σε σύγκριση με το Magsafe, το πρότυπο IQ μπορεί να λειτουργήσει σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις της αγοράς. Με το βασικό ασύρματο φορτίο Qi, η μέγιστη ισχύς φόρτισης του iPhone είναι 7,5 W. Αν και είναι ένας πιο αργός τρόπος για να φορτώσετε το iPhone σας, είναι επίσης μια πρακτική επιλογή αν το φορτώσετε στο κομοδίνο σας ή μια παρόμοια συσκευή πριν από τον ύπνο.

  • Νέος προσαρμογέας φορτιστή αρχικού φορτιστή Apple

Αναζητώντας την επίσημη ιστοσελίδα της Apple, η τιμή ενός προσαρμογέα τομέα USB-C σε 20W είναι σήμερα 19.00USD. ΜΕΓΑΛΟ’iPhone14Φορτώστε έως και 50% της χωρητικότητας φορτίου σε περίπου 30 λεπτά. Ή να αγοράσετε το νέο φορτιστή Apple, τον συμπαγή προσαρμογέα τροφοδοσίας διπλής θύρας 35 W ή τον προσαρμογέα τροφοδοσίας διπλής θύρας USB-C 35 W. Και οι δύο κοστίζουν 59,00 $ και σας επιτρέπουν να φορτώσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη των ταχέων τρίτων φορτιστών συνέχισε να βελτιώνεται. Εν τω μεταξύ, από τη σειρά iPhone 8, όλα τα iPhones υποστηρίζουν το πρωτόκολλο USB PD γρήγορης φόρτισης, μέχρι 27 W, περίπου τρεις φορές το φορτίο της τυπικής συσκευής.

Ένα γρήγορο φορτίο λαμβάνεται κατά τη χρήση ενός καλωδίου Apple USB-C σε αστραπή και ενός από τους ακόλουθους προσαρμογείς: Apple18W, 20W, 229W, 30W, 61W, 87W ή 96W USB-C.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ενσύρματο φορτίο χτυπά πάντα την ταχύτητα και την ασύρματη απόδοση. Και η φόρτωση με γρήγορο φορτιστή είναι πιο πρακτική και ταχύτερη από τον τυπικό φορτιστή.

Kovol Sprint 65W PD 2 λιμάνια Φορτιστής τοίχου Gan

Αυτός ο ισχυρός φορτιστής τοίχου τοίχου σε συμπαγή μορφή περιλαμβάνει 2 θύρες, 45W PD και 18W QC, παρέχοντας δύο συσκευές ταυτόχρονα και γρήγορα. Όταν χρησιμοποιείτε μόνο τη σύνδεση PD, η ισχυρή έξοδος 65 W PD φορτώνει το MacBook Pro 13 “έως και 50 % σε 45 λεπτά.

Με μια έξυπνη κατανομή του τροφοδοτικού, αυτός ο φορτιστής PD διανέμεται έξυπνα το ρεύμα για μια βέλτιστη έξοδο σε κάθε θύρα. Προσφέρει βέλτιστες τρέχουσες χρεώσεις για iPhone 14, AirPods, MacBook Pro 13 “και πολλές συσκευές ποπ.

Η επαναστατική τεχνολογία GAN διευκολύνει τη μεταφορά του φορτιστή τοίχου, ευκολότερη φόρτωση και πιο αποτελεσματική από τους τυπικούς φορτιστές. Τέλος, έχει αρκετές λειτουργίες προστασίας για να αποτρέψει τους κινδύνους χρέωσης και να βελτιώσει την ασφάλεια.

Kovol Sprint Wall Charger 65W PD USB-C

Αυτός ο φορτιστής PD παρέχει έξοδο 65 W PD και καλώδιο USB-C 6,6 πόδια 5A, παρέχοντας φορητούς υπολογιστές και δισκία με πλήρη ταχύτητα. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο Fast Charge PD 3.0 και 25W PPS, συμβατά με το MacBook Air, το Galaxy S20 / Σημείωση 20, το iPad Pro, κλπ.

Η Advanced Gan Technology το καθιστά μικρότερο, ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό για όλες τις συσκευές σας. Εάν πρέπει να ταΐσετε το δικό σας iPher14, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον φορτιστή τοίχου για να ταιριάζει με το USB-C στο καλώδιο Lightning. Εύκολο να φτιάξετε ένα γρήγορο φορτίο. Αφήστε τον εαυτό σας να επαναφορτιστεί με την αναλαμπή ενός ματιού.